Skip to Content

Spotter GPS review met watch horloge & tracker

Spotter GPS review met watch horloge & tracker

Genieten jullie ook zo heerlijk van de vakantie, en de vrijheid die daarbij komt kijken? Lekker spelen in het speeltuintje op de hoek, of met een vriendje in het park. Een dagje uit naar een attractiepark en je kind die alleen in een attractie gaat. Grenzen verleggen en loslaten hoort er bij, maar is voor ouders niet altijd even makkelijk.

Gelukkig staat de techniek voor niets en kan de Spotter een ideaal hulpmiddel zijn. Niet alleen handig voor kinderen, maar bijvoorbeeld ook voor je kat als die voor het eerst naar buiten gaat om locatie kind te volgen of in je auto.

GPS Tracker

De Spotter is een klein handzaam apparaatje. In principe waterdicht, voorzien van een SOS-knop, aan-knop en ingang voor de oplader. Het ziet er heel eenvoudig uit. Met de bijgeleverde … kan je hem eenvoudig ergens aan bevestigen.

Doordat hij heel compact is past hij ook prima in je koffer als je met het vliegtuig reist. Weet je altijd waar je koffer zich bevindt. Tenminste, binnen heel Europa. Wat op zich al een aardig grote dekking is. Het grootste voordeel van deze gps tracker is nog wel dat hij erg nauwkeurig is, zelfs in een attractiepark kan je je kind precies terug vinden.

Spotter from Kruidvat NL on Vimeo.

Het instellen van de Spotter is eenvoudig, de gebruiksaanwijzing helpt je stap voor stap. Je begint met het opladen van de Spotter, ondertussen meld je je aan op de website waar je een profiel kan aanmaken voor je kind. Je kan de gratis app ook installeren op je telefoon en tablet zodat je altijd kan zien waar je kind zich bevind.

Eenmaal aangemeld, stuurt de Spotter iedere 60 seconden bij beweging en bij stilstand ieder half uur een signaal naar de satelliet om te melden waar het zich bevindt. Aan het einde van de dag kan je op je computer precies de route afspelen die is afgelegd, deze gegevens blijven 24 uur bewaard.

Op de Spotter zit een SOS-knop, mocht er wat aan de hand zijn dan kan je kind daar op drukken en krijg jij automatisch een melding daarvan. Inclusief locatie. Vertrouw je het niet dan kan je het apparaat bellen, na twee keer overgaan maakt hij automatisch contact. Ideaal dus.

Als de accu van de Spotter leeg is ontvang je hier ook een melding van en kan je hem eenvoudig weer opladen. Het apparaatje is dus zeer makkelijk in gebruik.

De spotter is momenteel te koop voor 69,99 in plaats van 129,99 en enkel in de winkel van Kruidvat of online. De prijzen voor een prepaid abbonement varieren tussen de 4,99 voor een maand en 47.88 voor een heel jaar.

Onze ervaring

Onze dochter is nu drie jaar en ik probeer haar steeds meer vrijheid te geven. Alleen naar het speeltuintje op de hoek is nog iets teveel van het goede. Maar bij een dagje uit mag ze van mij wel even alleen de speeltuin ontdekken.

Natuurlijk houdt ik haar van een afstandje in de gaten. Zo krijgt zij het gevoel van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Met deze Spotter durf ik in de toekomst nog iets verder te gaan. Het in gebruik nemen ging heel eenvoudig, ik had alleen even wat moeite met de app.

Hij bleef heel lang volhouden dat ik het verkeerde wachtwoord had ingetoetst, maar de aanhouder wint zodat ik het ook via mijn telefoon kan volgen. Dat maakt het nog veel eenvoudiger.

Ik heb mij nog het meest verbaast over de nauwkeurigheid waarmee de Spotter werkt. Je kan precies zien waar je kind zich bevind in bijvoorbeeld een huis.

