Skip to Content

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna

Frozen is terug van weggeweest. Eigenlijk…… eigenlijk is Frozen helemaal nooit weggeweest, realiseer ik me. Ik begin even opnieuw: Frozen lanceert binnenkort haar tweede film! En daar hoort Frozen speelgoed bij.

Er is zowel Frozen 2 speelgoed, alsmede Frozen 1 speelgoed. Want Elsa en Anna blijven altijd Elsa en Anna. Hoe oud ze ook worden! Hoe doen ze het toch? (ik heb nog geen anti-rimpelcrème gevonden van Elsa en Anna. Als ik het tegenkom, laat ik het je weten.)

Frozen 2

Het is alweer 7 jaar geleden dat Frozen in de bioscoop te zien was; destijds de nieuwste Disney film en eentje die alle records verbrak. Zo populair was de film. Niet alleen vanwege de twee zussen; ieder meisje wilde wel Elsa of Anna zijn maar ook vanwege het populaire lied Let it Go.

We hebben er even op moeten wachten, tussendoor was er wel een korte film Frozen Fever waarin de verjaardag van Anna werd gevierd

. Binnenkort is het dan zo ver en is Frozen 2 in de bioscoop te zien. De trailers voorspellen wederom een heftig verhaal.

Frozen verkleedkleding

Elsa verkleedkleding

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

De jurk van Elsa kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. In allerlei maten verkrijgbaar. Die kan mooi pronken naar de oudere Elsa jurk die al in de verkleedkast ligt.

Deze jurken kan je al heel goedkoop scoren via AliExpress, hou er dan wel rekening mee dat er een paar weken levertijd overheen gaat.

Elsa en Anna poppetjes

De zingende poppen zijn beiden voorzien van iconische jurken en kapsels uit de film. Met één druk op hun lijfje beginnen de poppen de nieuwe originele liedjes uit Frozen 2 te zingen.

Maar dat is niet alles: hun lijfje licht op, waarmee ze een magische scène uit de film onthullen.

Zingende Elsa

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

We trappen af met de enige echte Elsa pop. Deze Elsa komt uit de tweede film. Het leuke aan deze pop is dat Elsa andere kleding aan heeft. Ze heeft namelijk al bijna 8 jaar dezelfde kleding aan. Leuk om eens te wisselen 😊.

In Disney’s film Frozen 2, wanneer er een oude magie ontwaakt, reist Elsa ver van huis om haar krachten te testen en te ontdekken wie ze moet zijn.

Kinderen kunnen scènes uit Disney’s Frozen 2 nabootsen met deze klassieke Elsa-pop, compleet met haar lange blonde haren die in een vlecht zijn gedraaid.

Ze draagt een outfit geïnspireerd op Disney’s Frozen 2 met een prachtig lichtblauw ombre-ontwerp en een uitneembaar paar laarzen.

Zingende Anna

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

En waar Elsa is, daar is Anna natuurlijk ook. En ook Anna is de kledingwinkel binnen gestapt en heeft een prachtige nieuwe jurk gekocht.

En als je Anne eens wilt zien in Elsa haar jurk. Koop ze dan allebei. Dan kunnen de zussen elkaars kleding lenen, net als echte zussen.

In Disney’s Frozen 2 wordt Anna’s niet aflatende optimisme en doorzettingsvermogen getest op een reis ver van huis. Ze moet leren om sterk te staan, zelfs als het onmogelijk voelt, en het volgende juiste te doen.

Deze zingende Anna-pop heeft lang rood haar en wordt geleverd met een Frozen 2 geïnspireerde outfit!

Druk op de knop op het lijfje van de musical Anna-pop om een fragment te horen van “The Next Right Thing”, een origineel liedje uit de Frozen 2-film.

Als je kind op de knop drukt, licht de jurk van de Anna-pop ook op om zich een magische scène voor te stellen met een favoriet van de Frozen 2-fans! De outfit van de Anna is een prachtige zwarte jurk met paars-roze accenten en ze heeft afneembare laarzen.

