Skip to Content

20x GRATIS zwangerschapsbox & babydoos aanvragen (oa blije doos & hema)

20x GRATIS zwangerschapsbox & babydoos aanvragen (oa blije doos & hema)

Als je zwanger bent komt er een hoop op je af, en zijn er een hoop keuzes die je moet maken. Om je op weg te helpen zijn er naast de gratis babybox en zwangerschapsbox ook nog andere dozen met handige producten en folders met handige aanbiedingen.

Ook zijn er diverse merken die speciale aanbiedingen hebben en gratis samples versturen als je je daar aanmeldt. Je kan vervolgens wel verwachten dat je ook reclame gaat ontvangen, waar je je natuurlijk altijd weer voor kan afmelden.

Ouders van Nu Zwangerschapsbox en/of Babybox

20x GRATIS zwangerschapsbox & babydoos aanvragen (oa blije doos & hema) - Mamaliefde

Je kunt de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen tot de 8e maand van je zwangerschap. Je ontvangt dan beide boxen.

Als je de gratis babybox aanvraagt na de 8e maand van je zwangerschap of na je bevalling, dan ontvang je alleen de Ouders van Nu Babybox. Dit kan tot maximaal 6 maanden na je bevalling.

Voor beide boxen ontvang je een persoonlijke ophaalkaart, waarmee je de boxen op kunt halen bij de dichtstbijzijnde Blokker winkel.

Daarnaast ontvang je: wekelijks per e-mail de Zwanger Groeikalender en na de geboorte maandelijks de Baby Groeikalender (gaat over in de Peuter groeikalender na 1 jaar en daarna ontvang je de groeikalender Schoolkind), de Ouders van Nu nieuwsbrief en aanbiedingen van ons en geselecteerde partners.

De Ouders van Nu Zwangerbox

(voorheen Felicitas) zit boordevol producten en speciale aanbiedingen waar je als aanstaande moeder écht iets aan hebt.

Zoals;

 • Magazines Ouders van Nu en/of Kinderen
 • Etos Mama & Babyboek incl. 26 kortingscoupon
 • Difrax speentje
 • Pampers incl. kortingbon
 • Etos Mama buikbalsem
 • Jillz 0,0%
 • Wieckse 0,0% en meer.

Ouders van Nu gratis Babybox

In deze box vind je nuttige en leuke producten die speciaal voor je kindje zijn. Zoals;

 • magazines Kek Mama en/of Kinderen
 • Pampers incl. kortingsbon
 • Disney voorleesboekje
 • Sudocrème
 • Nestlé Pyjamapapje
 • Frisfruitje
 • Elmex tandpasta
 • Exclusief voordeel bij Center Parcs
 • meer kortingsbonnen.

Of bij een van de Blokker filialen.

Lees ook: Inhoud Ouders van Nu Babybox.

Naast deze gratis box heb je nu ook de eerste 1.000 dagen babybox van Ouders van Nu, Etos & Naïf

Wij Blije Doos Prenatal

Het gratis cadeaupakket van WIJ bestaat uit de blije doos, het magazine WIJ Jonge Ouders (+ specials Geboorte en Eén Jaar!), een gepersonaliseerd mutsje en fase gerichte nieuwsbrieven vanuit WIJ met informatie over je zwangerschap, opgroeiende kinderen en aanbiedingen.

Je ontvangt rond de periode dat je 3 tot 4 maanden zwanger bent een uitnodiging (per mail) om de blije doos op te halen bij Prénatal.

Heb je je op een later moment ingeschreven voor het cadeaupakket, dan ontvang je de uitnodiging voor de blije doos alsnog bij de eerstvolgende uitgave van WIJ Jonge Ouders of per e-mail.

Deze vind je hier.

Nijntje Blije Doos

20x GRATIS zwangerschapsbox & babydoos aanvragen (oa blije doos & hema) - Mamaliefde

Dit jaar wordt de blije doos van WIJ in een nijntje limited edition uitgegeven. Speciaal vanwege de 65e verjaardag van nijntje!

Dat betekent dat alle zwangere vrouwen die zich hebben ingeschreven voor het gratis cadeaupakket van WIJ – met onder meer de blije doos – deze limited edition in 2020 kunnen ophalen bij Prénatal.

