Skip to Content

Unieke zwangerschapsaankondiging tweede kind met t-shirt

Unieke zwangerschapsaankondiging tweede kind met t-shirt

Wat is er leuker dan eindelijk aan de hele wereld aan te mogen kondigen dat je (weer) zwanger bent?! Toen ik bekend wilde maken dat ik zwanger was van Lola wist ik meteen dat ik het op een originele manier wilde doen, je kunt het tenslotte maar één keer doen, dus dan is het extra leuk om het op een originele manier te vertellen.

Mijn vriend en ik maakten een grappige foto van hem met het boek “Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt” en ik daarnaast met een zwangerschapstest in mijn hand.

Met daarbij twee gezichtsuitdrukkingen die boekdelen spraken. Zodra we de aankondiging online hadden gezet op Janske.nl, bleven onze telefoons maar geluid maken met alle felicitaties die we kregen van vrienden en familie. Iedereen was dolenthousiast over het grote nieuws en vonden de manier waarop ook nog eens ontzettend leuk en origineel.

Lees ook: Zwangerschapsaankondiging om te vertellen dat je zwanger bent

Zwangerschapsaankondiging eerste kind - mamaliefde.nl

Zwangerschapsaankondiging tweede kind met t-shirts

Toen we eind vorig jaar erachter kwamen dat er een tweede kindje op komst was, wist ik direct dat ik het ook dit keer weer op een leuke en originele manier wilde aankondigen.

Hoe precies  wist ik nog niet. Ik had wel een paar ideetjes, maar was er nog niet helemaal uit. Toen ik Linda van Mamaliefde toefluisterde dat ik zwanger was kwam zij met het idee om T-shirts te laten drukken voor de aankondiging.

Wat een goed idee! Ik had zelf al wat ideetjes in die trend, dus dat kwam goed uit en paste goed bij mijn eigen ideeën! Ik besloot om voor het hele gezin T-shirts te laten drukken met zelfverzonnen teksten zodat het wel origineel zou worden. Dat was nog wel even lastig om te bedenken, maar uiteindelijk was ik erg tevreden met mijn verzonnen teksten.

Zwangerschapsaankondiging eerste kind - mamaliefde.nl
Zwangerschapsaankondiging eerste kind - mamaliefde.nl
Zwangerschapsaankondiging eerste kind - mamaliefde.nl

Op de website van Spreadshirt kon ik op eenvoudige en snelle manier mijn T-shirts en romper uitkiezen en mijn eigen verzonnen tekst erop zetten in het handige ontwerpprogramma. Alles wees voor zich en was erg makkelijk.

Precies zoals ik het graag wilde ontwierp ik mijn T-shirts. Binnen no time had ik vier zelfverzonnen kledingstukken in mijn digitale winkelmandje zitten. Gelukkig wist ik precies wat ik wilde, want anders was het moeilijk kiezen. Het aanbod in de webshop is naast het ontwerpen van een eigen tekst namelijk ontzettend groot.

Zwangerschapsaankondiging eerste kind - mamaliefde.nl

Een paar dagen later ontving ik de T-shirts al in huis en kon ik de foto’s maken voor de aankondiging. Het foto’s maken was erg leuk. Samen hadden we de grootste lol tijdens de fotoshoot in onze coole T-shirts.

“Als nu de postbode maar niet aanbelt”, zei ik nog, in mijn “I’m so pregnant” T-shirt. Toen we ’s avonds eindelijk het grote nieuws online zetten werden we weer overladen met allemaal leuke reacties. Iedereen vond het weer erg leuk en de T-shirts (vooral die van vriendlief) werden erg goed ontvangen.

Zwangerschapsaankondiging eerste kind - mamaliefde.nl

Dus, wil je in de toekomst op een originele manier een zwangerschap of iets anders leuks aankondigen en weet je niet hoe, maak dan een T-shirt met je eigen tekst erop! Het is supersimpel om te maken en je hebt altijd een eigen uniek ontwerp! Superleuk toch!

Hoe heb jij je (tweede) zwangerschap aangekondigd?

Omschrijving van de afbeelding

Floortje
 1. Karin says:

  Leuke teksten! De eerste keer ging ik voor een houten hangertje met de tekst: “Ook al ben ik nu nog klein, willen jullie mijn opa en oma zijn?” Bij de tweede werd het een simpel kaartje. Allebei de keren waren de reacties geweldig :-D

 2. Mijn derde zwangerschap kon ik bekend maken rond Sinterklaas.
  Ik heb toen een foto van twee kinderschoentjes en een baby slofje gepost met de tekst: “Volgend jaar rond deze tijd zetten onze kindjes ongeveer op deze manier hun schoentjes….”

  Iedereen postte rond die tijd schoen foto’s, dus het duurde héél even voor de eerste het door had ;)

 3. Nicole says:

  Ja blijft heel leuk! Een volgende keer wil ik ook wel iets origineels.. Nu ging ik bij de vrienden en familie langs om het te vertellen haha.. Saai he ????

Comments are closed.