Kasteel Arendelle

Frozen 2 kasteel Arendelle Deluxe

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Het Ultieme kasteel van Arendelle is geïnspireerd op de Disneyfilm Frozen 2 en is de perfecte speelset voor jonge fans van de films!

Open de prachtige poorten en verken de 7 kamers op de 4 verdiepingen van het kasteel: een keuken, een muziekkamer en een troonzaal op de eerste verdieping, een badkamer en slaapkamers voor Anna en Elsa (poppen niet inbegrepen), een bibliotheek op de derde verdieping en een uitkijktoren helemaal boven.

Het Frozen-kasteel is 152 cm hoog en 122 cm breed. Het bevat 14 accessoires om in de kamers te plaatsen en scènes na te spelen, zoals een piano, een troon, een bankettafel, een kaptafel, een sofa …

Wanneer kinderen de knop op het bewegende balkon indrukken, zien ze een kleurrijke lichtshow geïnspireerd op het noorderlicht! Trek het uittrekbare tapijt voor de troon uit om de laatste hand te leggen aan het koninklijke decor.

Frozen uitklap kasteel

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Kinderen kunnen de avonturen van Frozen overal meenemen met de inklapbare en draagbare speelset Kasteel van Arendelle!

Het kasteel is geïnspireerd op de Disneyfilm Frozen 2 en heeft 2 verdiepingen waarmee kinderen scènes van Arendelle kunnen naspelen. De kamers kunnen worden ingericht met leuke accessoires, zoals 2 stoelen, 2 bekers, een brood en een waterkan.

Wanneer het tijd is om naar het huis van een vriend te gaan, kun je het bed, de kaptafel en de tafel opklappen, de accessoires opbergen, het slot vooraan sluiten en het kasteel meedragen aan de handgreep.

Verzamel de Disney Frozen-poppen (elk afzonderlijk verkrijgbaar) om in het kasteel scènes na te spelen met gekende en geliefde personages zoals Elsa en Anna.

Frozen doorables speelkasteel

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Word je kind niet zo enthousiast van het bouwen, maar wil zij wel graag spelen met het kasteel. Dan is dit een mooie oplossing. Een klein kasteel met allerlei deurtjes. Vele avonturen kunnen hier beleefd worden. En vooral de zelfbedachte avonturen.

Welkom in de wereld van Disney Doorables, waar zich achter elke deur een verrassing bevindt. Mix, match en stapel om een avontuurlijk verhaal te creëren.

Beeld je alle mogelijkheden en verrassingen in die je zult vinden als je begint aan een nieuw avontuur! Open de deuren om geheime onthullingen te vinden en verbind stukken aan elkaar om jouw wereld steeds iets groter te maken!

Disney Frozen Pop Adventures

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Een mooie playset voor thuis of onderweg. Een klein koffertje dat geopend kan worden met een magische sleutel.

Als je de koffer opent, komt er een scene uit de film opduiken: de slaapkamer van Elsa of het dorpje Aldea.

Na het spelen klapt alles vanzelf weer in en kan je hem makkelijk opbergen, of meenemen naar een logeerpartij bijvoorbeeld. Elk koffertje bevat een speelfiguur en accessoires.

Frozen 2 LEGO

Kasteeldorp Arendelle

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Speel het dagelijks leven in het kasteel Arendelle na met je favoriete personages uit de nieuwe film Disney Frozen II!

Struin samen met Anna en Elsa langs de marktkraampjes om brood en vis te kopen. Ga vervolgens naar de aanlegsteiger en verwelkom Kristoff in zijn roeiboot, aangezien hij net terug is van een avontuur.

Bespreek belangrijke zaken in de troonzaal van Elsa in het Disney Frozen kasteel, zorg voor de kasteelkat en de 2 kleine vogeltjes in hun vogelhuisje en ontdek talloze antieke voorwerpen en schatten op de zolder.

Kom na een drukke dag helemaal tot rust in de slaapkamer van Anna. Sla het dekbed open en stop haar in bed – morgen kan ze uitslapen! Je kunt de drie verdiepingen van het kasteel eenvoudig verwijderen en weer terugplaatsen.

