Ik ben zelf niet zo heel erg creatief. De ideeën zijn er, maar het uitvoeren ervan, dat lukt me gewoonweg niet zo heel erg goed. Mijn moeder daarentegen is wel echt een knutselwonder. Suprises voor Sinterklaas maakte ik dan vroeger ook altijd samen met haar. Tegenwoordig schroom ik overigens ook niet om de oudste naar oma te sturen, als er iets creatiefs moet worden gedaan. Ik kwam op Pinterest wel een hele hoop leuke (en soms ook heel makkelijke) surprises tegen. En de meeste zijn nog budgetproof ook!

Lees ook: Low-budget Sinterklaas; Van goedkope cadeautjes tot ideeeën voor organisatie

Sinterklaassurprises voor de voetbalfans

Een stoere voetbal; deze voetbal ziet er zo echt uit, dat je er bijna echt mee wilt gaan voetballen. De basis is gewoon een ballon. Niet heel erg moeilijk om te maken en leuk om aan iemand te geven.

Een heus voetbalveld; dit voetbalveld vol met Pietjes en Sinterklaasjes laat zien hoe je een fijne wedstrijd speelt. Niet al te ingewikkeld om te maken en uitermate geschikt voor de grootste voetbalfan die je kent.

Beker voor de kampioen; wat is er leuker dan een mooie beker krijgen?! Een kampioensbeker ziet er altijd anders uit, dus je kunt je naar hartelust uitleven tijdens het maken van deze surprise.

Surprises voor de unicorn-liefhebbers en/of paardenfans

Een makkelijke eenhoorn; deze eenhoornsurprise is ontzettend makkelijk om te maken. Men neme een doos, glitters, lintjes en verf…en knutselen maar. Ideaal als je snel eventjes wat wilt maken voor een absolute eenhoornliefhebber.

Het paard van Sinterklaas; Amerigo, wie kent hem niet? Het paard van Sinterklaas mag natuurlijk ontbreken in dit lijstje. Simpel te maken met een plastic fles, dus eigenlijk altijd wel in huis.

Nog een keer Amerigo; deze Amerigosurprise is ook een heel simpele. Twee schoenendozen, gekleurd papier, lijm en een schaar en je kunt aan de slag.

Een prachtige eenhoorn; okay, over deze eenhoorn doe je wel ietsje langer, maar het is in principe goed te doen. Het is zeer zeker wel een eyecatcher. Zorg dat je hem op een makkelijke manier open kunt maken, zodat je het cadeautje er uitgehaald kan worden. Zonde om stuk te maken toch?

Surprises voor de grootste LEGO-fans

LEGO-blok; simpeler kan het bijna niet; dit LEGO-blok maak je van een oude schoenendoos en wc-rollen. O ja, met gekleurd papier bepaal je zelf welke kleur de surprise uiteindelijk krijgt!

LEGO hoofd; heel eerlijk, dit LEGO-hoofd is wel iets lastiger om te maken, maar dus wel extra leuk! Je maakt hem o.a. met cardboard, dus dat moet je wel eventjes ergens halen. Je steelt in ieder geval wel de show met een surprise als dit.

Voor de tennisser

Tennisbal; ook voor deze