Skip to Content

LOL Surprise REMIX; Van meest favoriete speelgoed naar een hit in de muziekwereld

LOL Surprise REMIX; Van meest favoriete speelgoed naar een hit in de muziekwereld

Het is nu al een paar jaar een enorme hit; de LOL Surprise! poppetjes. En toch weten ze ieder jaar of nog vaker met een nieuwe serie te komen die de jonge dames allemaal graag willen hebben.

Naast de poppetjes heb je de little sisters, de pets maar ook de tienerpoppen OMG Dolls. De nieuwste serie is de LOl Surprise! Remix lijn, die veel meisjesharten sneller doet kloppen! 

LOL Surprise! Remix

Zet het volume maar alvast hoger, want L.O.L. Surprise! ™ gaat de hitlijsten bestormen. Zoals bij alle L.O.L. Surprise! -series, heeft ook dit seizoen een nieuw thema. Nu draait alles om muziek.

Het is voor het eerst dat L.O.L. Surprise! ™, naast de innovatieve productlijn, ook een volledig album met originele muziek uitbrengt! De originele muziek bevat verschillende genres van pop tot hiphop en van rock tot country en is terug te vinden in de producten van L.O.L. Surprise!

L.O.L. Surprise! roept alle jongens en meiden op om het Remix liedje te unboxen.

L.O.L. Surprise! Remix-producten

Bij alle L.O.L. Surprise! Remix-producten draait het om muziek. Zo hebben de Remix OMG poppen een vinyl plaat, die echt muziek afspeelt en kun je een boombox maken met de Hairflip en Pets verpakking.

Deze stoere B.B.’s zijn klaar om het podium op te stappen, maar alles wat ze nodig hebben voor hun -So Extra- Tour is geremixt, inclusief hun muziek. Ze roepen de hulp in van alle B.B.’s om samen met hun crew een concert te geven waarvan het dak eraf gaat.

Ze staan sterk met een frisse sound, uitbundige mode en supervette moves en doen wat ze het beste kunnen: geweldige muziek maken en die vibe remixen. O.M.G., wij zussen zijn klaar om het podium op te stappen, maar alle spullen voor onze – So Extra – Tour zijn geremixt, van onze muziek tot onze mode.

We roepen de hulp in van alle B.B.’s om samen met onze crew een concert te geven waarvan het dak eraf gaat. We staan sterk met een frisse sound, uitbundige mode en supervette moves en doen wat we het beste kunnen: geweldige muziek maken en die vibe remixen.

L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix dolls

LOL Surprise REMIX; Van meest favoriete speelgoed naar een hit in de muziekwereld - Mamaliefde

Er zijn maar liefst 4 O.M.G. Remix dolls te verzamelen;

  • Lonestar is een echte country girl met cowboyhoed
  • Kitty K is een R&B diva met haar glinsterende jas en bodysuit
  • Pop BB laat zich inspireren door popmuziek en creëert unieke fashioncombinaties
  • Honeylicious; Honeylicious laat zich inspireren door hiphopmuziek en vindt het belangrijk om de perfecte mix te creëren, zowel wat muziek als mode betreft!

Pak de L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix-modepop uit met 25 verrassingen. Lonestar is een echte country girl, van haar cowgirlhoed tot haar sporen, en ze heeft een heel mooi gezichtje, prachtig haar en haar eigen cowgirlstijl.

Ze is de grote zus van het favoriete L.O.L. Surprise!-personage Line Dancer en ze is klaar voor het ultieme concert: de – So Extra – Tour. Pak de muziekplaat op ware grootte uit en speel hem af op haar platenspelerverpakking.

De plaat speelt echt het countrycouplet af van de verrassingssong. Bereid haar daarna voor op de show. De poppen heeft 2 complete fashionlooks bij zich… maar de tweede outfit is geremixt!

Zet haar in een fotogenieke pose op de inbegrepen poppenstandaard om met haar te pronken. Ook inbegrepen is haar tijdschrift met de tekst voor haar deel van de song. Verzamel alle songtekstbladen van de hele L.O.L. Surprise! Remix-lijn om de song compleet te maken.

Meer informatie vind je hier.

