Skip to Content

Sinterklaas uitjes; 33x Pietenhuis, kasteel en andere activiteiten

Sinterklaas uitjes; 33x Pietenhuis, kasteel en andere activiteiten

Na de Sinterklaasintocht moet de Goedheiligman natuurlijk wel overnachten. Gelukkig vind je verspreid over het land diverse Sinterklaashuizen, kastelen en dorpen waar hij een schatkamer heeft voor alle cadeautjes, slaapkamers voor de vele Pieten en natuurlijk een eigen werkkamer.

Samen met je kind kun je daar een kijkje komen nemen. Maar waar vind je nu de leukste Sinterklaas uitjes?

Stad van Sinterklaas Museumpark Archeon Alphen aan de Rijn

Sinterklaas uitjes; 33x Pietenhuis, kasteel en andere activiteiten - Mamaliefde

Het hele park is omgetoverd in Sinteklaassferen en er lopen overal vrolijke Pieten rond. Kinderen kunnen op meet & greet bij Sinterklaas in de Troonzaal van Sint, hun pietendiploma behalen en meedoen aan vele Sinterklaas activiteiten. Bezoekers leren alles over deze goedheiligman in de tentoonstelling ‘Het Verhaal van Nicolaas’. Kortom, er is volop vertier voor jong én oud in De Stad van Sint!

In De Stad van Sint zijn veel activiteiten te doen. Voor de kleine bezoekers valt er een Pietendiploma te behalen. Kinderen kunnen meedoen met de verschillende activiteiten in de pietenhuisjes en zo hun eigen Pietendiploma verdienen. Pakjes schieten met pijl en boog, knutselen met de oerpieten, een mantelspeld maken, meedoen met de pietentraining en nog veel meer. Bezoekers kunnen ook aanschuiven bij de Sinterklaas poppenkastvoorstelling. Samen met de zingpieten wordt het een feest met bekende liedjes in grote afwachting van de komst van Sint.

Op zondag 26 november en zondag 3 december geniet men met het hele gezin van een heerlijke Sinterklaasbrunch inclusief de hele dag gratis entree.

Lees ook: Stad van Sinterklaas bij Archeon

Landgoed van Sinterklaas – Duinrell Wassenaar

Sinterklaas uitjes; 33x Pietenhuis, kasteel en andere activiteiten - Mamaliefde

Sinterklaas en zijn Pieten maken er op Duinrell samen met de bezoekers één groot feest van. Neem op het Landgoed van Sinterklaas een kijkje in het Huis van Sinterklaas, bij de Pietenschool en in de Pakjeskamer. Of ga op de foto met zijn trouwe schimmel Amerigo!

In het Huis van Sinterklaas is het een drukte van jewelste en dus is hier genoeg te beleven voor de kinderen.

Tijdens het SiSaSinterklaasconcert zetten zangeres Sita en de Party Pieten de boel op z’n kop met de grootste Pietendisco ooit! Het wordt swingen en zingen voor jong en oud tijdens het dagje weg tijdens Sinterklaas. Natuurlijk eindigt dit geweldige feest met een optreden van niemand minder dan Sinterklaas zelf.

Tijdens de spectaculaire Pietenparade trekt door het park met al zijn Pieten, zoals de Post Piet, Blus Piet, Politie Piet en vele andere. Sinterklaas met Amerigo zal uiteraard de hoofdrol hebben. Tijdens het Sinterklaasfeest is een groot aantal attracties van het attractiepark geopend.

Lees ook: Landgoed van Sinterklaas

Stoomboot van Sinterklaas

Sinterklaas uitjes; 33x Pietenhuis, kasteel en andere activiteiten - Mamaliefde

Beleef de magie van Sinterklaas: bezoekers zijn welkom aan boord om met eigen ogen te zien hoe Sinterklaas en de Pieten aan boord leven en werken. In de kombuis staan kombuispieten pepernoten en ander lekkers te maken, in het pakjesruim maken de inpakpieten duizenden pakjes klaar. Wie stil is mag een kijkje nemen in de slaapkamer van Sinterklaas. Natuurlijk ga je op bezoek bij Sinterklaas in zijn werkkamer. 