Dit apparaatje is niet alleen handig voor kinderen, huisdieren of voorwerpen. Ik denk ook dat mijn moeder met Parkinson hier heel erg mee geholpen is. Mocht er iets aan de hand zijn kan ze eenvoudig om hulp vragen. De Spotter kan echter maar aan een account toegevoegd worden. Ik kan er dus geen openen samen met opa.

Linda van Aken

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. E.w schreef:

  2020 en nog Niks veranderde aan de klantenservice.
  Geen telefoonnummer…. niks
  Ik heb besteld en ga ik probeer.
  Kom op terug om te zeggen wat ik vind.

 2. Martijn schreef:

  Slechte klantenservice. Niet bereikbaar bij problemen. Op eigen site worden slechte beoordeling niet geplaatst. Vandaar dat een ieder zo tevreden is. Spotter retour winkel, Weenect besteld. Dat is een topapparaat.

 3. Dirk Van Kerckhoven schreef:

  Komt liefde van man tot man ook in aanmerking? Mijn echtgenoot heeft zes jaar geleden een zware hersenbloeding opgelopen met afasie en halfzijdige verlamming tot gevolg. Zijn taalstoornis laat niet toe te roepen of te spreken wanneer ik enkele uurtjes buitenshuis ben. Mijn grootste angst is dat ik iets op het gasvuur heb laten staan… Daarom doe ik steeds het dampkaplicht aan wanneer ik kook en ik tracht nooit met warme voeding in de weer te zijn, dichtbij het moment dat ik het huis moet verlaten. Ik denk heel goed te weten wat alleenstaande mama’s soms doormaken.
  Vriendelijke groeten uit Vlaanderen vanwege Dirk.

 4. elly van dongen schreef:

  ideaal voor mijn kleinzoon!

 5. Lydia schreef:

  Heel graag voor mijn jongste mannetje

 6. esther te riet schreef:

  Wat ontzettend handig! met drie jonge kinderen die overal naar toe schieten maar voornamelijk ook dolgraag buitenspelen is het zoeken op het einde van de dag om ze allemaal weer aan de etenstafel te krijgen ook meteen verledentijd.

 7. Anita H. schreef:

  Ik maak graag kans.

 8. San3na schreef:

  Wat een supergoede uitvinding. Echt iets voor mijn kleine weglopertje… ;-)

 9. Dorine schreef:

  Net wat jij zegt. Ook ik zou de spotter gebruiken mijn zoontje wat meer vrijheid te geven. Met een zusje van 1 heb je soms oren en ogen tekort vooral in een wat drukker ruimte. Hij is absoluut iemand die mij altijd in de gaten houdt maar toch wil je geen enkel risico. Had er eerder niet van gehoord maar lijkt me echt wel iets!

 10. Paul schreef:

  Deze Spotter zou ons erg van pas komen :D Wat een super idee. De S.O.S. knop is super handig als hij buiten bezig is en er gebeurd wat (of hij vind het leuk om ons te pesten). Het geeft een extra stukje zekerheid in door de dag heen.

 11. Nelly schreef:

  Heel handig, ik loot graag mee.

 12. Sandra Benedick schreef:

  Net als elke ouder is het eng als ze alleen buiten spelen (speciaal in de wereld waar we nu in leven)
  Dus zou graag willen meedoen voor mijn zoon zijn veiligheid

 13. Iris schreef:

  Ooooh ja, dat loslaten, dat is echt mijn grootste verbeterpunt :) Hopelijk gaat de Spotter me helpen

 14. Natasja schreef:

  Wat een idee zeg! Ik zou dit zeker erg handig vinden. De oudste zitten we nu over in overleg. Wanneer mag ze voor het eerst alleen naar buiten? Wanneer is ze er klaar voor. Moeilijk hoor! Hiermee krijg je wel iets meer vertrouwen.