Om nijntjes verjaardag nog extra te vieren, ontvangen alle zwangere vrouwen in de blije doos ook nog een nijntje rammelaar en mogen zij als hun baby zes maanden oud is een leuk nijntje boekje ophalen bij Prénatal.

Voor moeders met jonge kinderen worden er later dit jaar nog leuke activiteiten in samenwerking met WIJ georganiseerd.de blije doos is al ruim 45 jaar een begrip in Nederland. Jaarlijks worden er zo’n 120.000 dozen gratis uitgereikt aan zwangere vrouwen.

Naast de blije doos ontvangen zwangeren nog meer gratis cadeaus van WIJ: het magazine WIJ (4x per jaar), toegang tot de community op WIJ.nl en social media, e-mailnieuwsbrieven en voor de baby na de geboorte een mutsje, prentenboek, fotoafdrukken en slofjes.

Het ontvangen van alle cadeaus is voor een zwangere vrouw reden haar gegevens te verstrekken aan WIJ. Met ruim 80% van alle zwangeren in Nederland in de database is WIJ marktleider in de jonge oudermarkt.

Deze vind je hier.

Babypoint Geboorte- & Zwangerschapspakket

babypoint

Een babypoint geboortepakket en zwangerschapspakket kun je gratis verkrijgen via de praktijken voor verloskunde en ziekenhuizen.

Of voor zwangeren het speciale BabyPoint Beurspakket via de Negenmaandenbeurs. Ben je zwanger en op de beurs dan krijg je de babydoos meteen bij de BabyPoint stand mee.

In 1995 besloten wij Zwangerschaps- en Geboortepakketten te gaan verspreiden via praktijken voor verloskunde en ziekenhuizen.

Bij het samenstellen van de pakketten gaan wij uit van een mix van objectieve informatie, probeerverpakkingen en productinformatie en aanbiedingen afgestemd op de zwangerschap en het prille begin.

Het is ons doel om leuke en nuttige pakketten te bieden. In onderling overleg levert BabyPoint de Zwangerschaps- en Geboortepakketten gratis aan praktijken voor verloskunde en ziekenhuizen.

In het pakket van Babypoint zit het unieke borstvoedingsboekje Volop Moedermelk. Dit boekje is alleen via Babypoint en de samenwerkende partijen te verkrijgen en helpt moeders volop moedermelk te hebben voor hun baby.

Verder zit er in de babydoos een mix van objectieve informatie, probeerverpakkingen, productinformatie en aanbiedingen voor de zwangerschap en wanneer de baby geboren is. Wanneer je je aanmeld kun je het boekje Volop Moedermelk gelijk digitaal downloaden.

Deze vind je hier.

Gratis IKEA babybox

20x GRATIS zwangerschapsbox & babydoos aanvragen (oa blije doos & hema) - Mamaliefde

Bij IKEA Duiven is een pilot gaande waarbij ze gratis een babybox verstrekken. Indien dit experiment een succes wordt, zal dit verder uitgerold worden in de Benelux en de rest van de wereld. Bij de informatie balie kan je een baby box formulier ophalen, als je deze invult en inlevert ontvang je de babybox.

De inhoud kan bevatten;

 • opbergdoos
 • koekjes
 • sparkling perensap
 • lepels
 • rammelaar
 • hydrofiele doek

Kruidvat Baby & Mama tas

kruidvat-baby-en-mama-tas

De Kruidvat Babydoos is eigenlijk geen doos, maar een vrolijke shopper met leuke kleuren, en er staat de tekst ‘MY BABY BAG’ op. De shopper is een handige boodschappentas om te gebruiken voor je babyinkopen, de gewone boodschappen, als strandtas, etc.

Je kunt je Baby & Mama voordeel tas aanvragen als je een Jouw extravoordeelkaart hebt. Deze kun je elk moment gratis aanvragen en registreren. 

In deze tas vind je diverse gratis baby producten van het Kruidvat merk. Deze kan je ophalen in de winkel of ophalen bij de 9 maanden beurs.

