Skip to Content

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed

Kinderen willen graag hun idolen imiteren. Waren het vroeger nog actrices en zangers van tv en wilden we allemaal een microfoon hebben om ze te kunnen imiteren, draait het vandaag de dag om vloggers met tienduizenden volgers.

Logisch, want de sterren van tv waren vaak ver weg. Iedereen kan echter een YouTubekanaal beginnen en de kinderen kijken hier graag naar.

Of het nu handen zijn die een bal uitpakken of hun favoriete YouTuber zoals Onnedi. LOL Surprise! speelde in op die trend en was gelijk een grote hit bij kinderen.

Voor een paar euro kochten ze een bal zodat ze die konden ‘unboxen’. En dat smaakt natuurlijk naar meer; want de poppetjes zijn zo ‘cute’ zoals dochterlief het omschrijft dat je ze het liefste allemaal wilt hebben.

Vanwege het enorme succes kwamen er niet alleen nieuwe series uit maar ook nieuwe uitvoeringen. Eerst met een nieuwe manier van unboxen en later ook met glitters en fuzz en allemaal speciale edities. Hoog tijd dus voor een overzicht van al het LOL Surprise speelgoed!

Unboxing L.O.L. Surprise

Ongeacht of het alleen vrienden en familie zijn die kijken of dat er zelfs mensen van de andere kant van de oceaan kijken.

Populaire filmpjes zijn vlogs die laten zien wat je doet, coverliedjes, challenges maar ook unboxingfilmpjes. Dat begint al bij peuters die graag kijken naar filmpjes waarin surprise-eieren worden uitgepakt. Voor hen is dat namelijk gelijk aan dat ze het zelf uitpakken.

Tot en met hele verrassingspakketten. En daar speelt MGA, een speelgoedfabrikant, handig op in met de L.O.L. surprisebollen. Die niet voor niets surprise heten ;-)

In de bal zit namelijk een klein poppetje met een accessoire. In iedere bal zit er een ander poppetje zodat het altijd een verrassing is wat er in jouw bol zit, want natuurlijk wil je de collectie compleet hebben!

L.O.L. Surprise! Poppen

In een wereld waarin baby’s het voor het zeggen hebben, weigeren kleine rockers een dutje te doen en voeren klassenvertegenwoordigers actie voor ‘gratis pizza op vrijdag’!

In deze wereld is werken hetzelfde als spelen. Niets is saai, want alles is een tikje verrassend en verbazend! L.O.L. Surprise!

L.O.L. Surprise dolls

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

De LOL surprisebollen zijn voorzien van meerdere (7) ‘schillen’ die je er vanaf kan pellen. Dat gaat heel eenvoudig met een soort ritsjes die ze er zo vanaf halen. Zo kunnen ze het helemaal zelf. In iedere schil zit er iets verstopt.

Een hint van welk poppetje er in verstopt zit, een stickervel, een flesje en schoenen, accessoire, kleding en het poppetje zelf. Die laatste zitten in een plastic zakje verpakt. Die is wel wat lastig open te knippen, dus daar had ze toch even hulp bij nodig.

Op de buitenste schil staat precies aangegeven wat er in welke schil zit. Als de laatste laag eraf is, kan je de bal openmaken en zie je de LOL Surprise Tots-pop zelf. Met een waterverrassing. 

De poppetjes kunnen in de bal relaxen of badderen waardoor er een effect optreedt. In totaal zijn er vier effecten mogelijk; je pop kan van kleur veranderen, plassen, huilen of spugen. Je kan de bal ook omdraaien en als standaard gebruiken, of dichtklikken zodat het een klein handtasje is.

Als alles is uitgepakt houdt het spel niet op. Het is dan niet zo dat je er dan niets meer mee kan. De bol waar alles inzit is dusdanig vormgegeven dat je hem kan gebruiken in het spel. Als je het handvat monteert heb je een handtasje.

Aan de bovenkant zit er een inkeping waar je het poppetje in kan zetten alsof het een podium is.

Als je de bol openmaakt heb je twee halve bollen, waarvan de één gebruikt kan worden als bad en de andere helft als een soort woonkamer met lounge area. Als je het bad vult met ijskoud water en ijsklontjes verandert het poppetje in een baby.

Alle onderdelen passen in het handtasje zodat je het eenvoudig kan bewaren. Met de kleding kan je het poppetje aan- en uitkleden en voorzien van een bril of een speentje.

Het flesje kan je vullen met water door er in te knijpen. Daarmee kan je het poppetje laten drinken. Afhankelijk van het poppetje treedt er een effect op en kan het huilen of spugen en plassen. Dat maakt het toch wel heel anders dan andere poppen.

