Skip to Content

17 Baby beurs Nederland; zwangerschapsbeurs voor mama & kind

17 Baby beurs Nederland; zwangerschapsbeurs voor mama & kind

Als je zwanger bent of net een baby hebt gekregen komt er een hoop op je af. Misschien voelt het wel alsof je een hele nieuwe wereld betreedt met woorden waar je nog nooit van hebt gehoord.

Een wereld waarin je je helemaal kan verliezen, want je wil het natuurlijk zo goed mogelijk doen. Maar wat is nu goed voor je kind, de meningen zijn daar regelmatig over verdeeld. En wat is nu echt handig? Er is ook zoveel te vinden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Gelukkig is de babybeurs er waar je je kan oriënteren en verdiepen in deze bijzondere wereld, je ziet hier de nieuwste ontwikkelingen, de meest recente trends en indien gewenst kan je ook nog eens alles shoppen om mee te nemen naar huis.

De Negenmaandenbeurs die in februari wordt georganiseerd in de Rai Amsterdam is de grootste, maar er komen steeds meer grote en kleine, hippe of juist lokale en duurzame babybeurzen.

Tijd dus voor een handig overzicht!

9 maandenbeurs Friesland – Westcord WTC

In het noorden van ons land vind je de 9 maandenbeurs Friesland! Dit jaar speciaal voor jullie wordt de beurs groter en veel leuker opgezet. De 9 maandenbeurs Friesland is the place to be als je zwanger bent of net een kindje hebt gekregen. Je waant je in een walhalla aan producten en informatie voor jullie (aanstaande) kindje.

Laat je informeren en inspireren. Op de beursvloer vind je de laatste trends voor de (aanstaande) ouder en jullie gezin. En natuurlijk vind je er de must haves die je echt niet wilt missen. Er zijn een tal van professionals aanwezig die jou graag informeren over de verzorging, cursussen, voeding, kinderopvang voor jullie gezin in spé.

Er worden zowel op vrijdagavond als zaterdag gratis workshops gegeven! Zo kan je o.a. een miniworkshop wasbare luiers en bevallen in het water volgen. Je kan je voorafgaande aan de beurs aanmelden voor deelname aan de workshop. Maar ook tijdens de beurs kan je gewoon aanschuiven.

9 maanden tot dreumesbeurs – Hanze Plaza Groningen

Zwanger, net bevallen of heb je een dreumes / peuter rondlopen? Bezoek dan onze 9 maanden tot dreumesbeurs in Groningen! Combineer een bezoek aan onze 9 maanden tot dreumesbeurs met een dagje shoppen op de babyboulevard van Groningen! 

Tijdens de beurs kunnen jullie op 2500m2 ervaringen opdoen, proeven, informeren en vooral shoppen!

Superleuke workshops worden er tijdens de beurs aangeboden! Je kan je vanaf 25 september, misschien al eerder inschrijven via de website. Echter kan jij je tijdens de beurs ook aanmelden voor een workshop naar keuze.

Bengelbeurs (Tweedehands babybeurs) – Delft

Heb je kinderkleding te koop, of zoek je leuke kleren, kom dan naar de Bengelbeurs! Je vindt hier mooie, leuke en betaalbare 2dehands kinder(merk)kleding, van maat 80 tot en met maat 164.

Baby Days (België)

Ontdek de beurs voor mama’s, toekomstige mama’s en baby’s. De ideale gelegenheid om informatie in te winnen. De ideale locatie om andere jonge en toekomstige mama’s te ontmoeten, met professionals te praten en ideeën te vinden en/of de laatste nieuwigheden te weten te komen.

Er zijn een 100-tal exposanten aanwezig in domeinen als babyproducten, positiekleding, babykleding, ziekenfondsen, verzekeringen, vakantie en spelletjes. Een baby krijgen vergt heel wat voorbereiding… deze beurs is net wat je zoekt!

Deze beurs wordt op diverse data en locaties georganiseerd verspreid over België.

Baby & Kinderbeurs – Oss

Op onze beurzen worden vooral tweedehands baby- en kinderartikelen aangeboden zoals kleding, spelletjes, speelgoed, fietsstoeltjes, autostoeltjes, boxen, wandelwagens etcetera. Tweedehands baby- en kinderartikelen zijn momenteel erg in trek en de kinderbeurzen worden druk bezocht.

Als je kinderspullen nieuw moet kopen wordt dat vaak veel te duur. Je kunt vaak net zo goed volstaan met gebruikte spullen. De nieuwe eigenaars van de spullen zijn vaak heel tevreden met hun nieuwe aankoop. De deelnemers zijn ook tevreden omdat zij hun spullen verkocht hebben.

