Skip to Content

Pokémon Sleep: de nieuwste Pokémon app

Pokémon Sleep: de nieuwste Pokémon app

Pokémon-fans over de hele wereld hebben iets om naar uit te kijken, want de voorregistratie voor Pokémon Sleep is van start gegaan! Pokémon Sleep is een unieke slaapapplicatie die je helpt om op een leuke en interactieve manier te rusten. Weer een nieuwe app na Pokémon Unite.

Pokémon Sleep

The Pokémon Company International heeft onlangs een nieuwe trailer uitgebracht op hun officiële YouTube-kanaal, waarin ze meer informatie geven over de spannende mogelijkheden van Pokémon Sleep.

Hoe werkt Pokémon Sleep?

Pokémon Sleep biedt spelers een nieuwe manier om te genieten van hun slaaproutine. Om de app te spelen, moeten spelers hun smartphone of Pokémon GO Plus + naast hun kussen leggen en gaan slapen.

Terwijl spelers rusten, houdt de app hun slaapgegevens bij en verzamelt het informatie over de slaappatronen van de Pokémon die verschijnen tijdens hun slaapavontuur. Het is een fascinerende manier om inzicht te krijgen in je eigen slaapgewoonten en tegelijkertijd een band op te bouwen met de schattige virtuele wezens.

De drie slaaptypen

Pokémon Sleep deelt de slaapervaring in drie verschillende typen: dommelen, dutten en slapen. Het slaappatroon van spelers bepaalt welke Pokémon zich rond Snorlax scharen. Door de slaappatronen van de verzamelde Pokémon te bestuderen, kunnen spelers hen Poké Biscuits geven om hun vriendelijkheid te vergroten. Vriendelijke Pokémon kunnen de spelers vervolgens helpen als helper-Pokémon tijdens hun slaapavontuur.

Drowsy Power en Snorlax grootbrengen

Pokémon  Sleep; de nieuwe Pokémon app - Mamaliefde.nl

Pokémon Sleep geeft spelers een ‘slaapscore’ op basis van de duur van hun slaap. Als spelers minstens 8,5 uur slapen, krijgen ze 100 punten. Hoe langer spelers slapen, hoe groter de Drowsy Power van Snorlax wordt. Dit beïnvloedt op zijn beurt de hoeveelheid Pokémon die verschijnen wanneer spelers ontwaken uit hun slaap.

Overdag kunnen de helper-Pokémon van spelers bessen verzamelen voor Snorlax en vaardigheden gebruiken om hem te laten groeien. Zelfs wanneer spelers de app niet actief gebruiken, kunnen hun helper-Pokémon bessen verzamelen. Dit zorgt voor een voortdurende betrokkenheid bij het spel, zelfs als je niet aan het slapen bent.

Elke maandag: Een nieuw onderzoek

Elke maandag kunnen spelers een nieuwe verblijfplaats kiezen om een nieuwe Snorlax groot te brengen. Dit markeert het begin van een nieuwe week vol slaaponderzoek. De Pokémon die spelers tegenkomen, variëren afhankelijk van het gebied waarin ze zich bevinden. Tijdens het weekend kunnen er meer Pokémon verschijnen om mee te slapen, en er kunnen zelfs zeldzamere soorten voorkomen dan normaal!

Deel je slaaponderzoek met vrienden

Spelers kunnen hun slaapduur, slaaptype, het aantal bestudeerde slaappatronen en hun helper-Pokémon delen met vrienden door ze toe te voegen als vrienden in de onderzoekscommunity. Bovendien kunnen spelers beloningen ontvangen voor het beoordelen van het slaaponderzoek van hun vrienden.

Dit zorgt voor een gevoel van gemeenschap en moedigt spelers aan om samen te werken en elkaar te ondersteunen in hun slaapavonturen.

De Pokémon GO Plus +

Pokémon  Sleep; de nieuwe Pokémon app - Mamaliefde.nl

De Pokémon GO Plus + is een speciaal apparaat dat spelers kunnen gebruiken in combinatie met Pokémon Sleep. Het bevat een schattige Pikachu met een slaapmuts die spelers kunnen ontmoeten in Pokémon Sleep wanneer hun Pokémon GO Plus + is gekoppeld.

Normaal gesproken stellen spelers teams van vijf Pokémon samen op basis van de Pokémon die ze in Pokémon Sleep ontmoeten, maar de Pikachu met de slaapmuts kan als zesde lid aan het team worden toegevoegd!

Als spelers hun Pokémon GO Plus + met Pokémon GO verbinden en een PokéStop bezoeken, zal het apparaat dit detecteren en beloningen zoals bessen geven. Dit zorgt voor een naadloze integratie tussen de verschillende Pokémon-apps en versterkt de spelervaring.

Pokémon Sleep belooft een spannende en interactieve slaapervaring te bieden aan Pokémon-fans over de hele wereld. Met de mogelijkheid om slaapgegevens bij te houden, verschillende Pokémon te ontmoeten en te verzamelen, en samen te werken met vrienden in de onderzoekscommunity, opent deze app een geheel nieuwe wereld van avontuur tijdens het rusten. Bereid je voor om op je allerbest te rusten en je Pokémon-reis voort te zetten in je dromen met Pokémon Sleep!

Linda van Aken
Latest posts by Linda van Aken (see all)