L.O.L. Surprise! Confetti pop

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

De derde serie van LOL susprise is de confettipop. Na de ‘gewone’ poppetjes en de ‘kleine’ variant hebben ze nu een nieuwe serie met confetti dolls. Deze zijn hetzelfde formaat als de lil sisters, maar hebben maar liefst 9 verrassingen!

Deze lol surprisebal is anders dan de eerdere balletjes, wederom zijn er drie laagjes die je eraf moet ‘pellen’. In plaats van dat er vervolgens cadeautjes uit ‘gaatjes’ komen, heb je aan de bovenkant een soort mechaniekje waar je aan moet draaien om alle vier de vakjes open te kunnen maken en leeg te maken.

Na het vierde vakje heb je een soort rits waar je aan kan trekken waardoor het mechaniekje loslaat en de bal aan de onderkant loslaat. In het grote vak komt het poppetje en het hengsel te voorschijn.

Het hengsel van deze bal is net iets anders en in de vorm van een rits die je open kan klappen zodat je hem vast kan maken aan de onderkant en er een sleutelhanger of speelset van kan maken. Ook deze poppetjes hebben een speciale waterverrassing.

L.O.L. Surprise Glam Glitter

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Ben jij ook zo dol op verrassingen? Je kunt namelijk met deze L.O.L. Surprise! Glam Glitter Serie 2-1A bal in totaal zeven verschillende verrassingen ontdekken.

Je ontvangt een pop uit de tweede serie die van top tot teen gekleed is in een glimmende en glanzende outfit met allerlei diverse accessoires.

Mix en match de verschillende outfits voor talloze modieuze combinaties of ga op zoek naar Kitty Queen en andere fan favorieten uit de tweede serie in allerlei gloednieuwe outfits.

Je kunt in totaal 12 verschillende poppen verzamelen!

L.O.L. Surprise! #hairgoals

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

L.O.L. Surprise!™ heeft een fantastische make-over gehad – ECHT haar!

Van nieuwe verrassingen tot nieuwe looks tot compleet nieuwe manieren om uit te pakken, de Make-over-serie draait helemaal om transformatie. Verzamel alle 12 de figuurtjes en ga voor stijl met L.O.L. Surprise!™ #Hairgoals™. In deze reeks zitten twee exclusieve poppetjes die glitterhaar hebben!

L.O.L. Surprise!™ #Hairgoals™-poppen zijn klaar om hun nieuwe looks te laten zien, met nieuwe figuurtjes met ECHT haar in talloze fantastische stijlen. Pak 15 verrassingen uit! De nieuwe haarlakbus verandert in een salonstoel, display, poppenstandaard of tasje.

Geef je pop een flesje of stop haar in bad om waterverrassingen te ontdekken, inclusief kleurverandering! Verzamel alle fantastische nieuwe personages en verrassingen met L.O.L. Surprise!™ #Hairgoals™.

LOL Surprise Eye Spyserie; genomineerd Speelgoed van het Jaar

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Na het grote succes van de vorige series komt L.O.L. Surprise in 2018 met een nieuwe series uit! L.O.L. Surprise is ook nog eens genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018. L.O.L. Surprise! Eye Spy Series UnderWraps-poppen bevatten 15 nieuwe verrassingen.

Met het vergrootglas kun je codes zoeken en verrassingen ontgrendelen. Elke pop heeft een vermomming. Door alle lagen te verwijderen, kun je zien wie het is. De vermomming verandert in verschillende mode-accessoires. Mix en matchoutfits voor talloze nieuwe looks.

De L.O.L. Surprise Eye Spy-serie UnderWraps bevatten maar liefst 15 nieuwe verrassingen! Naast de reguliere L.O.L. Surprise verrassingen zoals het geheime bericht, een toffe outfit, gedetailleerde accessoires en het flesje bevat Eye Spy-serie UnderWraps ook nog vele andere extra’s.

Gebruik het vergrootglas om de geheime berichten te ontrafelen, speel het spionagespel of vermom jouw L.O.L. Surprisepop als mysterie. Help jij de L.O.L. Surprisepoppen hun diertje terug te vinden?

L.O.L. Surprise! Dolls Bling

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Pak 7 sprankelende verrassingen uit met de L.O.L. Surprise!™Bling-serie. Twaalf populaire figuurtjes hebben meer bling bling gekregen; ze zijn voorzien van glitteroutfits en glitterkapsels!

De L.O.L. Surprise!™ Bling-serie bevat een decoratieve bal met een doorzichtige voorkant om je kamer mee te versieren.

Ga op zoek naar Splash Queen, Pranksta en andere favoriete figuurtjes in gloednieuwe outfits! Geef je pop een flesje of stop haar in bad om waterverrassingen te ontdekken!

L.O.L. Surprise! Dolls Sparkle

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Pak 7 sprankelende surprises uit met de L.O.L. Surprise!™ Sparkle-serie. Twaalf populaire personages hebben een glinsterende make-over gekregen; ze zijn voorzien van waanzinnige glitteroutfits en glitterkapsels! Ga op zoek naar Punk Boi, Boss Queen en andere populaire personages in gloednieuwe outfits!

