Skip to Content

Nerf Rebelle Strongheart Bow review

Nerf Rebelle Strongheart Bow review

Onlangs zijn we naar de presentatie gingen van Starlily, de magische eenhoorn waren geweest. Op dat event hebben we ook kennis gemaakt met Nerf Rebelle van Hasbro. Eerder had ik ze al gespot en op mijn ongeschreven dit-moet-ik-onthouden-voor-ooit-lijstje geplaatst.

We zijn nu een paar keer naar Middeleeuwse events geweest en de pijl en boog vind onze dochter prachtig. Manlief heeft op zolder een nerf pistool liggen. Maar een lijn die speciaal ontwikkeld is voor meiden, in vrolijke roze en paarse kleurtjes. Tja, dat is natuurlijk nog veel gaver.

Nerf Rebelle Strongheart Bow

Tijdens het event heeft onze dochter mogen schieten met de Strongheart Bow. Deze vond ze echt heel erg gaaf. Hij schiet wel vier darts achter elkaar. Je kan met deze boog vier pijlen afschieten, waarvan er een een speciaal bericht ontvangt dat je alleen met de decoder kan ontcijferen.

Kan je dus rustig geheime berichten versturen met je beste vriendin. Eerlijk gezegd ben ik zelf nooit zo’n voorstander van wapens. Een boog daarentegen zie je tegenwoordig met name in de sportwereld en heb ik geen moeite mee.

Ze kon, met een beetje hulp bij het spannen, prima overweg met de Nerf Rebelle. Zoonlief vond dat trouwens ook allemaal erg interessant, en liep graag de pijltjes achterna. Extra leuk natuurlijk dat wij na afloop van dit event er eentje meekregen naar huis. Die ligt nu op zolder te wachten op de zak van Sinterklaas.

Nerf Rebelle Secret Shot

Hasbro heeft dit jaar ook nieuwe Nerf Rebelle blasters op de markt gebracht. En wel een hele bijzondere waarmee je een echte spion voelt en je eigen missie kan volbrengen. Namelijk de Secret Shot Blaster. Niets is wat het lijkt, want deze blaster draag je als een onopvallend handtasje.

Heel vrouwelijk verantwoord dus. Je hebt echter maar een druk op de knop nodig om te transformeren tot een blaster die ook is uitgerust met vier darts. Een dart bevat zelfs een geheim bericht dat je alleen kan ontcijferen met een decoder.

Linda van Aken

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Marian schreef:

  Echt iets voor mijn stoere nichtje die bijna jarig is! Zo word ik vast haar lievelingstante hahaha.

 2. Will schreef:

  Ik weet wel zeker dat mijn oudste kleindochter dit een “cool” en “gaaf” cadeau zal vinden, als ze dit op haar verjaardag zou krijgen.

 3. melissa schreef:

  erg stoer voor onze dochter die zich vaak een superheld waant :-) Ik doe daarom graag mee. Ik volg en like ook via fb. liefs melissa

 4. Simone schreef:

  Ah wat gaaf is dit. Super stoer als ze zelf kunnen boogschieten. Ik doe heel graag mee voor het dochtertje van een goede vriendin! :) De FB pagina heb ik al geliked etc! :):)

 5. pam schreef:

  Ohh als mijn dochter deze win actie ziet dan smeekt ze mij om mee te doen. Ze is een groot fan van nerf Rebelle en ze heeft diverse dingen hiervan op haar sint verlanglijstje geplakt. Ik ga haar maar niet vertellen over deze win actie, want dan krijg ik elke dag de vraag of ze gewonnen heeft. :) :)

 6. Mara schreef:

  Mijn dochter ziet deze al steeds op de reclame en dan hoor ik weer: mag ik die??? Nou als het aan mama ligt wel ;-) Als ik zou winnen gaat deze in de zak en wordt er 5 dec een kleine meid heeeeeel blij :D

 7. Bianca Hoogduin schreef:

  Super gaaf voor mijn dochter die bijna 8 wordt. Wat zal ze dit stoer vinden. Ze zag de meiden er deze zomer op de camping mee en wilde ook zooo graag meedoen, maar helaas. Als ze dit wint, kan ze volgende zomer zeker weten meedoen.