In de kombuis maken de Bakpieten pepernoten, marsepein, borstplaat en ander lekkers. In het pakjesruim zijn de Inpakpieten koortsachtig bezig alle cadeaus voor de kinderen van Nederland in te pakken. En als de kinderen heel stilletjes doen, mogen ze ook nog een blik werpen in de slaapkamer van Sinterklaas.

In de werkkamer tot slot, ontmoeten de kinderen de Sint achter zijn bureau met het Grote Boek van Sinterklaas.

Meer informatie vind je hier.

Pieten express

Pieten express - Mamaliefde.nl

Als de goede Sint weer in het land is, neemt een echte stoomtram vol Pieten je mee op een Spannende Tijdreis van Hoorn naar Wognum. Stap in en Ga mee met Pieten Expres vanaf Tramstation Hoorn. 

Verschillende Pieten ontvangen je op het gezellige Tramstation. Stoom uit de versierde locomotief maakt de rijtuigen heerlijk warm, zodat je heerlijk kunt genieten van je reis. De machinist fluit en de stoker gooit nog wat kolen op het vuur. We gaan op weg naar het oude station van Wognum uit.

Hier bezoek je de goochelshow en breng je natuurlijk een bezoek aan niemand minder dan Sinterklaas. Uiteraard heeft hij voor alle kinderen (t/m 12 jaar) een cadeautje voordat de stoomtram terugkeert naar Hoorn.  De Pieten Expres duurt circa 2 uur. 

Mega Sint Show

Na het grote succes van de afgelopen jaren is De Mega Sint Show 2023 terug met een gloednieuwe show! YouTube en TikTok idolen Party Piet Pablo en Love Piet maken samen met de kinderen, ouders en grootouders één groot spektakel van en zingen hun grootste hits, zoals De Pieten Sinterklaas Move, Pietenliefde en de Sinterklaashit van 2023. Meneer van Driel probeert het feest te verpesten, maar gelukkig kunnen de kinderen helpen om hem te pakken! Als dat maar goed komt…

Samen met de kinderen wordt het een groot feest in het theater! De kinderen gaan met een schorre stem voldaan naar huis. Wil je graag vooraan zitten bij deze te gekken show? Boek dan nu alvast tickets, dan maken we er een mega groot feest!

Sinterklaas bioscoopfilms

Ook dit jaar zijn er weer twee Sinterklaasfilms in de bioscoop te bekijken; zo kan je kiezen voor de Grote Sinterklaasfilm met Robert ten Brink, Martien Meiland en een legertje aan bekende Nederlanders of De Club van Sinterklaas met de bekende pieten zoals Danspiet, Bakpiet en Profpiet. In beide films beleven de Pieten en Sint weer een heel avontuur en is het maar de vraag of het allemaal wel goed komt.

Pietenschool Maritiem Museum Rotterdam

Sinterklaas uitjes; 33x Pietenhuis, kasteel en andere activiteiten - Mamaliefde

Op de kinder-doe-expo Professor Plons zijn chocoladeletters verdwenen en is de hulp van kinderen hard nodig om deze terug te vinden. Er is ook een ‘Pietenschool’ in het museum. Hier leren de kinderen alles wat je nodig hebt om een goede hulppiet te worden zoals; dakrand lopen, schoorsteen klimmen, cadeautjes stapelen en nog veel meer. Ook worden er workshops surprises maken georganiseerd.

Op de kinder-doe-expo Professor Plons klinkt ‘Zie ginds komt de stoomboot’ en de schepen van de professor en zijn vrienden liggen vol cadeaus die uitgeladen moeten worden. Er is alleen een groot probleem… De inpakpieten zijn vier chocoladeletters kwijt die in één van de containers in de haven zitten. Maar welke? De professor kan de hulp van de kinderen goed gebruiken.Van 17 november t/m 5 december kunnen de kinderen de Professor helpen zoeken.

Iedere middag  is de ‘Pietenschool’ open in het Maritiem Museum. Hier kunnen de kinderen pietenkunstjes leren zoals; dakrand lopen, schoorsteen klimmen en cadeautjes stapelen. Om pakjes te kunnen verzorgen op de gekste plekken moet men echt van alles kunnen. Geslaagde hulppieten ontvangen natuurlijk een pietendiploma.

Pietendorp – Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Sinterklaas uitjes; 33x Pietenhuis, kasteel en andere activiteiten - Mamaliefde

Havenpieten, Muziekpieten, Molenpieten, Fotopieten, Pakhuispieten, ze zijn er allemaal weer! Ook dit jaar wordt het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen weer omgetoverd tot Pietendorp.

