Redactie Mamaliefde.nl

 

Het team achter Mamaliefde is zeer divers. Iedereen heeft een andere achtergrond, expertise en ervaring. Dit wisselt van journalisten tot ontwikkelingspsychologen, leerkrachten, coaches en tot aan voedingsdeskundigen. Daarnaast heeft iedereen kinderen, dus kan er ook vanuit eigen perspectief worden geschreven. De leeftijden van de kinderen wisselen, zodat er altijd vanuit eigen ervaring geschreven kan worden van zwangerschap tot zelfs als de kinderen het huis uit zijn. Hieronder stelt het team zichzelf voor.

Vaste Redactie

 

Dit is het vaste team van Mamaliefde.

Linda van Aken

Linda is de oprichter van Mamaliefde.nl en hoofdredacteur. Samen met haar man en koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses (juni 2012) en een nieuwsgierige zoon (november 2013) wonen ze in Delft. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat het er in de praktijk anders aan toe kan gaan.

Stiekem is ze opgelucht dat de tropenjaren achter de rug liggen en de kinderen met veel plezier naar school gaan. Het liefste reist ze de hele wereld over (en gelukkig zijn ook de kinderen besmet met het reisvirus),  heeft ze een zwak voor kwalitatief speelgoed en zit daarom in het bestuur van Stichting Speelgoed Nederland dat de Verkiezing Speelgoed van het Jaar organiseert. Ze probeert de vele uurtjes achter de laptop te compenseren met leuke activiteiten en quality time met het gezin.

Amanda Gout

Amanda is marketing director van Mamaliefde. Amanda is 34 en moeder van 2 mooie jongens (2009 & 2016). Samen met hen én haar vriend, woont ze in het Gooi. In november 2012 is ze begonnen met bloggen. Al snel had ze de smaak te pakken en heeft ze haar netwerk uitgebreid. Sinds oktober 2017 is fulltime blogger op Kiddowz en dat bevalt haar heel goed. Ook werkt ze voor een marketingbureau.

 

 

Astrid Tillemans

Astrid is eindredacteur en redigeert alle artikelen, daarnaast schrijft ze zelf graag reis gerelateerde content. Ze is geboren in 1983, na de lerarenopleiding geschiedenis en Mens & Maatschappij heeft ze lesgegeven op de middelbare school in de vakken geschiedenis en aardrijkskunde. Haar hobby’s zijn lezen, reizen en alles wat met kunst en geschiedenis te maken heeft. Verder volgt ze graag sport, zoals tennis, turnen en voetbal. Ze heeft geen kinderen, maar wel veel reiservaring.

 

Isabell Roelands

Isabell is een van de vaste redactieleden van Mamaliefde. Ze is 42 jaar, getrouwd en heeft 3 kinderen; twee jongens en een meisje. Na vele jaren gewerkt te hebben als pedagogisch medewerker op een peuterspeelzaal is ze voor haarzelf begonnen als creatief ondernemer, deze zijn te vinden in haar ETSY shop. Daarnaast vind ze het erg leuk om in de keuken het een en ander uit te proberen, het liefste zo gezond mogelijk, zonder suiker en andere meuk, dit zijn dus ook haar favoriete onderwerpen. Haar derde passie, en de reden dat ze onderdeel is van de redactie, is schrijven.

 

Mirjam

Mirjam is een van de vaste redactieleden van Mamaliefde. Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en samen ouders van 3 geweldige kinderen, een zoon (2015) dochter (2017) en nog een zoon (2020). Al iets meer als 12 jaar werkt ze in het basisonderwijs, zowel als leerkracht als intern begeleider. Haar grootste hobby is lezen en schrijven. Daarom dat ze nu begonnen is met haar eigen tekstbureau Schrijfkameleon. Je kan haar het beste omschrijven als enthousiast, lief, duizendpoot, creatief, vrolijk en met name dol op het stimuleren van de ontwikkeling van ieder kind.

