Skip to Content

Trivial Pursuit met de familie; Review

Trivial Pursuit met de familie; Review

De Kerst komt er weer aan. Bij ons betekent dat gezelligheid in combinatie met spelletjes doen. Als volwassene zit je alleen niet altijd op Ganzenborden of Memory te wachten. Het intellect dient ook een beetje te worden uitgedaagd. Afgelopen dagen hebben we met de familie Trivial Pursuit de familie editie gespeeld. Het is net wat anders dan de normale editie. Om eerlijk te zijn, weet ik daar vaak niet het antwoord op de vragen.

Met de familie editie heb je twee categorie vragen, één voor de volwassenen en één voor de kinderen. Ik grapte al, dat ik alleen maar kindervragen wilde, maar dat accepteerden de andere “grote mensen” niet. Of mijn kennis is toegenomen (ik hoop het, ik hoop het) of de vragen zijn wat makkelijker geworden.

Ik kon in ieder geval aardig mee doen. De vragen voor de kinderen waren soms nog best vrij pittig. Gelukkig maakte het de jeugd niet uit als ze het niet altijd weten. Dit is was ze zeiden:

Trivial pursuit

Sanne (10):vind het het leukste spel. Het is interessant en je leert er veel van. Soms weet je het antwoord op de vragen niet en soms wel weer. Dat is wel grappig soms. De spelregels zijn makkelijk te begrijpen. Ik zou het best voor mijn verjaardag willen krijgen. In drie woorden voor het spel: leuk, leerzaam en grappig. Sommige vragen zijn echt grappig.

Review: trivial pursuit familie - Mamaliefde

Matthijs (8): Ik vind het leuk, dat je soms kan winnen. De spelregels zijn snapte ik wel goed. Het leukste is dat de tegenpartij het soms niet doorheeft. Een potje duurt gelukkig ook niet de hele avond. In drie woorden: leuk, spannend en grappig.

Review: trivial pursuit familie - Mamaliefde

Houd je dus van spelletjes en ben je op zoek naar een spel voor het gezin, dan is dit zeker wel een aanrader!

miriam
Latest posts by miriam (see all)