Geef de pop een flesje of stop deze in bad om watersurprises te ontdekken! De bal wordt ook een tas, poppenstandaard of speelset. Verzamel alle 12 de personages en wie weet heb je wel geluk en vindt je de unicorn!

L.O.L. Surprise! Glitter Globe Winter disco

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Bereid je voor om te chillen en swingen met alle B.B.’s in de winterdisco! Pak 8 verrassingen uit inclusief nieuw haar met zwevende glitters met de L.O.L. Surprise!™ Glitter Globe™.

Nu voor het eerst: geef de pop water te drinken met het flesje en dan onthult het water de prachtige, glinsterende glitters in het haar. Beweeg ze of houd ze zelfs ondersteboven om het fantastische sneeuwboleffect te zien.

Verzamel alle 12 gloednieuwe glitterpoppen, zoals Snow Leopard en Sleigh Babe. Ze zijn helemaal klaar voor de winterdisco. De poppen hebben een extra waterverrassing, want ze kunnen spugen en van kleur veranderen.

Elke pop is verpakt in een mooie, kristalvormige bal met een doorzichtige voorkant die je kunt gebruiken als display. Voeg water toe aan de bal om nog een kleurrijke glitterverrassing te onthullen, want de bal wordt ook een sneeuwbol!

Verzamel L.O.L. Surprise!™ Glitter Globe™, diertjes en Lils™ in de Winter Disco™-serie en verbind de ballen met elkaar om een prachtige Sneeuw B.B. te maken.

LOL Surprise! Lil Sisters / Tots

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Dankzij het succes van het merk, met name op YouTube, komt er een nieuwe serie met de iets kleinere LOL Surprise Lil Sisters-popjes! Dit zijn dezelfde babypopjes, maar dan in een jongere variant.

Elke laag onthult een nieuwe verrassing en geeft je een hint over welke LOL Surprise Lil Sisters-pop je krijgt! En dat is nog niet alles: stop haar in bad voor een extra waterverrassing! 

Deze bal kan je gebruiken als een sleutelhanger of een speelset voor in bad. Mix en match de accessoires van je LOL Surprise Lil Sisters met je LOL Surprise Tots-poppen.

L.O.L. Surprise! Lils Make-over

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Met de L.O.L. Surprise Lils is alles een grote verrassing! Want krijg jij een schattig huisdier of een klein zusje erbij? Ben jij ook zo benieuwd wat er onder de eerste laag verstopt zit? Het is een sticker met een hint over jouw nieuwe L.O.L. Surprise figuur.

Wanneer je verder gaat met uitpakken zie je dat de L.O.L. Surprise verpakking lijkt op een grote haarroller. Cool! Deze haarroller bevat maar liefst 3 extra verrassingen en uiteraard jouw nieuwe L.O.L. Surprise figuur.

Heb je jouw L.O.L. Surprise Lils uitgepakt? Alle L.O.L. Surprise Surprise Lils zijn colorchangers dus breng jouw L.O.L. Surprise Lils figuur in contact met (ijs)koud water voor een extra verrassing!

L.O.L. Surprise! Ooh la la Baby’s

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Maak kennis met L.O.L. Surprise! Ooh La La Baby Surprise, met Lil Sisters zoals je ze nog nooit hebt gezien. Deze grotere versie van 3 tots wordt geleverd met een waanzinnig modieus kattentasje voor jou.

Pak heel veel make-up- en dragen-en-delen-verrassingen uit, waaronder een ketting met speentje met van kleur veranderende lipgloss en een speelgoedmobieltje met 4 kleuren glans binnenin.

De Lil pop wordt daarnaast geleverd met een flesje met verdwijnende glitters. Stop alle accessoires in het waanzinnige tasje om je make-up en pop mee te nemen. Verzamel alle 3 de L.O.L. Surprise! Ooh La La Baby Surprise, waaronder Lil Queen Kity, Lil D.J. En Lil Bon Bon.

L.O.L. Surprise! Boys

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Pak de broer van een van de populaire L.O.L. Surprise!™-poppen uit met L.O.L. Surprise!™-jongens! Elk personage heeft een vergelijkbare opvallende stijl zoals zijn zus, maar met een eigen unieke twist.

Ga op zoek naar King Bee, broer van Queen Bee, Smarty Pants, broer van Teacher’s Pet, en andere geweldige broers, zodat je de hele familie kunt verzamelen! Geef de pop een flesje of stop deze in bad om watersurprises te ontdekken, inclusief kleurverandering! De bal wordt ook een draagtas, poppenstandaard of speelset.

