Skip to Content

My Little Pony kasteel review met speelgoed en namen cutie mark crew

My Little Pony kasteel review met speelgoed en namen cutie mark crew

Kedeng Kedenggggg…. Tjoek Tjoekkkk. Daar komt de My Little Pony Expresstrain! Hij brengt Princess Twilight sparkle van Canterlot naar Ponyville om haar vriendinnetjes op te halen. Ja…. dat is een mond vol met pony-praat he? Haha ;)…

Ik ben het inmiddels heel erg gewend! We hebben op Lois haar 2de verjaardag haar eerste Little Pony gegeven in de vorm van een grote knuffel. Al snel volgde een hele reeks aan pony’s met namen waar je je tong over breekt.

Op rommelmarkten, bij de speelgoedwinkel, de Kruidvat, de Action en zelfs de Albert Heijn werd de ponyfamilie iedere keer weer uitgebreid. Ook oma en opa spaarden driftig mee waardoor er inmiddels nog voor haar derde verjaardag een heus ponyparadijs in ons huis is ontstaan.

My Little Pony Speelgoed

Regelmatig hebben we hier thuis pony-theepartijtjes waar zowel papa, mama en Loïs verkleed zijn als Little Ponys met een masker op aan een kopje thee op een regenboogkleed.

Je kan je dus voorstellen, toen wij onlangs een brief aan de Sint gingen schrijven, dat dat op een kleurplaat van My Little Pony werd gedaan. En dat mama er een lijst met Little Ponynamen op moest schrijven is vast ook geen verrassing.

My Little Pony Friendship Express

My Little Pony trein - Mamaliefde.nl

De My Little Pony Friendship Express (die hier gewoon de Twilight sparkletrein heet) mocht ook niet op het lijstje ontbreken. Want ja mama… hoe moest Twilight nou de hele tijd van het Kristallen Rijk naar haar vriendinnetje in Ponyville rijden? Nou… met de trein dus. En die moest de Sint dan maar uit Spanje meenemen.

En dat deed hij… en zo reed Princess Twilight sparkle hier gister de kamer door van het ene dorp naar het andere met haar coole rose-paarse trein en haar machinistenpet op. Ze nam ook haar koffer en allemaal toffe accessoires mee voor haar vriendinnen! Alle pony’s weer gelukkig. Maar wie vooral heel gelukkig is? … Onze kleine Little Pony-fan natuurlijk!

My Little Pony Speelsets

My Little Pony kasteel review met speelgoed en namen cutie mark crew - Mamaliefde

Pinkie Pie zeepaardje heeft een fabelachtige zeemeerminachtige staart om onderwater avonturen te beleven in haar schelpenbaai. Als je de deuren van de set opent, ontdek je allerlei kamertjes om te spelen.

Activeer de lichtjes door op de parelknop te drukken en voeg water toe om bellen in het voorraam van de speelset te maken. Het lijkt net alsof Pinkie Pie lekker schommelt in de hangmat of in haar leunstoel zit.

Of speel dat ze aan haar schelpvormige kaptafel zit en maak haar mooi met haar accessoires!

Staat garant voor eindeloos speelplezier omdat er heel veel manieren zijn om met Pinkie Pie en haar schelpenbaai te spelen!

Twilight Magical School

My Little Pony kasteel review met speelgoed en namen cutie mark crew - Mamaliefde

Twilight Sparkle werd de Princess of Friendship toen ze haar opleiding afmaakte en nu heeft ze een eigen school!

De Twilight Sparkle Magical School of Friendship-speelset ken je uit de bekende animatieserie. De set is ruim 55 cm. groot en heeft drie etages die je met de lift kunt ontdekken.

De school wordt geleverd met maar liefst 24 accessoires en een Twilight Sparkle-ponyfiguur om leuke schoolavonturen te beleven. Zet de Twilight Sparkle-pony op de grote entree om de deur te openen en de lichten en geluiden te activeren.

Maak Twilight mooi met haar modeaccessoires en zet haar onder het licht in het modelokaal om leuke patronen te onthullen.

