Skip to Content

LOL Surprise; Meet the Queens review

LOL Surprise; Meet the Queens review

LOL. Surprise heeft een nieuwe collectie: Queens. Ik mocht samen met mijn kleine vriendinnetjes naar het LOL-feestje in Breda om dit te vieren. Begin van de middag reed ik daarom met 2 zenuwachtige meisjes op de achterbank naar A Cup of Cake, waar het feestje gegeven werd.

Volledig in style en de prachtige roze locatie was een geweldige match met al die kleine rondlopende Queens.

Wat is LOL?

LOL Surprise; Meet the Queens review - Mamaliefde

LOL is de afkorting van Lil Outrageous Littles en staat bekend om de grote ronde ballen met daarin een verrassing (ik moet zelf altijd aan een kindersurprise denken). De bal heeft verschillende lagen en tijdens het uitpakken kom je steeds iets nieuws tegen.

Van buiten kun je nooit zien welke L.O.L.-pop er in zit en het is dus altijd een “surprise” om het uit te pakken. Inmiddels zijn er naast de surpriseballen nog veel meer leuke LOL-items die je je kunt scoren. Van poppen tot campers tot kleding, niks is te gek.

LOL meet the Queens

De nieuwste collectie bestaat uit hippe Queens. Met deze collectie wilt LOL laten zien dat elk meisje een Queen is. Ze zijn trots op wie ze zijn en laten dit zien op de catwalk, de dansvloer of op een galabal.

Queens zijn hartsvriendinnen die elkaars kroontje weer rechtzetten als deze even scheef staat, elkaar moed in praten als alles even tegen zit en er altijd voor elkaar zijn. Ze liften elkaar up, motiveren elkaar en zijn onafscheidelijk.

Het maakt niet uit waar je vandaan komt, wat je huidskleur of achtergrond is, we zijn allemaal Queens. Er zijn 4 verschillende Queens voor uren speelplezier. Er kunnen meer dan 125 mode-looks worden gecreëerd met kleurrijke kleding en koninklijke accessoires.

Splash

LOL Surprise OMG Queens-modepop Splash Beauty is van de glitter en glamour maar uiteraard met een koninklijk tintje. Ze draagt een zeemeerminnenrok, een lange roze jas, ketting, tweedelig badpak. Haar witte haarstrengen worden roze in daglicht en haar haarsieraad maakt het perfecte plaatje helemaal af.

Runaway Diva

LOL Surprise; Meet the Queens review - Mamaliefde

LOL Surprise OMG Queens-modepop Runway Diva valt lekker op met haar paarse vlecht met steentjes die tot de grond komt. Zij is modebewust en combineert coole streetwearlooks met glamour en veel bling bling.

Deze modekoningin kan haar ledematen buigen, zodat ze op de catwalk geweldige poses kan aannemen. Ze houdt van jongs af aan al van designermode en ze werkt er hard voor om dit te kunnen veroorloven.

Runaway Diva heeft namelijk 2 carrières; ze ontwerpt niet alleen prachtige kleding, maar haar trendy modelijn presenteert ze zelf als model op de catwalk.

Miss Divine

LOL Surprise; Meet the Queens review - Mamaliefde

De stijl van LOL Surprise OMG Queens-modepop Miss Divine is geïnspireerd door de natuur. Ook deze koningin is lenig en kan net als haar vriendinnen al haar ledematen bewegen. Op deze manier kan ze altijd een tekening of schilderij maken als ze iets moois om haar heen ziet.

Miss Divine is creatief en haar leven draait om kunst. 2 verschillende oorbellen, een trendy handtas en verschillende kleuren knipjes in haar haar, niks is te gek.

Sways

LOL Surprise; Meet the Queens review - Mamaliefde

LOL Surprise OMG Queens-modepop is muzikaal en danst altijd op de ritme van de muziek Sways is de danskoningin die graag feest met haar BQF’s (Best Queen Friends) en oplet iedereen het naar haar zin heeft. Met haar gekleurde vlechten steelt ze de show en valt ze natuurlijk erg op.

Wat vinden wij van de Queens?

LOL Surprise; Meet the Queens review - Mamaliefde.nl
LOL Surprise; Meet the Queens review - Mamaliefde
LOL Surprise; Meet the Queens review - Mamaliefde
LOL Surprise; Meet the Queens review - Mamaliefde

Vooral de gedachte achter deze collectie vond ik erg mooi. Queens supporten elkaar, helpen elkaar als de ander gepest wordt, zorgen voor elkaar en kijken naar elkaar om.

Zowel op zakelijk gebied als privé geloof ik zelf ook echt in het motto: Samen sta je sterk. De poppen zijn erg flexibel en van goede kwaliteit zoals we gewend zijn. Mijn kleine vriendinnetjes zijn er helemaal gek op.

Het maakt ook niet uit hoeveel poppen de dames al hebben, ze hebben er nooit genoeg. De felle kleuren zijn lekker vrolijk. Ze zitten in een leuke doos, die eigenlijk zonde is om weg te gooien.

De verschillende bijgeleverde accessoires maken er helemaal een feest van. De 4 poppen zijn allemaal verschillend maar toch weer een super leuke match samen. Zo is het vaak ook in echte vriendschap. Ik heb zelf ook een vriendinnengroep en wij zijn ook allemaal zo anders, maar toch de perfecte match en we supporten elkaar altijd.

LOL surprise zou LOL surprise niet zijn als er geen verrassingseffect in zou zitten. Alle accessoires in de doos zitten in leuke papieren zakjes die je eerst kapot moet scheuren voordat je weet wat er in zit.

In mijn tijd had je natuurlijk alleen simpele barbiepoppen maar deze LOL-poppen zijn veel leuker. Jaja ik als moeder vind ze zelf geweldig, dus ik snap die enthousiasme bij die kleine meiden wel.

Toen we a Cup of Cake na een lange zoektocht naar een parkeerplek binnenkwamen, begonnen hun oogjes meteen te glinsteren. Toen ze vervolgens ook nog een pop kregen om mee te spelen, werden ze steeds enthousiaster.

Vooral Farah wist niet goed waar ze moest kijken, zoveel indrukken, zoveel moois en zoveel kleuren. Ook genoot ze als jongste in de groep van alle aandacht die ze kreeg. Stiekem vond ik mijn kleine meid ook wel super schattig in haar matching LOL-jurkje hoor.

Een make over tot echte LOL Queen mocht ook niet ontbreken. De dames werden geschminkt/ opgemaakt door Kids Beauty Park en zagen er prachtig uit.

Ook het event zelf was erg goed georganiseerd. Zo mochten de meiden iets op een bord schrijven wat ze niet leuk vonden en deze kapot gooien, was er een leuke photobooth en hadden ze een meet en greet met influencer Bokado.

Mijn kleine Queens mochten zoveel taartjes, cupcakes, cakepops etc eten als ze zelf wilden, maar ze hebben zich gedragen. Al dachten ze dat ze in de LOL-hemel waren met hun roze “champagne’.

Na afloop kregen de dames een goodiebag mee met hun eigen LOL Queen en een smile van oor tot oor.

Mijn naam is Jasmina en ik ben moeder van een kleine Queen van 3,5 jaar. Ik ben blogger op Sparkles Inside en TravelFoodie Inside. Ik ben gek op koken, tenminste dat zeg ik altijd. Stiekem ben ik gewoon gek op eten.

Floortje