Heb je ook Pokemon fans in huis? Dan is dit spel wellicht een aanrader; hier in huis worden er volop Pokemon kaarten verzameld en al dan niet geruild op school. De ene keer eerlijker dan de ander, maar ook dat moeten ze leren.

Verder doen ze er niet heel erg veel mee. Totdat ze dit spel kregen, met name zoonlief speelt dit graag met zijn vader die vroeger ook met deze kaarten speelden. De spelregels zijn makkelijk te leren, zodat ook vriendjes die komen spelen gelijk mee kunnen spelen.

Battle Academy

Battle Academy (2022) is de vernieuwde bordspelvariant van de succesvolle Pokémon TCG. Hiermee kan het hele gezin het klassieke kaartspel op een gemakkelijke en leuke manier leren.

De nieuwe versie introduceert het Pokémon V-spelmechanisme en bevat nieuwe populaire Pokémon, onder wie Pikachu, Eevee en Cinderace.

In elk Battle Academy-product (2022) zit alles wat nodig is om de beginselen van de Pokémon TCG te leren, waaronder een speelbord voor twee spelers, drie decks met zestig kaarten, spelregels en spelaccessoires. Dit maakt het ideaal om het met familie en vrienden te spelen.

Het spel vind je hier.

Linda van Aken