Skip to Content

Trolls speelgoed; Poppy’s trollenboom review

Trolls speelgoed; Poppy’s trollenboom review

Na de film vorig jaar zijn de Trolls weer helemaal terug. En zijn ze hier in huis groot fan. Met name Prinses Poppy heeft hun hart gestolen. En ik snap het wel, de vrolijke liedjes, happy karakters, grapjes die er in zitten. Een echt feel goodverhaal. Tijdens het feest van Hasbro heeft met name dochterlief met grote ogen gekeken naar de nieuwe Trolls-karakters. 

Trolls Trollenboom

Trolls speelgoed; Poppy's trollenboom review - Mamaliefde
Trolls speelgoed; Poppy's trollenboom review - Mamaliefde

Welkom in de Trolls Trollenboom! Kinderen kunnen hun eigen versie van het magische dorp van Trolls nabouwen. Door de verschillende accessoires kunnen kids eindeloos hun perfecte Trollenboom bouwen. De look van de Trollenboom kun je zelf aanpassen met de drie bijgeleverde Trollenbollen.

Hang de trollenhuisjes in de boom samen met het loungehutje van Poppy. Laat Poppy naar beneden glijden door haar aan haar haren vast te klippen aan de zipline. Dat is niet de enige manier om beneden te komen: de Trolls Trollenboom heeft ook een glijbaan! Ideaal als ze haast hebben omdat de Bergens eraan komen.

Wat erg handig is, dat hier hetzelfde systeem als de My Little Pony’s is toegepast. Overal zitten kleine uitsteeksels en in de voet van Poppy zit een gaatje zodat je haar overal kan neerzetten.

Niet alleen dochterlief, ook zoonlief vond het geweldig om hier mee te spelen. Er zitten zoveel opties bij dat ze blijven ontdekken. Wat heel erg leuk was, is dat diverse elementen vanuit de film hier terugkomen.

Zoals de pratende wolk met voetjes, de paddenstoelen, de glijbaan in de boom, de trollenbollen en ook de kabelbaan. Kunnen ze zelf de favoriete scènes naspelen. Nu alleen nog sparen voor de overige karakters.

Trolls Haar in de lucht Poppy

Trolls speelgoed; Poppy's trollenboom review - Mamaliefde

Gooi je haar in de lucht en begin maar met feesten! Trolls Poppy is de inspirerende leider en met haar positieve instelling weet ze iedereen op te vrolijken en dat je met een liedje in je hart alles kan doen!

Druk op de knop op haar jurk en haar mooie roze haar licht op en je hoort mooie geluidseffecten! Haar zachte, roze haar is zo lang en flexibel dat kinderen veel verschillende creaties kunnen maken. Maak haar look af met een tiara en ze is een echte koningin!

Trolls Sprekende pluche Poppy

Trolls speelgoed; Poppy's trollenboom review - Mamaliefde

Ervaar de DreamWorks Trolls op een compleet nieuwe manier, namelijk in een zachte en knuffelbare, sprekende pluchen vorm! Iedereen wordt vrolijk van Trolls Sprekende Pluche Poppy! 

Haar zachte poppenlijfje kan praten en ze en maakt coole geluiden, regelrecht uit de film. De Trolls Sprekende Pluche Poppy pop is 35 cm groot en heeft heel veel kleurig, pluishaar en een kam om toffe trollenkapsels te maken!

Linda van Aken