Bovendien kun je elke keer dat je met dit bouwbare Disney Frozen II speelgoed speelt helemaal zelf bepalen waar je welke meubels neerzet. Inclusief minipoppetjes van Elsa, Anna en Kristoff, plus 3 LEGO® dierenfiguren: een kat en 2 vogels.

De set bestaat uit een kasteel van 3 verdiepingen met een troonzaal, een slaapkamer en een zolder, een bakkerskraam, een viskraam met een kleine aanlegsteiger en een roeiboot met roeispanen. En natuurlijk diverse accessoires van schatkist en kroon tot lantaarnpaal en zwaard.

Betoverde Boomhut

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Bouw deze magische boomhut uit de nieuwe Disney film Frozen II en beleef samen met je favoriete Disney personages een bijzonder avontuur in het betoverde bos!

Klim met Mattias naar het uitkijkpunt terwijl Anna en Olaf het bos verkennen. Zoef vervolgens via de tokkelbaan naar beneden en probeer een vis te vangen, zodat je ‘s avonds met zijn allen in de eetkamer op de eerste verdieping kunt genieten van een heerlijk, boven het kampvuur gebraden visje.

Verken de LEGO® boomhut en ontdek de schatkist. Ga vervolgens naar buiten om kennis te maken met de konijntjes die in het bos wonen. Maar wat zijn dat voor vreemde stenen in het betoverde bos? Z

Ze hebben iets te maken met een eeuwenoude magie die sinds kort weer tot leven is gewekt.

Elsa’s Koetsavontuur

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Laad de koets vol en zet samen met Elsa en Sven het rendier koers naar een Disney Frozen II Winter Wonderland. Ontdek een babyrendier in de stal en warm op bij het kampvuur terwijl je een marshmallow roostert. 

Geniet na een heerlijke maaltijd van een goede nachtrust en ga de volgende dag weer op pad voor nog meer Frozen avonturen met Elsa!

Anna’s Kano-expeditie

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Maak samen met je favoriete Disney personages Anna en Olaf in een speciale avonturenkano een tochtje op de rivier in het betoverde bos, ver weg van Arendelle! 

Vaar naar de oever om het schattige konijntje te voeren en speel samen op de wipwap of zoef van de ijsglijbaan, zo de rivier in! Pas wel op dat je de grote aardereus niet wakker maakt die vlak bij de rivier ligt te slapen!

Frozen Olaf

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Bouw je eigen Disney Frozen II Olaf sneeuwpopfiguur – een zonnestraaltje op een koude winterdag! Verstel zijn beweegbare armen en nek, vervang zijn bovenste knoopje door een prachtige blauwe strik en geef hem een dagboek en een potlood zodat hij zich geen moment hoeft te vervelen terwijl hij de wonderlijke wereld om zich heen ontdekt.

Als je klaar bent met spelen kun je deze bouwbare Disney figuur uit de film Frozen II in je kamer neerzetten, zodat je de hele dag van zijn hartverwarmende glimlach kunt genieten.

Elsa’s Sieradendooscreatie

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Maak je eigen schitterende Frozen II sieradendoos die is geïnspireerd op het ijskasteel van Elsa en berg al je schatten voortaan veilig op! Beweeg de draaitafels en zie hoe Elsa en de Nokk, een mythische watergeest, voor de spiegel in het rond draaien. 

Klik de speciale vergrendeling op de lade open om je favoriete sieraden veilig op te bergen en voeg de 2 nieuwe LEGO® ringen toe aan je verzameling!

LEGO Duplo Frozen ijskasteel

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Beleef samen met je peuter en Disney’s Elsa, Anna en Olaf allerlei avonturen boordevol fantasie in het Frozen ijskasteel en help hem of haar belangrijke ontwikkelingsmijlpalen te bereiken.

Wanneer peuters zelf verhalen bedenken met hun favoriete personages uit Disney’s Frozen ontwikkelen ze hun taalvaardigheden, fijne motoriek en sociale en emotionele intelligentie.

Praat samen over de band die Elsa met haar zus Anna heeft. Geniet met Olaf de sneeuwpop van onbegrensd creatief speelplezier. Met één druk op de knop geeft de verlichtingssteen het kasteel allerlei kleuren.

