Skip to Content

Waarom zijn zachte zitbanken het beste voor je interieur?

Waarom zijn zachte zitbanken het beste voor je interieur?

Als je mama bent, dan wil je je kleintje gewoon alle goeds van de wereld geven. Dat geldt ook voor de meubels die je kiest voor je huis en waar je samen met je kindje van geniet. Wij gingen voor jou op zoek naar lekker zachte zitbank in trendy teddystof, ook wel bouclé genoemd.

Bij Cavetown.nl vonden wij er heel wat! Doe hier inspiratie op en geniet binnenkort van de zachtheid van je zitmeubels.

Zitmeubels in industriële stijl, toch lekker zacht

De tijd dat industriële meubels enkel maar ruw en rauw moesten zijn, ligt al een tijdje achter ons. We zien meer en meer meubels in deze stijl die best wel lekker comfortabel en zacht aanvoelen, terwijl ze toch nog altijd een stoere uitstraling hebben.

Velvet is een stof die al langer zijn intrede heeft gedaan in de industriële interieurs. Nu komt boucléstof opzetten. Het is een zachte stof die toch ook best wel stoer kan overkomen.

Neem bijvoorbeeld industriële banken die in lekker zacht bouclé te verkrijgen zijn. Ze zijn net zo lekker zacht als de teddybeer van je kleintje.

Bij Cavetown hebben ze ook eetkamerstoelen, met of zonder armleuningen in deze trendy boucléstof. Je laat ze aansluiten bij je bouclé zitbanken. Met andere woorden, je kunt deze zachte teddystof op meerdere plekken in je woning inzetten.

Wedden dat je peuter die net kan lopen en de wereld ontdekt, zijn of haar hoofdje tegen deze banken en stoelen legt en gewoon staat te genieten? Of geniet gewoon samen met je kleintje in je favoriete zitbank. Samen eens een zitbank knuffelen… het moet kunnen!

Boucléstof, duurzaam en veilig voor je kindje

Bouclé is een stof die op een zeer specifieke manier is geweven. Bouclé is het Franse woord voor ‘lus’. Bij deze manier van weven is de stof in lussen geweven. Dit maakt dat de stof sterk en duurzaam is.

Doordat het in lussen is geweven, komt de stof niet los en is ze volledig veilig voor je kind. Zo kun je een bouclé zitbank zonder enig probleem in de kinderkamer plaatsen.

Je spendeert er samen vele uren we-time op, waardoor de band met je kleintje nog groter wordt. Zachte stof is onontbeerlijk in de eerste levensmaanden en -jaren. Je kind voelt gewoon dat het geliefd is. En je zult merken dat jijzelf er ook wel rustig van wordt.

Zitbanken in alle formaten en kleuren

In teddystof bestaan alle kleuren die je je maar kunt indenken. Daardoor zijn er bij Cavetown ook een heel gamma aan zitbanken en stoelen in bouclé te verkrijgen. Je kiest van compacte 2-zits tot en met 4-zits of je gaat voor hoekbanken en loungebanken.

Zie jij jezelf, samen met je kindje, al liggen in een ruime hoekbank inclusief chaise longue? Dit is toch gewoon zalig! Ga op zoek naar de bouclé zitbank die bij jouw interieur en bij jouw levenswijze past. Wedden dat je bank je favoriete plek in huis wordt?

Floortje