Skip to Content

Who’s that girl make-up voor kinderen review

Who’s that girl make-up voor kinderen review

Het heeft zo zijn voordelen als kleine meisjes een stuk groter worden en steeds meer zelf kunnen, iets waar ik heel erg blij mee ben en heel erg stimuleer!

Maar met die zelfredzaamheid wordt ook de eigen mening steeds groter. Zo willen ze zelf bepalen wat ze aantrekken naar school, hoe hun haren gedaan moeten worden, wat ze in hun lunchtrommeltje wensen en ga zo maar door.

Daarnaast groeit ook de drang naar het experimenteren en kan het zomaar voorkomen dat ze opeens niet alleen hun nagels maar ook een kast hebben ‘geverfd’ met roze nagellak omdat ze dat zo mooi vinden ;-)

Make-up is daarbij één van de grootste fascinaties. Het liefst met gekleurde nageltjes, felle lippen en heel veel glitter! Daarom dat dochterlief heel erg blij was toen ik op Oudejaarsdag de kinder make-up van Who’s that girl! tevoorschijn toverde.

Who’s that girl!

Who’s That Girl is het beautymerk dat speciaal voor jonge dames is gemaakt. Je kunt de hotste trends volgen en leuke looks samenstellen, net als je favoriete sterren, met de make-up van Who’s That Girl!

Van glitternagels tot haar met kleurstrengen en magische lippen, met Who’s That Girl kun je beautylooks samenstellen die je persoonlijkheid weerspiegelen. De producten kan je heel goed mixen en matchen zodat je je eigen favorieten met elkaar kan combineren.

De kleinere verpakkingen zijn ook echt ideaal om cadeau te geven tijdens een kinderfeestje! Naast de make-up en tutorials op internet vind je overal ook een mini in met sleutelhanger zodat je altijd en overal een zogenaamde touch-up kan doen om er glamorous uit te zien.

Je kan zelf oefenen om zo je eigen stijl te creëren waardoor iedereen zich afvraagt: ‘Who’s that girl’? ;).

De losse producten zijn:

Who’s That Girl Glitter Roots

Who's that girl make-up voor kinderen review - Mamaliefde

Voeg wat glitter en shine toe aan je kapsel met Glitter Roots! De éénstap-glittergel is supermakkelijk in gebruik met de eenvoudige applicator om ervoor te zorgen dat je de hele dag sparkly door het leven gaat.

Mix en match kleuren om de stijl elke keer te veranderen en je krijgt er ook een kleine Glitter Roots sleutelhanger bij om je haar onderweg perfect te houden.

Who’s That Girl Color Streak Hair

Who's that girl make-up voor kinderen review - Mamaliefde

Val op in de massa met dit haarkrijt met supercoole kleur. Who’s That Girl Color Streak Hair is een speciaal haarkrijt waarmee je je haar kleurt. Supercoole kleuren die je ook weer makkelijk uitwast. Mix en match alle kleuren om je stijl dagelijks te vernieuwen.

Who’s That Girl Moodlips

Who's that girl make-up voor kinderen review - Mamaliefde

Mood lips is een doorzichtige lippenstift met een verrassing binnenin. Als je de lippenstift aanbrengt, verandert de doorzichtige lippenstift van kleur om bij je stemming te passen!

Gebruik de lippenstift om een persoonlijk tintje toe te voegen aan je dagelijkse look, want Who’s that Girl Mood Lips ziet er bij iedereen ook anders uit.

Kijk hoe de lippenstift anders reageert bij jou en je vriendinnen! Inclusief een kleine sleutelhanger.

Who’s That Girl Nail Polish Dip

Who's that girl make-up voor kinderen review - Mamaliefde

Voeg wat belangrijke bling toe aan je manicure met de Nail Polish Dip. Verander je normale manicure tot een fantastische nagel make-over.

Polijst je nagels met een nagellak, dompel ze vervolgens onder in een prachtige nagelglitter die een geweldige glittering geeft. Mix en match de kleuren om je eigen unieke stijlen te creëren.

