Skip to Content

Naïf verkoelende After sun voor baby’s en kinderen

Naïf verkoelende After sun voor baby’s en kinderen

Hoewel de zonnige dagen nog op één kinderhand te tellen zijn (ofwel, miniem), hebben wij van de week toch weer van de enige mooie en warme dag meer dan genoten. Elk jaar weer ontdek ik te laat dat we zonnebrand en aftersun missen, bijna leeg zijn of niet meer voldoen aan de normen.

Meer dan een jaar oud, wellicht nog wel ouder, je kent het wel. Dat mocht dit jaar wel eens anders met de after sun van Naïf. Kids love fun in the sun, but no one likes a fried baby!

Naïf verkoelende After sun voor baby's en kinderen - Mamaliefde
Naïf verkoelende After sun voor baby's en kinderen - Mamaliefde

Naïf aftersun

Hoewel ik een haat-liefdeverhouding heb met zonnebrand (van heerlijk geurend en superzachte substantie tot vies kleverig en blijvende gele vlekken in witte kleding), zoveel liefde heb ik áltijd van aftersun. De geur, de verkoelende werking nadat familie Sneeuwwitje weer eens toch aangebakken thuiskomt na een lange dag in de zon, en vooral; de fijne werking.

Aftersun kan het in mijn ogen nooit fout doen eigenlijk. Tenzij er een hoop rommel inzit die de huid alleen maar aantast in plaats van geneest.

Ik heb zelf al een gevoelige huid, maar mijn tweelingduo wil ik helemaal geen rommel op de tere kinderhuidjes smeren. Hoera voor Naïf, die zorgt dat mijn kinderen zorgeloos in de zon kunnen spelen

Naïf Natuurlijke After Sun met Aloë Vera is rommelvrij. Dat betekent dat er geen schadelijke stoffen inzitten zoals PEG, SLS/ SLES, phenoxyethanol, parabenen of minerale olie.

De geur is allergeenvrij, dat maakt de aftersun ook geschikt voor de gevoelige huid. Zo ook de overgevoelige huidjes van m’n twins. Een goede zonbescherming is dus meer dan noodzakelijk, en net zo belangrijk vind ik de protectie achteraf; namelijk de aftersun.

Na een zonnige dag (eindelijk!) waren de gezichtjes iets trekkerig rood, omdat ik weer eens vergeten was m’n zonnebrand mee te nemen. Oeps.. loedermoeder. Gelukkig hadden we de aftersun om te smeren!

De aftersun is een gelachtige substantie die gemakkelijk uitsmeert. De twins vinden het erg leuk om zelf te doen (sowieso is ‘zelf’ inmiddels hun tweede naam geworden), en met dit soort producten waarbij het geen supersmeerboel kan worden, laat ik ze dan ook zo veel mogelijk zelf doen.

De gel plakt niet en ruikt overheerlijk. Naar… -verrassend- …aloë vera. Maar echt heerlijk!

Als iets fijn ruikt en aanvoelt, ben ik zo goed als om, maar als je dan ook weet dat iedere verkochte After Sun Naïf een donatie doet aan KWF Kankerbestrijding, ben ik helemaal tevreden. Een heerlijk ruikend product dat fijn uitsmeert, zonder rommel is én een donatie doet voor het goede doel. Dat smeert écht lekker!

Ik ben Sonja, dertig jaar, een twinmom van mijn toddler twins C & J en gek op al het moois dat er te verkrijgen is voor kids. Ik blog op twINSTYLEblog over kindermode, interieur en over cool moms.

Mix & match is m’n middle name, en ik wil graag een inspiratie zijn voor moeders die op zoek zijn naar nieuwe merken en/of webshops voor hun kids. Neem gauw een kijkje op twINSTYLEblog!

Redactie Mamaliefde