Speel samen met je kind scènes na uit de film Frozen of bedenk je eigen verhalen die zich afspelen in de magische sfeer van Elsa’s ijskasteel. Inclusief 3 LEGO® DUPLO® figuren: Anna, Elsa en Olaf. Dit speelgoedkasteel uit Disney’s Frozen heeft een glijbaan, een tafel, stoelen en keukengerei.

Frozen 2 Puzzels

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Ben jij ook helemaal gek op koningin Elsa en haar zus Anna? Of heb je juist een zwak voor Kristoff en z’n rendier Sven of Olaf de sneeuwpop? Ravensburger heeft verschillende legpuzzels en 3D puzzels van het thema ‘Frozen’ waarbij je helemaal in winterse sferen komt. De puzzels zijn er voor jong en oud; van 4 puzzels in een doos voor de jongste kinderen tot puzzels van 150 stukjes of meer.

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Wat te denken van de 3D puzzel waarmee je met de 216 buigbare kunststof puzzelstukjes en maar liefst 93 accessoires een heus ijskasteel maakt.

Frozen gezelschapsspellen

Disney Frozen Junior Doolhof

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Wie kan zich in het doolhof van ijs en sneeuw een weg banen naar de dappere zussen Anna en Elsa of de vrolijke sneeuwpop Olaf?

Als je de kaarten in het doolhof handig en met vooruitziende blik verschuift, ontstaan plotseling nieuwe wegen waar zo-even nog muren waren en je kunt alle helden uit de film “Frozen” bereiken!

Frozen Monopoly Junior

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Monopoly is op zichzelf al een spel wat je in je kast moet hebben liggen. En om jouw Frozen fans nog blijer te maken hebben ze ook een Frozen variant uitgebracht.

Interactief speelgoed

VTech, een van de licentiehouders van Frozen, komt ter gelegenheid met vier nieuwe gadgets: slim speelgoed met een hoofdrol voor de filmhelden. Of eigenlijk beter: voor jouw kind!

Voor Frozenfans van 3 tot 7 jaar begint het echte leren hier!

Frozen 2 Tablet

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Met de Frozen II Tablet leren Anna, Elsa en Olaf jouw kinderen alles over letters, klanken en woordjes. Compact, stevig en vooral prikkelend, dit is een serieuze tablet die leergierigheid prikkelt.

Spelen is het fundament voor de ontwikkeling van je kind. Een manier om de wereld te ontdekken, nieuwe dingen te leren, contact te leggen en zelfstandiger te worden.

Om kinderen van alle leeftijden en ontwikkelingsfasen hierbij te helpen, ontwikkelt VTech technologisch hoogwaardige, educatieve en sprekende speelproducten.

Dat doen ze samen met panels van kinderen, ouders, pedagogen en speelgoedspecialisten. Zo sluit het VTech speelgoed perfect aan op de belevingswereld van jonge kinderen en wat ze leren op school.

Frozen 2 Learning Watch

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Kleiner van stuk maar minstens zo spannend en veelzijdig is de Frozen II Learning Watch waar alles om cijfers, tellen, vergelijken en tegenstellingen draait.

Speels en telkens verrassend vaardigheden opdoen, dát is waar VTech op stuurt, dit keer dus met een Disney-sausje, met emotie.

Frozen 2 KidiSecrets

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

In die lijn begeeft zich ook Frozen II KidiSecrets, het geheime digitale dagboekje dat zich alleen opent wanneer het de stem van de eigenaar hoort.

Anna, Elsa en Olaf zijn partners in secrets voortaan. Met deze Frozen KidiSecrets blijven jouw geheimen en notities voor altijd veilig opgeborgen.

Hij werkt alleen met jouw stem en jouw geheime wachtwoord. Daarnaast speel je maar liefst 18 coole en uitdagende spellen samen met Elsa, Anna en Olaf!

Deze KidiSecrets wordt geleverd met audio-kabel om een externe muziekspeler aan te sluiten en naar jouw favoriete muziek te luisteren.