De inhoud van de Kruidvat babydoos Baby & Mama tas is als volg;

 • een pak Kruidvat Newborn luiers (nummer 1, small, van 2-5 kg, 20 luiers, t.w.v. € 2,99)
 • Kruidvat koelbijtring (t.w.v. € 2,49, je kunt kiezen uit 3 ontwerpen: een vis, slak of kikker)
 • Kruidvat Baby schuimbad (vrij van kleurstoffen, zeep en alcohol, mild voor de oogjes, pH-huidneutraal, 300 ml, t.w.v. € 1,65).
 • Daarnaast nog wat Kruidvat kortingsbonnen voor babyspullen van Kruidvat Eigenmerk
 • Code om je eigen foto’s gratis op een stickervel t.w.v. €1,99 te laten printen. Leuk voor in b.v. baby’s eerste fotoboek.

Is dit niet je eerste kindje? Ook dan kan je je weer aanmelden en Jouw gratis Baby en Mama voordeel ophalen bij Kruidvat.

Deze vind je hier.

Hallo mama momenten boek Jumbo & Why’s

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Na inschrijven krijg je een bewijs waarmee je het Hallo Mama Momentenboek op kunt halen in een Jumbo bij jou in de buurt! Het Hallo Mama momenten boek is een samenwerking van Jumbo en Why’s Online.

Deze vind je hier.

Kiekeboebox Plus Supermarkt

plus-kiekeboebox

De Kiekeboebox is de babydoos van de Plus Supermarkt. Deze babydoos kun je bestellen als je in het verspreidingsgebied van de Plus Supermarkt folder woont en je een baby hebt van maximaal twee maanden oud. De kraamtijd is een hele bijzondere periode waarin u zich heerlijk mag laten verwennen.

De Kiekeboebox is een box t.w.v. €40 vol baby- en kraamproducten én waardebonnen voor gratis producten die u nu goed kunt gebruiken. De inhoud van de Kiekeboebox is zeer divers.

Zo bevat deze babydoos gratis luiers, babydoekjes, babyvoeding, wasmiddel en diverse waardebonnen die later van pas komen als je kindje wat groter is. Bij inlevering van de bonnen bij je PLUS supermarkt ontvang je dan een gratis product.

Deze vind je hier.

Hoogvliet Babycadeaus

20x GRATIS zwangerschapsbox & babydoos aanvragen (oa blije doos & hema) - Mamaliefde

Om te vieren dat er een baby is geboren geeft Hoogvliet je graag een cadeautje. Hiervoor moet je een maand met het geboortekaartje naar uw Hoogvliet supermarkt gaan.

Je hebt ook geldige legitimatie nodig om te bewijzen dat jij de ouder bent van de baby op het geboortekaartje. Hiervoor ontvang je aardig wat babyvoordeel.

Je ontvangt een pakket dat bestaat uit diverse leuke cadeautjes met een waarde van bijna € 30,00 en een voordeelboekje. In dit voordeelboekje vindt u héél veel babyvoordeel die passen bij iedere groeifase van uw kindje.

Deze vind je hier.

Gratis cadeaupakket van Babydump

babydump

Met de coupon kun je een gratis cadeaupakket afhalen bij één van de Baby-Dump winkels. Er zijn 14 winkels in Nederland waar je terecht kunt.

Hierin zitten allemaal leuke producten voor de kinderen zoals een witte zeehond knuffel, Washandje, wit rompertje met tekst: I look so cute (maat 50/56), Babyfles, 2 Bewaarbakjes (rood-groen) met deksel, 3 Eetlepeltjes en een speentje. Zonder reclame en koopverplichting.

De babydoos is geschikt voor aanstaande ouders.

Deze vind je hier.

Baby Geboortedoos Baby & Tiener Store

baby-geboortedoos

Het eerste tandje, haarlokje, schoentjes en foto’s. Vanaf nu kun je al deze mooie herinneringen bewaren in deze Baby Geboortedoos.

Deze kan je gratis afhalen in een van de filialen te Sliedrecht of Capelle aan den IJssel.

Hiervoor moet je een aanvraagformulier invullen en meenemen.

Deze vind je hier.

Snowis Babystore Tas

snowis

Snowis Babystore geeft aan nieuwe ouders die een geboortekaartje hebben een gratis babytas weg. Het geboortekaartje mag niet ouder zijn dan 8 weken.

