Skip to Content

Mama’s verzorgingsproducten zwangere vrouw

Mama’s verzorgingsproducten zwangere vrouw

Tijdens de zwangerschap krijgt je lichaam veel te verduren; dat geldt natuurlijk ook voor de huid. Daar hoort natuurlijk een passende verzorging bij. Nu zat ik zelf nogal in de ontkenningsfase en dacht ik dat het allemaal wel mee zou vallen. Ik smeerde weleens wat, maar vond het niet heel belangrijk. Mijn lichaam denkt daar echter anders over. 

2016-10-17-10-19-05-1024x683

Je lichaam verandert tijdens de zwangerschap

Nu ben ik niet zwanger, toch kreeg ik het verzoek van Dermarolling om een aantal producten te proberen. Ze hebben namelijk niet alleen producten voor tijdens de zwangerschap, maar ook die handig zijn voor moeders. Zoals een oogcrème die enorme wallen verbergt. Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam; er groeit tenslotte een klein wonder binnen in je.

En dan heb ik het nog niet eens over de hormoonhuishoudig en je humeur. Zo staat je huid flink onder spanning en striemen kunnen uitgroeien tot striae. Als de baby is geboren en je borstvoeding gaat geven, hebben je borsten en met name je tepels heel wat te verduren.

Zelf was ik van de eerste zwanger in de zomer. Maar goed ook want dan valt het niet op als je constant op sandalen loopt omdat je voeten helemaal zijn opgezwollen.

Mama’s

Om deze periode door te komen heeft Dermarolling een aantal producten ontwikkeld met de toepasselijke naam ‘mama’s’ voor tijdens de zwangerschap en net na de bevalling. Dit zijn producten van de internationale markt.

Grote verpakkingen zodat je er genoeg van hebt gedurende de zwangerschap. De prijzen zijn ook netjes, die liggen tussen de 7,99 en de 18,99.

Stretch Mark Cream; Intensieve crème voor huidverzorging tijdens de zwangerschap en na de geboorte ter voorkoming van striae en intesivering van bestaande striae. Verrijkt met Hydroxyprolisilane CN®, bekende activator van nieuw collageen, stimuleert de huidceldeling dat resulteert in de verbetering van de structuur en elasticiteit. Stretch Mark Cream bevat geen kleurstoffen en parabenen.

Stretch Mark Oil; Olie voor de intensieve zorg tijdens de zwangerschap en na de bevalling die de elasticiteit van de huid verbetert om striae te voorkomen. Dagelijks gebruik direct na een bad behoudt het vocht in de huid, zodat de huid goed gehydrateerd is en beschermt tegen barsten. De stretch mark oil is veilig te gebruiken en bevat geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen en geurstoffen.

Craem for tired and swollen legs; Deze crème had ik moeten hebben en is bedoeld voor vermoeide en opgezwollen benen. De crème biedt direct een gevoel van opluchting en ontspanning onmiddellijk na het aanbrengen. Verrijkt met Menthyl PCA complex, dat geleidelijk menthol vrijlaat voor een langdurig koelend effect, terwijl de PCA (pyrrolidoncarbonzuur) helpt om een goede hydratatie en conditie van de huid te behouden. De aanwezigheid van natuurlijke plantenextracten versterkt de bloedvaten en voorkomt schade.

Breast Care Cream; Crème voor de intensieve verzorging van de borst tijdens de zwangerschap en na de geboorte. Het beschermt de gevoelige huid tegen uitdroging, verbetert de toon en dichtheid. De in de crème gepatenteerde complexen van peptiden en eiwitten stimuleren de productie van collageen en beschermen tegen afbraak, dat effectief de verzakking van de huid kan voorkomen.
Het is een veilige formule. De Breast Care Cream bevat geen kleurstoffen, parabenen en geurstoffen.

Cracked Nipple ointment; Dit is een zalf dat gemaakt is op natuurlijke basis en geschikt voor de verzorging van de tepels tijdens de zwangerschap en borstvoeding. De zalf voedt, verzacht en kalmeert pijnlijke en gebarsten tepels. Het product is veilig voor moeder en baby en bevat geen kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakstoffen.

Mama’s Intieme wash gel; Deze wash gel is geschikt voor de dagelijkse verzorging van de delicate intieme zone. De crème is verrijkt met Lactic acid, allantoïne, ureum, chamomilla bloemenextract en peonia albiflora wortelextract. Hierdoor heeft het een hydraterende en verzachtende werking. Daarnaast zorgt het voor het behoud van de juiste bacteriële flora en optimale pH-waarde van de intieme zone.

Mama’s van Dermarolling koop je hier. Dermarolling is het dochterbedrijf van GlySkinCare maar is ook verkoper van Lady Speed Stick, W7 en Batiste.

Omschrijving van de afbeelding

Floortje