Skip to Content

LOL surprise #hairgoals make-over review

LOL surprise #hairgoals make-over review

De nieuwste LOL serie #hairgoals is de make-overserie waarbij je de poppetjes zelf kan stijlen en kleding kan uitwisselen. Zo zijn er onder andere verpakkingen met losse outfits en extra accessoires zoals schoentjes en sieraden.

Ook zijn er nieuwe poppetjes met kapsels die je zelf kan stijlen. En grote sets waarbij je zelf de dolls een glitter of fuzz make-over kan geven, weer een stap verder dan het haar nat maken om ze een andere kleur te geven dus!

Om dat te vieren werd er een exclusief LOL Make-over event georganiseerd en waren we samen met andere meisjes (en jongens) uitgenodigd bij het Haartheater in Amsterdam voor een make-over. Dat wilden ze natuurlijk niet missen, niet alleen dochter maar ook zoonlief!

Dus reisden we af naar de hoofdstad voor een complete make-over en het resultaat. Wow, ik herkende mijn eigen dochter niet meer!

En niet alleen dochter, ook zoonlief ging als enige jongen voor een make-over en kreeg een superstoer superheldenmasker en blauwe stekeltjes. 

LOL hairgoals

LOL surprise #hairgoals make-over review - Mamaliefde

Zoals ik al aangaf was dit event georganiseerd vanwege de lancering van de nieuwe LOL Serie #hairgoals. Manlief vroeg of LOL nog steeds populair was, waarna ik even een traktatiezakje omhoog hield wat dochter die week op school had gekregen.

Van, jawel, LOL. De poppetjes zijn dus nog zeker populair en met de nieuwe series blijf je sparen!

Heel handig is nu ook de pop-up store waarin je ze kan opbergen. Dat is bij ons thuis nog wel het probleem, ze zitten allemaal in een bak maar toch raakt er soms wel iets kwijt. Dat lijkt dus echt superhandig.

Na afloop van het event kregen we een goodiebag mee naar huis met samples van de nieuwe producten. Die avond mochten ze het kleine doosje met de outfit openmaken en later die week ook de andere verpakkingen.

In eerste instantie had alleen dochter een goodiebag gekregen, maar zoonlief wilde er toch ook wel heel graag één.

Want ook hij vindt de LOL poppetjes erg leuk, of althans, het uitpakken, en met de loep en het zand spelen. De poppetjes mochten toch, na er even mee gespeeld te hebben, naar zijn zus ;-)

#hairgoals

LOL surprise #hairgoals make-over review - Mamaliefde

Tijd voor de grote onthulling, want L.O.L. Surprise!™ heeft een fantastische make-over gehad – ECHT haar! Van nieuwe verrassingen tot nieuwe looks tot compleet nieuwe manieren om uit te pakken, de Make-over-serie draait helemaal om transformatie.

Verzamel alle 12 de figuurtjes en ga voor stijl met L.O.L. Surprise!™ #Hairgoals™. In deze reeks zitten twee exclusieve poppetjes die glitterhaar hebben!

L.O.L. Surprise!™ #Hairgoals™-poppen zijn klaar om hun nieuwe looks te laten zien, met nieuwe figuurtjes met ECHT haar in talloze fantastische stijlen. Pak 15 verrassingen uit! 

De nieuwe haarlakbus verandert in een salonstoel, display, poppenstandaard of tasje. Geef je pop een flesje of stop haar in bad om waterverrassingen te ontdekken, inclusief kleurverandering! Verzamel alle fantastische nieuwe personages en verrassingen met L.O.L. Surprise!™ #Hairgoals™.

Fuzzy pets

LOL surprise #hairgoals make-over review - Mamaliefde

Dit zijn de meest schattige huisdieren die je ooit hebt gezien! L.O.L. Surprise Fuzzy Pets zijn niet alleen super cute maar blijven je ook nog eens keer op keer verrassen.

De Fuzzy Pets worden geleverd met verschillende accessoires die precies passen bij jouw L.O.L. Surprise huisdier. Zo kun je tijdens het unboxen wellicht al raden welke Fuzzy Pet er in jouw L.O.L. Surprise Ball zit.

Je kunt hiervoor de verzamelposter gebruiken die je zojuist hebt uitgepakt. Denk je alle accessoires te hebben gevonden?

Tip! Misschien vind je nog wel iets extra’s in het gekleurde zand… Heb je jouw fuzzy friend uitgepakt dan is het tijd voor verrassing nummer 1!

Dompel jouw nieuwe felkleurde huisdier onder in schoon water en was zijn fuzzy vacht goed. Kun je nu al beter zien welke L.O.L. Surprise Fuzzy Pet dit is? COOL!

Maar er wacht ons nog een verrassing. Jouw L.O.L. Surprise huisdier heeft namelijk nog een extra superkracht. Wat dat is? Dompel je huisdier na het wassen van de fuzzy vacht opnieuw onder in ijskoud of lauwwarm water en zie wat er gebeurt…

Fashion Crush

LOL surprise #hairgoals make-over review - Mamaliefde

De LOL Fashion Crush is een kleine bol, met 3 lagen verrassingen! Met bedeltjes voor je eigen bedelarmband.

Inhoud: Eye Spy vergrootglas, outfit en schoentjes.

LOL Surprise DIY Glitter Factory

LOL surprise #hairgoals make-over review - Mamaliefde

Creeer je eigen unieke L.O.L. Surprise figuren met de L.O.L Surprise DIY (Do It Yourself) Glitterfabriek. Versier niet alleen je L.O.L. Surprise Dolls maar ook hun huisdieren, kledingstukken en/of accessoires.