De winkel zit echter in Grootebroek Noord-Holland dus is alleen handig als je daar in de buurt woont. Wel bieden ze de optie de gratis babytas op te sturen als jij de verzendkosten wilt betalen van € 6,75.

Als je de babytas per post wilt ontvangen, bestel je deze online en stuur je het geboortekaartje per post op. Dat is dus erg netjes.

De inhoud van de babytas kan verschillen. Bekende merken die de babytas sponsoren zijn: Babystore SNOWIS, Babyspeen, Elan Kinderopvang, Kiddyworld, Laifline, Happy Baby, Tiamo, Chicco, Bébé jou, Ellen en Stingray.

Hema babydoos

Helaas de Hema heeft geen gratis baby doos, ook al zijn er wel heel veel mensen die daarnaar zoeken.

Wel is het handig om als je naar de negenmaandenbeurs gaat een bezoekje te brengen aan de Hema stand waar je je kan aanmelden voor de Hema klantenkaart en dan gratis een cadeautje krijgt. Het afgelopen jaar was dat een hydrofiel washandje.

Gratis Baby tas & newborn mutsje Bulbby

20x GRATIS zwangerschapsbox & babydoos aanvragen (oa blije doos & hema) - Mamaliefde

Ben je in de afgelopen drie maanden bevallen? Dan heb je recht op een gratis babymutsje met naam met een gevulde babytas van Bulbby! Hoe leuk is dat?

De tas is gevuld met een gratis babymutsje met naam; wat goodies en een aantal flyers met een leuke kortingscode. Perfect voor alle nieuwe papa’s en mama’s! Stuur ons snel je geboortekaartje toe en je ontvangt van ons een code om deze tas gratis te bestellen.

Deze vind je hier.

Rejoice Christelijke Felicitatiedienst

rejoice

Rejoice is een Christelijke felicitatiedienst en de babydoos word je digitaal aangeboden. Deze babydoos kun je pas aanvragen als je baby geboren is. In het babypakket zit een magazine BimBam special kraamzorg, 3 liedjes van CD Limonadeliedjes en 3 liedjes van de CD Warmhartig.

Het tijdschrift, christelijke songs en de babyliedjes ontvang je per e-mail. Daarin zit een link waarmee je alles kosteloos kunt downloaden.

Boekstartkoffertje

boekstart

Als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je van de gemeente een waardebon voor het BoekStartkoffertje, mits de Bibliotheek in jouw omgeving meedoet aan BoekStart.

Deze waardebon kan je inleveren bij de bibliotheek. Hiervoor krijg je een jaar (of langer) lidmaatschap van de bibliotheek en ontvang je het gratis BoekStartkoffertje.

De inhoud van het BoekStartkoffer bevat; twee babyboekjes, een boekenlegger en een folder over voorlezen. De twee babyboekjes zijn steeds wisselende titels. Bij ieder boekje hebben we handige en leuke voorleestips verzameld.

Deze vind je hier.

De Roze Doos

rozedoos

De Roze Doos is een babydoos uit België. Je kunt deze babydoos alleen bestellen als je woonachtig bent in België. Je kunt deze alleen aanvragen als je een postadres hebt in België.

Naast de Roze doos hebben ze nog 4 andere dozen. Paars, geel, groen en blauw. Bij elke leeftijd van je kindje ontvang jij een gratis babydoos of kinderdoos.

De gele doos is de laatste doos die je ontvangt. Dat is ongeveer een schoolgaande leeftijd. Is het niet leuk om bij elke belangrijke leeftijd een babydoos, peuterdoos, kleuterdoos of kinderdoos te ontvangen.

Ook krijg je en gratis babymuts met de naam van je baby erop. Als je lid bent van de Roze doos ontvang je gratis stalen, proefmonsters, kun je meedoen aan wedstrijden en nog veel meer.

Gratis rompertje bij Zeeman

zeeman_rompertje

Bij Zeeman kan je gratis een rompertje van biologisch katoen proberen.

Via de website kan je het formulier invullen en ontvang je een waardebon om het rompertje op te halen.

In combinatie met het geboortekaartje of kopie van aangifte. Dit geldt voor alle baby’s die in 216 zijn geboren.

