Ikea is natuurlijk een vrij populaire winkel onder veel ouders. Het is niet al te duur en ze begrijpen goed wat je als ouder nodig hebt voor je kinderen. Sommige dingen zijn gewoon lekker eenvoudig, maar sommige dingen zijn ook erg decoratief. En wist je dat je bepaalde dingen ook erg leuk kunt pimpen naar je eigen smaak? Hieronder vind je superleuke Ikea hacks voor de kinderkamer.

Duktig keuken

De Duktig keuken, wie kent hem niet? Dit keukentje zie ik bij superveel mensen staan, en ik heb hem zelfs in menig wachtkamer zien staan. Het keukentje is uit te breiden met ontzettend veel leuke accessoires: pannetjes, kopjes, bekertjes, schoteltjes, bordjes, schaaltjes, spatels, bakspulletjes… Maar ook met speelgoedetenswaren zoals: groente, fruit, cakejes, pizza… Erg leuk dus voor onze kleine koks. Ook het keukentje kun je naar eigen smaak mooier maken.

Meer informatie vind je hier.

Flisat poppenhuis

Dit poppenhuis is ook erg populair. Hij is eenvoudig, maar daardoor niet minder leuk. Je kunt er twee meubelsetjes bij kopen, eentje voor de woonkamer en eentje voor de slaapkamer. De meubeltjes zijn nagemaakt van echte Ikea-meubels. En heb je zin om lekker creatief te doen? Veel mensen pimpen dit poppenhuis naar eigen smaak. Wat vind je van deze poppenhuizen?

Meer informatie vind je