 8. brants schreef:

  doe graag mee voor mijn kleindochter die dat zeer tof zal vinden

 9. kempenaers schreef:

  leuk voor mijn kleindochter

 10. Lin van de Werf schreef:

  Wat een gaaf ding! Dit zou echt het perfecte sinterklaascadeau voor mijn stoere nichtje zijn.

 11. Iris schreef:

  Ik doe graag mee

 12. Jan schreef:

  Waag graag een kansje voor deze super vette prijs !

 13. Gea Jager schreef:

  Wat een super stoere prijs. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Jens!

 14. Tamara TS schreef:

  Superstoer!!! Ik heb een heel stoer buurmeisje, dat hier gegarandeerd de buurt onveilig mee gaat maken. Daar kunnen we dus allemaal van genieten, dus ik zou graag de kans hebben om haar hiermee te verrassen.

 15. Sonja Hubregtse schreef:

  Super stoere prijs !! Om stoere avonturen mee te beleven…

 16. Sandra schreef:

  Nerf is helemaal hip, hot and happening hier in de buurt, zou super zijn als ik deze zou winnen voor mijn meisje :-)

 17. esther hayema schreef:

  die is echt heel gaaf. en we maken natuurlijk een actiefoto voor jullie

 18. Anita H. schreef:

  Ik maak graag kans!

 19. Clancy schreef:

  Dit zou mijn dochter echt heel stoer vinden en broerlief overigens ook

 20. Debbie schreef:

  Dit zou ik echt heel leuk vinden voor mijn neefjes! Ik doe graag mee :)

 21. au3 schreef:

  Wow! Supergaaf…dat bedoeld mn dochter dus…
  Hoop dat ik niet naar de winkel hoef en we er binnenkort samen mee kunnen spelen :)
  Ik wil dan graag haar speelafspraakje naar school zijn..
  Weer FF onbezorgd zijn…

 22. Marjon schreef:

  Dat ziet er wel erg stoer uit! Ik denk dat het voor mijn zoon niet uit maakt dat ie roze / paars is maar mijn dochter zou dat helemaal geweldig vinden uiteraard.

 23. Sjoukje schreef:

  Ik heb mijn pijlen op de Nerf Rebelle Strongheart Bow gericht,
  en hoop deze te winnen met dit rijmgedicht. Een geweldig cadeau echt een schot in de roos, voor onze dochter die verjaart rond sinterklaas dus dubbele cadeaus. Mamaliefde werd door mij al geliked, met Mamaliefde werd mijn leven verrijkt. Nou genoeg rijmelarij, maakt Mamaliefde mijn dochter met de Nerf Rebelle Strong Bow blij?

 24. Manon schreef:

  Ik heb 2 hele stoere meiden die van jongensspeelgoed houden. Deze Nerf lijkt me gaaf! Zo kunnen ze buiten de strijd met de jongens aan gaan!

 25. Nancy Glasz schreef:

  Doe super graag mee voor me meiden wat zullen ze hier een plezier van hebben zo een gave boog ! ?

 26. Marije Bonsema schreef:

  Haha, had verkeerd gereageerd! Nu op de juiste plek. M’n dochter zeurt al maanden om een Nerf Rebelle én… ze is bijna jarig!!! Dus zou een onwijs tof verjaardagscadeau zijn. Meegedaan (liken deed ik al) en nu…. Heel hard duimen maar!

  • Linda schreef:

   Maakt niet uit hoor, zolang je kaart onder dit bericht reageert. Kan ook via Facebook.

 27. Linda Smeets schreef:

  Laat dit nou net op het verlanglijstje staan… ?
  Ja, ik doe dus graag mee.

 28. elisabeth maria martina schreef:

  kleinzoon tije zou hier wel heel erg blij mee zijn, wat een mooi kado

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.