Skip to Content

9x Sinterklaas weekend arrangement voor weekendje weg

9x Sinterklaas weekend arrangement voor weekendje weg

Optimaal genieten tijdens de Sinterklaas periode? Overweeg dan eens een Sinterklaas weekend; in veel parken en hotels is niet alleen de aankleding en decoratie helemaal in thema maar worden er ook speciale activiteiten georganiseerd. We zijn al een paar keer met het gezin naar zo’n weekend geweest en het was iedere keer een groot succes.

Vooraf was ik bang dat het extra stress zou opleveren of teveel prikkels, maar in tegendeel. De kinderen genieten er optimaal van en zijn juist daarna een stuk relaxter. Hoe uitgebreid Sinterklaas wordt gevierd verschilt heel erg; sommige organiseren zelfs een complete intocht met Sinterklaas die met een boot aankomt!

Sinterklaas weekend bij Landal

9x Sinterklaas weekend arrangement voor weekendje weg - Mamaliefde

Tijdens de sinterklaasperiode worden er op veel parken diverse leuke sintactiviteiten georganiseerd. Zo kan je bijvoorbeeld sintlekkernijen bakken in het restaurant, ga je op zoek naar de Gouden Pepernoot, is er een pietendisco en een speciale sinterklaas show en bingo, en kan je schoentjes knutselen om daarna te zetten!

Ook is het mogelijk om een pietenbezoek te reserveren. Ideaal dus om samen te genieten van het Sinterklaasfeest; het is mogelijk om dit als midweek of weekend te boeken tot 6 december.

Lees ook: Sinterklaasweekend bij Landal Esonstad

Meer informatie vind je hier.

Sinterklaas weekend Center Parcs in Winter wonderland sfeer

9x Sinterklaas weekend arrangement voor weekendje weg - Mamaliefde

Center Parcs is al in een extra gezellige winterse sfeer tijdens Winter Wonderland, maar daar doet Sinterklaas nog eens een feestelijke strik omheen! Kijk die kindergezichtjes glunderen als hij samen met zijn Pieten aankomt. En dan zijn er nog de leukste Sinterklaas-activiteiten ook!

Wat dacht je bijvoorbeeld van de intocht kijken samen met Orry, een bezoek brengen aan de Sinterklaas Cottage of de Pakjesbezorgservice waarbij er heel hard op de deur gebonsd wordt! Ook Sint is dol op cadeautjes. Liefst zelfgemaakte.

Laat je kids gezellig mee knutselen en zingen. Ook hier kan je een schoen knutselen en zetten en is er een speciale Sinterklaas Show en zijn alle helpende kinderhanden zijn welkom, met Wannabe een Pepernotenpiet.

Lees ook: Sinterklaasweekend Center Parcs Eemhof

Meer informatie vind je hier.

Sinterklaas arrangement Beekse Bergen

9x Sinterklaas weekend arrangement voor weekendje weg - Mamaliefde

Tijdens de sinterklaasperiode staan gezelligheid, cadeautjes uitpakken en strooigoed eten centraal. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met het gezin of de hele familie.

Wat is er leuker dan deze tijd beleven in Beekse Bergen in het gezellige Brabant? Ook tijdens de herfst en winter is er genoeg te doen bij Beekse Bergen!

Zo hebben de pieten ieder weekend vanaf 16 november tot en met 5 december een speciaal animatieprogramma samengesteld voor het vakantiepark en safari resort. Wat dacht je van helpen met pepernoten bakken of ‘s avonds je schoen zetten bij het haardvuur. Wordt jij de volgende ochtend wakker met een cadeautje in je schoen?

Lees ook: Weekendje weg Safari Resort Beekse Bergen

Meer informatie vind je hier.

Duinrell; Landgoed van Sinterklaas

9x Sinterklaas weekend arrangement voor weekendje weg - Mamaliefde

In de laatste weekenden van november viert hij zijn verjaardag tijdens een wel heel speciaal Sinterklaasevenement: het Landgoed van Sinterklaas.

En het allerleukste is: tijdens deze heerlijke weekendjes kun jij met je gezin net als de Sint blijven slapen op Duinrell. Ontdek samen waar de Pieten slapen, volg een wijze les in de Pietenschool en swing mee tijdens het SisaSinterklaasconcert. Welkom op Landgoed van Sinterklaas!

Vergeet vooral niet het Huis van Sinterklaas te bezoeken en de magische Pieten Parade te bewonderen. De Pieten, Sinterklaas én Rick de Kikker trekken door het park heen en maken er het leukste Sinterklaasweekend van!

En natuurlijk kan je tijdens je sinterklaasweekend in een Duingalow op Duinrell kun je onbeperkt genieten in het Tikibad tijdens de openingstijden.

Lees ook: Landgoed van Sinterklaas bij Duinrell

Meer informatie vind je hier.