Who’s That Girl Beauty Tattoos

Who's that girl make-up voor kinderen review - Mamaliefde

Show je stijl met de verschillende Beauty Tattoos in schattige vormen. Met deze afwasbare tattoos rock je een coole look gedurende een dag, waarna je ze ’s avonds makkelijk kunt afspoelen.

Stempel een hart, maan of ster op je wangen, bij de rand van je oog of waar je maar wilt! Voeg vervolgens glanzende metallic sproetjes toe om je look te laten stralen. Mix en match je beautytattoos om leuke, unieke stijlen samen te stellen die laten zien wie je bent.

Who’s That Girl Selfie Masks

Who's that girl make-up voor kinderen review - Mamaliefde

Wie had kunnen denken dat vocht inbrengen op je huid zo leuk en selfiewaardig zou kunnen zijn? Trakteer jezelf op een spa-dag met onze schattige selfiemaskers die zijn geïnspireerd op Instagram/snapchatfilters.

De aloë vera in het masker reinigt en verzacht de huid lichtjes en de maskers zijn perfect voor al je selfies!

Who’s That Girl Beautybox

Who's that girl make-up voor kinderen review - Mamaliefde

Voor de echte beautyliefhebber is er de ultieme Who’s That Girl Beautybox. Til je beautyroutine naar het volgende niveau met de ultieme Who’s That Girl Beautybox. Ontdek de 21 beautyverrassingen die erin verstopt zitten!

Pak er elke dag eentje en laat je elke dag opnieuw verrassen. Als je niet kunt wachten, kun je ze natuurlijk ook allemaal tegelijk openen! ;)

Onze ervaringen

Who's that girl make-up voor kinderen review - Mamaliefde

Het was Oudejaarsdag en natuurlijk moesten alle drie de verpakkingen die we hadden gekregen geopend worden. Dit waren de Beauty Tattoos, Mood Lips en Glitter Roots.

Als eerste keken we de tutorial op YouTube waarin je kan zien hoe je de verschillende producten kan gebruiken, net zoals vloggers dat bijvoorbeeld doen.

Daarna begonnen we  met de Mood Lips; dit is een lipgloss die van kleur verandert. Dit kon ze heel goed zelf aanbrengen, lipjes een beetje tuiten, wat smakken en klaar. Het effect van de kleurverandering viel mij alleen niet heel erg op. Maar zij was er heel erg blij mee.

Who's that girl make-up voor kinderen review - Mamaliefde

En ging we verder met de Glitter Roots en maakte ik net zoals in de tutorial een scheiding met twee knotjes om vervolgens de scheiding te glitteren.

In het grote potje zit een soort stevig plastic kwastje waarmee je de gel met glitters kan aanbrengen op het haar.

Dat direct echt een heel erg glamorous effect heeft, hiermee ga je absoluut opvallen op ieder feestje! Natuurlijk wilde zoonlief dit ook, dus maakte ik bij hem een heel stoere kuif met glitters.

Who's that girl make-up voor kinderen review - Mamaliefde

Tot slot gingen we aan de slag met de Beauty Tattoos. Dit was toch wel echt een groot succes. Ze zocht een paar tattoos uit; sterretjes en hartjes en wilde die net als in het voorbeeld op haar wang hebben.

Met een natte doek maak je het papier nat zodat het op de huid zou moeten plakken. Dit ging helaas toch niet zo heel erg goed. Met de sterretjes ging dit nog wel, maar de hartjes lieten maar gedeeltelijk los en vervormden daardoor.

Misschien had ik toch wat langer moeten aandrukken of natter moeten maken. De tattoostempelstiften daarentegen waren enorm populair. Ze mochten van mij zelf op hun handen stempelen, en al snel leek het net alsof ze een hennatatoeage hadden gezet.

De stempels werken goed en ze hadden de grootste lol. Het voordeel van de handen was dat met één keer wassen het er zo ook weer vanaf is. Wat met de glitters in het haar toch iets anders lag.

De rest van de vakantie vonden we zo af en toe nog een glittertje in het haar ;-)

Linda van Aken