Welkom op Mamaliefde. Heb jij kinderen (onder de 12)? Dan ben je hier op het juiste adres ;-) . Deze website is voor moeders, maar ook vaders, oma’s, opa’s en professionals die met kinderen werken om zich te kunnen laten inspireren en informeren. Iedere dag wordt deze site bezocht door meer dan tienduizend bezoekers per dag die op zoek zijn tussen een van de meer dan 3000 artikelen naar leuke activiteiten om te doen met kinderen; zowel binnenshuis denk aan spelletjes, knutsels en speelgoed als buitenshuis zoals buiten spelen, uitstapjes en vakantie. Daarnaast kan je je hier laten informeren over opvoedingsgerelateerde zaken of tijdens de zwangerschap. Daarom ook de naam Mamaliefde; met liefde voor het moederschap!

Over Mamaliefde.nl

Mamaliefde.nl is ooit begonnen als een persoonlijke dagboek en uitgegroeid tot een van de grootste mamasites van Nederland. Iedere dag wordt er nieuwe interessante content gedeeld om ouders te laten inspireren of informeren op een positieve manier zonder stemmingmakerij. Ook gaat het om een realistisch beeld, zonder picture perfect taferelen. Die zo betrouwbaar en behulpzaam mogelijk is, dit kan zorgen voor vrij uitgebreide blogs die echter wel makkelijk scanbaar zijn zodat je bij de gewenste informatie uitkomt. Er zijn een aantal thema’s waar de focus op ligt;

  • Mama & Kind; Alles van kinderwens tot wat je moet regelen tijdens de zwangerschap, wat te doen als je baby veel huilt, de eerste stapjes van je dreumes, de peuter driftbuien, eerste schooldag van je kleuter en wat daarna bij komt kijken als schoolkind. Een combinatie van ervaringsverhalen die tot veel herkenning leiden tot informatieve blogs rondom opvoeding.
  • Activiteiten met kinderen; Reviews van de leukste boeken, gezelschapsspellen en speelgoed komen hier voorbij. Daarnaast is er regelmatig aandacht voor sensopatisch spel, leuke knutselwerkjes om te maken met kinderen of diy’s om zelf mee aan de slag te gaan en de leukste activiteiten en spelletjes voor binnen en buiten.
  • Uitstapjes; Met kinderen hoef je echt niet de hele dag binnen te zitten, van leuke gratis dagjes uit in de natuur, tot de leukste musea met kinderen maar ook reviews van pretparken en dierentuinen en kindvriendelijke restaurants komen hier voorbij.
  • Reizen; Van een weekendje weg tot en met een lange zomervakantie, in Nederland, of Europa en heel soms ook daar buiten. Handige tips voor vakantie met kinderen zoals tips voor het leukste speelgoed in de auto tot en met waar je op moet letten bij het boeken van een accommodatie.
  • Lifestyle; Hier vind je de lekkerste recepten voor kinderen, nieuwste kinderkleding, hippe kinderkamer inspiratie, leuke kapsels, handige bespaartips of tips op het gebied van health. Maar ook een gedeelte persoonlijke blogs zoals iedere week een nieuw weekoverzicht.

Het streven is om de feiten en informatie zo correct mogelijk weer te geven en waar mogelijk door te verwijzen naar andere specialisten. Mocht je toch van mening zijn dat er onjuiste gegevens staan vermeld ontvangen we graag een mailtje zodat we dit kunnen aanpassen.

Over ons

Deze site wordt gerund door Linda van Aken (1985), getrouwd en moeder van twee kinderen een dochter (2012) en een zoon (2013). Wat ooit begon als een hobbyprojectje tijdens het zwangerschapsverlof van de jongste is nu uitgegroeid tot een volwaardige onderneming. De hele dag achter de computer vindt ze geen probleem, maar ze had zelf nooit verwacht om ooit ondernemer te worden. Met een achtergrond als pedagoog wil ze graag de kennis en ervaring delen op een realistische wijze om het leven met kinderen nog leuker te maken. Daarnaast houdt ze van lekker eten en reist ze heel graag. Stil zitten is er niet bij dus is ze ook betrokken op school en doet ze diverse vrijwilligerswerk. Ontspanning is voor haar een uur in bad liggen of een netflix serie volgen. In 2018 is ze gevraagd om een workshop te geven op Bloggers by Nature om haar kennis te delen.

Daarnaast zijn er diverse gastbloggers die op structurele basis een bijdrage leveren aan Mamaliefde. Ieder met een eigen specialiteit en interesse gebied om het aanbod divers te houden. Hier vind je meer informatie over het team.

Schrijven voor Mamaliefde.nl

Of dat nu op structurele basis of een eenmalige bijdrage. Mamaliefde staat open voor gastbijdragen die een toegevoegde waarde hebben. Ben jij bijvoorbeeld een lactatiekundige, verpleegkundige, pedagogisch medewerker of een andere achtergrond en wil je graag jouw kennis of ervaring delen dan horen we graag van je. Ook andere bloggers zijn van harte welkom voor het aanleveren van een gastblog. Soms is er ook ruimte voor een betaalde gastblogger, meer informatie daarover vind je hier. Ben je op zoek naar een stage-plek aarzel dan niet om een sollicitatie te versturen.

Samenwerken

Mamaliefde staat open voor samenwerkingen, ook vanuit een maatschappelijk standpunt of barter deal. Natuurlijk is het mogelijk om te adverteren, mits de inhoud aansluit op de doelgroep, voor meer informatie over de mogelijkheden kan je terecht op de pagina samenwerkingen.

Contact

Heb je vragen dan kan je ons altijd mailen via info@mamaliefde.nl .

Of volg ons via;

Facebook: https://www.facebook.com/mamaliefde/
Instagram: https://www.instagram.com/mamaliefde/
Pinterest: https://nl.pinterest.com/mamaliefde/
Twitter: https://twitter.com/mamaliefde_
Youtube : https://www.youtube.com/channel/mamaliefde