De Krim Texel

9x Sinterklaas weekend arrangement voor weekendje weg - Mamaliefde

In het weekend van 29, 30 november & 1 december wordt op Vakantiepak De Krim het Sinterklaasfeest groots gevierd!

De Pieten hebben voor dit weekend een uitgebreid animatieprogramma bedacht. Zo zijn er onder andere activiteiten als pepernoten bakken en pietenvoetbal én is het zelfs mogelijk om een pietenbezoek aan te vragen.

Natuurlijk komt Sinterklaas ook een bezoek brengen aan Vakantiepark De Krim! Tijdens De Grote Sinterklaasshow op 30 november schittert hij samen met de pieten én Kids-DJ op het podium van Evenementenhal Texel!

Jullie komen toch ook? Bekijk ons aantrekkelijke Sinterklaasweekend arrangement en stap op de boot naar Texel!

Lees ook: Texel met kinderen; uitjes en bezienswaardigheden

Meer informatie vind je hier.

Sinterklaasweekend EuroParcs Resort Zuiderzee

9x Sinterklaas weekend arrangement voor weekendje weg - Mamaliefde

Ook bij vakantiepark EuroParcs Resort Zuiderzee in Biddinghuizen vieren ze Sinterklaas! Knutsel en zet je schoen voor Sinterklaas en ga naar het Grote Sinterklaasfeest in de Plaza op zaterdag en ga op zondag op zoek naar de gouden chocoladeletter en doe mee met de sinterklaasbingo!

Gedurende het weekend is er een zeer uitgebreid programma met verschillende soorten activiteiten; van film kijken tot knutselen. Natuurlijk liggen er in de accommodaties een zak snoep klaar om alvast in de stemming te komen.

Lees ook: Weekendje weg EuroParcs Resort Zuiderzee

Meer informatie vind je hier.

Sinterklaas weekend met activiteiten Beerze Bulten

In november en december vieren we dat Sinterklaas weer in het land is. Dit wordt gedaan met gave Sinterklaas activiteiten en een Giga Sinterklaas Show! Van 15 november tot en met 5 december wordt werkelijk alles uit de kast gehaald om jullie een onvergetelijk weekend te bezorgen.

Zet bijvoorbeeld op zaterdag je schoen in het Giga Konijnenhol en bewonder de Giga Sinterklaas Show op zondag in het theater. En natuurlijk kun je klimmen als een Piet in het vernieuwde Giga Konijnenhol.

Verblijf een weekend in een sfeervolle ‘winterharde’ accommodatie en vier samen met Bultje een heerlijk Sinterklaas-weekend! Kies in de tabel de gewenste aankomstdag en maak een keuze uit de beschikbare accommodaties.

Meer informatie vind je hier.

Sinterklaasweekend Dierenbos

9x Sinterklaas weekend arrangement voor weekendje weg - Mamaliefde

Als Sinterklaas en zijn pieten weer in het land zijn betekent dit veel gezelligheid, cadeautjes uitpakken en strooigoed eten. En wat is er leuker dan deze periode samen doorbrengen? Tijdens deze koude periode is het goed vertoeven in een vakantiehuis op Dierenbos en is er genoeg te doen op en rond het vakantiepark.

Tijdens het Sinterklaasweekend staan er speciale Sinterklaasactiviteiten op het animatieprogramma. Zo kun je meedoen met de pietendisco, je eigen schoentje knutselen, pepernoten bakken, je door een echte piet laten schminken en meedoen aan de pieten school.

Haal jij alle opdrachten? Dan ben jij een echte hulppiet en ontvang je jouw pietendiploma!

Vind je het buiten te koud? Warm dan op in het verwarmde, overdekte zwembad op het vakantiepark. Wil je liever de strijd aangaan op de bowlingbaan? Ook dit kan! Daarnaast staat het animatieteam met leuke activiteiten klaar om jou de vakantie van je leven te bezorgen.

Lees ook: Vakantiepark Dierenbos; overnachten tussen de boerderijdieren met kinderen

Meer informatie vind je hier.

Het Slagharen Sinterklaasfeest

9x Sinterklaas weekend arrangement voor weekendje weg - Mamaliefde

Vol verwachting klopt ons hart! Zaterdag 23 en zondag 24 november is het weer zover ‘Het Slagharen Sinterklaasfeest’. In dit weekend brengen Sinterklaas en de pieten een bezoek aan Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

Kom naar de sinterklaasparade en smul van de lekkerste pepernoten. Een ticket voor Het Slagharen Sinterklaasfeest geeft toegang tot het attractiepark, Aqua Mexicana én de ijsbaan. Gedurende het weekend is er een zeer uitgebreid programma met diverse shows en parades.

Lees ook: Attractiepark & AquaMexicana Slagharen

Meer informatie vind je hier.

Linda van Aken