Skip to Content

Baby Born pop; speelsets zoals bed, douche, badje, fiets, broer en soft touch

Baby Born pop; speelsets zoals bed, douche, badje, fiets, broer en soft touch

De wereld van BABY born wordt groter en groter. In het nieuwe interactieve bedje wordt BABY born heerlijk wakker. In de volledig uitgeruste badkamer staat alles klaar om fris aan de dag te beginnen: een lekker gevuld badje, potjes crème, tandenborstel, washandjes en shampoo. Hup, tijd om een outfit uit te zoeken!

In een cool “leren” jasje, hippe legging en een mooi paar sneakers, is BABY born klaar om op de scooter met helm de stad in te gaan! Ook breidt de wereld van BABY born uit met nieuwe familieleden. Van oudere broertjes en zusjes tot en met de komst van de BABY born soft touch 36 cm voor de allerkleinste poppenouders.

De Sister Styling Head met een nieuw gezicht, accessoires, spelden en hoog kwalitatief haar geeft uren lang speelplezier. BABY born kan uiteraard niet zonder BABY born Animal Friends! Ook staat de komst van een prachtige Unicorn in de planning.

Heerlijk zacht, met prachtige kleurrijke manen. De Unicorn komt met een zadel zodat ze er samen op uit kunnen gaan. Klaar voor de wereld van BABY Born?

BABY born

Baby Born pop; speelsets zoals bed, douche, badje, fiets, broer en soft touch - Mamaliefde
Baby Born pop; speelsets zoals bed, douche, badje, fiets, broer en soft touch - Mamaliefde

Onlangs waren we uitgenodigd voor een event om kennis te maken met de nieuwe producten van BABY born; haar ‘uitzet’ wordt steeds groter en diverser zodat de echte poppenmoeders en -vaders met steeds meer plezier ermee kunnen spelen.

Niet alleen de pop is interactief, maar ook de accessoires en speelsets worden dat. Zo is het hemelbed interactief en speelt ook muziekjes af en is de scooter op afstand bestuurbaar.

De aanwezige jongens hadden hier het grootste plezier in. Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om gewoon je baby te verzorgen door haar aan te kleden met verschillende outfits, eten te geven of in bad te doen.

BABY born interactieve babypop soft-touch

Hallo BABY born®, je bent ineens zo zacht. Dat is ze echt. Voor de eerste keer in haar geschiedenis voelt BABY born® nu ineens veel zachter aan – perfect om mee te knuffelen. Haar lijfje is zachter en soepeler geworden, zodat de levensechte functies (die allemaal werken zonder batterijen) nog makkelijker zijn om mee te spelen.

BABY born®’s armpjes zijn nu nog beweeglijker, waardoor het aan- en uittrekken van haar kleurrijke kleding kinderspel is. BABY born® eet dolgraag haar babyhapje van haar bordje met een lepel, en haar favoriete drankje is water uit haar flesje.

Als ze verdrietig is, huilt ze echte poppentranen wanneer je haar zachte bovenlijfje indrukt. Misschien huilt ze omdat ze naar de wc moet? Als je op de nieuwe zachte buikknop drukt, doet het poppetje een plasje.

Ze doet zelfs een grote boodschap met de druk op een knop. Het kleine waterratje spettert en spattert dolgraag rond in het bad. Zodra ze zichzelf moe heeft gemaakt, sluit ze haar blauwe ogen om te gaan slapen als je haar op haar rug legt – het is helemaal leuk als ze ook nog haar duim in haar mond heeft natuurlijk.

De set basisartikelen omvat een roze bodysuit en een mutsje met schattige oortjes.

BABY born® Soft Touch met elf levensechte functies (die allemaal zonder batterijen werken) is nu nog eenvoudiger om mee te spelen dankzij haar zachte, beweeglijke lijfje en biedt realistisch ouder-kindrollenspel.

Naast het meisje is er ook een jongen.

BABY born grote zus en broer

Baby Born pop; speelsets zoals bed, douche, badje, fiets, broer en soft touch - Mamaliefde

Grote zus

Baby Born pop; speelsets zoals bed, douche, badje, fiets, broer en soft touch - Mamaliefde

Zoals elk meisje heeft BABY born altijd al een zus gewild om mee te knuffelen, praten, kleren en geheimen mee te delen en heel vaak samen spelletjes te spelen. En hier is ze dan: BABY born Interactive ‘Zus’. Ze heeft prachtig lang haar dat je kunt borstelen en stylen. Dit blondharige meisje heeft haar eigen borstel, drie haarklemmen en twee scrunchies bij zich.

Ze is een beetje ouder dan BABY born, maar net zo lang, dus ze kunnen prima elkaars kleren lenen. BABY born wil natuurlijk meteen het coole shirt met de LOVE-print, de comfortabele legging en de hippe sneakers proberen. Haar zus kan maar niet beslissen of ze eerst de BABY born luxe jeanscollectie wil dragen of de jurk met de A-lijn.

