Als je zwanger bent komt er een hoop op je af, en zijn er een hoop keuzes die je moet maken. Om je op weg te helpen zijn er naast de gratis babybox en zwangerschapsbox ook nog andere dozen met handige producten en folders met handige aanbiedingen. Ook zijn er diverse merken die speciale aanbiedingen hebben en gratis samples versturen als je je daar aanmeldt. Je kan vervolgens wel verwachten dat je ook reclame gaat ontvangen, waar je je natuurlijk altijd weer voor kan afmelden.

Ouders van Nu Zwangerschapsbox en/of Babybox

Je kunt de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen tot de 8e maand van je zwangerschap. Je ontvangt dan beide boxen. Als je de gratis babybox aanvraagt na de 8e maand van je zwangerschap of na je bevalling, dan ontvang je alleen de Ouders van Nu Babybox. Dit kan tot maximaal 6 maanden na je bevalling. Voor beide boxen ontvang je een persoonlijke ophaalkaart, waarmee je de boxen op kunt halen bij de dichtstbijzijnde Blokker winkel.

Daarnaast ontvang je: wekelijks per e-mail de Zwanger Groeikalender en na de geboorte maandelijks de Baby Groeikalender (gaat over in de Peuter groeikalender na 1 jaar en daarna ontvang je de groeikalender Schoolkind), de Ouders van Nu nieuwsbrief en aanbiedingen van ons en geselecteerde partners.

De Ouders van Nu Zwangerbox

(voorheen Felicitas) zit boordevol producten en speciale aanbiedingen waar je als aanstaande moeder écht iets aan hebt. Zoals;

 • Magazines Ouders van Nu en/of Kinderen
 • Etos Mama & Babyboek incl. 26 kortingscoupon
 • Difrax speentje
 • Pampers incl. kortingbon
 • Etos Mama buikbalsem
 • Jillz 0,0%
 • Wieckse 0,0% en meer.

Ouders van Nu gratis Babybox

In deze box vind je nuttige en leuke producten die speciaal voor je kindje zijn. Zoals;

 • magazines Kek Mama en/of Kinderen
 • Pampers incl. kortingsbon
 • Disney voorleesboekje
 • Sudocrème
 • Nestlé Pyjamapapje
 • Frisfruitje
 • Elmex tandpasta
 • Exclusief voordeel bij Center Parcs
 • meer kortingsbonnen.

Je vraagt de Zwanger- en Babybox hier aan of bij een van de Blokker filialen..

Lees ook: Inhoud is van de Ouders van Nu Babybox.
Lees ook: Blokker Baby; Alles van baby box tot baby badje en babykleding

Wij Blije Doos Prenatal

Het gratis cadeaupakket van WIJ bestaat uit de blije doos, het magazine WIJ Jonge Ouders (+ specials Geboorte en Eén Jaar!), een gepersonaliseerd mutsje en fase gerichte nieuwsbrieven vanuit WIJ met informatie over je zwangerschap, opgroeiende kinderen en aanbiedingen. Je ontvangt rond de periode dat je 3 tot 4 maanden zwanger bent een uitnodiging (per mail) om de blije doos op te halen bij Prénatal. Heb je je op een later moment ingeschreven voor het cadeaupakket, dan ontvang je de uitnodiging voor de blije doos alsnog bij de eerstvolgende uitgave van WIJ Jonge Ouders of per e-mail.

Nijntje Blije Doos

Dit jaar wordt de blije doos van WIJ in een nijntje limited edition uitgegeven. Speciaal vanwege de 65e verjaardag van nijntje! Dat betekent dat alle zwangere vrouwen die zich hebben ingeschreven voor het gratis cadeaupakket van WIJ – met onder meer de blije doos – deze limited edition in 2020 kunnen ophalen bij Prénatal.

Om nijntjes verjaardag nog extra te vieren, ontvangen alle zwangere vrouwen in de blije doos ook nog een nijntje rammelaar en mogen zij als hun baby zes maanden oud is een leuk nijntje boekje ophalen bij Prénatal. Voor moeders met jonge kinderen worden er later dit jaar nog leuke activiteiten in samenwerking met WIJ georganiseerd.de blije doos is al ruim 45 jaar een begrip in Nederland. Jaarlijks worden er zo’n 120.000 dozen gratis uitgereikt aan zwangere vrouwen.

Naast de blije doos ontvangen zwangeren nog meer gratis cadeaus van WIJ: het magazine WIJ (4x per jaar), toegang tot de community op WIJ.nl en social media, e-mailnieuwsbrieven en voor de baby na de geboorte een mutsje, prentenboek, fotoafdrukken en slofjes. Het ontvangen van alle cadeaus is voor een zwangere vrouw reden haar gegevens te verstrekken aan WIJ. Met ruim 80% van alle zwangeren in Nederland in de database is WIJ marktleider in de jonge oudermarkt.

Je besteld de Blije Doos hier.