Skip to Content

Over ons

Welkom op Mamaliefde. Heb jij kinderen of werk je met kinderen? Dan ben je hier op het juiste adres ;-) . Deze sit over kinderen is voor moeders, maar ook vaders, oma’s, opa’s en professionals die met kinderen werken om zich te kunnen laten inspireren en informeren door een van de 4.000 artikelen.

Iedere maand wordt deze site bezocht door 500.000 unieke bezoekers die op zoek zijn naar leuke activiteiten om te doen met kinderen; zowel binnenshuis denk aan spelletjes, knutselen en speelgoed als buitenshuis zoals buiten spelen, uitstapjes en vakantie.

Daarnaast kan je je hier laten informeren over opvoedingsgerelateerde zaken of tijdens de zwangerschap.

Daarom ook de naam Mamaliefde; met liefde voor het moederschap!

Over Mamaliefde.nl

Mamaliefde.nl is ooit begonnen als een persoonlijk blog en uitgegroeid tot een van de meest bezochte mamasites van Nederland. Iedere dag wordt er nieuwe interessante content gedeeld om ouders te laten inspireren of informeren op een positieve manier zonder stemmingmakerij.

En met een realistisch beeld, zonder picture perfect taferelen. De informatie is zo betrouwbaar en behulpzaam mogelijk, dit kan wel betekenen dat de artikelen vrij uitgebreid zijn. Thema’s die veelvuldig terugkomen op Mamaliefde zijn;

  • Moeder & Kind; Alles van kinderwens tot wat je moet regelen tijdens de zwangerschap, wat te doen als je baby veel huilt, de eerste stapjes van je dreumes, de peuter driftbuien, eerste schooldag van je kleuter en wat daarna bij komt kijken als schoolkind. Een combinatie van ervaringsverhalen die tot veel herkenning leiden tot informatieve blogs rondom opvoeding.
  • Activiteiten met kinderen; Op zoek naar entertainment voor de kinderen in de vorm van spelletjes of activiteiten? Zo is er regelmatig aandacht voor sensopatisch spel en de leukste activiteiten en spelletjes voor binnen en buiten.
  • Speelgoed; Reviews van de leukste boeken, gezelschapsspellen en speelgoed komen hier voorbij. Ben je op zoek naar een cadeautje om te geven, of nieuwsgierig naar nieuwe games voor de Switch dan is dit ook zeker een aanrader.
  • Creatief; Natuurlijk mogen leuke knutselwerkjes om te maken met kinderen of diy’s om zelf mee aan de slag te gaan ook niet ontbreken.
  • Uitstapjes; Met kinderen hoef je echt niet de hele dag binnen te zitten, van leuke gratis dagjes uit in de natuur, tot de leukste musea met kinderen maar ook reviews van pretparken en dierentuinen en kindvriendelijke restaurants komen hier voorbij.
  • Reizen; Van een weekendje weg tot en met een lange zomervakantie, in Nederland, of Europa en heel soms ook daar buiten. Handige tips voor vakantie met kinderen zoals tips voor het leukste speelgoed in de auto tot en met waar je op moet letten bij het boeken van een accommodatie.
  • Lifestyle; En tot slot een wat algemenere categorie. Hier vind je de lekkerste recepten voor kinderen, nieuwste kinderkleding, hippe kinderkamer inspiratie, leuke kapsels, handige bespaartips of tips op het gebied van health. Maar ook een gedeelte persoonlijke blogs zoals iedere week een nieuw weekoverzicht.

Het streven is om de feiten en informatie zo correct mogelijk weer te geven en waar mogelijk door te verwijzen naar andere specialisten. Mocht je toch van mening zijn dat er onjuiste gegevens staan vermeld ontvangen we graag een mailtje zodat we dit kunnen aanpassen.

Contact

Heb je vragen dan kan je ons altijd mailen via info@mamaliefde.nl .

Of volg ons via;