De leukste Sinterklaascadeautjes voor kinderen. Ook voor een klein budget zijn er meer dan genoeg leuke hoeveel cadeautjes te vinden waar je kinderen echt blij mee maakt. Hieronder vind je een overzicht van de leukste ideeën, voor jongens en meisjes van verschillende leeftijden. Natuurlijk kun je ook altijd op zoek gaan naar tweedehands speelgoed, of bijvoorbeeld een wat duurder cadeautje afzonderlijk inpakken zodat het toch een berg cadeautjes lijkt. Maar onthoud; meer is echt niet altijd beter! Beter 1 (wat duurder) cadeautje waar je kind ook echt graag mee speelt, dan vijf die in de hoek blijven liggen.

Leukste sinterklaascadeautjes onder de 7,50

Carrera Red Bull RB14 Max Verstappen

Carrera Red Bull RB14 Max Verstappen auto. Het schaalmodel van de RB14 Red Bull Racing Formule 1-wagen van Max Verstappen is een musthave voor iedere Formule 1-fan! Dit model is prachtig gedetailleerd en is gemaakt op schaal 1:43. Het miniatuurtje is leuk om mee te spelen en prachtig om aan je vrienden te laten zien. Vervaardigd van die-cast.

Meer informatie vind je hier.

Fortnite figuur

Squad up-and-drop in! Verzamel alle figuren en breng de Fortnitesquad tot leven. Elke pakket is vol van Epic en Legendary outfits en nog veel meer. Elk figuur heeft zeer gedetailleerde decoratie. Voor uren speelplezier!

Meer informatie vind je hier.

Gips Gieten T-rex

Maak de mooiste beeldwerkjes van gips met SES Creative. Wil jij een enge T-Rex in je kamer? Met deze set kun je 3 gipsen figuren maken en ze in de kleuren beschilderen die jij wilt. Maar welke kleur had hij in het echt? We zullen het nooit weten!

Meer informatie vind je hier.

Hatchimals CollEGGtibles

Er is een onderwaterwereld ontdekt in Hatchtopia! Maak kennis met de Hatchimals CollEGGtibles Mermal Magic uit seizoen 5! Ze komen uit glanzende, zeeschelpvormige eieren en veranderen van kleur wanneer jij ze onder water houdt! Wrijf over het paarse hart tot het roze wordt, druk de schaal voorzichtig open en ontdek welke nieuwe vriend jij hebt! Dompel jouw Hatchimal in lauwwarm water en zie hoe het van kleur verandert! Wow! Van de Mermals (half Hatchimals, half zeemeermin) tot de Sunshine Surf en Mischief Marsh Hatchimals; verzamel tot wel 80 verschillende figuren. Broed een hele onderwaterwereld uit met de Hatchimals CollEGGtibles.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook: Hatchimals CollEGGtibles

Het boek van Sint

Samenleesboek over Sinterklaas om gezellig samen met je kleuter te lezen. Sinterklaas is zijn grote boek kwijt. Wat een ramp! Krijgt ieder kind nu wel het juiste pakje van Sint? In het verhaal doet je kind ontdekkingen met woorden en letters. De linkerpagina’s zijn voorleespagina’s. De rechterpagina’s zijn woordpagina’s die door je kleuter zelf kunnen worden gelezen.

Meer informatie vind je hier.

K’nex building set

Deze K’NEX set komt met 40 onderdelen waarmee je de K’nex Building Sets – Helicopter kunt bouwen. Ook is er een kraan en dragster. K’NEX is het meest vernieuwende constructiespeelgoed ter wereld, waarmee kinderen fantastische werelden kunnen bouwen! K’NEX moedigt je aan om te bouwen, te spelen en om je verbeelding te gebruiken.

Meer informatie vind je hier.

Magic Cube 2-in-1

Deze coole puzzel van Clown Games bestaat uit twee gedeeltes: een cube met 6 elementen en een cube met 12 elementen. Van beide puzzels kun je een kubus en een ster puzzelen. Je kunt ook beide puzzels combineren. Dit is een kleurrijke, geometrische puzzel, waar je steeds iets anders mee kunt maken! Inhoud: 1 cube, bestaande uit 6 kleuren en 1 cube, bestaande uit 12 kleuren en een handleiding.

Meer informatie vind je hier.

Monopoly Deal kaartspel

Het Monopoly Brand Deal Kaartspel is alle Monopoly-pret in een snel te spelen kaartspel. Het wordt geleverd met 110 kaarten, waaronder bezittingkaarten, huurkaarten, huis- en hotelkaarten en jokers. Op de actiekaarten staat wat een speler moet doen, zoals het betalen van huur of het sluiten van gevaarlijke deals. Huis- en hotelkaarten verhogen de huurwaardes. Met jokers kunnen spelers bezittingsets bouwen. En spelers betalen hun schulden met geldkaarten.

Meer informatie vind je hier.

Polly Pocket Places

Tiny Mighty is leuker dan ooit met Polly Pocket Tiny Pocket Places! Als je de Pocket Places compact openmaakt, zie je een speciale plek, twee verrassingen, drie accessoires en een piepklein figuurtje. Elke compact is zo klein dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Beleef waar en wanneer je maar wilt de leukste Polly Pocket avonturen! Kies uit de volgende compacts: Kamperen, Ballet, Picknick, Kast, Concert of Aquarium. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Kleuren en decoraties kunnen variëren.

Meer informatie vind je hier.

Recycle-me knutselset dieren

Dit is een dierenknutselpakket van Re-Cycle-Me waarmee kinderen een complete dierentuin kunnen maken met afval. Dit knutselpakket bevat verschillende componenten en een duidelijke handleiding om kinderen uit te leggen hoe ze de dieren creaties stap voor stap moeten maken door de afbeeldingen te volgen.

Meer informatie vind je hier.

Leukste sinterklaascadeautjes onder de 10 euro

Electro Wonderpen

Electro biedt al tientallen jaren veel speel- en leerplezier door middel van educatieve thema’s in combinatie met slimme elektronica: een leuke manier om te leren over boerderijdieren, groenten, babydieren, kleuren en nog veel meer!

Meer informatie vind je hier.

Explore insectenhotel

Maak een gaaf insectenhotel voor in de tuin. Zet het houten hotel in elkaar en vul de kamers met verschillende materialen om meerdere insecten aan te trekken. Observeer hoe ze het hotel gaan bewonen. Vlinders, bijen, lieveheersbeestjes, kevers en nog veel meer. Alle insecten kunnen in jouw hotel verblijven!

Meer informatie vind je hier.

Kleurentorentjes

Met Kleurentorentjes van Jumbo leren jonge kinderen spelenderwijs kleuren herkennen, samen spelen en concentreren. Wie heeft als eerste zijn torentje compleet en de houten kralen in de juiste volgorde? Rood, wit, blauw… dobbel en bouw! De kleurentorentjes hebben zes kralen: rood, wit, blauw, oranje, geel, groen. Bouw jij als eerste jouw kleurentorentje?

Meer informatie vind je hier.

Lego Duplo babydieren