De pakjesboot ligt in de Markerhaven, de pepernotenbakkerij draait op volle toeren, de Pieten lopen door de straten van het buitenmuseum en zij maken er weer een feestje van. Alle kinderen die Hulppiet willen worden, zijn ook dit jaar weer welkom om te helpen bij het voorbereiden van de verjaardag van Sinterklaas.

Het Pietendorp is te bereiken via de stadsingang aan de Wierdijk of via de dienstingang aan de Kooizandweg in Enkhuizen. Volg de omleidingsborden en de instructies van de verkeersregelaars om de auto te parkeren. De museumveerboten varen niet.

Pakhuis van Sinterklaas uitjes – Limburgs Museum

De afspraak is gemaakt: Sinterklaas komt tóch weer naar het Limburgs Museum! Vanaf november zal een speurtocht vol activiteiten museumbezoekertjes naar de kluis van Sint leiden. Wie de code kraakt, lost het mysterie op en wordt zo een SuperKind. De tocht stimuleert taal, rekenen, lichamelijke en sociale vaardigheden en leert kinderen over de legendes rond Sinterklaas. Met Help Sint! Word een SuperKind vangt het Limburgs Museum het wegvallen van de razend populaire doe-expo Het avontuur van SuperSint op, die onlangs verloren ging bij een brand.

Sinterklaasweekend Kasteel Muiderslot – Muiden

Sinterklaas uitjes; 33x Pietenhuis, kasteel en andere activiteiten - Mamaliefde

Ook dit jaar is het Muiderslot weer het winterverblijf voor Sinterklaas. Na een barre tocht overzee met de stoomboot strijkt hij eind november altijd neer in het Muiderslot. De pakjes moeten ingepakt, de gedichten geschreven en de liedjes geoefend. Het is een drukte van belang op het kasteel zo vlak voor Pakjesavond. Niettemin maakt de goedheiligman graag even tijd om de kinderen in zijn kasteel te ontvangen.

Uiteraard staat zijn schimmel weer op het slotplein, kunnen alle kinderen hun pietendiploma halen op het oefendak en kan iedereen meeschrijven aan het langste gedicht ooit! Voor alle ouders is er een geheime route met het hoe en waarom van de tradities van de Sint. Waarom komt Piet eigenlijk door de schoorsteen? Werden er vroeger ook al schoenen gezet? Op veilige hoogte leren ouders ook meer over de traditie van Sinterklaas.

Lees ook: Muiderslot in Muiden met kinderen

Kasteel van Sinterklaas – Helmond

Het Kasteel van Sinterklaas in Helmond is waar jong en oud zich kan laten betoveren. Het begint al als je de mooie poorten binnenkomt. Het kasteel ligt op de achtergrond, maar daarvoor speelt zich al van alles af. Teveel om in één oogopslag te bevatten. En eenmaal binnen kun je je vergapen aan de prachtig ingerichte kamers. Sinterklaas en zijn pieten laten je graag alles zien.

De pret bij een bezoek aan Het Kasteel van Sinterklaas begint buiten al. Er is namelijk van alles te beleven op het voorterrein. Zo zorgen de pieten voor veel plezier met hun vrolijke en gekke grapjes, dansjes en kunstjes. Het voorterrein is gratis toegankelijk! De kaartjes voor het kasteel van Sinterklaas zijn alleen online te koop en waren binnen 1 dag al uitverkocht!

Sinterklaaskasteel Dussen

Zoals elk jaar logeert Sinterklaas weer in het kasteel van Dussen. Hij logeert er in één van de torenkamers, waar hij gebruik kan maken van de originele plonsplee. Voor de zekerheid neemt hij toch ook zijn eigen po mee… Uiteraard zijn de Pieten ook van de partij en zij zorgen ervoor, dat niemand zich verveelt. Ze helpen mee met de spelletjes en pepernoten bakken; er waren voorleespieten, fotograafpieten, pieten die zorgen voor een rondleiding in de logeerkamer enzovoorts.

