Skip to Content

4 op een rij; review

4 op een rij; review

Zeven jaar geleden waren manlief en ik op vakantie in Thailand. Ergens in een barretje op zo’n zuidelijk eiland, waar we heerlijk genoten van een cocktail, hadden ze het fantastische spel vier op een rij! Als klein meisje vond ik dat al heel erg leuk, maar als volwassene was het eigenlijk ook heel erg leuk om te doen.  

Al snel ontstond er een strijd tussen manlief en mij. Helaas moet ik bekennen, dat ondanks al mijn geniale strategieën, ik hem geen enkele keer verslagen heb.

4 op een rij

Afgelopen week mocht ik vier op een rij weer proberen en met meerdere leeftijden. Het blijft toch echt een spel, dat nooit haar charme verlies. Mijn neefjes en nichtjes in de leeftijd van 4 t/m 10 vonden het erg leuk om tegen elkaar te strijden. Ongelooflijk hoe fanatiek ze ervan werden!  

En toen alle kinderen weg waren ontdekte Sanne de gele en rode schijfjes. Ze heeft een uur lang ze stuk voor stuk in het blauwe rekje gedaan om ze er vervolgens weer uit te laten vallen. Een lol dat ze had!

Door Hasbro was het spel beschikbaar gesteld. De versie, die ik ontving, beviel uitstekend. Het rekje waar de schijfjes in moeten ziet er sterk uit en heeft inmiddels al meerdere kinderhandjes doorstaan. Ook is het een keer door de kamer gevlogen toen een partijtje verloren werd.

De schijfjes zijn rood en geel, dus gemakkelijk te onderscheiden. Het formaat is ook prima. Mijn 2 jarige peutertje kon er prima mee spelen zonder dat ik bang was, dat ze het in de mond zou steken en zou stikken.

Helaas is nu dus de laatste strijd wie het spel mee maar huis mag nemen, want ik geloof dat mijn neefje ook zijn zinnen er op heeft gezet.

miriam
Latest posts by miriam (see all)