Skip to Content

BN’-ers; wat zijn zwangere bekende Nederlanders of net bevallen van baby

BN’-ers; wat zijn zwangere bekende Nederlanders of net bevallen van baby

Zou het waar zijn dat er 9+ maanden na de uitbraak van de coronacrisis meer baby’s worden geboren dan normaal? Ineens barst het van de zwangerschapsaankondigingen en de baby showers (voor zover het mogelijk is om dat te vieren). Ook veel bekende Nederlanders zijn dit jaar in verwachting en krijgen dit jaar een kindje!

Voor sommige is het de allereerste, maar er worden ook broertjes en zusjes geboren. Het is een hele lijst met namen van vrouwelijke of mannelijke BN’ers die dit jaar zwanger zijn en een kindje mogen verwelkomen, maar natuurlijk hartstikke leuk dat er ook dit jaar weer BN’er baby’s worden geboren.

Amber Brantsen

NOS-presentatrice Amber (31 jaar) verwacht met haar vriend Rachid hun eerste kindje! Het wordt een meisje. Er gingen al snel geruchten dat Amber zwanger zou zijn, want begin juli werd ze onwel tijdens het presenteren van het NOS Journaal. Hun dochter wordt verwacht in februari 2021!

Haar instagram vind je hier.

Badr Hari

Samen met zijn vrouw Daphne, verwacht kickbokser Badr Hari (36 jaar) een kindje. Voor het stel wordt dit de vierde! Ze hebben namelijk al drie dochters. De uitgerekende datum is niet bekend, evenals het geslacht van de ongeboren baby. Maar aangezien Daphne eind november al hoogzwanger was, zou het kunnen dat de baby er inmiddels al is!

Zijn instagram vind je hier.

Bo Maerten

Tijdens de opnames van de film Zwanger & Co, die in 2021 uitkomt, bleek Bo (28 jaar) ineens ook in real life zwanger te zijn! De actrice verwacht haar eerste kindje samen met haar vriend David ongeveer in maart/april van dit jaar.

Haar instagram vind je hier.

Epke Zonderland

Turner Epke Zonderland (34 jaar) wordt in 2021 opnieuw vader! Hij heeft al een zoontje, Bert, uit 2018. De uitgerekende datum is niet bekend, en ook weten we helaas nog niet het geslacht van de baby.

Zijn instagram vind je hier.

Ferri Somogyi

Voor Ferri (47 jaar) komen er dit jaar niet één maar wel twee baby’s bij! Samen met zijn vrouw Noëlle heeft Ferri al een dochter Véda, en nu zijn ze dus in verwachting van een tweeling. Het is zelfs een ééneiige tweeling!

Zijn instagram vind je hier.

Hanna Verboom

Actrice Hanna Verboom (37 jaar) verwacht met haar man Ralf hun tweede kindje in 2021! In 2019 kreeg het stel al een prachtige dochter Sara. Waarschijnlijk wordt de baby in de eerste helft van 2021 geboren.

Haar instagram vind je hier.

Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman (39 jaar) wordt voor het eerst mama in 2021! Samen met haar vriend, die half Frans en half Amerikaans is, is ze in blijde verwachting. Jennifer zal uitgerekend zijn in januari of februari van 2021.

Haar instagram vind je hier.

Kim Kötter en Jaap Reesema

Kim (38 jaar) en Jaap (36 jaar) hebben al twee prachtige zoons gekregen door middel van ivf, maar vorig jaar werd het stel spontaan zwanger! Dat is natuurlijk een heel mooi cadeautje voor zowel Kim en Jaap als hun twee zoons die er nóg een broertje bij krijgen. Kim is uitgerekend op 14 februari, dus het zal niet lang meer duren voordat hun derde zoontje ter wereld komt!

Haar instagram vind je hier.

Leslie Keijzer

Leslie (29 jaar) en haar vriend Govinda, die bekend werd van de serie Echte Gooische Moeders, zijn in verwachting van hun tweede kindje. Hun zoon Moises krijgt er een broertje of zusje bij in juni 2021.

Haar instagram vind je hier.

Maartje Paumen

Ook Maartje Paumen (35 jaar), voormalig hockeyster, is deze maand al uitgerekend! Ze is samen in verwachting met haar vriendin Savannah. Of het een jongen of een meisje wordt, weten ze zelf ook nog niet, spannend!