Unbox de L.O.L Surprise! Boys! en verzamel alle 8 verschillende karakters van de Boys! serie. Elke pop heeft een soortgelijke stoere stijl als zijn zus maar met zijn eigen karaktereigenschappen.

Geef de poppen wat te eten of stop ze in bad voor een bijzondere verrassing. Per L.O.L Surprise! Boys! Zijn er 7 verassingen, 1 pop met een verrassingselement, mix & match accessoires en een té gave Boys! poster.

LOL Surprise Pets

Naast de poppetjes heb je nu ook de LOL Surprise! PETS!™ Deze schattige dierenvriendjes zijn te vinden in de bekende LOL Surprise! ballen. Je kunt jouw huidige collectie LOL Surprise-poppetjes combineren met een diertje om de familie compleet te maken

LOL Surprise Pets

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Er zijn opnieuw zeven lagen uit te pakken, en elke laag geeft je een hint over welk diertje je krijgt. In iedere surprise bol vind je zeven laagjes die ieder een hint onthullen van het diertje dat je in het midden van de bal vindt.

In de zeven laagjes vind je een geheime sticker, een stickervel, waterflesje, schep, schoenen, accessoire en tot slot de LOL Suprrise! Je hebt kans om konijntjes, katjes, puppy’s of ultrazeldzame hamsters te vinden, plus een exclusieve cross-sell poster!

Vergeet niet om de kattenbak leeg te scheppen, deze is gevuld met kinetisch zand, daarin zit namelijk een verrassing verstopt! Als je je verrassing hebt, houd je de bak met zand om mee te spelen.

Je zult nog meer ontdekken over je nieuwe huisdiertje door het de fles te geven of onder water te dompelen voor de nieuwe waterverrassing! Ze kunnen namelijk huilen, lachen, spitten of van kleur veranderen.

De bol vormt een hok waarin ze hun behoefte kunnen doen, een hang out en bad of je kan hem gebruiken als tasje. In totaal zijn er meer dan 35 verschillende karakters te vinden, verzamel ze allemaal! De LOL Surprise! PETS!™ speelgoed sets zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

L.O.L. Surprise! Fuzzy pets

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Dit zijn de meest schattige huisdieren die je ooit hebt gezien! L.O.L. Surprise Fuzzy Pets zijn niet alleen super cute maar blijven je ook nog eens keer op keer verrassen. De Fuzzy Pets worden geleverd met verschillende accessoires die precies passen bij jouw L.O.L. Surprise huisdier.

Zo kun je tijdens het unboxen wellicht al raden welke Fuzzy Pet er in jouw L.O.L. Surprise Ball zit. Je kunt hiervoor de verzamelposter gebruiken die je zojuist hebt uitgepakt. Denk je alle accessoires te hebben gevonden?

Tip! Misschien vind je nog wel iets extra’s in het gekleurde zand… Heb je jouw fuzzy friend uitgepakt dan is het tijd voor verrassing nummer 1! Dompel jouw nieuwe felkleurde huisdier onder in schoon water en was zijn fuzzy vacht goed.

Kun je nu al beter zien welke L.O.L. Surprise Fuzzy Pet dit is? COOL! Maar er wacht ons nog een verrassing. Jouw L.O.L. Surprise huisdier heeft namelijk nog een extra superkracht.

Wat dat is? Dompel je huisdier na het wassen van de fuzzy vacht opnieuw onder in ijskoud of lauwwarm water en zie wat er gebeurt…

L.O.L. Surprise! Eye Spy series Pet

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

L.O.L. Surprise!-poppen waren op een TOPGEHEIME missie toen hun dier verdween. Zoek naar verrassende aanwijzingen in de Eye Spy Series om hun dier te vinden. Ontdek 7 verrassingen met elke L.O.L. Surprise! Eye Spy Series Pet.

Pak het vergrootglas uit om codes te zoeken en verrassingen te ontgrendelen. Elke laag onthult een verrassing en geeft je een hint over welke L.O.L. Surprise Pet je krijgt. L.O.L. Surprise!™ Eye Spy Series Pets zijn onder meer pups, kittens, konijntjes en zelfs stinkdieren, pony’s en uilen.

Combineer het dier met de juiste L.O.L. Surprise!™-pop om de familie compleet te maken: Showbaby, Lil Showbaby en Showpony.

Er is een nieuwe manier om je accessoires uit te pakken. Schep in de kattenbak voor verrassingen. Geef je L.O.L. Surprise!™ Eye Spy Series Pets een flesje of stop ze in bad voor een waterverrassing.

L.O.L. Surprise! Fluffy Pets

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Pak 9 verrassingen uit inclusief de nieuwe pluizige uitpakervaring met de L.O.L. Surprise!™ Fluffy Pets™ Winter Disco™-serie. Elk diertje is bedekt met een mooie vacht die je eraf kunt trekken om een schattig diertje uit te pakken. De vacht kun je later weer op je diertje plakken.