Ze kan zelfstandig staan om de kleding aan haar vriendinnen te showen. De gewrichten van BABY born’s zus zijn superflexibel. Ze is namelijk dol op gymnastiekles. Natuurlijk krijg je veel dorst als je sport. Daarom heeft ze haar eigen drinkfles bij zich. Ze vindt het ook heerlijk om samen met BABY born te gaan zwemmen. Als ze haar knie bezeert tijdens het gymmen of buiten spelen, kan ze echte tranen huilen.

Grote broer

Baby Born pop; speelsets zoals bed, douche, badje, fiets, broer en soft touch - Mamaliefde

BABY born® en haar zusjes bedenken altijd streken om uit te halen met hun broer. Maar als je één blik werpt op het ondeugende snoetje van BABY born® Brother, weet je meteen dat hij ook een deugnietje is, met nog wel meer en betere streken in petto. Zijn bruine haar zit altijd in de war van het spelen. Geen probleem – even snel kammen en het zit weer netjes. Hij heeft een cool gestreept shirt, broek met jeanslook en bretels, en grappige gevleugelde schoenen aan.

Zijn favoriete spelletje is verstoppertje. Hij verstopt zich achter de gordijnen en zodra de zoeker is gepasseerd, kruipt hij onder de tafel met zijn extreem mobiele knieën. Au, hij heeft zijn hoofd tegen de tafelpoot gestoten. Nu moet hij huilen. Hij neemt een slokje water uit zijn flesje om weer rustig te worden en zijn batterij opnieuw op te laden, om daarna lekker te gaan badderen. Waar heeft het aapje zich nu weer verstopt?

BABY born Soft Touch Little Girl

De kleine meisjespop met haar zachte lijfje biedt heel veel rollenspelplezier voor jonge poppenouders vanaf één jaar. Net als andere baby’s drinkt de zoete kleine het liefst uit haar flesje of ligt ze lekker te slapen. Nadat ze uit haar flesje heeft gedronken, doet ze een plas in haar luier of in het roze potje. Hoewel ze veel oefent met haar konijntjesvormige bord en lepel, kan ze nog niet zelfstandig eten. Haar armen, benen en hoofd kunnen bewegen.

Gelukkig heeft ze in haar roze rompertje genoeg bewegingsvrijheid. Nadat ze naar hartenlust heeft gespeeld en in bad is geweest, is ze meestal zo moe dat ze meteen haar ogen dichtdoet als ze in bed wordt gelegd. Maar soms kan ze nog niet meteen in slaap vallen en huilt ze echte poppentranen.

BABY born zus kappershoofd

Baby Born pop; speelsets zoals bed, douche, badje, fiets, broer en soft touch - Mamaliefde

Verfijnde trekken en magisch blond haar met paarse strengen – dat moet wel een elfje zijn. De elfjesversie van het Sister Stylinghoofd bevat diverse accessoires voor het stylen van zijdezacht, duurzaam haar: een borstel, haarelastiekjes en een extra paarse streng en een haarband met vervangbare speldjes.

Je kunt geweldige haarcreaties voor het toverbos uitvinden. Met de speldjes kun je de stijl aanpassen aan de kleding. Het kleurenpalet en de glitters stimuleren kleine make-upartiesten om te experimenteren en zijn geschikt voor de huid van kinderen.

BABY born slaapkamer

Baby Born pop; speelsets zoals bed, douche, badje, fiets, broer en soft touch - Mamaliefde

Magisch hemelbed

Baby Born pop; speelsets zoals bed, douche, badje, fiets, broer en soft touch - Mamaliefde

BABY born en haar zusje zijn in de hemel met dit prachtige bed. Het is gewoon magisch. Zo af en toe komt bedtijd te vroeg voor BABY born. Als je haar in bed legt met het comfortabele beddengoed, begint ze tegen te sputteren en te huilen. Maar wanneer je de knuffelige Bruno de beer naast haar zet, kalmeert ze al snel en valt ze als bij toverslag in slaap. Haar zus ligt ook graag in het comfortabele bed om de sterren erboven te tellen en te luisteren naar het slaapliedje. Je kunt de roze zijkanten verwijderen.

Slaapzak

Door de groene ritssluiting van de slaapzak en de klittenbandsluiting op de schouder te openen, kun je hem gemakkelijk aantrekken bij BABY born.

BABY born badkamer

Baby Born pop; speelsets zoals bed, douche, badje, fiets, broer en soft touch - Mamaliefde

Poppenbad

Baby Born pop; speelsets zoals bed, douche, badje, fiets, broer en soft touch - Mamaliefde

Tijd voor badderplezier! Met een druk op een knop start je de automatische douchefunctie van het bad, met unieke licht- en geluidseffecten. De basis van het bad licht op in alle kleuren van de regenboog en je hoort een melodietje en baddergeluiden terwijl het water uit de douchekop komt.