Het Grote Sinterklaashuis – Kasteel Assumburg

Hier kan je zelf ervaren hoe het is om midden in de hectiek van de decembervoorbereidingen van sint en zijn pieten te staan. Het is een unieke en interactieve belevenis waarin je alles van dichtbij ziet en de pieten zelf mee kunt helpen. Er zijn meer dan 15 waanzinnige themakamers, vele tientallen pieten, muziek, entertainment en een speurtocht door alle kamers. Vind jij alle verstopte staffen? Met onder andere de pietenschool, werkkamer, slaapkamer, schatkamer, bakkerij en nog veel meer.

Natuurlijk heeft Sinterklaas ook tijd om met jou op de foto te gaan. Hij heeft hiervoor speciaal zijn favoriete gouden troon meegenomen uit Spanje. Op de overdekte binnenplaats van het kasteel staat Amerigo in zijn stal. Je mag hem aaien en met hem op de foto. Hier is ook gelegenheid om iets te eten en te drinken waaronder natuurlijk lekkere warme chocolademelk en diverse Sintlekkernijen! En het goede nieuws; je kan hier ook blijven overnachten met een speciaal Sinterklaasarrangement!

Sinterland – Kasteel Groenenberg

Beleef de magie van Sinterland bij spookjeskasteel Groeneveld. Stap in de betoverende wereld van Sinterland bij Sprookjeskasteel Groeneveld! Ontdek de geheimen van de Sint in zijn werkkamer, leer van oma Piet hoe je de állerlekkerste pepernoten bakt en maak kennis met de talentvolle Kapperspiet. Beleef met jouw gezin het leukste familie-uitje van deze winter!

Welkom bij de Sint – Huis ten Bergh

Op 23 en 24 november zijn de Sint en alle Pieten weer te bezoeken op Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. Kom de Pieten helpen met het inpakken van de cadeaus en bak je eigen pepernoten! Maak muziek met de Pieten en de voetjes gaan van de vloer in de Pietendisco. Ontmoet Sinterklaas, bekijk zijn slaapkamer, de postkamer en het Pietenparcours. Verdien je Pietendiploma en krijg lekkers en je cadeautje bij het verlaten van het kasteel. Een unieke ervaring voor jong en oud op een geweldige locatie in Kasteelstad ‘s-Heerenberg.

Lees ook: Kasteel Huis ten Bergh in ‘s-Heerenberg

Pakhuis van Sinterklaas – Museum Broekerveiling

Ook dit jaar is Museum BroekerVeiling geselecteerd als Pakhuis van Sinterklaas. De lighallen van het museum zijn omgetoverd tot een trainingscentrum waar de Pieten hun conditie op peil houden, ze doen er hun klusjes en de voorraad cadeautjes staat er veilig.

Na al dat rennen, springen, puzzelen en duikelen heb je natuurlijk wel even een pauze nodig. Tijdens je bezoek ga je daarom ook naar de afmijnzaal waar je een spannend Sinterklaas toneelstuk kunt zien.

Op woensdagmiddag kun je mee met een heuse Bingo-rondvaart. Verder gaat het heerlijk ruiken in het Pakhuis, want jullie kunnen de Pieten helpen met het bakken van pepernoten.

Sinterklaashuis – Bergen / Schoorl

Speurpiet is dit jaar ook weer druk op zoek gegaan naar een fijne plek voor alle Pieten en de Sint en heeft samen met Sinterklaas weer gekozen voor Dopersduin in Schoorl. Wij zijn daar vorig jaar met open armen ontvangen en Martijn en Wieteke (beheerders Dopersduin) willen graag dat we daar weer gaan slapen. Wij zijn heel blij dat we daar weer zijn, omdat het vorig jaar zo verschrikkelijk gezellig was.

Uiteraard willen de Pieten weer heel graag een kijkje achter de schermen geven van het dagelijks leven in het Sinterklaashuis. Dus nemen ze je graag mee door het huis waar ze vol trots hun eigen bedje laten zien, de Inpakcentrale, en (stiekem) in de slaapkamer van Sinterklaas gluren. Maar dat kan alleen als de Sint niet in zijn bed of bad ligt natuurlijk.

Sinterklaashuis – Brielle

Ook in Brielle zal het Brielse Sinterklaashuis zich weer huisvesten in een prachtige historisch pand in de binnenstad, te weten het Arsenaal, Rozemarijnstraat 46 te Brielle. In samenwerking met Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta zal het Arsenaal wederom omgetoverd worden tot het huis van Sinterklaas en zijn pieten. Op schooldagen is het huis alleen geopend voor onderwijsinstellingen. Woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdag en zondag is het huis wisselend geopend voor particulieren. De kaartjes worden alleen online verkocht.