Frozen 2 KidiMagic

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Dat ze zijn ook in de slaapkamer, waar de helden een plekje op het nachtkastje hebben veroverd, in de gedaante van Frozen II KidiMagic. Dit is een slimme gadget met wel negen functies, variërend van tijdprojectie op het plafond, tot muziek en zelfs geluksmeting.

VTech koppelt avontuur en fantasie losjes aan educatie. Een leukere manier om wijzer en behendig te worden bestaat niet. Leren begint met vertrouwen in jezelf, in dit geval met grote dank aan de helden uit Frozen II.

Beweeg je hand boven de magisch sensors om uit zeven verschillende kleuren sfeerverlichting te kiezen en druk op de projectortoets om de projectie aan te zetten.

Speel zes verschillende spelletjes, luister naar vier magisch melodietjes en bekijk meer dan 12 lichteffecten. Stel jouw eigen alarm in om ’s ochtends op tijd wakker te worden, luister naar je favoriete FM-radiostations of sluit je MP3-speler aan en luister naar jouw favoriete muziek.

Kies uit meer dan tien verschillende klokweergaven en leer klokkijken met behulp van gesproken tijd.

Creatief Frozen speelgoed

Knutselkoffer

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Onder de Frozen fans zijn natuurlijk ook de knutselaars. En ook aan hen is gedacht. Deze knutselkoffer bevat onder andere stempels, stickers en potloden. En allemaal gelinkt aan Frozen deel 2.

Strijkkralen

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

De knutselen liefhebbers kunnen hun geluk niet op, want er zijn zelfs strijkkraalfiguurtjes te koop. Zo heb je straks je huis vol staan met gestreken Elsa’s en Anna’s. Wie wil dat nou niet?

Diamond painting

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Het houdt niet op. Je kunt de twee zussen ook op papier krijgen met prachtige diamantjes. Frozen diamond painting.

Wanneer dit prachtige kunstwerk aan de muur hangt, dan kan je er niet om heen. Elsa en Anna veroveren de harten van jouw kinderen.

Schoudertas maken

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Een schoudertas om mee te nemen als je boodschappen gaat doen. En voordat jouw er mee mag pronken, mag ze eerst aan het werk. Heerlijk aan de knutsel.

En de leukste knutselwerkjes zijn toch wel werkjes die je daarna ook nog kunt gebruiken.

Sieraden maken

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Je kunt natuurlijk sieraden kopen van Elsa en Anna. Maar het is natuurlijk nog leuker om ze zelf te maken.

Jouw kind kan er haar eigen draai aan geven en dat maakt elk armbandje uniek!

Magische sneeuwbol

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Een sneeuwbol mag natuurlijk niet ontbreken. Want was is Elsa zonder sneeuw. Deze magische sneeuwbol staat prachtig op je kamer.

En wanneer je er ook nog eens mee schudt, dan krijgt het een andere dimensie. Deze sneeuwbol moet je zelf in elkaar zetten!

Buitenspeelgoed

Skates

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Zoevend de straat door. De wind die door je haren wappert. En dat is nog niet alles. Je zoeft door de straten op heuse Elsa en Anna skates.

Zoeven maar!

Accessoires & Slaapkamer

Haarspeldjes

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Heb je in de ochtend tijdens de spits even geen tijd om een prachtige Elsa vlecht te creëren?

Gebruik dan deze toffe haarspeldjes om jouw dochter toch als een Elsa of Anna naar school te kunnen laten gaan.

Vriendenboek

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Dit boek is het item om al de vrienden vast te leggen samen met haar favoriete Disney figuren.

Naast de mooie foto’s van haar vrienden stralen de blije gezichten van Elsa en Anna. Top combinatie!

Dekbedovertrek

Frozen speelgoed & cadeau; van kasteel set tot poppetjes Elsa en Anna - Mamaliefde

Dromen over Elsa en Anna doe je het best onder het dekbed van deze Disney zussen.

Keuzestress

De lijst is oneindig. Al deze leuke artikelen maken het er niet makkelijker op om een passend cadeau te kopen voor de Elsa en Anna fans.

Succes tijdens dit Frozen avontuur.

Anita Schokker