Plak de vacht er op verschillende plekken weer op om je diertje steeds opnieuw pluizig te maken. Voeg water toe voor een waterverrassing, zoals spugen en van kleur veranderen.

Elk diertje is verpakt in een mooie, kristalvormige bal met een doorzichtige voorkant die je kunt gebruiken als display. Voeg water toe aan de bal om nog een kleurrijke glitterverrassing te onthullen, want de bal wordt ook een sneeuwbol!

Verzamel L.O.L. Surprise!™ Glitter Globe™, Fluffy Pets™ en Lils™ in de Winter Disco™-serie en verbind de ballen met elkaar om een prachtige Sneeuw B.B. te maken.

L.O.L. Surprise! Winter Pets & Lils

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Pak 5 verrassingen uit met de L.O.L. Surprise!™ Winter Disco™-serie. Krijg je een klein diertje, een klein zusje of misschien zelfs een kelin broertje? De kleine diertjes zijn nu pluizig, dus je moet het pluis eraf wassen om je diertje uit te pakken. Voeg water toe voor een verrassende kleurverandering.

Elke Lils is verpakt in een mooie, kristalvormige bal met een doorzichtige voorkant die je kunt gebruiken als display. Gebruik de inbegrepen stickers om de bal te versieren en er het gezicht van een Sneeuw B.B. van te maken.

Verzamel L.O.L. Surprise!™ Glitter Globe™, Fluffy Pets™ en Lils™ in de Winter Disco™-serie en verbind de ballen met elkaar om een prachtige Sneeuw B.B. te maken. Verzamel ze allemaal!

Surprise! Tiny Toys!

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

De L.O.L Surprise! wereld blijft uitbreiden, unbox 5 verschillende verrassingen met de allernieuwste L.O.L Surprise! Tiny Toys! Geef jouw favoriete L.O.L Surprise! poppen nu hun eigen speelgoed, zoals de Glamatron Club of BOOG-E 3000 robot.

Er zijn in totaal 15 schattige mini robots te verzamelen. Het feest houdt hier niet op, bij elke Tiny Toys komt er een mini Glamper accessoire bij. Verzamel alle 18 surprise stukken om jouw mini Glamper te bouwen!

De Tiny Toys komen met 5 verrassingen, 1 Tiny Toy robot, 1 verwisselbare pruik voor de Tiny Robot, 1 mini accessoire voor de Glamper, 1 stapelbare kunststof kubusdisplay en een Kubus achtergrond om in te voegen.

L.O.L. Bigger Surprises

Big LOL Surprise Bal

Maar liefst 50 limited edition surprises in 1 grote LOL bal, met exclusieve poppetjes en accessoires; dat is de LOL Big Surpise! De Big Surpise werd op 29 september wereldwijd gelanceerd door één van de grootste LOL surprisefans Onne-Di en is vanaf die datum in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Toychamp in een gelimiteerde oplage, op = op…

Als eerste valt op dat de bal niet helemaal bol is, maar plat vanaf de achterkant. In totaal vind je 50 verrassingen in deze bal verdeeld over een aantal kleinere ballen. Het is dus niet een enorme bal waar je telkens laagjes vanaf trekt, maar een soort verzameling.

De bal kan achteraf worden gebruikt als draagtas, een opbergbox en als badspeelset. In tegenstelling tot het eerdere speelgoed heeft iedere bal dezelfde inhoud.

LOL Pearl Surprise verrassingsschelp

Na het succes van de Big Surprisebal komen er binnenkort twee net iets kleinere versies op de markt. Namelijk de Pearl surprise; in een parelmoeren roze en blauwe versie. De inhoud van beide ballen is gelijk. De opzet is gelijk aan de Big surprise in de vorm van een halve bol die gevuld is met kleinere ballen en de verrassingsschelp.

Om de bruisbal op te lossen draai je de grote bal ondersteboven en plaatst deze op het deksel zodat je een bad krijgt waarin je de schelp kan oplossen. Ook deze ballen hebben een speciale verrassing en kunnen van kleur veranderen. Als je ze in ijskoud water houdt verandert ze van kleur, de Lil’sister pop draagt een bikini en een kleine ankervormige tattoo en de toddler krijgt een andere kleur speen, haar en onderbroek.

L.O.L. Surprise! Bubbly surprise

Deze limited edition L.O.L. Surprise Surprise Bubbly zit vol verrassingen waaronder 2 exclusieve L.O.L. Surprise Surprise figuren! Wanneer je de kleurrijke glitter verpakking opent vindt een mega bruisbal in de vorm van een hart. Hierin zit jouw nieuwe L.O.L. Surprise pop en L.O.L. Surprise huisdier. Maar er is natuurlijk meer… er zijn maar liefst 7 extra verrassingen terug te vinden in de L.O.L. Surprise Bubbly. En sommige hiervan zitten zelfs verstopt in felgekleurd zand, goed zoeken dus! Ben je klaar voor de onthulling van jouw nieuwe L.O.L. Surprise figuren?

