Skip to Content

Ready2Robot met slijm review

Ready2Robot met slijm review

Unboxing is dé trend geworden van 2018. Als het aan de speelgoedleveranciers ligt gaat dit in 2019 nog wel eventjes door. Ooit begon het met de welbekende chocolade-eieren waarbij je een speeltje kunt ontdekken, tegenwoordig gaat dat heel anders.

Laagjes plastic en papier worden beetje voor beetje verwijderd en telkens ontdek je een nieuw onderdeel van het speelgoed. Allemaal kleine cadeautjes die één groot speelplezier maken. Tot nu toe is de markt heel erg gericht op de meiden, maar daar komt verandering in.

Op het MGA XL Unboxing Event van MGA Entertainment mochten mijn jongens en ik kennis maken met onder andere nieuwe unbox toys voor boys.

Ready2Robot met slijm

Ready2Robot met slijm review - Mamaliefde
Ready2Robot met slijm review - Mamaliefde

Uitpakken, bouwen en combineren, dat is Ready2Robot. Elke robot die je uitpakt bestaat uit een heleboel losse onderdelen die onderling uitwisselbaar zijn. Zo kun je jouw ultieme robot in elkaar zetten die klaar is voor een gevecht.

Samen met anderen kun je het spel spelen en strategisch kiezen welke onderdelen je gebruikt. In de capsules die je kunt uitpakken ontdek je in elk vak weer nieuwe onderdelen.

Een vechtrobot kan natuurlijk helemaal niks zonder piloot en die zit ook in de verpakking, maar daar moet je nog iets extra’s voor doen. Die moet je uit een potje slijm zien te vissen. Heel erg kleverig slijm wel te verstaan. Dit slijm is er in verschillende kleuren.

YouTube

Dit speelgoed wordt ondersteund met tekenfilmpjes op een eigen YouTubekanaal. In de drie minuten filmpjes zie je telkens andere robots met elkaar strijden in het Ready2Robot-kampioenschap the Meltdown!

Combineren en fantaseren

Ready2Robot is geschikt voor jongens vanaf 5 jaar. Dit klopt op zich wel, al is het plastic rondom de verpakking best lastig los te krijgen, een klein beetje hulp is hierbij wel handig. Het in elkaar zetten van de robots is met een kliksysteempje erg makkelijk te doen en met een beetje fantasie zet je de meest vreemde combinaties klaar voor een gevecht.

Doordat er meer dan 75 piloten zijn en over de vijftig robots, valt er heel wat te verzamelen en combineren. Zo kun je blijven unboxen en blijft het telkens weer een verrassing wat je gaat tegenkomen. Extra spannend is het dat er ook wat zeldzame figuurtjes tussen zitten.

Verschillende verpakkingen

Ready2Robot is te verkrijgen in verschillende verpakkingen. Van een Single, waarin 1 robot en piloot zit, tot een Big Slime Battle met slijmschietende robots. De volledige productlijn en adviesprijzen:

Ready2Robot Singles €11.99: Maak je robot, voeg je piloot toe vanuit zijn slijmcapsule en win het gevecht! 19 verschillende mechbots en piloten staan voor duizenden verschillende combinatiemogelijkheden. Dit Single Pack bestaat uit 10+ lagen vol verrassingen om uit te pakken en levert 7 unieke robotonderdelen, 1 piloot en slijm op. Elk figuurtje heeft een eigen persoonlijkheid en is heel gedetailleerd. In 1 op de 1000 capsules vind je een zeldzaam figuurtje

Ready2Robot Bot Blaster €17.99: Elke Bot Blaster-verpakking bevat extra wapens en accessoires om je mechbots en piloten te bouwen en voor te bereiden op het gevecht. Inclusief 1 Ready2Robot-verrassingscapsule en 5 accessoires. Exclusieve decoratie voor piloot en mechbot. Inclusief raket om je tegenstander weg te knallen.

Ready2Robot Battle Pack € 19,99: Ready2Robot-vechtpakketten bevatten alles wat je nodig hebt voor het ultieme gevecht! Met 2 mechbots en 4 piloten kun je je meteen uit de verpakking in het gevecht storten. Meer dan 10 lagen om uit te pakken en 20 onderdelen in totaal: je kunt je mechbots dan ook op honderden verschillende manieren aanpassen voor gevechten!

Ready2Robot Piloot €9.99

Ready2Robot Big Slime Battle €89.99: Beschikbaar vanaf half november. Met de Big Slime Battle van Ready2Robot beschik je over honderden manieren om te strijden in de Fightanium Arena! Dit kan allemaal dankzij de verschillende wapens en geheime kamers die deze set bevat.

De set bevat alles om je eigen slijm te maken, waarmee je ook je wapens kan laden! Dankzij de handige opbergdoos neem je je Ready2Robots mee naar waar je wil. De doos bevat: 2 Bot Blasters, automatisch vurende raketten, alles om je slijm zelf te maken, allerlei wapens en een opbergdoos.

Zijn jouw kinderen al fan van de unboxing trend?

Maarten Fest
Social media
Latest posts by Maarten Fest (see all)