 15. Laura schreef:

  Ideaal dit! Goede uitvinding, die wil ik wel gebruiken

 16. tamara roos schreef:

  Dat zou heel handig zijn om mijn 2 zoontjes die langzaamaan zelfstandig de omgeving willen gaan verkennen in de gaten te houden.
  Mama vindt het moeilijk ze los te laten en ga dan normaal ook om de paar minuutjes kijken als ze bijv. op het voetbalveldje in de buurt aan het spelen zijn of als ze in het bos aan het spelen zijn.
  Laatst was mijn zoontje niet op het voetbalveldje.. dus ik in paniek, was hij dus in het bos.
  Mama, je hoeft niet ongerust te zijn zegt ie dan, maar ja, dat ben je toch.
  De oudste gaat soms zelfs nog stukjes verder en komt dan terug en zegt.. ben met die en die het dorp in geweest, terwijl we afspraken dat hij dat eerst zou komen zeggen. Maar dan wil ie natuurlijk stoer zijn tegenover zijn vriendjes, die wel al die vrijheid van de ouders hebben gekregen.
  Ik vind het nog een beetje eng. Dit zou een super uitkomst zijn. Mama houdt controle en de oudste heeft het gevoel toch wat meer vrijheid te krijgen.

 17. Marinke Tinga schreef:

  Onze meid mag nu alleen naar de speeltuin. Ze wil niet meer dat mama altijd mee gaat. Hoewel we duidelijk afspraken hebben over wat wel mag en niet hou ik toch altijd mijn hart vast als ze gaat spelen. Met deze tracker hoef ik met niet meer zo’n zorgen te maken

 18. Geartsje Galama schreef:

  Handig om je kind te traceren, maar je kunt het ook in je boot of auto plaatsen!!! De bediening is eenvoudig en dat spreekt mij heel erg aan. We gaan regelmatig met mijn zoontje weg en dan geeft het mij een gerust gevoel als ik weet dat ik mijn kind altijd kan vinden!

 19. Loes schreef:

  Onze zoon rent en fiets alle kanten op, lijkt me daarom wel handig

 20. Marian schreef:

  Dat zou fijn voor ons ondernemende mannetje. Geeft mij in ieder geval een veiliger gevoel ;-)

 21. aaltje vriesinga schreef:

  Ik heb er al wat over gehoord, leuk dat wij de kans krijgen er eentje te winnen. Lijk me super handig, zo verlies je je kind niet uit het oog

 22. Judith schreef:

  Dat zou me wel een heel veilig gevoel geven!!!

 23. Frans Jurriens schreef:

  Sinds 24-07-2015 een dochtertje erbij. Zoonlief is nu bijna 4. Dus het zou echt handig zijn om te weten waar hij is als hij onder de aandacht, die nu deels naar zus gaat, uit ontsnapt. Zal niet de eerste keer zijn dat hij er zo vandoor gaat helaas :) Hij vind zichzelf al zo veel volwassener dan hij is. Dat is lief en leuk, maar lastig :)

 24. Joy schreef:

  Wat een geweldige prijs!Staat al op onze wenslijst want wij hebben een echt snel dametje die zichzelf zo ff losrukt tijdens wandelen in drukke winkelstraat. Vind dat doodeng!
  Dus ik pak deze superkans met beide handen aan!!!

 25. Barbara schreef:

  Ook met spotter zal het loslaten een heel proces zijn denk ik, maar het wel ietsje makkelijker maken, dus ik doe graag mee!

 26. Vanessa Beers schreef:

  Het geeft niet alleen jezelf maar ook je kind een veilig gevoel. Je kind weet dat je altijd te bereiken bent en mocht er ooit iets gebeuren, het waarschijnlijk snel kan worden opgelost

 27. Tessa Jongsma schreef:

  We hebben sinds kort een kat die heel graag buiten is. Het is een lief beestje maar we zien haar erg weinig. Ik ben zo benieuwd waar ze de hele dag uithangt!!

 28. Ilona Jansen schreef:

  Dit is de uitkomst voor me neefje! De kleine spruit begint zijn eerste stapjes te zetten, maar hij gaat snel, nog even en hij gaat zelf op ontdekkingsreis!

