Skip to Content

Fluffie Stuffiez review

Fluffie Stuffiez review

Grote kans dat jij je kinderen hier al over hebt gehoord; de Fluffie Stuffiez. De nieuwste rage op Instagram en TikTok als het gaat om satisfying en knuffelbaar speelgoed. De Fluffie Stuffiez is een alles-in-één pluche speelgoed en biedt kinderen een unieke ervaring van unboxen, verzamelen, satisfying ASMR en fidget. Deze knuffel is ontworpen voor extra speelplezier waarbij interactiviteit met de knuffel centraal staat.

FLuffie Stuffiez

Fluffie Stuffiez is niet zomaar een knuffel; het is een revolutionair speelgoedconcept dat draait om drie eenvoudige stappen: PULL IT, REVEAL IT en STUFF IT.

Pull it

Fluffie Stuffiez review

Het begint met het uit de zachte tas halen van de Fluffie Stuffiez.

Reveal It

Fluffie Stuffiez review - Mamaliefde.nl

De pluche personages, verstopt onder een laag trekbare zachte stof, onthullen zichzelf wanneer kinderen de buitenste laag uittrekken. Deze activiteit biedt niet alleen vermaak maar ook voldoening.

Gemiddeld kost het tussen de 30 en 45 minuten om een kleine pluche volledig uit te pluizen en het personage te onthullen. In het geval van een grote pluche is dat tussen het uur en anderhalf uur.

Let op: Het levert ook een berg pluis op, dus houd hier rekening mee als het gaat om waar je dit laat uitpluizen en onder toezicht om te voorkomen dat je hele huis straks vol ligt.

Stuff it

Fluffie Stuffiez review

Het losgetrokken pluis kan vervolgens in een bijgeleverd knijpbare buideltje worden gestopt, waardoor kinderen een zachte en kneedbare satisfying metgezel hebben om mee te spelen.

Het innovatieve aspect van deze zachte stof heeft zelfs geleid tot het aanvragen van een patent, waardoor Fluffie Stuffiez een unieke plek inneemt in de pluche speelgoedmarkt.

Personaliseren

Naast het plezier van het onthullen van de verborgen personages, moedigt Fluffie Stuffiez kinderen aan om hun creativiteit te uiten. Het losgetrokken pluis kan in verschillende vormen en ontwerpen uit elkaar worden getrokken en gestyled.

Van kleurrijke mohawks tot schattige snorren, kinderen hebben de vrijheid om hun Fluffie Stuffiez op unieke wijze vorm te geven.

Verzamelen

Fluffie Stuffiez is gericht op kinderen van zes tot negen jaar oud en biedt zes pluche families om te verzamelen. Het zachte speelgoed omvat zes pluche families om te verzamelen: de Rainbow-familie, Unicorn-familie, Treats-familie, Bear-familie Axolotl-familie en Sky-familie – met ieder een verborgen personage onder de eerste laag met pluis. Iedere familie heeft één of twee verschillende personages die onder het pluis verborgen zijn.

Ze worden uitgebracht in zowel klein als groot formaat en worden geleverd met een speciale tag met een quote die hun unieke persoonlijkheid beschrijft. 

Ervaringen

Het is goed opletten met het pluizen dat je alleen het extra laagje wegplukt en niet de onderste laag om te voorkomen dat je knuffel kale plekken krijgt.

Na het pluizen blijft er een enorme zachtbare en schattige knuffel over die veel jonge dames graag willen hebben. De prijs hiervoor is ook zeer betaalbaar in vergelijking met sommige andere knuffels.

Het is goed om te onthouden dat na het vullen het niet mogelijk is om de knuffel opnieuw te vullen, maar dit gaat om het tasje. Voor veel kinderen levert dit een heerlijk satisfying materiaal op waar ze graag mee kroelen. Al zal je daar dan wel duidelijke afspraken over moeten maken om te voorkomen dat je hele huis straks vol ligt.

Linda van Aken