Skip to Content

In de wolken festival beurs Ouders van Nu review

In de wolken festival beurs Ouders van Nu review

Het In de wolken Festival vindt dit jaar voor de tweede keer plaats van 17 t/m 19 oktober in Expo Haarlemmermeer. Een prachtige locatie tussen Haarlem en Amsterdam. Makkelijk, dichtbij en betaalbaar parkeren én de bus stopt voor de deur.

Ben je zwanger of net mama? Dan is dit hippe In de wolken Festival een absolute aanrader. Het is meer dan alleen een beurs waar je kan shoppen voor jezelf én je baby.

Op dit event krijg je heel veel informatie tijdens de workshops van Ouders van Nu en geniet je van een heerlijke festivalsfeer. Neem je partner, de aanstaande oma of gezellige vriendinnen mee en geniet met elkaar van een leuke dag.

In de Wolken Festival

Je hebt vast al eens gehoord van het tijdschrift Ouders van Nu. In oktobe organiseert dit merk voor (jonge) ouders de tweede editie van het In de wolken Festival.

Een hip en leuk evenement waar zwangeren en ouders die net een baby hebben gekregen tips kunnen krijgen van experts, inspiratie opdoen voor de babykamer, babyspullen kunnen shoppen bij 1 van de meer dan 100 toffe shops en merken, mee kunnen doen aan workshops, advies- en masterclasses in het Ouders van NU Theater én kunnen genieten van lekker eten en drinken (inclusief alcoholvrije cocktails!) bij toffe foodtrucks en nog veel meer!

Meer informatie vind je hier.

Frisse festivalsfeer

In de wolken festival beurs Ouders van Nu review - Mamaliefde

Even zin om te ontspannen? Plof neer op één van onze relaxte loungebanken, doe een dansje, drink een drankje en neem een hapje bij één van de foodtrucks (menukaart is uiteraard zwangerproof net als de non-alcoholico cocktailbar!)

Want ontspannen is natuurlijk ook heel belangrijk! Daarnaast maken de hele dag singer-songwriters overal muziek.

Alle info in één dag

In de wolken festival beurs Ouders van Nu review - Mamaliefde

Meer dan 100 shops en merken presenteren de leukste producten en diensten voor jouw baby’tje. Van jouw droomkinderwagen tot de leukste boxkleden, kleertjes en handige hebbedingen. Maar ook gadgets, kraamzorg en verzorging.

Alles wat je nodig hebt voor je zwangerschap en baby is aanwezig op het festival. Onder de aanwezige merken vind je bekende merken en minder bekende webshops zoals Aerosleep, Cottonbaby, MrStarskyAmsterdam, With a touch of Rose, 3kleinedraakjes, Thule, Cybex, Boro*Mini, Difrax, Fedde & Kees, Stichting Earlybirds, VTech, Kaatje Katoen, Petit & Jolie en Verslingerd aan hout.

Masterclasses & Adviesplein

In de wolken festival beurs Ouders van Nu review - Mamaliefde

Je bent zwanger en dan? Vragen, vragen en nog meer vragen. Op het In de wolken Festival kun je al deze vragen stellen aan diverse deskundigen.

De deskundigen die je kent van Ouders van Nu, de borstvoedingsdeskundige, dermatoloog, sport-of voedingsexpert. Ze hebben antwoord op (bijna) al je vragen!

Ook voor stylingadvies voor je babykamer kun je hier terecht bij stylistes. Neem dan wel even wat foto’s en afmetingen van het kamertje mee.

Mag je nou wel of geen sushi eten tijdens je zwangerschap? Hoe begin je ontspannen aan een bevalling? En hoe maak je een mooie babyfoto met je mobiel? Op het Ouders van Nu plein vinden de hele dag door masterclasses plaats waarin je antwoord krijgt op al je vragen.

Ouders van Nu Theater

Kom luisteren naar de vele lezingen in het Theater, schuif aan bij boekpresentaties of ontmoet je favoriete momblogger.

Dagelijks is er een line up van sprekers geprogrammeerd. Vanaf augustus vind je het programma op de site. Het kost niets extra, je kunt even ontspannen en steekt er ongetwijfeld iets van op.

Kinderkamermetamorfose

In de wolken festival beurs Ouders van Nu review - Mamaliefde

Natuurlijk wil je voor je kindje het allerleukste kinderkamertje maken. Kom je er zelf niet helemaal uit?

Maak vanaf 1 september via deze site een afspraak bij een professionele styliste op het festival.

Ook op vrijdagavond open!

In de wolken festival beurs Ouders van Nu review - Mamaliefde

Moet je werken, maar wil je dit event niet missen? Op vrijdag kun je ook ’s avonds terecht op het festival. En zaterdag overdag natuurlijk!

Meer informatie vind je hier.

© Foto’s; Sprankelend Fotografie

Linda van Aken