 29. melissa van stipdonk maas schreef:

  ingeschreven voor nieuwsbrief en volg via fb

  handig nu mijn dochter graag met haar buurmeisje rondjes fietst en ik het toch wel erg spannend vind

 30. Lieselotte meer schreef:

  wat een handig apparaat! Je kunt je kind volgen, zones uitzetten waarbinnen ze moeten blijven, kinderen kunnen een SOS oproep doen én je kunt bellen naar de Spotter. Het geeft mij een rustig gevoel als mijn dochter buiten speelt omdat we in een wijk met veel water wonen!! Ook als we een dagje op stap zijn we raken elkaar kwijt, dan vinden we elkaar snel weer!

 31. s.hubregtse schreef:

  Loslaten kan ik al niet, en niet uit t dakraam van mijn zolderraam kijken om in 1 speeltuintje te kunnen kijken gaat ook al niet.. mijn kids van 4 en 6 jaar kunnen in verschillende speeltuintjes zijn hier en mama zou dan kunnen strijken, wassen, stofzuigen etc maar daar begin ik pas mee als ze weer thuis zijn…logisch?! Niet echt, zucht….

 32. Aleesha schreef:

  Lijkt me super handig. Ik ben benieuwd naar de ervaringen van wie hem wint, maar dan hopelijk nog het liefste naar mijn eigen ervaringen naar dit product.

 33. Thea de jong schreef:

  Wauw wat een geweldig ding. Mijn katten spelen graag de grote verdwijntruc en blijven soms een paar dagen weg. Dit zou ik graag op hen uit willen proberen?????

 34. peter spaan schreef:

  Ik heb een dochter en met dochters ben je altijd iets oplettender dan bij een zoon. Mijn dochter is druk aan het puberen en gaat graag op pad met haar vriendinnen. Ze gaat af en toe op een avond bij vriendinnen langs en fiets dan natuurlijk alleen weer naar huis. Met deze spotter weet ik altijd waar ze is en dat geeft mij een goed gevoel. Zo hoef ik haar niet steeds te bellen of te appen want dat is voor haar ook erg vervelend

 35. Marlieke schreef:

  Deze held zou ook graag zo’n ding willen. Onze dame gaat gewoon ergens spelen in de straat, maar waar… dan moet ik toch echt kijken waar haar fiets staat. Zo is het wat relaxter en kan ik achterover leunen en hoef ik me geen zorgen te maken.

 36. Willy Nijssen schreef:

  Geniale oplossing! Ik loot echt onwijs graag mee, fingers crossed!!

 37. Michael schreef:

  Super makkelijk en een wat meer geruststellende gedachten

 38. marije schreef:

  Dat lijkt me nu ideaal. Mijn kinderen worden ouder en zijn toe aan wat meer vrijheid. Ik vind het alleen doodeng. Vooral met de oudste die nu zelfstandig naar de andere kant van het dorp gaat. Zo’n ding is een uitkomst voor mijn soms iets te bange mamahart.

 39. Lies schreef:

  Wat een fijn en veilig product! Echt een uitkomst, want je hebt nu eenmaal geen ogen in je achterhoofd en bent er niet altijd overal bij.

 40. Floor Vriessen schreef:

  Jaaaa ik spotte deze prijsvraag ook zonder spotter maar kan de GPS spotter zeer goed gebruiken!! Pretpark, weekendjes weg, thuis….waar niet eigenlijk?

 41. Anneliese schreef:

  Dat zou een heel veilig gevoel geven, ik doe graag mee !!! :)

 42. dientjuh jansen schreef:

  wat een geweldige actie! ik doe heel graag mee kan heel vaak mijn zoon niet vinden en bereiken maar dit is een super uitkomst

 43. Linda Smeets schreef:

  Wat vind ik dit een geweldige uitvinding zeg! Ik ben ook nog wat angstig om onze peuter wat meer vrijheid te geven maar met een spotter denk ik wel dat ik me iets meer op mijn gemak voel. Ik maak graag kans. ☺

 44. Gera schreef:

  Ik doe graag mee!

