Skip to Content

L.O.L. Surprise! World Travel review

L.O.L. Surprise! World Travel review

Ook dit jaar komt MGA met een nieuw thema voor de L.O.L. Surprise!-poppen. Het thema van dit jaar is World Travel, ideaal dus zo voor de zomer om mee te nemen op reis. De serie bestaat onder andere uit een heel gaaf 4-in-1 vliegtuig, de L.O.L. Surprise! World Travel OMG’s modepoppen en natuurlijk de tots minipoppen.

We kregen een verrassingspakket van MGA Entertainment waar dochter natuurlijk heel erg blij mee was!

L.O.L. Surprise! Bal World Travel Tots – Minipop

L.O.L. Surprise! World Travel review - Mamaliefde
L.O.L. Surprise! World Travel review - Mamaliefde
L.O.L. Surprise! World Travel review - Mamaliefde
L.O.L. Surprise! World Travel review - Mamaliefde
L.O.L. Surprise! World Travel review - Mamaliefde
L.O.L. Surprise! World Travel review - Mamaliefde

Maak kennis met de LOL Surprise World Travel-poppen! B.B.’s met verschillende reisvibes verkennen de wereld. Ze ontdekken nieuwe trends en komen onderweg nieuwe BFF’s tegen. Waar ze ook naartoe gaan, ze komen overal verrassingen tegen. In totaal zijn er 9 gloednieuwe LOL Surprise World Travel™-poppen te vinden.

Pak 8 verrassingen uit met de LOL Surprise World Travel-poppen! Heel fijn is dat deze niet meer verpakt zijn in plastic maar in papier en stoffen zakjes. Ontdek het geheime bericht voor nog meer plezier. Iedere pop heeft haar eigen unieke paspoort bij zich, een geheim bericht, een stickervel en een waterverrassing. Daarnaast ontbreekt ook een modieuze outfit, accessoire en schoenen niet. Bovendien is de verpakking een LOL Surprise-wereldbol met een inbegrepen standaard!

L.O.L. Surprise! OMG pop City Babe

L.O.L. Surprise! World Travel review - Mamaliefde
L.O.L. Surprise! World Travel review - Mamaliefde
L.O.L. Surprise! World Travel review - Mamaliefde
L.O.L. Surprise! World Travel review - Mamaliefde

Maak kennis met de LOL Surprise OMG World Travel™-modepoppen! O.M.G! Wij zussen plannen een vakantie! Er zijn drie poppen; City Babe, Sunset en Fly Gurl. De koffers zijn gepakt en we zijn klaar om in onze megacoole mode de wereld rond te reizen!

Van modeshows tot strandfeesten, wij vinden overal nieuwe trends en ontmoeten nieuwe vriendinnen! Wat onze bestemming ook is, onderweg komen we vast verrassingen tegen. #WishUWereHere

City Baby is een geboren en getogen stadsmeisje. Ze houdt van drukte en bedrijvigheid. Ze is niet alleen modeontwerpster, maar maakt ook films: ze creëert spectaculaire videoshows voor op de catwalk.

Ook reist ze van stad naar stad om inspiratie op te doen voor de stoere streetwearlooks die ze ontwerpt, waarbij ze elementen combineert uit verschillende landen van over heel de wereld.

De LOL Surprise OMG World Travel™-modepop heeft maar liefst 15 verrassingen; waaronder de O.M.G.! zelf, maar ook een modieuze outfit en accessoires met een reisthema, zoals een koffer die echt open kan, een nekkussen, koptelefoon en paspoort!

Trek City Babe haar megacoole mode aan en vul aan met de fantastische accessoires. Tip voor pro’s: de handen zijn verwijderbaar, zodat je de pop makkelijk kunt aankleden.

City Babe heeft een heel mooi gezichtje, prachtig gestyled haar en beweegbare ledematen voor heel veel houdingen. Bovendien is ze de grote zus van het populaire LOL Surprise-personage Jet Set Q.T.

Ook als het om de verpakking van deze pop gaat is er gelet op de milieubewustheid, zo is er nauwelijks plastic aanwezig en vooral karton en stof gebruikt.

De verpakking van elke LOL Surprise OMG World Travel™-pop is een herbruikbare speelset; zo lijkt het net alsof ze echt op stedentrip is op vakantie in New York of een andere metropool.

OMG World Travel Vliegtuig!

De serie wordt helemaal compleet met het OMG World Travel vliegtuig, het vervolg op de campers van de afgelopen jaren. Reis in stijl met dit L.O.L. Surprise OMG-vliegtuig dat na een make-over nu verkrijgbaar is in een gloednieuwe witte kleur!

Het is een 4-in-1-speelset dat kan transformeren in een: vliegtuig, auto, opnamestudio en DJcabine compleet met echt werkend licht en geluid.

Natuurlijk vind je hier ook surprises die je kan uitpakken; dat zijn er maar liefst meer dan 50 onderdelen zoals een serveerwagentje met borden en bekers, rolkoffers, bagagevakken die open en dicht kunnen, stoelriemen en meer! Het vliegtuig is geschikt voor LOL Surprise OMG-modepoppen en alle andere LOL Surprise-poppen.

Bezorg je LOL Surprise-poppen en -modepoppen een bijzondere ervaring terwijl ze naar de meest extravagante party’s en coolste concerten in heel de wereld reizen. Waar wacht je nog op! Stoelriemen vast en geniet van alle verrassingen!

Trek het stoelgedeelte uit om het vliegtuig te veranderen in een auto waarmee ze naar de volgende party kunnen rijden. Maak los en draai het vliegtuig op zijn kant om er een opnamestudio en DJcabine van te maken waar de B.B.’s aan hun nieuwe remix kunnen werken. Partytime! In het vliegtuig zitten stoelen voor 4 poppen plus een stoel voor de piloot.

De voorste stoelen kunnen draaien, zodat de BFF’s kunnen kletsen tijdens de vlucht. Als het tijd wordt om te slapen, kantel je de stoelen achterover. Nu kunnen de B.B.’s een schoonheidsslaapje doen. Slaap lekker!

Shampoo & Pyjama

L.O.L. Surprise! World Travel review - Mamaliefde

De vakantie maakt het helemaal af natuurlijk met de pyjama en shampoo en douchegel van L.O.L. Surprise. Zo kunnen niet alleen de poppen op vakantie maar ook de jongedames zelf.

Linda van Aken