Skip to Content

Lisa leert lopen pop review die kan lopen en praten

Lisa leert lopen pop review die kan lopen en praten

Onze dochter heeft maar een wens; ze wil heel erg graag een zusje. En ze is daar niet de enige in, volgens haar wil haar broertje namelijk ook een zusje. Tegen iedereen die het wil horen blijft ze dit verkondigen. Hetgeen soms fronsende blikken mijn kant opleveren die vragen ik ze iets moet vertellen.

Nee, ik ben niet zwanger. Al zou ze het zo graag willen. Wat er wel aan de hand is; sinds kort komt er  een baby naar de opvang. En dat vind ze helemaal het einde. Zeker op donderdagochtend als haar broertje weg is wil ze niets liever dan met de baby knuffelen en spelen.

Dan krijgt de baby bijvoorbeeld houten aardbeien en bananen te eten, gevolgd door lollies en gebakjes. Of als de baby even verdrietig is komt ze meteen naar me toe met ‘Ze wil een flesje’. Ze is dus zeer zorgzaam en het liefste wil ze een baby die hier 24/7 in huis is.

Mama

Onlangs had ik goed nieuws voor haar, ze kreeg namelijk haar eigen baby. Een pop die luistert naar de naam Lisa en haar regelmatig ‘mama’ noemt. Het is namelijk een baby die kan praten. De pop weet heel goed wat ze wil en kan dat ook goed aangeven.

Zoals ‘raak mijn handje vier keer aan’ of ‘wrijf een keer over mijn buikje’.Als je dat doet gaat ze praten of vertelt ze dat ze moe is en naar bed wil, of honger heeft. Regelmatig hoort er ook een liedje bij.

En niet een, maar in totaal 100 melodietjes, gezongen liedjes, zinnetjes en geluiden. Erg gezellig dus. En stiekem ook wel goed voor onze dochter, die soms net zo veeleisend kan zijn.

Lekker tutten

Bij de pop worden een flesje, kammetje en een speentje aan een touwtje geleverd zodat je dochter ook echt kan ‘tutten’ met haar dochter. Als ze dorst heeft krijgt ze de fles die dan echte drinkgeluiden maakt.

En als ze net wakker is moeten natuurlijk de haartjes netjes gekamd. Een van de favoriete activiteiten van onze dochter. Met het speentje kan je kind haar poppenkind tot rust brengen.

Als grote zus niet in de buurt is blijkt kleine broer het ook een heel gezellig speelgenootje te vinden. Dan gaan ze samen op de grond zitten en dansen, of wordt ze heerlijk geknuffeld.

Lisa leert lopen

Review Lisa Leert Lopen Vtech Little Loves Speelgoed van het jaar 2015 - Mamaliefde
Review Lisa Leert Lopen Vtech Little Loves Speelgoed van het jaar 2015 - Mamaliefde

Daar blijft het trouwens niet bij, die leergierige dametje kan niet alleen praten en zingen. Ze wil ook graag leren lopen. Daar heeft ze natuurlijk hulp bij nodig van haar poppenmoeder.  

De eerste keer was het trouwens wel even schrikken. Ik haalde haar uit de doos en opeens ging ze bewegen. De batterijen zitten er dus al in. Je bent dus gewaarschuwd!

Om haar te leren staan pak je haar voorzichtig bij twee handjes en help je met opstaan. Omdat ze anders begint te kruipen. In het begin kan Lisa voornamelijk heel goed kruipen, of gaan zitten en dan gaan liggen op haar rug.

Naar mate de poppenmoeder veel met haar oefent leert ze ook zelf opstaan en lopen of zelfs dansen. En als ze dan staat wil ze graag dat je gaat klappen, waar ze vervolgens op reageert door je te bedanken of te gaan dansen op muziek.

Een pop  waar je vele jaren plezier van kan hebben. Mocht Lisa alles geleerd hebben, dan kan je de pop eenvoudig resetten en kan het speelplezier opnieuw beginnen.

Genomineerden speelgoed van het Jaar 2015

Review Lisa Leert Lopen Vtech Little Loves Speelgoed van het jaar 2015 - Mamaliefde

Lisa leert lopen van VTech Little Love is in mijn ogen terecht genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015 in de categorie 4 en 5 jaar.

En dat is trouwens niet het enige speelgoed van VTech dat genomineerd is. In maar liefst drie leeftijdscategorieën vind je ze terug.

Meer informatie vind je hier.

Het Magische speelhuis van de Vrolijke vriendjes is genomineerd in de leeftijd van 1 tot 3 jaar. De vrolijke vriendjes gaan altijd goed gemutst en vol energie. In voor een liedje, melodietje of grapje. Kleintjes halen vanaf nu hun kinderhartjes op met het gezelligste speelgoed van dit jaar.

Wie is er nu niet gesteld op zulke Vrolijke Vriendjes? Kinderhartjes gaan dit najaar nog sneller kloppen met de uitbreiding van de Vrolijke Vriendjes; het Magisch Speelhuis.

Meer informatie vind je hier.

Voor de grote meisjes heb je het Sandy Droomhuis & Luxe Jacht van de Flipsies. Sandy is één van de VTech Flipsies, 6 meiden met een grote droom! Sandy droomt ervan om dolfijnenverzorgster te zijn! Transformeer haar droomhuis naar een luxe jacht en maak samen de leukste tochtjes.

Druk op de magische ketting om alles over Sandy te weten te komen of plaats haar op één van de 8 Magic Points en luister naar de vrolijke reacties.

Kan jullie kind ook zo zorgzaam zijn?

Linda van Aken
Latest posts by Linda van Aken (see all)