 45. Fleur Veldkamp schreef:

  ideaal!! toch alle vrijheid en moeders gerust dat ik ze ten alle tijden terug kan vinden

 46. Sherida schreef:

  Wat een geweldige uitvinding.
  Mijn kleine man begint nu de wereld te ontdekken en we moeten hem dan ook goed in de gaten houden, hij heeft een jongere zusje dat net begint te kruipen en dus ook op haar manier de wereld ontdekt. Dan kan je soms 1 van ze een paar seconden uit het oog verliezen. Dit apparaatje zou dan handig zijn voor de kleine man.

 47. brants schreef:

  lijkt mij handig apparaat om aan mijn zoon te geven voor wanneer hij met zijn kinderen aan zee is

 48. kempenaers schreef:

  lijkt mij handig apparaat voor als ik met mijn kleinkinderen op verlof ben

 49. Jan schreef:

  Voortaan minder zorgen als onze dochter er even tussenuit is.
  En het is een hele geruststelling om te weten dat we haar altijd kunnen traceren

 50. Patricia Schmitz-Heres schreef:

  Dit lijkt mij heel handig nu Bjarne begint te lopen! Dan kan hij tenminste gewoon gaan waar hij wil zonder dat er continu een mama achter hem aan zit. Ik doe dus heel graag mee met deze winactie!

 51. Danielle schreef:

  Wat goed! Ik zag deze Spotter al in de Kruitvat folder staan. Het maakte mij nieuwsgierig maar het is toch net te veel geld om zomaar te kopen. Daarom ben ik blij met jouw positieve review. En vooral dat het zo gemakkelijk werkt, daar houden we van :)
  We herkennen denk ik allemaal het gevoel van los moeten laten en vrijheid moeten geven aan onze liefste kleintjes. Ook al weten we dat het goed is, het blijft moeilijk.
  Misschien dat de Spotter ons hierbij een beetje kan helpen?!

 52. pascalle verstegen schreef:

  Wauw echt super! Vandaag met ons zoontje van bijna 6 naar het water geweest met klein strantje je kunt nog zo goed opletten maar in een fractie van een seconde zijn ze weg vooral met ons dochtertje van 2waar je ook heel alert op moet zijn. Waar je ook komt je verliest ze binnen een seconde uit het oog dit geeft je als moeder wel een heel rustig gevoel, ik heb nog al wat moeite met los laten maar met deze uitvinding krijg je wat meer rust!

 53. Eva schreef:

  Mijn zoontje heeft het Williams Beuren Syndroom en is daardoor uiterst sociaal (is een van de kenmerken van het syndroom) .hij gaat daardoor extreem gemakkelijk met vreemden mee, loopt onbewust weg omdat hij is afgeleid door iets wat hij ziet en weet vaak moeilijk de weg terug te vinden. Deze spotter zou ons beide kunnen helpen aan een veilig gevoel zodat hij toch lekker buiten kan spelen of zelf kan rondlopen in bijvoorbeeld een pretpark, op een markt, winkelcentrum of zo in plaats van altijd maar in de buggy te moeten zitten zodat ik hem niet kwijt raak. Ik hoop echt dat we winnen! !

 54. lin mommysworld schreef:

  wauw wat een uitvinding!!

 55. Evelien schreef:

  Loslaten, niet mijn sterkste kant…… Zou dit helpen? Ik zou het heel graag willen proberen, leuke actie!

 56. Angela | Great Body & Skin schreef:

  Handig apparaatje! Die wil ik wel winnen. Wat is er trouwens meegeleverd? Zie “Met de bijgeleverde … kan je hem eenvoudig ergens aan bevestigen”.

  • Linda schreef:

   Oh ja, moest dat woord nog opzoeken. Is een soort hangertje om hem vast te klikken.

 57. Suzan schreef:

  Dat zou geweldig zijn voor mijn jongste, autistische, dochter die toe is aan meer zelfstandigheid maar waarbij het voor mij vanwege haar autisme extra lastig is om los te laten !!