Het is voor (aanstaande) ouders, opa’s & oma’s, oppasmoeders enzovoorts dus zeker de moeite waard om onze beurs te bezoeken.

Babyboombeurs – Brussel (België)

Op de beurs Babyboom leert de jonge ouder of de ouder in spe alles over het opvoeden van kinderen. Laat je informeren over de juiste voeding, de gezondheid van je kleine en de verzorging van je dochter of zoon. Natuurlijk zijn er ook standhouders die helemaal op de hoogte zijn van het laatste speelgoed en meubilair.

Ben je nog geen vader of moeder geworden, dan leer je bij Babyboom meer over de zwangerschap. Wat kan er allemaal gebeuren tijdens de bevalling? En hoe zit het precies met borstvoeding? Ook de bureaucratische kant wordt belicht, zodat de aanstaande ouders precies weten wat hun rechten en plichten zijn.

De beurs wordt jaarlijks gehouden in het Tentoonstellingspark van Brussel, in de Belgische hoofdstad. Er zijn meer dan honderd standhouders die de bezoekers alles kunnen vertellen over het krijgen van kinderen en het opvoeden ervan.

Tijdens Babyboom wordt er ook een competitie gehouden, de Schattenjacht, waarbij iedere bezoeker handige producten kan winnen.

Baby Fair – Racketcentrum Breda

Een kindje op komst of onlangs bevallen? Kom dan langs op de Baby Fair op zaterdag 10 en zondag 11 maart in het Racketcentrum in Breda. We tonen u de nieuwste babymode, de leukste spelletjes en prachtige aanbiedingen op het gebied van babyartikelen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Laat je tijdens de Baby Fair inspireren en verrassen door de vele bijzondere trends op het gebied van babyartikelen bij de meer dan 60 deelnemers. Lekker snuffelen langs de kramen, nieuwe trendy ideeën opdoen en gezellig bij kletsen in het restaurant onder het genot van een hapje en drankje.

Flavourites Live – Kromhouthal Amsterdam

Oké, dit is geen echte babybeurs. Maar er is wel een hele hoop te vinden, van kleding, tot kinderkamerdecoratie en handige musthaves. Flavourites heeft smaak en weet precies waar je moet zijn voor de allerleukste en meest originele webshops!

Een perfect uitgangspunt voor iedere shopaholic die even geen zin heeft in overvolle pashokjes, mensenmassa’s en lange rijen voor de kassa.

Gooise Speelgoed & Kinderkledingbeurs

Voor de doorgewinterde snuffelaar met kinderen is De Gooise Kinderkleding en -speelgoedbeurs een walhalla. Op deze beurs vind je veel merkkleding en de prijzen liggen er daarom gemiddeld wat hoger dan op een doorsnee vrijmarkt.

Dat maakt het juist aantrekkelijk; de spullen zijn mooi en duurzaam. En daarbuiten is er ook genoeg tweedehands aanbod uit de goedkopere segmenten (H&M, HEMA, Zeeman etc.).

Happy Baby Beurs – Auberge de Rousch

De Happy Baby Beurs staat dan ook voor plezier en vreugde en biedt jullie als bezoekers een dag vol informatie, voordrachten, workshops en natuurlijk de modeshow om je volledig op de hoogte te brengen van alles dat ondernemers uit de regio te bieden hebben voor toekomstige prinsen en prinsessen.

Met dit boekje hebben we alle deelnemers nog even voor je gebundeld, een handig naslagwerkje, dat wij tevens hebben voorzien van wat handige tips voor jullie als toekomstige ouders.

Wil je tussendoor even uitrusten of de innerlijke mens verwennen? Dan verwelkomen we je graag op het binnenterras van de Manegezaal waar je tegen een aantrekkelijke prijs kunt genieten van een Happy Baby Tapas en lekker kunt vertoeven om daarna weer van de beurs te kunnen genieten.

In de wolkenfestival

Nu al twee jaar een groot succes in de Haarlemeermeer EXPO. Een dag om heerlijk te shoppen, informeren en inspiratie op te doen voor tijdens de zwangerschap, babykamer of handige producten.

Tijdens dit event vinden first time mums en hun partners informatie over hun zwangerschap, baby en het leven als ouder. Deze beurs wordt tegelijk gehouden met de VT Wonen en designbeurs in Amsterdam RAI. Er is ruimte voor ongeveer 200 exposanten.

Lees ook: In de Wolken Festival van Ouders van Nu in de EXPO Haarlemmermeer

Meer informatie vind je hier.

