In het kader van de “speelgoed van het jaar”-verkiezing die loopt van september tot en met november zal er op Mamaliefde divers speelgoed worden gereviewed en weggegeven! We trappen af met Construxions van Totum voor de categorie 4 en 5 jaar. Tijd dus om onze 4-jarige dochter hiermee kennis te laten maken. Is dit speelgoed echt wel zo leuk als ze zeggen.

Niet alleen voor jongens!

Bouwen is niet alleen voor jongens of voor meisjes; dat laat deze doos wel zien. Zodra dochterlief de doos zag, wees ze namelijk direct de superhelden aan op de verpakking. De een was een jongen en de ander was een meisje. Dat er in de doos voertuigen zaten maakt niet uit. Zo is ze er het ene moment van overtuigd dat ze ballerina wordt en het volgende astronaut! Ze kon niet wachten tot ik de doos had leeggehaald om te gaan bouwen. Op de doos staat dat het vanaf drie jaar is, maar dan is het wel fijn als mama of papa nog even meehelpen. Vrij spelen is natuurlijk geen probleem, maar om de beschrijving te volgen is dat nog wat lastiger. Natuurlijk is het ook gewoon leuk om je eigen bouwwerk te maken. Met de houten blokjes, de staafjes en overige elementen kan je alle kanten op. Dit is een set met vervoersmiddelen, maar er zijn ook andere combinaties mogelijk. Ook goed voor de fantasie en het leren logisch nadenken.

Nieuw: Totum knutselclub GRATIS

Liever zelf aan de slag? Naast dit gave speelgoed en diverse knutselpakketten hebben ze bij Totum nu ook een nieuwe website waar je online terecht kan om knutselinspiratie op te doen. Van kleurplaten, spelletjes, wallpapers voor je tablet of smartphone, printables maar ook voorbeelden en instructievideo’s, je vindt het er allemaal. Na gratis aanmelding wordt je lid van de Totum Knutselclub en ontvang je via de mail een heuse clubpad die toegang tot allerlei exclusieve (online en offline) Totum belevenissen. Op de website maak je kennis met Tess en Tom, het Totum Team. Zij stellen hun boomhutten open voor alle knutselhelden van Nederland. Heb je een knutselvraag of een probleem, stel hem aan Tess en Tom. Zij gaan dan aan de slag om een oplossing te vinden. Daarbij mag je natuurlijk je mooiste knutselresultaten met Tess en Tom delen via Social Media. Na stevig beraad binnen het Totum Team staat één van de inzendingen een maand lang in de Totum knutseletalage.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook

Linda van Aken
Latest posts by Linda van Aken (see all)