Vul de transparante bal met jouw favoriete kleur glitter en klik vervolgens een L.O.L. Surprise figuur naar keuze in de daarvoor bestemde houder. Je kunt één van de 5 gezichtsmaskertjes gebruiken om ervoor te zorgen dat het gezicht van de Surprise Doll vrij blijft van glitter.

Vervolgens breng je de lijm aan op de gebieden waar jij wilt dat het glittert. Sluit de doorzichtige bal en draaien maar! Hoe langer je draait hoe meer glitter er op de door jou met lijm bedekte delen blijft plakken dus SPIN AND SPARKLE!

Nadat je Surprise Doll uit de glitterfabriek komt, laat deze dan even drogen voordat je ermee gaat spelen. Dit geldt ook voor alle kleding en accessoires die door de glitterbal zijn gegaan.

Gebruik hierna één van de 4 borsteltjes om de losse glitter te verwijderen en vergeet natuurlijk ook niet om het gezichtsmaskertje van je figuur af te halen. Je hebt nu jouw eigen unieke, one of a kind, L.O.L. Surprise Surprise Doll gemaakt!

Had je toch liever een andere kleur glitter gebruikt of wil je gewoon graag opnieuw beginnen? Geen probleem! Houd de pop, kledingstuk of accessoire gewoon even onder lauwwarm water en je spoelt de glitter en de lijm er zo weer af. Dus SPIN AND SPARKLE zo vaak je wilt!

LOL Surprise Pop-up Store

LOL surprise #hairgoals make-over review - Mamaliefde

In een wereld waarin baby’s het voor het zeggen hebben, weigeren kleine rockers een dutje te doen en voeren klassenvertegenwoordigers actie voor ‘gratis pizza op vrijdag’!

In deze wereld is werken hetzelfde als spelen. Niets is saai, want alles is een tikje verrassend en verbazend! L.O.L. Surprise! Pop-Up Store is een 3-in-1 speelset, display en draagtas!

Neem je poppen mee naar de stad! De speelgebieden zijn een chique café, boetiek en pizzaplek! Op de display passen ongeveer 55+ poppen. In deze set zit 1 exclusieve L.O.L. Surprise!-pop.

Make-over

LOL surprise #hairgoals make-over review - Mamaliefde

In het hartje van Amsterdam vind je het Haartheater, een salon die voor de gelegenheid was omgetoverd tot LOL Heaven. De nodige voorbijgangers zag je toch wel even omkijken of nieuwsgierig naar binnen kijken.

Het moet er ook wel bijzonder uitgezien hebben al die kleine diva’s in de kappersstoelen en heel veel roze. De make-over bestond uit verschillende fasen.

Nadat ze een speldje hadden gekregen en de jassen waren opgehangen werden ze helemaal omgetoverd.

LOL surprise #hairgoals make-over review - Mamaliefde

Als eerste werd de make-up gedaan. Van een blush, rouge, oogschaduw, lippenstift en zelfs mascara en glitters op de wangen. Dat mag ze thuis niet zo vaak, zeker geen mascara dus dat vond ze natuurlijk superstoer. Toen de lippenstift op ging werd dus direct het mondje getuit ;-)

Natuurlijk kon ik het niet laten om een foto te maken en die alvast even door te sturen naar manlief.

LOL surprise #hairgoals make-over review - Mamaliefde

De tweede stap was de nagellak; ze konden kiezen uit verschillende kleurtjes of glitters en moesten daarna natuurlijk flink de handen laten wapperen om te drogen.

LOL surprise #hairgoals make-over review - Mamaliefde

En tot slot werden natuurlijk de haren gedaan. Hier moesten ze wel even wat meer geduld voor hebben, zeker omdat dochter voor de krullen wilde gaan en daar ging veel tijd in zitten.

Die ochtend had ze al gevraagd of ik krullen wilde maken, maar wilde ze ook zwemmen dus dat ging niet helemaal. Gelukkig kon haar wens nu toch uitgevoerd worden en daar wilde ze best even op wachten.

Ondertussen kreeg zoonlief met wax stekeltjes en een blauw kleurtje in zijn haar!

LOL surprise #hairgoals make-over review - Mamaliefde
LOL surprise #hairgoals make-over review - Mamaliefde

Natuurlijk was er ook even tijd om te relaxen en was er een candybuffet waar gesnoept kon worden ;-)

Over de catwalk

LOL surprise #hairgoals make-over review - Mamaliefde

Na de make-over moest er natuurlijk ook even over de catwalk geparadeerd worden! Er lagen diverse outfits en accessoires klaar van brillen tot een diadeem, kroontjes, tassen en jurkjes om de make-over helemaal compleet te maken.

LOL surprise #hairgoals make-over review - Mamaliefde

Helemaal happy was dochter toen ze Dionne Slagter (Onne-Di) herkende. Sinds er een kidsvariant is van YouTube mogen ze daar van mij naar kijken en zijn haar Leuk of Meuk filmpjes toch wel één van de favorieten.

Ze hadden dus ook al gezien dat zij ook zou komen en wilde natuurlijk samen op de foto. Zoonlief vond het toch een beetje spannend, maar dochter wilde wel heel graag op de foto en de volgende dag op school laten zien ;-)

LOL surprise #hairgoals make-over review - Mamaliefde

Tussendoor kon er ook nog gespeeld worden met het nieuwe LOL poppenhuis wat er stond. Die wilde ze thuis ook wel hebben ;-)

Linda van Aken