Die kun je er een stukje uitrekken om het makkelijker te maken om BABY born®’s voeten te wassen. Berta het rubberen eendje vergezelt BABY born® graag in bad en zorgt ervoor dat ze ook weer uit bad gaat voordat er vinnen uit haar groeien.

Spa wastafel

Baby Born pop; speelsets zoals bed, douche, badje, fiets, broer en soft touch - Mamaliefde

Het is tijd om naar bed te gaan! Laat je BABY born-pop zichzelf wassen en haar tanden poetsen aan deze mooie wastafel met interactieve functies. Deze tafel is voorzien van een spiegel met licht. Als je de tandenborstel of het bekertje pakt hoor je echte tandenpoetsgeluiden en als BABY born haar mondje moet spoelen, pomp je echt water uit de kraan. Met het bijgeleverde handdoekje kan BABY born zich goed afdrogen.

Douche

Onder de douche gaan, is net als tanden poetsen: het gaat allemaal ten koste van waardevolle speeltijd. Maar hygiëne is belangrijk en als je een douche hebt zoals deze, is het zelfs superleuk! BABY born® en haar zus passen perfect onder de verstelbare douchekop.

Er stromen heel veel waterdruppels uit deze regendouche als je op de Bruno de beer-knop drukt. BABY born® heeft het idee dat ze in de regen danst. Dankzij de clip blijven BABY born® en BABY born® Sister rechtop onder deze fijne douche staan. Daarna even snel afdrogen met de handdoek, aankleden en weer verder spelen.

Toilet

Baby Born pop; speelsets zoals bed, douche, badje, fiets, broer en soft touch - Mamaliefde

BABY born heeft genoeg van al die luiers. Leren om op het potje te gaan, is superleuk met haar nieuwe wc. BABY borns roze ‘troon’ met de kleurrijke wc-bril met print trekt de aandacht. Op de klep laat Bruno de beer de kleine prinses op haar troon zien hoe het werkt.

Terwijl BABY born op de wc zit, klinkt er een melodietje. Als ze klaar is, wordt er zelfs geapplaudisseerd. Als je een aantal keren op de wc-bril drukt, hoor je scheten en BABY borns lach, of het geluid van een plasje, applaus en gelach. Als je op de spoelknop drukt, hoor je doorspoelgeluiden. Zo grappig!

Luiertas

Een luiertas moet je tenslotte altijd bij je hebben, want je weet maar nooit wanneer je een luier moet verschonen als je op pad bent. De tas biedt veel plek voor de gestreepte verschoningsmat, de roze bus poeder met het gele deksel, de rammelring met parels en ster en natuurlijk… een schone luier.

Toilettas

Baby Born pop; speelsets zoals bed, douche, badje, fiets, broer en soft touch - Mamaliefde

Wash en go… Was snel je handen, veeg die melksnor van je gezicht en spelen maar. Maar wacht eens even: vergeet ook niet je tanden te poetsen! De Bruno de beer-tandenborstel en bijpassende tube met tandpasta zorgen ervoor dat hygiëne leuk is.

Als de melktandjes loskomen en uit beginnen te vallen, kun je ze verzamelen in het blikje. Daar zit al een tandje in. Een berenwashandje, crèmeblikje, poederhouder en babybadflesje maken de set met badkameraccessoires compleet. De handige tas met kleurrijke water- en badmotieven is eenvoudig om op te bergen en te dragen.

BABY born voeden

Kinderstoel

Baby born moet natuurlijk ook weleens eten en drinken, dan komt deze comfortabele babystoel voor aan tafel meteen van pas. De stoel is gemaakt van zachte, maar sterke stof en kan heel eenvoudig aan het tafelblad worden geschroefd. Door het geïntegreerde turquoise blad kan de stoel ook gebruikt worden om op te spelen. Pop niet inbegrepen!

BABY born City

Baby Born pop; speelsets zoals bed, douche, badje, fiets, broer en soft touch - Mamaliefde

City Scooter

Baby Born pop; speelsets zoals bed, douche, badje, fiets, broer en soft touch - Mamaliefde

Aan de kant voor BABY born’s op afstand bestuurbare scooter. Dit roze voertuig kan zowel vooruit als achteruit de kamer rond racen. BABY born heeft heel veel ruimte om lekker te zitten op de brede zitting en ze kan haar handen vasthaken aan het stuur. Als ze links of rechts afslaat, knipperen de lichten om de andere poppen en teddyberen te waarschuwen dat ze aan de kant moeten. BABY born’s tochten zijn nooit saai en daarom heeft de scooter ook een cool ontwerp nodig. Haar volgende bestemming wordt weergegeven met de plakletters, met symbolen als een eend voor Eendenberg, geluk voor Geluksstad of een hoefijzer voor Paardenveld. Voor een veilige rit is er ook een scooterhelm te koop.