Haar instagram vind je hier.

Marlijn Weerdenburg

Presentatrice Marlijn (37 jaar) is in verwachting van haar tweede kindje samen met haar vriend Paul! Hun zoontje Teun (3 jaar) krijgt een broertje. De uitgerekende datum is niet bekend, maar de baby zal waarschijnlijk in maart of april geboren worden.

Haar instagram vind je hier.

Marly van der Velden

De Goede Tijden, Slechte Tijden collega van Bo, Marly van der Velden (32 jaar), is eveneens zwanger en uitgerekend in 2021! Ze heeft al twee dochters van 3 en 6 jaar oud. Marly en haar vriend Mike weten nog niet of het een jongetje of een meisje wordt. Waarschijnlijk wordt de baby in mei of juni geboren.

Haar instagram vind je hier.

Nienke Plas

Begin december maakte YouTube-ster Nienke (34 jaar) bekend dat haar zoontje Frenky-Dean een grote broer wordt! Eind juni wordt de baby van Nienke en vriend Resley verwacht.

Haar instagram vind je hier.

Noortje Herlaar en Barry Atsma

Voor Noortje (35 jaar) en Barry (47 jaar) wordt dit hun tweede kindje. Hun dochtertje Bobbi krijgt er namelijk een broertje of zusje bij! Het geslacht is nog niet bekend. Ook de uitgerekende datum weten we niet precies, maar de baby van de twee acteurs zal waarschijnlijk in februari of maart geboren worden.

Zijn instagram vind je hier.

Roos Moggré

Voor EenVandaag-presentatrice Roos (39 jaar) en haar man wordt dit hun tweede kindje! Hun dochter van Isabella, die vier jaar is, krijgt er in 2021 een broertje bij. En Roos is al in januari uitgerekend, dus het kindje kan elk moment geboren worden of is er stiekem zelfs al!

Haar instagram vind je hier.

Rose Bertram en Gregory van der Wiel

Drie jaar geleden kregen Rose (26 jaar) en Gregory al een prachtige dochter Naleya. Ook dit jaar verwachten ze weer een kindje! Waarschijnlijk wordt hun tweede dochter geboren in februari van 2021.

Haar instagram vind je hier.

Sarah Chronis

Actrice Sarah Chronis (34 jaar) verwacht samen met haar vriend Kay Greidanus hun eerste kindje in 2021! We weten helaas nog niet wat het geslacht van de baby is en wanneer Sarah precies is uitgerekend.

Haar instagram vind je hier.

Steffi en Roel (& Hans en Audrey)

Fan van Boer Zoekt Vrouw? Dan ken je dit leuke stel vást wel. Steffi (30 jaar) en Roel hebben elkaar tijdens de show helemaal gevonden en zijn hartstikke gelukkig samen. Zij verwachten begin februari een meisje! En zij zijn niet de enigen uit Boer Zoekt Vrouw: ook boer Hans uit seizoen 4 en zijn vrouw Audrey zijn in verwachting. Voor hun is het al hun vierde kindje: ze krijgen een meisje en de baby wordt verwacht rond 27 januari.

Haar instagram vind je hier.

Tabitha

Zangeres Tabitha (28 jaar) is zwanger van haar eerste kindje, samen met haar vriend Mauron. Eind oktober maakte zij dit nieuws bekend, maar we weten niet of het een jongetje of meisje wordt en wanneer ze precies is uitgerekend. Waarschijnlijk zal de baby in het voorjaar geboren worden.

Haar instagram vind je hier.

Tommie Christiaan

Acteur Tommie Christiaan (34 jaar) wordt voor de tweede keer vader in 2021. Hij heeft uit een eerdere relatie al een dochter, maar krijgt nu met zijn huidige vriendin Jamie een kindje. Het stel verwacht een zoon! Wanneer zijn vriendin Jamie precies is uitgerekend weten we niet, maar het zal waarschijnlijk in maart 2021 zijn.

Zijn instagram vind je hier.

Xelly Cabau

De zus van Yolanthe is in verwachting van haar tweede kindje! Xelly (32 jaar) is uitgerekend in juni 2021 van een broertje of zusje voor zoontje Yono Kasper die in 2019 werd geboren.

Haar instagram vind je hier.

Omschrijving van de afbeelding

Jisca