L.O.L. Surprise! OMG Collector 2020 Jukebox B.B.- Remix

LOL Surprise REMIX; Van meest favoriete speelgoed naar een hit in de muziekwereld - Mamaliefde

O.M.G! De oorspronkelijke Queen of Rock is klaar om samen met haar crew het podium op te stappen en de show te stelen. Ze roept alle B.B.’s op om mee te gaan op de – So Extra – Tour, waar elke B.B. danst op rockmuziek en de hele wereld remixt. Ben jij klaar om te rock-‘n-rollen?

Maak kennis met Jukebox B.B., de unieke L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix 2020 Collector editie-modepop. Deze koningin van de muziek glinstert goudkleurig van top tot teen, van de gouden highlights in haar haar en de verfijnde goudkleurige stiksels op haar mode tot haar luxe accessoires.

Ze heeft een heel mooi gezichtje, prachtig gestyled haar en beweegbare ledematen voor heel veel houdingen. Ze is de grote zus van het favoriete L.O.L. Surprise!-personage The Queen en ze is klaar voor het ultieme concert tijdens de – So Extra – Tour.

Ze heeft ook al de perfecte look uitgezocht om de show te stelen. Haar spectaculaire mode bestaat uit een korte top met hoge col, een dramatische broek met wijde pijpen van goudbrokaat met kristallen afwerkingen, een fantastisch jack met kraag met kristallen studs en een sensationele, glinsterende cape.

Jukebox B.B. is ook inclusief een jukeboxpodium met verlichting dat echt muziek afspeelt! Stop er een muntje in en dan speelt het podium Jukebox B.B.’s rock-‘n-roll-couplet van de verrassingssong.

De premium verpakking om te bewaren is een perfect cadeau voor fans en verzamelaars. Jukebox B.B. heeft ook een tijdschrift bij zich met de songteksten voor haar deel van de song.

Meer informatie vind je hier.

L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix 4-in-1 Vliegtuigspeelset

LOL Surprise REMIX; Van meest favoriete speelgoed naar een hit in de muziekwereld - Mamaliefde

B.B.’s, hier spreekt jullie piloot, we zijn klaar om op te stijgen! Reis in stijl met het L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix 4-in-1 Vliegtuig. Deze 4-in-1-speelset kan transformeren in een: vliegtuig, auto, opnamestudio en DJ cabine.

Pak 50 verrassingen uit, zoals echt werkend licht en geluid, serveerwagentje met borden en bekers, rolkoffers, bagagevakken die open en dicht kunnen, stoelriemen en meer!

Geschikt voor L.O.L. Surprise! O.M.G.-modepoppen en alle andere L.O.L. Surprise!-poppen. Het 4-in-1 Vliegtuig vervoert onze B.B.’s-supersterren naar het ultieme concert: de -So Extra- Tour.

De B.B.’s stappen aan boord van het vliegtuig en kunnen nu ontspannen tijdens de lange vlucht. Als ze landen, trek je het stoelgedeelte uit om van het vliegtuig een auto te maken waarmee ze naar het concert rijden. Maar ineens krijgen ze inspiratie.

Deze muzikale meiden moeten meteen een nieuwe song opnemen! Maak los en draai het vliegtuig op zijn kant om er een opnamestudio en DJ cabine van te maken waar de B.B.’s aan hun nieuwe remix kunnen werken.

In het vliegtuig zitten stoelen voor 4 poppen plus een stoel voor de piloot. De voorste stoelen kunnen draaien, zodat de BFF’s kunnen kletsen tijdens de vlucht.

Als het tijd wordt om te slapen, kantel je de stoelen achterover. Nu kunnen de B.B.’s een schoonheidsslaapje doen. Er zijn ook heel veel accessoires inbegrepen

Meer informatie vind je hier.

L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-poppen

LOL Surprise REMIX; Van meest favoriete speelgoed naar een hit in de muziekwereld - Mamaliefde

L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-poppen zijn gloednieuwe personages die elk een muziekgenre vertegenwoordigen: pop, R&B, hiphop, country of rock. Ze staan klaar om op te treden en hun ultieme concert te geven tijdens hun -So Extra Tour-, maar alle muziek is geremixt!

Help ze hun song uit te pakken. De verpakking speelt echt muziek af. Onthul de verzamelbare muziekplaat van elke pop en speel hem af op de platenspelerverpakking.

