Skip to Content

Gadgets voor kinderen; de leukste musthaves

Gadgets voor kinderen; de leukste musthaves

Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen worden blij van leuke gadgets. Natuurlijk zal daarbij de leeftijd van het kind belangrijk zijn of een bepaald item leuk voor hem of haar is. Welk gadget is leuk voor jouw zoon of dochter?

Fotocamera voor de jongsten

Voor kleuters zijn er zelfs al leuke gadgets te vinden! Wat dacht je van een leuke fotocamera? Uiteraard is dit voor alle leeftijden leuk, maar door de uitvoering van het toestel zal het vooral de jonkies aanspreken.

Deze leuke camera met zijn zachte kleurstelling is goed betaalbaar en maakt zowel foto’s als video’s. Wel even zelf voor een Micro-SD-kaartje zorgen! De leeftijdsaanduiding is 4 tot 10 jaar.

Meer informatie vind je hier.

Speelgoedhondje

Een lief knuffelhondje is sowieso al leuk om mee te spelen en te knuffelen. Maar doordat het met batterijen verandert in een hondje dat blaft en wandelt, wordt dit beestje meer dan alleen maar een knuffel. Hij reageert ook op het aaien over zijn hoofdje.

Hoe leuk wil je het hebben? Leuk voor eigenlijk alle leeftijden… Misschien zit jij ’s avonds op de bank ook nog wel even stiekem te aaien!

Neer informatie vind je hier.

Tamagotchi

Ken je hem nog? Het elektronische wezentje wat je moest verzorgen anders ging het niet goed? Geschikt voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. Geef je digitale vriendje eten en aandacht! Het figuurtje voed je op van ei tot kind en daarna zelfs tot volwassene.

Hoe goed jij ervoor zorgt zal invloed hebben op hoe jouw diertje als volwassene is! Tamagotchi’s zijn er in verschillende prijsklassen, maar vanuit de reviews is het wel duidelijk dat de goedkope varianten niet of minder goed werken.

Meer informatie vind je hier.

Schaakcomputer

Houd je zoon of dochter van spellen als schaken? Dan kan juist de schaakcomputer een leuk hebbeding zijn voor je kind. Geschikt vanaf 4 jaar, maar uiteraard ook heel geschikt voor volwassenen.

De schaakcomputer van Sharp Games biedt meer dan alleen schaken. Je kunt er ook op dammen of spellen spelen als 4 op een rij en andere gezelschapsspellen. In totaal is er keuze uit 8 spellen. Het is geschikt voor 1 of 2 spelers. Dus je kunt ook zelf met je kind meespelen.

Meer informatie vind je hier.

Elektronisch basketbalgame

Een basketballer in huis en geen idee wat je aan de visite moet vragen voor zijn verjaardag? Misschien is een elektronisch basketbalgame dan wel een leuke gadget om te geven! Het spel heeft leuke bewegingssensors, oplichtende figuren en displays. En nu dus maar veel scoren!

Meer informatie vind je hier.

Speelgoedinstrument

Kinderen en muziek gaan zeker samen. Een speelgoedkeyboard waar je niet alleen op kunt spelen, maar ook nog eens mee kunt opnemen en afspelen is toch hartstikke leuk!

Het keyboard heeft 31 toetsen en is 46 cm lang. Er zit een magische lichtshow op, verschillende demo’s en geluiden en demosongs. Voor jouw muzikantje in spé is dit een heel leuk cadeautje. Deze gadget is geschikt vanaf 6 jaar.

Meer informatie vind je hier.

Tekenbord

Een tekentablet zodat je het overal mee naar toe kan nemen is een heerlijke creatieve oplossing om kinderen zoet te houden waar je ook bent. Met een 10 inch kleurrijke digitale display kan je kind lekker bezig zijn.

Het tekenbord van Melodii heeft een geheugenslot en het is geschikt voor alle leeftijden. Je zou het ook kunnen gebruiken om de letters te leren schrijven, bijvoorbeeld.

En het handige is dat deze gadget dus je tekening of wat dan ook bewaart als je even tussendoor stopt. Wil je opnieuw beginnen? Dan kun je met de wisknop alles wel verwijderen. Het weegt bijna niks dus is het simpel door het kind zelf mee te nemen in zijn rugzakje, bijvoorbeeld.

Meer informatie vind je hier.

Een elektronisch dagboek!

Een dagboek is van alle tijden, maar een elektronisch exemplaar toch wel echt van nu. En hij is ook nog eens muzikaal (mp3). Je kunt hem daarnaast eveneens als agenda gebruiken. Aanbevolen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Dit apparaatje van V-tech is in echt meisjesroze verkrijgbaar.

Meer informatie vind je hier.

Kleurenspel

De Wonky Monky daagt je uit om de kleurvolgorde weer te geven zoals het apparaat het voordoet. Natuurlijk wordt dit steeds moeilijker. Leuk voor alle leeftijden, eigenlijk, en een grappige geheugentrainer.

Maar ook gewoon een leuk spel dat je uitdaagt. Met het leuke prijsje een grappig hebbedingetje om lekker even mee in een hoekje te gaan zitten en even ‘zomaar’ bezig te zijn. Of mee in de auto op een lange reis naar de vakantie!

Meer informatie vind je hier.

Koptelefoon voor kinderen

Een koptelefoon kan een uitkomst zijn als de kinderen iets willen luisteren en jij daar een beetje knettergek van wordt. Of als ze even goed geconcentreerd moeten zijn en door het gebruiken van een koptelefoon dit beter lukt!

Uiteraard is het nog leuker als dit dan met een eigen exemplaar kan welke echt voor kinderen bedoeld is. Liefst één in leuke kleurtjes dus, maar die het wel echt goed doet. Een koptelefoon van Phillips zou een idee kunnen zijn. Gewoon een vertrouwd merk in het blauw met groen of roze met paars!

Meer informatie vind je hier.

Video gameconsole

Een leuk handheld videogameconsole is ideaal om mee te nemen. Of je nu ergens op visite gaat, op reis voor in het vliegtuig of de auto of gewoon natuurlijk thuis. Met heel veel games tot je beschikking hoeft niemand zich immers meer te vervelen.

Dit exemplaar heeft maar liefst 300 ingebouwde videogames! Met een koptelefoonaansluiting is het dus mogelijk om ook een koptelefoon te gebruiken waardoor je niemand tot last bent. Het spel werkt op batterijen maar kan ook met een micro-usb-kabel aangesloten worden. Deze zit er alleen niet standaard bij.

Meer informatie vind je hier.

Ufo drone

Een drone is natuurlijk leuk om mee te mogen spelen. Deze kleine Ufo-drones kunnen 8 tot 10 minuten vliegen en met de handen bepaal je de richting van de drone door middel van sensoren. Zowel binnen als buiten kun je ermee vliegen en als hij leeg is laad je hem weer op met de USB-kabel.

Er zit een beveiliging op zodat die nooit te hoog zal gaan vliegen. Natuurlijk kun je veel uitgebreidere drones kopen die langer kunnen vliegen. Maar voor kinderen is dit een heel leuk begin met een leuk prijsje. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Meer informatie vind je hier.

Wil Cats
Volg me via:
Laatste berichten van Wil Cats (alles zien)