Fiets

BABY born vindt het heerlijk om naar het strand te fietsen. Het complexe ontwerp van de fiets is allesbehalve saai, met een witgelakte basis, muntkleurige markeringen en prachtige bloemendecoraties, plus aerodynamische roze wielen. De kwastjes aan het stuur dartelen vrolijk in de wind, en het blauwe Bruno de beer-lampje knippert zodat iedereen BABY born kan zien.

Hand- en voetenriempjes, een gordelsysteem op een comfortabel stoeltje en zijwieltjes zorgen voor BABY born’s veiligheid en balans. Het roze mandje aan het stuur is perfect om haar bril en handdoek in op te bergen. ‘Tring, tring! Aan de kant!’ Om de beste plek te krijgen, aarzelt BABY born niet om haar eendenbel te gebruiken. Ook bij de fiets is een fietsenhelm te koop.

Reiswieg

Dit geweldige reiszitje met wielen volgt je waar je ook naartoe gaat. Dit reiszitje bezit zelfs drie functies om Baby Born overal heen te brengen: de draagfunctie, de zitfunctie en de rolfunctie. Dankzij het riempjessysteem zit je kleintje altijd veilig tijdens de reis. Pop niet inbegrepen!

Slaapzak & Draagzak

Als Baby Born een beetje lastig is, komt deze comfortabele slaapzak / dit draagzitje meteen van pas. Hiermee kun je haar heel makkelijk ronddragen in de slaapkamer en haar wiegen om haar te kalmeren. Als ze eindelijk in slaap is gevallen, is het draagzitje perfect om haar rustig te laten doorslapen. De ritssluiting zorgt ervoor dat je haar makkelijk erin kunt stoppen of eruit kunt halen. Pop niet inbegrepen!

BABY born outfits

BABY born Unicorn outfit

Baby Born pop; speelsets zoals bed, douche, badje, fiets, broer en soft touch - Mamaliefde

BABY born ziet er superlief uit in haar eenhoornhuispak. Als ze de capuchon van de onesie met de glinsterende voetjes opzet, dan transformeert ze in een eenhoorn. Er zitten schattige oren op de capuchon, mooie witte manen en natuurlijk een betoverende, fonkelende hoorn. De glinsterende vleugeltjes op de rug en de schattige staart maken deze eenhoornoutfit helemaal compleet.

BABY born trendsetter

BABY born is een echte fashionista en trendsetter. Met deze fantastische outfit zou je zelfs op de rode loper in Hollywood de show stelen. De roze plooirok heeft een fantastisch glinsterend ceintuur en het witte shirt is bedrukt met schattige, witte hartjes. De bijpassende sandalen zijn in dezelfde tint zilver als het modieuze leren jack. BABY born verdient een ster op de Walk of Fame voor deze outfit.

City Scooter Combo

Baby Born pop; speelsets zoals bed, douche, badje, fiets, broer en soft touch - Mamaliefde

De vleugels op haar blauwe schoenen zorgen ervoor dat de scooter nog aerodynamischer door de kamer rijdt. Uiteraard heeft een echte babyrocker een outfit met een leren jack nodig. BABY born’s roze jack met asymmetrische rits is een lust voor het oog. Om nog maar te zwijgen van de kleurrijke legging. Iedereen in de stad stopt en staart wanneer BABY born over de promenade racet op haar scooter.

BABY born poppenmoeder

Draagzak

BABY born is erg nieuwsgierig en wil altijd weten wat er gebeurt. Dat is te begrijpen. Er valt ook zoveel te ontdekken! In een poppenwagen liggen en naar de lucht kijken is best fijn, maar ze vindt het nog leuker om de omgeving te verkennen in haar draagzitje. Berta de eend staat prominent afgebeeld op de zachte stof van het zitje met de verstelbare buikriempjes met klittenbandsluiting. Dankzij de verstelbare draagriem zit BABY born altijd comfortabel en op perfecte hoogte voor mama of papa.

Fietsstoeltje

BABY born oefent zelf al op haar fietsje met zijwieltjes, maar voor langere tochten gaat ze het liefst met iemand mee. Het ergonomische stoeltje heeft een klittenbandsluiting om het te bevestigen aan het stuur van een kinderfiets. Het muntkleurige stoeltje heeft een kleurrijk zitvlak en gordelsysteem voor een veilige tocht. Zo heeft de kleine globetrotter een eersteklas uitzicht op alles om haar heen.

Heeft jouw kind al een eigen BABY born?

Linda van Aken