Skip to Content

Geurwolkje; hoe werkt het en kortingscode?

Geurwolkje; hoe werkt het en kortingscode?

Natuurlijk ga jij jouw moeder weer flink in de watten leggen op Moederdag dit jaar. Wat dacht je van het ultieme verwenpakket compleet met geurwolkje?

Een dagje waarop jij alle klusjes van haar overneemt, een lekker ontbijt klaarmaakt en een leuke verrassing geeft die haar elke dag blij kan maken. Wat voor verrassing geef je dan..? Een Geurwolkje, natuurlijk!

Geurwolkje, het leukste moederdagcadeau!

Geurwolkje is een apparaatje met drie functies: aroma diffuser, sfeerlampje en luchtbevochtiger. En wat ziet de diffuser er toch prachtig uit! Kies de stijl die het beste bij het interieur van jouw moeder past en zorg dat deze altijd lekker ruikt en een fijne sfeer verspreidt. Welke mama wil dat nou niet?

Geurwolkje is een perfect geschenk voor moederdag. In combinatie met 100% pure etherische olie creëert de diffuser een heerlijk aromatherapiemomentje, waarbij ze precies kan bepalen wat voor sfeer of stemming ze wil creëren.

Heeft ze behoefte aan een momentje van rust en ontspanning? Dan is een rustgevende olie precies wat ze nodig heeft. Is ze aan het werk of moet ze zich op iets concentreren? Dan kan ze een paar druppeltjes olie toevoegen die de focus vergroot.

Wanneer ze zich niet lekker in haar vel voelt en een oppepper kan gebruiken kan ze kiezen voor een olietje die een positieve invloed op de gemoedstoestand heeft, en wanneer ze zich verstopt voelt kiest ze voor een aroma die de luchtwegen lekker vrij maakt.

Geurwolkje; hoe werkt het en kortingscode? - Mamaliefde

De beste olietjes voor moederdag

Geurwolkje heeft zo veel keuze in heerlijke etherische olietjes. Zo kan je kiezen voor enkelvoudige oliën met bekende geuren uit de natuur (denk aan bloemen, citrusvruchten, bomen en kruiden), of voor unieke blends die vooraf zijn samengesteld, voor een ultiem effect.

Voor het gemak hebben wij alvast het voorwerk gedaan en twee blends uitgezocht die perfect zijn voor moederdag!

Bloemenpracht

Wanneer ze deze blend in een Geurwolkje druppelt voelt ze zich alsof ze midden in een bloemenveld ligt. Ze wordt omringd door een heerlijke bloemige geur die haar lichaam en geest laten ontspannen.

De frisse, zachte aroma geeft hetzelfde gevoel als een heerlijke wandeling door de natuur, of een picknick tussen de madeliefjes. Dat is een stuk origineler dan de gebruikelijke bos bloemen!

Magic love

Dit is de blend van de liefde. Dat maakt Magic love één van de beste keuzes om aan een persoon te geven die je liefhebt. Laat jouw mama zien hoe veel je van haar houdt met deze heerlijke etherische olie blend.

Wanneer ze deze vernevelt zal ze aan jou denken en ook een beetje extra van zichzelf kunnen houden, want ook zelfliefde wordt aangewakkerd door deze warme, bloemige aroma.

Linda van Aken