Nadat je de songteksten van je pop hebt gevonden, kun je haar helpen zich klaar te maken voor de show. Pak een pop uit met een supergek kapsel. Open het haar en onthul een haarverrassing.

Heeft ze een nieuwe haarkleur of een andere haarstructuur? Pak de fantastische mode en muziekaccessoires van elke pop uit, zodat ze klaar is om te rocken. Help ze dan om de songtekst af te maken! Elke pop wordt geleverd met tekststickers.

Combineer de sticker met het nummer op het tekstblad om de songtekst af te maken. Verzamel alle songtekstbladen van de hele L.O.L. Surprise! Remixlijn om het hele nummer te onthullen. Of mix en match songteksten om je eigen remix te maken.Heb jij de songtekst van jouw pop gevonden? Of andere songteksten die je nog niet hebt gehoord?

Verzamel alle 12 de L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-poppen. Verzamel om een boombox te bouwen door de verpakkingen van 2 L.O.L. Surprise! Hair Flip-poppen en 1 L.O.L. Surprise Remix Pets met elkaar te verbinden.

Verzamel muziek en songteksten van de hele L.O.L. Surprise! Remix-lijn om de song compleet te krijgen. Of mix en match songteksten om je eigen remix te creëren.

Meer informatie vind je hier.

L.O.L. Surprise! Remix Pets

LOL Surprise REMIX; Van meest favoriete speelgoed naar een hit in de muziekwereld - Mamaliefde

L.O.L. Surprise! Pets zijn gloednieuwe personages met echt haar en vertegenwoordigen elk een muziekgenre. De pets willen het concert bijwonen, maar er mogen geen huisdieren naar binnen. Dus trekken ze hun NIEUWE vermommingsoutfits aan, waardoor ze net poppen lijken.

Nu kunnen ze naar binnen glippen. Ze sluipen backstage voor het ultieme concert, de – So Extra – Tour, maar ontdekken dat alle songteksten zijn geremixt!

Help ze door het tape uit de cassette te trekken om de songtekststicker van jouw pet te onthullen! Combineer de sticker met het nummer op het tekstblad om de songtekst af te maken.

Verzamel alle songtekstbladen van de hele L.O.L. Surprise! Remixlijn om het hele nummer te onthullen. Of mix en match songteksten om je eigen remix te maken.

Verzamel alle 12 de L.O.L. Surprise! Remix Pets. Verzamel om een boombox te bouwen door 2 L.O.L. Surprise! Hair Flip-verpakkingen en 1 L.O.L. Surprise Remix Pets-verpakking met elkaar te verbinden.

Verzamel muziek en songteksten van de hele L.O.L. Surprise! Remix-lijn om de song compleet te krijgen. Of mix en match songteksten om je eigen remix te creëren.

Meer informatie vind je hier.

L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix Super Surprise

LOL Surprise REMIX; Van meest favoriete speelgoed naar een hit in de muziekwereld - Mamaliefde

O.M.G! Deze sterren van de catwalk komen om te stralen! The Super Sonix en hun zusjes van The Opening Act staan op het punt de ultieme rockshow te geven. Maar backstage is het een puinhoop terwijl beide bands zich voorbereiden op hun optreden.

Deze rockkoninginnen hebben jouw hulp nodig om hun instrumenten en mode uit te pakken, zodat ze klaar zijn om te rocken!

Pak 2 rockbands en 70+ verrassingen uit met de L.O.L. Surprise! Remix Super Surprise. De ultieme rockconcert-uitpakervaring. Met 4 L.O.L. Surprise! O.M.G. modepoppen, 4 L.O.L. Surprise!-poppen (hun zussen) en 4 rockinstrumenten die echt muziek afspelen!

Elke L.O.L. Surprise! O.M.G.-modepop heeft een heel mooi gezichtje, prachtig gestyled haar en een megacoole rockster-stijl.

De modepoppen zijn lid van de rockband The Super Sonix en hebben elk hun eigen rockinstrument dat echt muziek afspeelt. Elk instrument heeft 6 unieke geluiden die je kunt beluisteren door op de knoppen te drukken.

Speel de instrumenten samen af om je eigen rocksong te creëren. De L.O.L. Surprise!-poppen zijn The Opening Act, en hebben hun eigen rockconcertaccessoires.

Linda van Aken