Sinterklaashuis – Dordrecht

Het Sinterklaashuis is al ruim 15 jaar een fenomeen in Dordrecht. Het eerste Sinterklaashuis was een groot huis aan de Nieuwstraat. Ook dit jaar logeert de Sint weer in Dordrecht. In november zullen de deuren van Doelensteyn voor jullie opengaan.

Pietenhuis – Harderwijk

In Harderwijk komen ook dit jaar Sinterklaas en zijn Pieten logeren bij Cultuurkust. In ’t Pietenhuis, slapen ze, oefenen ze voor het dak lopen en pakken ze alle cadeautjes in. Er is zoveel te doen, je kan marsepein kleien, pepernoten bakken, je pietendiploma halen, de pietenbedjes bewonderen, naar de voorleeskamer of schilderen voor Sinterklaas. Er is ook een kaartje te koop voor een leuke voorstelling, ontbijten met Sinterklaas en voor een bezoek aan het museum.

Sinterklaashuis – Kampen

Wij zijn ook dit jaar weer gevestigd in de Stadskazerme met weer allemaal nieuwe, leuke activiteiten en een mooie kamer voor Sinterklaas en er zijn allemaal weer pieten aanwezig. Sinterklaas komt af en toe ook een bezoek brengen en er komt nog een heel leuk bezoek als verrassing voor de kinderen.

Sinterklaashuis – Leiden

In het Sinterklaashuis in Leiden worden er veel activiteiten georganiseerd. Van knutselen in de knutselkamer tot klimmen op het oefendak of dansen op Sinterklaasmuziek. En het allerleukste… haal in het Huis van Sinterklaas je pietendiploma! Iedereen is welkom om de Sint en Pieten een bezoekje te brengen.

Het huis van Sinterklaas – Nijmegen

Het bezoek van Sinterklaas in Nijmegen is dit jaar opnieuw heel bijzonder! Na de traditionele intocht op zaterdag 16 november blijft Sinterklaas met zijn Pieten weer in Nijmegen logeren. In november en december kun jij het Huis van Sinterklaas bezoeken. Alle activiteiten zijn gratis. Sinterklaas en zijn Pieten hopen jou snel te zien!

Sinterklaashuis – Roermond

Het Sinterklaashuis Roermond wordt officieel geopend voor het publiek. Iedereen is welkom voor het gratis openingsfeest met de Sint en zijn pieten. Daarna starten in het Sinterklaashuis de activiteiten voor de kinderen. De pieten hebben activiteiten bedacht die de kinderen in groepsverband middels een spellenparcours uitvoeren. Het spellenparcours duurt een uur. Aansluitend kunnen de kinderen spelen in de binnenspeeltuin van de Graasj.

Huis van de Sint – Catharijne Convent Utrecht

In het Huis van Sinterklaas is van alles te zien en te doen. Je maakt kennis met de Goedheiligman en beleeft spannende avonturen in zijn huis. Neem een kijkje in zijn slaapkamer en zijn geldkluis! Weet jij waarom hij altijd gouden munten uitdeelt? En hoe komt Sinterklaas aan al dat goud? En wat helemaal geweldig is… je wordt door de Sint ontvangen in zijn eigen werkkamer! Voordat Sinterklaas in het land is zijn ze druk bezig om het huis in orde te maken.

Iedereen is dan van harte welkom om langs te komen! De toegang is gratis en reserveren is niet nodig. Let op: Sinterklaas is dan nog niet aangekomen in het huis. Wat is er allemaal te doen: verlanglijstjes maken en ophangen in de werkkamer van Sint, knutselen met goud en circuskunsten oefenen op de binnenplaats. Tot 13.15 uur kun je met de kok van Sinterklaas mee om een rondje te lopen door het huis. Met de goudbewonderaar kun je de volledige rondleiding volgen door het Huis van Sinterklaas. Een bezoek aan het Huis van Sinterklaas duurt ongeveer een uur.