Negenmaandenbeurs – Amsterdam RAI

Dit is de grootste babybeurs van Nederland. The place to be als je zwanger bent of net een kindje hebt gekregen.

Je vindt er verspreid over drie hallen o.a. de laatste trends in babyland, must haves voor jouw leven met een kindje, stylingtips voor de babykamer, deskundig advies over bijvoorbeeld voeding of verzorging en nog veel meer! De Negenmaandenbeurs wordt tegelijk met de Huishoudbeurs georganiseerd zodat je beide beurzen kan bezoeken.

Lees ook: Negenmaandenbeurs; overzicht van winacties en aanbiedingen

MoenFestival  – Golden Tulip Arnhem-Doorwerth

Voorheen het Ouders Natuurlijkbeurs is al jaren dé beurs voor (toekomstige) ouders. Op de beurs leer je meer over de behoeften van jouw kind en doe je inspiratie op om van een huis echt een thuis te maken. Met meer dan 100 stands is de beurs relaxt, gemoedelijk, inspirerend en bovenal kindvriendelijk!

Van nature hebben baby’s twee dingen nodig: nabijheid en voeding. Het klinkt simpel, maar toch is er nog zo veel over te vertellen. Daar houdt het niet op, want na de voeding- en luiertijd begint het pas: kinderen groeien op en ontwikkelen zich. Ook als ouder blijf je leren en groeien.

Ontdek op de beurs wat jouw kind nodig heeft. Naast liefde en aandacht heeft een kind een gezellige en veilige plaats nodig: een thuis. Op de beurs vind je duurzame producten voor in en rond huis. Daarnaast krijg je informatie over duurzaam speelgoed en voeding. Alles om jouw huis een thuis te maken.

Informatieve lezingen bijwonen, workshops volgen, ervaringen uitwisselen met andere ouders of de leukste nieuwe producten ontdekken: op de Ouders Natuurlijkbeurs kan het allemaal. Omdat kinderen lekker kunnen spelen, is de beurs een feestje voor ouders én kind.

Lees ook: Dagje uit; Shoppen op de ouders natuurlijk beurs

Van Zwanger tot dreumes babybeurs – Evenementenhal Hardenberg

Deze beurs richt zich op aanstaande en jonge gezinnen met kinderen tot 2 jaar! Van Zwanger tot dreumes is: alles over babyaccessoires, babykamers, luiers, kraamzorg, gastouderbureaus, speelgoed, huidverzorging, geboortekaartjes, fotografie, luiers, kinderkleding, babykleding en zwangerschapskleding.

De exposanten van deze babybeurs in Hardenberg zijn heel divers. Doe ideeën op voor de inrichting van de babykamer, kies jullie mooiste geboortekaartje en ontdek welke verzorgingsproducten er allemaal zijn voor de zwangere vrouw. Een beetje extra aandacht mag namelijk best!

We are pregnant beurs – Werkspoorkathedraal Utrecht

Dit is een nieuwe babybeurs die in 2017 voor het eerst werd georganiseerd. Een beurs vooral ook voor de hippe ouders met veel bedrijven van Instagram. Er zijn bn-ers, worden tv-opnames gemaakt, je kan je favoriete bloggers ontmoeten en nog veel meer.

Welkom Baby beurs – Gemeenschapshuis Maastricht

Een informatieve beurs met alles rondom, zwangerschap, geboorte, baby’s en het worden van papa en/of mama. De Welkom Baby Beurs plaats, georganiseerd door GroenekruisDomicura.

Iedereen is van harte welkom, de entree is gratis. Iedere zwangere krijgt van ons een leuke goodiebag en schrijf jij je op de beurs bij ons in voor kraamzorg, dan ontvang je nog een leuke attentie!

Meer informatie vind je hier.

Zusske Zwanger en Baby event – Veldhoven

Een kindje op komst of net bevallen? Ga dan zeker naar deze eerste editie van het Zusske Zwanger en Baby Event in Veldhoven(N-Br). Tijdens dit frisse nieuwe event zullen maar liefst 50 standhouders diverse diensten en producten aanbieden, laat je informeren en inspireren!

Je komt hier niet alleen om te shoppen maar kan ook advies krijgen van deskundigen op het gebied van styling en nieuwe producten. De toegang is gratis, zien we jullie daar?

Ben jij al eens naar zo’n beurs geweest?

Omschrijving van de afbeelding

Linda van Aken
  1. JG schreef:

    Huisje Boompje Baby mist nog in deze lijst.

  2. Elisa Barbon schreef:

    De hippe baby beurs mist nog in dit lijstje :)

Comments are closed.