Deze vind je hier.

Naïf samples

20x GRATIS zwangerschapsbox & babydoos aanvragen (oa blije doos & hema) - Mamaliefde

Wil je graag kennismaken met de fijne producten van Naïf; dat kan! Je kan namelijk gratis twee samples bestellen om deze fijne producten te proberen. Hoe het werkt? Heel simpel.

Je bestelt via de webshop het samplepakket en betaalt €4,95 voor de verzendkosten. Hiervoor krijg je twee minitubes (15ml)*.

En Naïf zou Naïf niet zijn, als ze je niet ook een voucher t.w.v. €4,95 zouden toesturen. Die kun je inleveren bij je volgende bestelling.

Je ontvangt één mini voor in bad en één om te smeren. Welke dit zijn hangt af van de voorraad.

Baby Be Good Doos

babybegood

In de doos zitten duurzame en biologische babyspullen en babyvoeding. Deze is opgezet door 3 zwangere vrouwen die zich afvroegen of er geen alternatief was voor de huidige babydozen.

Aangezien deze voornamelijk (geen duurzame) babyproducten als inhoud hadden. Het is wel de bedoeling om dit als gratis babybox te verstrekken, maar zo ver is het nog niet.

Daarom kan je hem nu wel met voordeel aanschaffen. Een goed alternatief op de bestaande dozen waarbij je denkt aan de toekomst van je baby.

De inhoud van Baby be Good babydoos is een flacon ecover handzeep, Hevea speen van natuurlijk rubber, Daddy Proof Kids Wear babyrompertje GOTS gecertificeerd, Mádara babywash: met biologische ingrediënten en een spuugdoekje van With a touch of Rose, biologisch katoen en met fairtrade keurmerk.

Zwitsal Babybox

20x GRATIS zwangerschapsbox & babydoos aanvragen (oa blije doos & hema) - Mamaliefde

Helaas, ook de Zwitsal babybox is niet gratis maar geeft wel heel veel korting. Voor een klein bedrag krijg je een mooie doos helemaal gevuld met producten om kennis te maken met dit bekende merk.

De doos kan je vervolgens goed gebruiken om alle eerste herinneringen aan je kind te bewaren. De Zwitsal startersbox voor je kleintje bevat 10 essentiële producten die je nodig hebt om je baby goed te kunnen verzorgen.

De opbergdoos bestaat uit: Zwitsal billendoekjes 72 stuks, Zwitsal talkpoeder bus, Zwitsal goedemorgen haarlotion 200ml, Zwitsal zachte creme in pot 200ml, Zwitsal zinkzalf 100ml, Zwitsal badolie 200ml, Zwitsal shampoo met pomp 400ml , Zwitsal creamsoap 2 x 90 gram en als verassing een hydrofiele luier en washand of een Zwitsal notitieboekje!

Deze vind je hier.

Mijn schoolbox

20x GRATIS zwangerschapsbox & babydoos aanvragen (oa blije doos & hema) - Mamaliefde

Wanneer je kind binnenkort naar groep 1 gaat, is het de moeite waard om de gratis mijnschoolbox aan te vragen. Je kan deze eenvoudig aanvragen via ‘Mijn Schoolbox’, waar je enkele gegevens van je kind invult en vervolgens het afhaalbewijs in je mailbox ontvangt. Daarna kan je hem ophalen bij de vestigingen van top1toys.

De schoolbox bevat leuke cadeautjes voor je kind om mee te spelen; in het verleden was dit onder andere een goed gevuld doosje ‘Kinetic Sand’, Color Wonder stiften van Crayola, een potje ‘Play Doh’, en een Bobo magazine over de basisschool met een aanbieding voor een lidmaatschap. Daarnaast kunnen er leuke extra’s inzitten zoals een zakje van Top 1 Toys met een speeltje, een stickervel van LEGO Friends, een puzzelboekje van Squla, en een groeimeter van Paw Patrol met leuke weetjes.

Nadat je hem hebt aangevraagd krijg je ook regelmatig vlogs toegestuurd om je voor te bereiden.

Deze vind je hier.

Welke producten en zwangerschapsdozen heb jij aangevraagd?

Omschrijving van de afbeelding

Linda van Aken