Zet een ruime bak lauwwarm water klaar en laat het grote gekleurde hart voorzichtig in het water zakken. Wauw! Wat bruist het mooi en zie je al die felle kleuren? Cool! Onder al dat bruisende water verschijnt het hartvormige doosje van jouw nieuwe L.O.L. Surprise figuren. Wanneer je jouw matching L.O.L. Surprise Doll en Pet hebt uitgepakt is het tijd voor de laatste verrassing, namelijk een water Surprise! Dompel ze onder in schoon (ijs)koud water en laat je verrassen!

LOL Bigger Surprise

Unboxen is met deze megagrote glitterende capsule nog nooit zo leuk geweest. Ontdek meer dan 60 nieuwe verrassingen in de Bigger Surprise met exclusieve poppetjes en accessoires. De L.O.L. Surprise! Bigger Surprise! is een vervolg op de succesvolle Big Surprise welke vorig jaar is uitgebracht. De Bigger Surprise bevat twee Limited Edition L.O.L. Surprisepoppetjes, elk met 7 verrassingen, een Limited Edition Surprise Pet met 7 verrassingen en een Limited Edition Surprise Lil´ Sister met 5 verrassingen.

Welk kapsel vind jij het mooist?! De Bigger Surprise bevat 12 plastic haarstijlen, 6 haarstijlen om te borstelen, 6 gezichtsmaskers, 10 extra accessoires, Spy Glass en een sticker. Geef jouw L.O.L. poppetjes meerdere verschillende looks met 18 verschillende haarstijlen om uit te kiezen! De L.O.L. Bigger Surprise verandert in een draagtas met hengsel om je verzameling mee op reis te nemen.

L.O.L. Surprise! Biggie Pets

L.O.L. Surprise!-poppen waren op een TOPGEHEIME missie toen hun dier verdween! Zoek naar verrassende aanwijzingen in de Eye Spy Series om hun dier te vinden! Ontdek 15 verrassingen met L.O.L. Surprise! Biggie Pets! Krijg jij 2 of 3 baby’s? Of misschien een voedselbaby? Dat is een verrassing! L.O.L. Surprise! Biggie Pets bevatten talloze verrassingen binnenin en zijn inclusief dragen-en-delen-accessoires voor jou! Gebruik het Eye Spy Series-vergrootglas om codes te vinden en verrassingen te ontgrendelen!

L.O.L. Surprise Interactive Live Pets

De L.O.L. Surprise Interactive Live Surprise zijn net als echte huisdieren! Ze reageren op aanraking, geluid en beweging. Als jouw L.O.L. Surprise huisdier moe is vallen haar oogjes dicht maar wanneer ze je ziet zal ze kwispelen met haar staart van blijdschap. Ook zo benieuwd wie jouw nieuwe huisdier is? Pak je L.O.L. Surprise Interactive Live uit en verzorg haar met de bijgeleverde interactive accessoires. Wanneer je deze accessories gebruikt in combinatie met je L.O.L. Surprise huisdier maakt ze verschillende geluidjes en zelfs haar oren bewegen mee! Waar wacht je nog op? Unbox en ontmoet je nieuwe beste L.O.L. Surprise vriendin!

L.O.L. Surprise! O.M.G. poppen

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

De nieuwste fashionpoppen zijn er! De L.O.L. Surprise! O.M.G.™-poppen stelen de show samen met hun immens populaire jongere zusjes. De nieuwe L.O.L. Surprise! O.M.G.-fashionpoppen hebben hun meest rockende outfits, bling-blingaccessoires, hipste haarstijlen en stoutste schoenen bij, die fans kunnen ontdekken in de gloednieuwe verpakking. Zoals de fans het gewend zijn, is het uitpakken ook deze keer een hele ervaring! De 23 centimeter grote nieuwe L.O.L. Surprise! O.M.G.-poppen zijn vier nieuwe personages die geïnspireerd zijn op de favorieten uit de eerste serie van L.O.L. Surprise!.

In de eerste L.O.L. Surprise! O.M.G.-serie maken fans kennis met: Swag, de grote zus van M.C. Swag; Royal Bee, de grote zus van Queen Bee; Lady Diva, de grote zus van Diva; en Neonlicious, de grote zus van Neon QT. Deze Big Sisters willen niet spelen, ze willen DE SHOW STELEN!

Bij de O.M.G.-poppen draait alles rond fashion, en de bekende L.O.L. Surprise!-uitpakverrassingen hebben een nieuw jasje gekregen. Nu lijkt het wel alsof de poppen gaan winkelen in de meest stijlvolle shops! De nieuwe L.O.L. Surprise! O.M.G.-poppen is een doos die je omtovert tot een herbruikbare kleedkamer-speelset, waar de O.M.G.-pop haar outfits kan showen en haar modieuze accessoires kan rocken.

