Iedereen is anders,
niemand is als jij.
Iedereen is anders,
jij bent jou en ik ben mij.
Iedereen is anders – Marcel en Lydia Zimmer

Zoals dit liedje beschrijft is iedereen anders. En elk kind heeft andere kwaliteiten. Hoogbegaafde kinderen hebben een hoge intelligentie en hebben daardoor uitdagend speelgoed nodig om aan hun behoefte te voldoen.

STEM Speelgoed

Welkom op de STEM-speelgoedpagina! STEM is een internationale term en staat voor Science (wetenschap), Technology (techniek), Engineering (bouwkunde) en Mathematics (wiskunde). STEM zet kinderen aan om op jonge leeftijd kennis te maken met bèta onderwerpen. Dit gebeurt op een speelse en leerzame manier waardoor kinderen niet het gevoel hebben op school te zijn.

Science

Wetenschap saai? Helemaal niet! Experimenteer met wetenschappelijk speelgoed en ontdek wat de termen scheikunde, natuurkunde, en anatomie precies inhouden. Zo kan dit speelgoed variëren van zelf make-up maken tot je eigen lab creëren. Gebruik buisjes, pipetjes, microscopen en verschillende stofjes en zie wat er gebeurt. Zo is er voor ieder wat wils!

Meer informatie vind je hier.

Technology

Hoe interessant is het wel niet om er achter te komen hoe elektriciteit werkt, en hoe zit nou een robot eigenlijk in elkaar? Met Technisch STEM-speelgoed leer je eenvoudig en op je eigen tempo hoe alles in elkaar steekt.

Meer informatie vind je hier.

Engineering

Oefening baart kunst! Engineering leert jou de logica in te zien van bouwen. Wil jij weten hoe interessante constructies in elkaar zitten? Hoe vaker je dit doet, hoe makkelijker je bouwsets in elkaar zet en wie weet heb jij niet eens meer een handleiding nodig. Engineering slaat op al het educatieve speelgoed dat te maken heeft met bouwen en knutselen.

Meer informatie vind je hier.

Mathematics

Rekenen lijkt simpel, wiskunde is al wat lastiger. Dit speelgoed met betrekking tot Mathematics richt zich op het logisch wiskundig denken met leuke raadseltjes en afbeeldingen om de cijfers meer leven te geven. Het is een stapje hoger dan de beginselen van rekenen en geeft kinderen een voorsprong wat goed van pas kan komen in de toekomst!

Meer informatie vind je hier.

Voor peuters en kleuters

Ook voor jonge kinderen onder de 4 jaar is er een divers aanbod aan uitdagend speelgoed voor je kind om mee te spelen.

Dash & Dot Creativity set

Dot is een slimme kleine robot met meerdere sensoren en een eigenzinnige persoonlijkheid die eigen projecten aanstuurt in de nieuwe Dot Creativity Kit. Kinderen leren over robotica en ontwikkelen fundamentele codeer- en probleemoplossende vaardigheden terwijl ze plezier hebben. De projecten van Dot variëren van knutselen, actief spelen, verhalen vertellen en bouwen.

Meer informatie vind je hier.

Electro

Electro biedt al tientallen jaren veel speel- en leerplezier door middel van educatieve thema’s in combinatie met slimme elektronica: een leuke manier om te leren o