 

Tessa Janssen

Tessa is een van de vaste redactieleden van Mamaliefde en opvoedcoach. Ze is 33 jaar en moeder van een zoontje van 2 jaar. Sinds haar zoontje geboren is vind ze het ontzettend interessant om zich te verdiepen in verschillende opvoedstijlen, de ontwikkeling van de hersenen, de manier waarop kinderen leren en het gedrag van kinderen in specifieke situaties. Daarom dat ze de de opleiding Opvoedcoach heeft gevolgd. Ze geniet met volle teugen van het moederschap en daarom vind ze het erg leuk om over allerlei aspecten van het moederschap te schrijven. Ook waardeert ze het om nieuwe dingen te leren en te ervaren, te koken en bakken, creatief bezig te zijn, te lezen, wandelen en lekker te genieten van de natuur.

 

Wil Cats

Wil is een van de vaste redactieleden van Mamaliefde. Ze is gelukkig getrouwd, trotse moeder van vier kinderen waarvan een deel al het huis uit zijn en vrouwtje van een hele ‘veestapel’. Als klein kind was ze al vaak te vinden achter de typemachine van haar vader. Nadat ze voor diverse bureaus heeft geschreven heeft ze de stap gemaakt om haar eigen bedrijf geWILde teksten te starten waarvan kinderen toch het favoriete onderwerp blijft.

 

 

Experts Panel

 

Dit is het vaste experts panel van Mamaliefde, daarnaast zijn er regelmatig deskundigen die hun kennis en ervaring delen. Variërend van een acupuncturist tot echoscopiste en van slaapcoach tot stiefcoach. Wil jij ook een bijdrage leveren als expert kijk dan hier.

Angela Reijnhoudt

Angela is pedagoog bij jongassertief.nl en geeft geregeld trainingen aan jongeren die last hebben van verlegenheid. Ze woont samen met haar vriend en lieve papegaai Coco in een schattig huisje met tuin. Naast haar werk als pedagoog werkt ze met veel plezier als drogist. In haar vrije tijd danst ze met Coco, kan ze erg lachen om grapjes en voert ze tegelijkertijd graag diepgaande gesprekken over het leven.

 

 

Cynthia Wesseling

Cynthia is een gediplomeerd LifeCoach, Sociaal Makelaar, Motivator en Organisatietalent. Ze begeleidt mensen online en in haar praktijk op het gebied van werk, liefde en leven. Ze schrijft e-books, blogs, geeft lezingen, workshops en masterclasses. Ook heeft ze een online programma gemaakt wat in eigen tijd en tempo te volgen is. Cynthia staat voor kwaliteit, daadkracht en no judgement. Ze is moeder van 2 kinderen en weet uit eigen ervaring wat je doormaakt tijdens bijvoorbeeld een scheiding of burn-out. Ze heeft doorzettingsvermogen en een positieve kijk op het leven. Ze is ervaringsdeskundige als het gaat om struggles in life en weer in je kracht komen.

 

Hanna Meijer

Hanna is begin dertig, getrouwd en trotse mama van Juda (’18). Ze heeft een achtergrond in de ontwikkelingspsychologie en ervaring in het onderwijs. Ze heeft tijdens haar zwangerschap en de eerste jaren daarna vanuit huis gewerkt  als vertaler en onderwijsontwikkelaar. Ze houdt van weetjes, gadgets en verdiept zich graag in maatschappelijke vraagstukken.

 

 

Maike Douglas

Maike is moeder van twee kinderen: een kleuter en een peuter. Ze combineert het werken in het onderwijs als kleuteruf met haar eigen website JufMaike. Haar missie is om kinderen in Nederland te helpen in hun ontwikkeling door tips te geven over het onderwijs, spelend leren, ontwikkeling thuis en lesmateriaal voor ouders, leid(st)ers en leerkrachten.

 

 

Bloggers

 

Daarnaast is er een heel netwerk aan bloggers betrokken bij Mamaliefde. Van vaste gastbloggers tot een incidentele bijdrage. Wil jij ook meewerken aan Mamaliefde kijk dan hier.

Anita Schokker

Anita mag zichzelf mama noemen van drie ongelooflijk leuke kindertjes, geboren in 2010, 2013 en 2017. Ze is in 2017 begonnen met schrijven, in eerste instantie over haar ervaringen rondom het leven als mama met epilepsie op Mamaindeval. Op een inspirerende, gekke, eerlijke en flap-uitige manier. Sinds 2018 is ze als ‘freelance schrijver’ begonnen met schrijven voor Mamaliefde. Schrijven is een van haar grote passie.

 

Chantal Immink