Schuif de verpakking uit elkaar om het silhouet van de pop te ontdekken, haar biografie te lezen en natuurlijk ook de eerste set verrassingen te vinden! De hippe kleren zitten in nieuwe, recycleerbare verpakkingen die eruitzien als echte kledingtassen, hoedendozen, schoendozen enzovoort!

Als fans de verpakking verder openen, komen ze bij de ‘kleedkamer’, waar de pop in haar ondergoed vol spanning staat te wachten tot ze haar favoriete fashion mag aantrekken. Elke pop heeft een originele, unieke volledige look, compleet met schoenen, accessoires en haarversiering!

In de doos van elke L.O.L. Surprise! O.M.G.-pop vinden fans 20 verrassingen – en zodra ze alle verrassingen hebben uitgepakt, kunnen ze de verpakkingen gebruiken als deel van de speelset. Verzamel de vier L.O.L. Surprise! O.M.G. Fashion Dolls: Swag, Royal Bee, Lady Diva & Neonlicious.

Lees ook: Review: L.O.L. Surprise! O.M.G. poppen

L.O.L. Surprise! Winter disco fashion doll & sister

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Na het succes van de L.O.L. Surprise! O.M.G. poppen komt MGA Entertainment met een nieuwe serie. Net als de overige lijnen in de winter van 2019 in een winter disco thema. In tegenstelling tot de eerste serie komen deze met een kleine zus. In iedere doos vindt je 25 verrassingen, inclusief de pop, de kleine zus, fashionable kleding items, fabulous accessoires, tassen, schoenen, schoenendoos, hoedendoos, kam, poppenhouder en een herbruikbare speelset.

Huizen & Speelsets

L.O.L. Surprise! House New Family

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde
LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Het L.O.L Surprise! House is de ultieme plek om te chillen voor L.O.L Surprise!-poppen. Het is tijd om te verhuizen! Pak 85+ verrassingen uit om de inbegrepen, exclusieve familie te verhuizen naar het L.O.L Surprise! House. Gemaakt van echt hout, 3 verdiepingen, 6 kamers en een werkende lift.

Het terras buiten bevat een echt zwembad, een hottub en een zandbak voor de L.O.L Surprise! huisdieren. Op de benedenverdieping vind je de woonkamer met een echt werkende lamp en de keuken met een tafel, stoelen en koelkast.

De eerste verdieping heeft een slaapkamer en badkamer. In de slaapkamer staan stapelbedden en een wieg. In de badkamer vind je een toilet dat spoelgeluiden maakt en een bad met paarse regen. Op de tweede verdieping bevindt zich een reusachtige inloopkast met een rek met hangers voor alle outfits van je poppen en een kaptafel met echte laden voor opslag!

De poppen kunnen via de wenteltrap naar het dak gaan, met een heliplatform en een patio die van dag naar nacht verandert!

L.O.L. Surprise! Winter Disco Chalet

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Bereid je voor om te chillen en swingen met alle B.B.’s in de winterdisco! Het L.O.L. Surprise! Winter Disco-chalet is de ultieme bestemming voor een wintervakantie. Stap in de sneeuwbus en pak 95+ verrassingen uit, met o.a. een exclusieve Winterdisco-familie. Het L.O.L. Surprise! Chalet is gemaakt van echt hout met 3 verdiepingen en 6 kamers, en bevat een schaatsbaan met lampjes, werkende skilift, schoorsteen waar sneeuw uitkomt en plek voor beide L.O.L. Surprise!- en L.O.L. Surprise! O.M.G.-poppen! Gebruik de inbegrepen 4,5 m aan lampjes om het chalet te versieren en te laten oplichten.

Laat water bevriezen op de echte ijsbaan, zodat je L.O.L. Surprise!-poppen en L.O.L. Surprise! O.M.G.-modepoppen rondjes kunnen schaatsen. Daarna kunnen ze zo van de glijbaan af in de hottub roetsjen voor wat ontspanning. Alle B.B.’s laten zich van hun mooiste kant zien in dit winterwonderland, omdat er echt sneeuw uit de schoorsteen komt voor een schitterende dag met verse sneeuw. Daarna maken ze een ritje met de echt werkende skilift van de begane grond naar de 2e verdieping. De begane grond is de perfecte ruimte voor je poppen om te relaxen bij het haardvuur of te swingen onder de discobol. De eerste verdieping bevat een slaapkamer en de badkamer. In de slaapkamer staan bedden die je kunt veranderen in stapelbedden en in de badkamer is een B.B.-sauna en toilet met doorspoelgeluiden. Op de 2e verdieping vind je een café en een geweldig zonnedek, zodat de poppen van het uitzicht op de bergen kunnen genieten. Geniet van 360º speelplezier, want de achterkant van het L.O.L. Surprise!-chalet bevat een winters dorp als achtergrond voor extra speelruimte.