Draai aan de hendel om het licht op te laten schuiven. Zo kun je ook je vriendjes zien! Als de schooldag voorbij is, kun je haar spulletjes weer opbergen in de laadjes. Urenlang speelplezier gegarandeerd.

Pinky Pie Kaphoofd

My Little Pony kasteel review met speelgoed en namen cutie mark crew - Mamaliefde

Stylingplezier met Pinkie Pie! Er zijn zoveel manieren om de prachtige lange, roze manen roze haar van de My Little Pony te stylen en haar te versieren met de accessoires. Je kunt zelfs je eigen kralenkettingen maken.

My Little Pony Cutie Mark Crew

De My Little Pony Cutie Mark Crew is nieuw in 2018 en sluit aan bij de unboxing & verzamel trends. Dit speelgoed combineert de werelden van My Little Pony en Equestria Girls om lekker te spelen in een wereld vol spelletjes en vriendschap.

De My Little Pony Cutie Mark Crew heeft een schoolthema en brengt de personages uit de My Little Pony School of Friendship, My Little Pony: The Movie, en de Equestria Girls of Canterlot High samen!

Zwemmende Pinkie Pie

My Little Pony kasteel review met speelgoed en namen cutie mark crew - Mamaliefde

Speel met Pinkie Pie in het land Seaquestria uit de nieuwe My Little Pony film! Leg Pinkie Pie in het water en laat haar zelf zwemmen. Als ze onder water is glinstert en licht haar zeemeermin-achtige staart op.

Dit zeepaardje heeft haar kenmerkende Cutie Mark op haar rugvin. Nadat je met haar in het water gespeeld hebt, kan je haar haren kammen en mooi maken met de inbegrepen kam.

Princes Celestia

My Little Pony kasteel review met speelgoed en namen cutie mark crew - Mamaliefde

Prinses Celestia maakt dat iedereen zich licht en vrolijk voelt, net zoals ze Equestria licht en vrolijk maakt! Verlicht je op de film geïnspireerde avonturen met deze Glitter & Glow Prinses Celestia pony. Druk op haar zonvormige Cutie Mark en kijk hoe haar lichtjes flonkeren en van kleur veranderen.

Maak haar mooi met haar kroontje en halsketting om te zorgen dat ze er op haar mooist uitziet en speel dat ze naar het Festival van de Vriendschap gaat!

Elektronische knuffel

My Little Pony kasteel review met speelgoed en namen cutie mark crew - Mamaliefde

Zorg jij voor deze superlieve Baby Flurry Heart van My Little Pony? Als je haar buik kietelt zal ze op haar allerschattigst lachen en als je drukt lacht ze nog harder. Knijpen in haar voetje doet haar praten en terwijl ze praat licht haar glitterhoorn op.

Rood als ze verdrietig is en mooi blauw als ze blij is. Baby Flurry Heart is zacht en heeft prachtige vleugels in alle kleuren. Schud de meegeleverde rammelaar en de baby pony zal reageren met zoete geluiden.

Met het flesje kan je doen alsof je haar voedt. De manieren om te spelen met Baby Flurry Heart zijn eindeloos

Play Doh

My Little Pony kasteel review met speelgoed en namen cutie mark crew - Mamaliefde

Kom jij naar het cupcake feestje van Pinkie Pie? Met deze Play-Doh Pinkie Pie Cupcake Party speelset maak je kleurrijke Play-Doh cupcakes die eruit zien om te smullen.

Elk cupcake vormpje heeft een Cutie Mark op de zijkant en silhouetten van de My Little Pony vriendinnetjes, waaronder Rarity en Rainbow Dash.

Met de leuke Pinkie Pie roller kan je slingers rollen, met het versierkanon knijp je allerlei grappige vormen en met de My Little Pony vormpjes kan je de cupcakes nog extra versieren. Ben je klaar? Presenteer ze dan op het bordje.

Daarnaast heb je ook nog stickers, kleurboeken en andere accessoires met printjes van My Little Pony.

Floortje