 58. Wendy schreef:

  Ooh wat een fijn en veilig idee voor papa en mama en wat een zelfstandig gevoel kan ik mn kleine meid dan geven!! Ideaal!! Je hoort de laatste tijd toch van die vreselijke verhalen!! ?

 59. Bianca schreef:

  Ik zie de Spotter steeds vaker voorbij komen. Lijkt me toch een ideaal ding. Mijn kleine man is pas drie jaar maar was laatst met een vriendin mee naar de dierentuin. In de speeltuin was hij haar even kwijt. Ze is gelijk gaan zoeken en mijn kleine man was heel stoer naar een andere moeder gelopen om hem te helpen zoeken. Toen ik dit later hoorde was ik enorm trots op hem. Het had alleen veel minder stress gegeven als ze hem via de spotter zo terug had kunnen vinden. En wie zegt dat alle mensen zo behulpzaam zijn? Het zou mij in ieder geval meer rust geven als mijn kleine man een Spotter bij zich zou dragen.

 60. susanne schreef:

  Wauwwwww, dat lijkt me ideaal zeg!!!! Ik heb ook een meisje van bijna 3 dus heel herkenbaar wat je schrijft. Ik ben heel blij dat wij in deze tijd leven met dit soort uitvindingen!

 61. Erik + Chrissy schreef:

  Dit zou echt een uitkomst zijn voor onze kleine van drie. Ze is heel erg nieuwsgierig en we verwachten dat dat zal gaan toenemen. Helaas is de buurt waar we zijn gaan wonen behoorlijk achteruit gegaan. Er zijn al een aantla fietsen uit onze berging gestolen en ook een kinderwagen. Zeker daarom is zo’n GPS tracker echt wel een uitkomst voor in ieder geval wat gemoedsrust. Meer dan welkom!

  Mvg, Erik + Chrissy

 62. AR Neuteboom schreef:

  Lijkt me heel handig omdat kinderen, als ze bellen omdat ze je in de buurt nodig hebben, doorgaans geen landmarks of straatnamen kunnen doorgeven. Met dit apparaat kun je snel naar ze toe.

 63. Sab schreef:

  Wow wat handig zeg zit ik graag willen winnen

 64. Margit schreef:

  WoW! Dit is een super apparaatje voor mijn zoon van bijna 3 en het spelen om de boerderij!!

 65. beautifulday4makeup schreef:

  Dit lijkt mij opgelucht ademhalen als je je kindje niet zou zien :)

 66. Sab schreef:

  Wat handig zeg! Zou ik graag willen winnen

 67. Sacha vos schreef:

  Met mijn jongste van 7 heb ik 1 ding geleerd, blijf rustig. Ik zeg altijd ” wat je niet zoekt ben je ook niet kwijt” maar we zijn hem hele dagen kwijt en natuurlijk zoek ik hem de hele dag. Hij was al heel klein dat hij op pad ging dat doet hij nu nog steeds maar dan iets verder. En als ze buiten spelen en ze hebben honger komen ze altijd wel tevoorschijn maar als ze ergens binnen spelen dan mag hij ook nog eens mee eten dan zien we hem helemaal niet meer. En een mobile telefoon is weer niet handig want die legt hij ergens neer want in je zak zit dat niet lekker. Ik ben heel benieuwd of de spotter werkt en ook of het werkt als ze in het bos zijn.

 68. Linda luCas schreef:

  Ik hou altijd mijn hart vast als de jongens buiten spelen, ben 1keer de jongste kwijt geweest in de speeltuin zat hij gewoon in het huisje van de glijbaan te kletsen.. Zo’n gps tracker is voor deze mama een ideaal product, kan ik weer een beetje opgelucht adem halen en de jongens hun vrijheid gunnen

 69. Simone Sprangberg schreef:

  Deze Spotter geeft me toch een wat veiliger gevoel …. maar loslaten en meer vrijheid geven blijft natuurlijk ook met Spotter nog altijd eng.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.