Ik ben zelf niet zo heel erg creatief. De surprise maken ideeën zijn er, maar het uitvoeren ervan, dat lukt me gewoonweg niet zo heel erg goed. Mijn moeder daarentegen is wel echt een knutselwonder. Suprises voor Sinterklaas maakte ik dan vroeger ook altijd samen met haar. Tegenwoordig schroom ik overigens ook niet om de oudste naar oma te sturen, als er iets creatiefs moet worden gedaan. Ik kwam op Pinterest wel een hele hoop leuke (en soms ook heel makkelijke) surprises tegen. En de meeste zijn nog budgetproof ook!

Inhoud toon

Sportieve surprises

Voetbal / prijzenbeker surprise

Beker voor de kampioen; wat is er leuker dan een mooie beker krijgen?! Een kampioensbeker ziet er altijd anders uit, dus je kunt je naar hartelust uitleven tijdens het surprise maken.

De beschrijving vind je hier.

Voetbalveld surprise

Een heus voetbalveld; dit voetbalveld vol met Pietjes en Sinterklaasjes laat zien hoe je een fijne wedstrijd speelt. Niet al te ingewikkeld om te maken en uitermate geschikt voor de grootste voetbalfan die je kent.

De beschrijving vind je hier.

Tennisbal surprise maken

Tennisbal; ook voor deze tennis bal is de basis een ballon. En vergeet niet om wat oude kranten te verzamelen. Makkelijk te maken en het ziet er ook nog een leuk uit.

De beschrijving vind je hier.

Tennisbaan surprise

Tennisbaan; zie hier een tennisbaan met daarop fanatieke tennissers in actie! Voor het net kun je een sinaasappelnetje gebruiken!

Tennisracket surprise

Tennisracket; met dit mooie tennisracket maak je zeker weten indruk op iedereen. Maak hem meteen op ware grootte!

Een beschrijving van een alternatief tennis racket met plastic boterhamzakjes vindt je hier.

Zwembad

Zwembad; dit zwembad maak je op een (schoenen)doos. Leuk om te geven die graag zwemt, of net zijn/haar zwemdiploma gehaald heeft.

Meer informatie vind je hier.

Trampoline