Skip to Content

Scarlet & Violet – Paldea Evolved: De nieuwste uitbreidingen van de Pokémon Trading Card Game

Scarlet & Violet – Paldea Evolved: De nieuwste uitbreidingen van de Pokémon Trading Card Game

De Pokémon Company International heeft onlangs aangekondigd dat de nieuwste uitbreiding van de populaire Pokémon Trading Card Game (TCG) beschikbaar zal zijn: Scarlet & Violet—Paldea Evolved. Deze uitbreiding kun je vinden bij bijna alle winkels die Pokémon-kaarten verkopen.

Uitbreidingsets

Scarlet & Violet – Paldea Evolved introduceert een reeks krachtige Pokémon-ex-kaarten met hoge HP, sterke aanvallen en abilities, die echter slechts twee prijskaarten kosten wanneer ze worden uitgeschakeld.

Trainers kunnen ook opnieuw Tera Pokémon-ex-kaarten vinden in deze uitbreiding, waaronder Slowking, Forretress en Dedenne. De full-art illustraties van deze kaarten tonen de bijzondere kristaleffecten van hun verschijning.

Bovendien brengt deze uitbreiding nieuw artwork met zich mee voor Illustration Rare- en Special Illustration Rare-kaarten. Dit betekent dat trainers nu kaarten kunnen verzamelen met unieke kunstwerken die de persoonlijkheid en evoluties van deze Pokémon weergeven.

Breed assortiment van kaarten

Scarlet & Violet - Paldea Evolved: De nieuwste uitbreidingen van de Pokémon Trading Card Game - Mamaliefde.nl

Scarlet & Violet—Paldea Evolved bevat een uitgebreide selectie aan kaarten, waaronder:

  • 15 Pokémon-ex-kaarten en 3 Tera Pokémon-ex-kaarten
  • 36 Illustratie Zeldzame Pokémon-kaarten
  • 18 Ultra Rare Pokémon-ex-kaarten en 8 Ultra Rare Supporter-kaarten
  • 15 Special Illustration Zeldzame Pokémon-kaarten en Supporter-kaarten
  • 9 geëtste Hyper Rare Gold-kaarten, waaronder Pokémon-ex, Trainer- en Energy-kaarten

Dit diverse aanbod biedt trainers volop mogelijkheden om hun verzameling uit te breiden en nieuwe strategieën te ontwikkelen voor hun TCG-gevechten.

Praktische informatie

Trainers kunnen Scarlet & Violet—Paldea Evolved verkrijgen bij winkels over de hele wereld. De uitbreiding zal beschikbaar zijn in de vorm van booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties. Dit geeft spelers de mogelijkheid om hun kaartverzameling op verschillende manieren uit te breiden en te versterken.

Digitale app

Naast de fysieke kaarten kunnen trainers nu ook genieten van Scarlet & Violet—Paldea Evolved in digitale vorm. De uitbreiding is beschikbaar op de Pokémon TCG Live-app voor iOS-, Android-, macOS- en Windows-apparaten. Door in te loggen op de app kunnen spelers nieuwe Pokémon-ex- en Tera Pokémon-ex-kaarten verzamelen en beloningen verdienen tijdens gevechten en in-game activiteiten.

Scarlet & Violet—Paldea Evolved biedt trainers van de Pokémon Trading Card Game een spannende nieuwe uitbreiding met krachtige Pokémon-ex-kaarten en unieke artwork. Met een breed scala aan kaarten en verschillende verkrijgbaarheidsopties, zowel fysiek als digitaal, is deze uitbreiding een must-have voor elke enthousiaste Pokémon-kaartverzamelaar en -speler. Verken de nieuwe mogelijkheden en breid je collectie uit met deze boeiende uitbreiding van de Pokémon TCG.

Linda van Aken