Centraal Pietenburo – Veghel

De slaapkamer van Piet staat bij het oude raadhuis op de Markt in Veghel. Hier kun je een kijkje komen nemen. De entree van het Centraal Pietenburo is niet bij de hoofdingang maar links als je voor het Raadhuis staat. Daar is bij binnenkomst de kassa en krijgen de kinderen een nummertje. Door op de schermen te kijken, weet je wanneer je aan de beurt bent. Misschien kom je hem wel tegen in de zaal of op de trap: de sneltekenpiet. Hij heeft zijn atelier helemaal vooraan.

Hij maakt voor jou een heel mooie tekening. Ook jij mag een mooie tekening maken voor Sinterklaas. Kinderen kunnen op de foto en die kunnen we doorsturen naar een emailadres. In de bibliotheek zijn kluisjes waar je je verlanglijstje kunt instoppen en kun je ook de pieten bij het dak zien. In de voorleeshoek wordt er een verhaal voorgelezen van Sinterklaas. En in de bakkerij kunnen de kinderen een leuke snoepzak maken voor andere kinderen. In de controlroom zitten allerlei Pieten die alles controleren of alles goed gaat.

Huis van Nicolaas – Weert

Het Huis van Nicolaas bestaat dit jaar 16 jaar. Het Sinterklaashuis in Weert is een interactieve belevenis waar de kinderen op de ziekenzaal het verschil zouden moeten kunnen zien tussen een zieke piet en een luie piet, je krijgt een kijkje in de pietenschool en in de troonkamer is Sinterklaas zelf aanwezig.

Sinterklaas – Landal

Vier dit jaar een onvergetelijke Sinterklaasvakantie bij Landal, waar het park volledig in het teken staat van Sint en zijn Pieten. Of je nu gezellig met het gezin komt of een groepsaccommodatie in de natuur huurt, er zijn tal van extra activiteiten om van te genieten. De kinderen kunnen de Pietenboerderij en Pietenbungalow verkennen, pepernoten bakken, dansen in de Pietendisco, deelnemen aan Sinterklaasbingo of de sint speurtocht.

Bollo de Beer is natuurlijk ook van de partij, en aan het einde van de dag mogen alle kinderen hun schoen zetten. Voor wat extra magie kun je zelfs een Pietenbezoek of de Pieten ontbijtservice boeken.

Bepaalde Landal vakantieparken bieden ook aanvullende Sinterklaasprogramma’s, zoals een grote Sinterklaasshow, een Sinterklaasintocht of de transformatie van het Land van Bartje tot het Landgoed van Sinterklaas. Kortom, er is genoeg te beleven voor een feestelijke en magische Sinterklaasviering.

Sinterklaas – Center Parcs

Tijdens de kerstperiode verandert elke Center Parcs in een Winter Wonderland, maar enkele weken voor de kerstvakantie staat Sinterklaas centraal. De Sint en zijn Pieten bezoeken elk park, met een feestelijke intocht die onvergetelijk is voor de kinderen. Er is zelfs een speciale Sinterklaas cottage, waar je een kijkje kunt nemen in de versierde verblijfplaats van de Sint en zijn Pieten.

Voor extra magie biedt Center Parcs een pakjesbezorgservice tijdens de Sinterklaasperiode, waar cadeautjes in je cottage worden bezorgd tijdens een bezoek van de Pieten. Daarnaast is er een grootschalige Sinterklaas show in de Market Dome/Baluba en een kinderactiviteit genaamd ‘Wannabe Pepernotenpiet’.

De verscheidenheid aan Sinterklaasactiviteiten verschilt per park, en is afhankelijk van het aantal Birdies.

Linda van Aken
Latest posts by Linda van Aken (see all)
 1. Dré den Ouden says:

  We hebben sinds 24 jaar de slaapkamer van Piet en sinds 9 jaar het centraal Pietenburo aan de Markt in Veghel
  In het oude gemeentehuis hebben we 7 onderdelen.
  Dit jaar als thema Pietenschool
  Schilderklas.
  Fotolijsten.
  Kluis verlanglijstjes.
  Dakloopleerklad.
  Voorleespiet oosters.
  Knuffel muziek blokken.
  Winkel Piet snoepzak en bak.
  Hoofdkantoor Pieten
  Tot slot snoepzakje.
  Open woensdag en zaterdagmiddag
  Donderdag en vrijdag voor groepen.
  Entree 50 cent per persoon
  Open vanaf woensdag na de intocht van Nederland of na de intocht van Veghel op zondag.

Comments are closed.