Skip to Content

Hema sinterklaasactie en de leukste schoencadeautjes!

Hema sinterklaasactie en de leukste schoencadeautjes!

Hema helaas is er dit jaar in veel steden geen lokale sint intocht vanwege corona en zelfs de landelijke intocht is op een geheime locatie zodat er maar niet te veel bezoekers zullen komen.

Dit is dan ook één van de redenen dat ze helaas hebben moeten besluiten de HEMA traditie met warme chocolademelk na de intocht in jouw HEMA te annuleren. Hopelijk kunnen ze deze traditie volgend jaar weer voortzetten.

Vandaar dat HEMA nu een alternatieve actie heeft opgezet om de kindjes lekker te laten kleuren en hiermee mooie prijzen te laten winnen! Daarnaast is HEMA natuurlijk de ultieme winkel om te slagen voor de leukste schoenencadeautjes en om snoepgoed of speelgoed te bestellen.

In de winkel of digitaal zodat het helemaal coronaproof thuis wordt afgeleverd in een anonieme doos zodat kinderen niet per ongeluk iets zien!

Sinterklaas kleurplaatactie

Klanten kunnen de gratis A3-kleurplaat ophalen bij hun dichtstbijzijnde HEMA-filiaal. De actie gaat in op maandag 9 november. Vervolgens neem je de kleurplaat mee naar huis en daar kleur je hem eventueel samen met je kindjes in.

Het idee is om de kleurplaat op het raam van je huis te hangen om de Sint een warm welkom te heten.

Kans maken op mooie prijzen? Maak dan een foto van het resultaat (dus van de ingekleurde kleurplaat op het raam van je huis geplakt) en deel deze voor 29 november op Instagram of Facebook en tag @hemanederland.

Wie weet komt Sint zelf wel even langs jullie huisje gegaloppeerd om te kijken of de kleurplaat er nog hangt om extra kans te maken.

De prijzen;

 • 5 hoofdprijswinnaars: in het weekend van 5 en 6 december komt de sintbus langs met een heuze Sint en Piet met cadeautjes en lekkernijen!! Je mag je broertjes en/of zusje ook meenemen en als je die (nog) niet hebt eventueel 2 vriendjes/ vriendinnetjes/ neefjes of nichtjes.
 • En veel troostprijzen: win je niet de hoofdprijs dan is er kans om zomaar alsnog van de Sint een mooi cadeau thuis te krijgen.

De ouders van de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd na 29 november.

De leukste Sinterklaas schoencadeautjes

Hema sinterklaasactie en de leukste schoencadeautjes! - Mamaliefde

Geen idee wat je in de schoen kan doen dit jaar? Dan kun je bij de HEMA slagen voor de volgende cadeautjes:

 • Strijkkralen voor dieren
 • Kleurpotloden
 • Viltstiften
 • Paint your own tekkel
 • Namen armbanden maken
 • Dobbelspel
 • Stickervellen
 • Gedecoreerde chocoladeletter

En natuurlijk nog veel meer zoals misschien nog wel het leukste: het kleine Hema-winkeltje in een handige editie die je dicht kan klappen om mee te nemen zodat je er overal mee kan spelen!

Linda van Aken

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.