L.O.L. Surprise! 2-in-1 glamper

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

L.O.L. Surprise! 2-in-1 Glamper is het allereerste voertuig ooit voor je L.O.L. Surprise! De 2-in-1 Glamper bevat 55+ verrassingen om uit te pakken, 10+ gebieden om in te verblijven en een exclusieve pop. Je kunt de voorkant loskoppelen om zo een afzonderlijke auto te krijgen met D.J.-hokje, werkende koplampen en een claxon. De achterkant klapt uit tot 60 bij 90 cm voor een volledig glamoureuze ervaring. De poppen kunnen een echt L.O.L. Surprise!-feestje bouwen door van de waterglijbaan met 2 lagen af te gaan, te zwemmen in het oplichtende zwembad, zich vervolgens voor te bereiden aan de kaptafel op hun moment om te stralen, om tot slot te paraderen op de catwalk. Daarna kunnen ze chillen met een snack in het café of de barbecuepatio voordat ze hun stapelbedden opzoeken om te slapen. De 2-in-1 Glamper is geschikt voor L.O.L. Surprise!-poppen in alle formaten. Inclusief lichtjes en geluiden die het echt doen! Onderneem een waanzinnige tour met de L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper.

L.O.L. Surprise! Surprise Spaces / Furniture Packs

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Dit najaar komen er ook nog eens vier meubelpakketten uit om jouw L.O.L. Surprise! House nog leuker te decoreren. Elk pakket heeft 10+ verrassingen om uit te pakken, inclusief meubels.

  • L.O.L. Surprise Furniture Bedroom & Neon Q.T.; Het slaapkamerpakket bevat een opnieuw uitgebracht personage uit serie 2, Neon Q.T., met een hartvormig bed, schattig ledikant en accessoires, zodat jouw L.O.L. Surprise!-poppen heerlijk kunnen slapen.
  • L.O.L. Surprise Furniture Cozy Coupe & M.C. Swag; Het Cozy Coupe-pakket bevat een opnieuw uitgebracht personage uit serie 1, M.C. Swag, plus een schattige Cozy Coupe voor L.O.L. Surprise!-poppen, lil Cozy Coupe, stickers en accessoires.
  • L.O.L. Surprise Furniture Salon & Diva; Het Salonpakket bevat een opnieuw uitgebracht personage uit serie 1, Diva, plus een salonstoel, waanzinnige kaptafel en beautyaccessoires – perfect om je L.O.L. Surprise!-poppen een make-over te geven.
  • L.O.L. Surprise Furniture Boutique & Queen Bee; Het Boetiekpakket bevat een opnieuw uitgegeven personage uit serie 1, Queen Bee, plus een glamoureuze garderobe, een fantastische spiegel en accessoires – perfect voor een glitterkoningin om al haar waanzinnige outfits in te bewaren.

LOL Surprise Pop-up Store

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Pop-Up Store is een 3-in-1 speelset, display en draagtas! Neem je poppen mee naar de stad! De speelgebieden zijn een chique café, boetiek en pizzaplek! Op de display passen ongeveer 55+ poppen. In deze set zit 1 exclusieve L.O.L. Surprise!-pop.

L.O.L. Surprise Style Suitcase

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Deze koffertjes zijn ideaal voor onderweg. In het koffertje vind je namelijk een poppetje die vastzit tegen de achtergrond. Aan de andere kant vindt je een aantal luikjes waarin de kleding zit voor de pop. Ook al zit het poppetje vast, toch kan je hier mee spelen en iedere keer van een andere outfit kan voorzien.

Hij is zelfs voorzien van licht- en geluidseffecten. Het grote voordeel hiervan is dat je het poppetje zelf ook niet kan kwijtraken, de kleding natuurlijk wel. Daarnaast vindt je ook een stickervel in het koffertje.

L.O.L. Surprise +ootd adventskalender

LOL Poppetjes; overzicht van namen en surprise speelgoed - Mamaliefde

Vorigjaar was de#ootd doll advents kalender een groot succes. Daarom komt er dit jaar een vervolg, net als de overige producten in een winters thema. De pop heeft meer dan 25 stylish kledingstukken en accessoires om in de aanloop naar kerstmis te unboxen.

Iedere dag mogen ze een deurtje open maken om te zien wat er in zit. In de adventskalender vindt je daarnaast de exclusieve L.O.L. Surprise pop Snow Jamz. De ideale combinatie van unboxen en het mixen en matchen van de fashion items in eindeloze combinaties.

Zijn jouw kinderen ook al zo’n fan van lol?

Linda van Aken