Skip to Content

LOL Surprise sterren review

LOL Surprise sterren review

Als je een dochter in huis hebt is de kans groot dat je ze wel kent; de LOL Surprise poppetjes, diertjes of baby’s. Anderhalf jaar geleden waren ze er opeens en ze zijn durect een enorme rage geworden.

MGA speelde hiermee goed in op de unboxingtrend op YouTube waarbij iets ‘uitgepakt’ werd en het een verrassing was wat er in zat. Doordat de poppetjes in meerdere lagen plastic zaten was je er dus wel even zoet mee, voordat je kon ontdekken welk poppetje je had.

Daarnaast werd ook het verzamelaspect aangesproken, want je wil natuurlijk wel de gehele collectie compleet hebben ;-)

Een nieuwe hype was geboren en nu twee jaar later groter dan ooit. De LOL Surprise is zo populair dat er een hoop extra merchandise van is gemaakt. Van tassen met glitterende pailletten die van afbeelding kunnen veranderen tot en met verkleedjurken, stationary en nog veel meer.

Rond Sinterklaas kwamen daar de ‘sterren’ bij, voor een zeer betaalbaar prijsje niet alleen te koop bij de speelgoedwinkel maar ook de Action.

Voor dochterlief één van de populairste cadeautjes die ze toen kreeg. Dit scoort ook altijd heel goed als cadeautje voor een kinderfeestje! We kregen een aantal van deze sterren om jullie daar meer over te vertellen.

Unboxing

LOL Surprise sterren review - Mamaliefde
LOL Surprise sterren review - Mamaliefde

Ook bij deze sterren is het unboxingaspect onderdeel van de ‘ervaring’. De roze en blauwe stervormige doosjes zijn daarom uitgerust met de bekende zipper waar je aan moet trekken om het doosje open te maken.

Je kan alleen de bovenste rand loshalen, maar de kinderen peuteren het liefste het hele karton van de zijkant los.

Niet alleen meisjes trouwens, ook jongens vinden het heel leuk om uit te pakken! Daarna kan je de deksel openmaken en zie je wat er in zit. Al is de verrassing iets kleiner doordat je al op de bovenkant al kan zien wat er in zit.

Er zijn sterren in drie verschillende formaten met een verschillende inhoud en verschillend budget zodat je zelf kan kiezen. Als je het doosje openmaakt vind je daarin een klein roze satijnen tasje waarin de inhoud van het doosje verpakt zit.

De inhoud

LOL Surprise sterren review - Mamaliefde
LOL Surprise sterren review - Mamaliefde
LOL Surprise sterren review - Mamaliefde
LOL Surprise sterren review - Mamaliefde

Er zijn drie verschillende doosjes te vinden; een blauwe, een lichtroze en een felroze. Op de buitenkant zie je staan welk soort doosje je koopt en ook wat de inhoud is.

Het verrassingseffect is dus niet meer aanwezig, al blijven kinderen het geweldig vinden om ze open te maken. Je kan kiezen uit:

  • Stationary
  • Sieraden
  • Make-up

In de kleinste sterren moet je dan denken bij sieraden aan twee armbandjes, een paar oorbellen, een ketting met twee bedeltjes, elastiekjes etc. In de make-upster vind je een tube lipgloss of stickertjes en een roze stift, al kan dat per ster ook weer wisselen.

Dus dan is het handig dat je van tevoren kan zien wat er in zit en je dus een ster kan kiezen die je nog niet hebt.

In het middelste formaat moet je denken aan een paar rolletjes washi tape, paperclip en stickertjes, potloodjes en puntenslijper, sleutelhangers etc. Bij sieraden een haarspeld, armbandje en sleutelhanger en een nagellakje en lipgloss sleutelhanger.

Tot slot is er ook nog het grootste formaat waarin nog meer spulletjes te vinden zijn.

Er komen regelmatig nieuwe edities uit waarbij de inhoud vernieuwd wordt en je dus voor nog meer dingen kan gaan sparen. Natuurlijk is alle inhoud heel erg glitterig en shiny en voorzien van lol-figuurtjes.

Let op: Er zitten hier dus geen poppetjes in! Deze krijg je alleen in de lol-verpakkingen van MGA.

Spelen maar!

LOL Surprise sterren review - Mamaliefde

Na het uitpakken was het helaas al vrij snel bedtijd. Er was nog net even tijd om de nageltjes blauw te lakken en het haarstrikje en armbandje werden klaargelegd voor de volgende ochtend.

De volgende ochtend was ze dit natuurlijk niet vergeten en kwam ze al vroeg naar me toe met het strikje om in haar haren te doen en op school werden nog voor ze de jas uit had de nageltjes trots geshowt aan de juf.

Het fijne vind ik dat het dus ook echt accessoires zijn die ‘gebruikt’ kunnen worden en niet alleen van die rommeltjes waar 1 of hooguit twee keer naar gekeken wordt en vervolgens ergens in een hoekje belanden.

Leeftijdsadvies

Let op; vanwege de kleine onderdelen zijn deze sterren niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Linda van Aken