Skip to Content

Rugzak kind voor kleuters of jongens en meisjes op basisschool

Rugzak kind voor kleuters of jongens en meisjes op basisschool

Volgende week is het al zo ver; dan beginnen de scholen weer. Na zes weken vakantie en leuke dagjes uit, lekker uitslapen en een paar weken zonder wekker moeten we weer wennen aan een vast ritme. Deze week doen we alvast een poging en beginnen we met de laatste voorbereidingen.

Zoals nieuwe lunchtrommeltjes en natuurlijk ook nieuwe rugzakken. Helemaal voor onze jongste die over drie maanden zijn eerste schooldag heeft. Op de peuterspeelzaal hoeft hij nooit wat mee te nemen, dus is hij al een beetje jaloers op zijn grote zus en kan hij niet wachten op zijn eigen rugzak.

Waar voldoet een goede kinderrugzak aan?

Rugzak kind voor kleuters of jongens en meisjes op basisschool - Mamaliefde

Een kinderrugzak is ook stevig en zorgt voor ondersteuning. Bijvoorbeeld een leren ondergrond zodat hij niet snel kapotgaat als hij op de grond gezet wordt, en met een stevige bodem.

Aan de achterkant gewatteerde riemen die je kan verstellen zodat hij goed op de juiste hoogte ingesteld kan worden. Heel handig zijn ook rugzakken met een labeltje waarin je de naam van het kind kan vermelden plus je telefoonnummer.

Zodat, als hij gevonden wordt, hij weer terugbezorgd kan worden aan de rechtmatige eigenaar.

De leukste rugzakken voor kinderen

Rugzak kind voor kleuters of jongens en meisjes op basisschool - Mamaliefde

Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas uitzoeken. Op de website vond  ik een aantal van de leukste en hipste rugzakken voor dit jaar.

Voor jongens en voor meisjes. Hier vond ik ook de perfecte rugzak voor onze zoon van Zebra met stoere grafische dinosaurussen. Zijn grote helden op dit moment.

Het is niet alleen een hippe rugzak, maar hij is ook lekker stevig en van goede kwaliteit. Dat viel me trouwens op, ze bieden geen goedkope merken aan maar puur de kwalitatieve merken zoals Kipling en Fjallraven.

De onderkant van de rugzak is verstevigd met leer en aan de binnenkant heb je een handige indeling en binnenzak voor drinkbekers etc. Hier kan hij straks de blits mee maken op het schoolplein!

Hij is er in ieder geval heel erg trots op en wilde hem na het maken van de foto’s ook niet meer af doen.

Rugzak kind voor kleuters of jongens en meisjes op basisschool - Mamaliefde

Wat is jullie favoriet?

Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)