Skip to Content

Cadeautip; Kiki & Co fotolijstje om digitaal geluksmomentjes te delen

Cadeautip; Kiki & Co fotolijstje om digitaal geluksmomentjes te delen

Hoe leuk is het dan, om een verrassing voor ze te regelen, waarbij ze die trots veelvuldig aan anderen kenbaar kunnen maken? Het Kiki & Co digitale fotolijstje is dan zeker een aanrader!

Als de dagen korter worden, breekt ook de tijd aan, waarop nagedacht wordt over cadeaus voor het Sinterklaasfeest en de Kerstdagen. Het uitkiezen van een gepast cadeau kan best een uitdaging zijn. Wat heeft iemand nodig en waar wordt een dierbare écht blij van is dan de vraag.

Waar het gaat om een presentje voor opa’s en oma’s, is alles wat te maken heeft met de naaste familie, vrijwel altijd goed. De trots die grootouders uitstralen als ze praten over hun kinderen en kleinkinderen, is zichtbaar aanwezig.

Digitaal fotolijstjes

Cadeautip; Kiki & Co fotolijstje om digitaal geluksmomentjes te delen - Mamaliefde

Het eerste jaar hebben we de grootouders een fotoalbum gegeven, weliswaar online samengesteld maar dan kunnen ze daar fysiek in bladeren. Het voordeel hiervan is dat je hem makkelijk tevoorschijn kan halen om bij iedere foto uitgebreid stil te staan, bij het moment van de foto en wat er toen allemaal gebeurde.

Het gevoel dat zo’n foto teweegbracht, was het waard, om veelvuldig over te praten. Sterker nog, soms werden er hele dozen van zolder gehaald, die door alle familieleden uitvoerig werden bekeken.

Een bijzondere gebeurtenis, die door velen werd gewaardeerd. Wel een tijdrovend gebeuren om die fotoboeken samen te stellen en het hebben van dozen vol foto’s, nam uiteraard ook de nodige ruimte in.

Hoe anders is het vandaag de dag. Nu digitale fotolijstjes hun intrede hebben gedaan. De aanschaf van een digitale fotolijst maakt het mogelijk, meerdere video’s en foto’s te laten zien van vakanties, familie, huisdieren of vrienden.

Deze foto’s en video’s worden een aantal seconden getoond en vervolgens verschijnt het volgende geluksmoment. Afhankelijk van het aantal foto’s dat op het digitale fotolijstje staat, worden de foto’s herhaaldelijk getoond.

De modellen zijn ook nog eens heel divers. Zo zijn er lijstjes, die je ergens neer kunt zetten, maar er zijn ook uitvoeringen, die je aan een muur kunt bevestigen. Om aan ieders wens te voldoen, zijn ze verkrijgbaar met een LED-scherm, een lichtsensor en de mogelijkheid om foto’s automatisch te laten draaien.

Tenslotte verschilt het per digitale fotolijst, welke geheugenkaart je erin kunt plaatsen.

Kiki & Co digitale fotolijst

Een absolute aanrader om cadeau te geven op dit gebied, is de Kiki & Co fotolijst. Deze fotolijst heeft een 10,1 inch HD scherm, wat overeenkomt met ongeveer 26 cm.

Door de ingebouwde WiFi is het mogelijk om over de hele wereld foto’s en korte filmpjes te ontvangen. Filmpjes en foto’s kunnen enorm dierbaar zijn, als je niet in de buurt bent van je naasten.

Cadeautip; Kiki & Co fotolijstje om digitaal geluksmomentjes te delen - Mamaliefde

Deze eigentijdse fotolijst maakt gebruik van een gratis app (Frameo) die geschikt is voor IOs en Android, hierdoor kan iedereen met de inlogcode eenvoudig foto’s toevoegen aan het overzicht.

Zelf kan je alles instellen, zelfs wanneer hij aangaat en weer uit zodat hij niet de hele dag door energie slurpt. Het is echt heel erg intuïtief en gebruiksvriendelijk met een touchscreen ook voor de oudere generatie.

Wat het gebeuren nog persoonlijker maakt, is de mogelijkheid om tekst onder de foto’s te plaatsen. Hierdoor zal de ontvanger direct echt even, in het moment zijn.

Door op ieder gewenst moment nieuwe foto’s en zelfs video’s te delen, blijven opa en oma op de hoogte van elk mooi moment dat plaatsvindt.

Bij video’s en foto’s gaat het vaak om momenten, die niet voor ieders ogen bestemd zijn. Doordat het materiaal op de fotolijst wordt vastgelegd, is het voor een buitenstaander niet mogelijk, de inhoud te zien. Een veilig idee.

En hoe leuk is het bijvoorbeeld om op je verjaardag een filmpje te krijgen van de kleinkinderen waarop ze je een fijne verjaardag toewensen?

Deze fotolijstjes zijn zo leuk dat we er zelf ook eentje in huis hebben, boven de eettafel. Hierop staan gewoon gezellige dagelijkse foto’s met vriendjes of vriendinnetjes, het gezin etc.

Niet de foto’s die we anders aan de muur zouden hangen, maar gewoon juist die mooie momenten om te onthouden. Je steekt de stekker in het stopcontact en meer heb je niet nodig.

Iedere ontwikkeling meemaken

Kan het mooier? Zelfs in periodes waarin het moeilijk is om bij elkaar te komen, kan met dit prachtige cadeau van Kiki & Co elk hoogtepunt worden gedeeld. Zo hoeft geen enkele ontwikkeling van het kleinkind meer gemist te worden.

De eerste lach, de eerste stapjes, ze zijn zo bijzonder in de ontwikkeling. Om dat als opa en oma allemaal mee te kunnen maken, maakt de band met de kinderen en kleinkinderen extra waardevol.

De video’s en foto’s kunnen naar eigen voorkeur regelmatig worden gewisseld, waardoor het altijd een genot is, om naar te kijken. De lijst is bovendien verkrijgbaar in hout-look, wit en zwart. Voor elk interieur is dus een mooie passende lijst te vinden.

Verras jouw vader of moeder dit jaar nog met zo’n waardevol cadeau. Zo hoeven ze jouw gezin, geen moment meer te missen, waar jullie ook zijn. Met een Kiki & Co digitale fotolijst ligt het geluk immers letterlijk binnen handbereik.

Meer informatie vind je hier.

Linda van Aken