Skip to Content

Vlakkies speelgoed review van Yopples

Vlakkies speelgoed review van Yopples

Oké, ik geef het eerlijk toe. Ik heb een zwak voor speelgoed. Vooral voor kwalitatief speelgoed dat kinderen op meerdere vlakken uitdaagt om zichzelf te ontwikkelen. Dit speelgoed heeft ook nog eens de prijs gewonnen voor het meest innovatieve speelgoed van 2015.

Toen ik gevraagd werd of ik dit speelgoed wilde reviewen heb ik natuurlijk geen moment getwijfeld. Het deed me denken aan speelgoed dat we vroeger van de speel-o-theek leenden en veel plezier van hebben gehad. En het leuke is dat ik ook nog eens weg mag geven!

Innovatief speelgoed

Vlakkies is nieuw speelgoed dat sinds 2014 is ontwikkeld in Nederland. Het speelgoed biedt kinderen diverse mogelijkheden om te spelen. Het bestaat uit vierkante en driehoekige vlakken in vrolijke kleurtjes met aan de rand een strook velcro (klittenband) die twee kanten op werkt.

De verbinding die ontstaat is scharnierend en stevig genoeg om verder te bouwen. Hierdoor kan je kind zijn fantasie gebruiken om zelf iets te bouwen. Voor het speelplezier maakt het daarbij niet uit of je 50 platen hebt of vijf.

Ze hebben dan net zoveel plezier. In ieder geval bij jonge kinderen, juist door het aanbod in te perken geef je ze overzicht en kunnen ze lekker hun gang gaan. Dit zegt Vlakkies zelf over hun speelgoed:

“Onze maatschappij verandert voortdurend. En met de maatschappij verandert ook ons onderwijs. Wereldwijd houden onderwijsspecialisten zich bezig met het vraagstuk: Welke competenties hebben onze huidige leerlingen, die onze toekomstige werknemers zijn, nodig in de 21ste eeuw?

Internationaal beter bekend als de “21st century skills”. Deze skills gaan over een nieuwe manier van leren, leven en werken. Voorbeelden hiervan zijn creativiteit, innovatie, kritisch denken, problemen oplossen, communicatie, samenwerking, aanpassingsvermogen, leiderschap, productiviteit en sociale vaardigheden.

VLAKKIES is als speelgoed en leermiddel inzetbaar en stimuleert kinderen als enige in de ontwikkeling van 6 van de 7 vaardigheden die in de toekomst nodig zijn!”

En voor de mama’s ook wel handig; met dit speelgoed kun je megabouwwerken maken. Die je dan ook prima even kunt laten staan in de woonkamer. Als je het zat bent stapel je alles zo weer op elkaar zodat het in de doos past en kunt opbergen tot de volgende keer dat er mee gespeeld wordt.

Als het binnen bereik van de kinderen blijft duurt dat vaak niet zo heel lang. Buiten het zichtsveld neemt het gelukkig weinig ruimte in zoals ander groter constructiemateriaal om grote bouwwerken mee te maken.

Constructief bouwen met Vlakkies

Open-end play Spelen met Vlakkies - Mamaliefde.nl
Open-end play Spelen met Vlakkies - Mamaliefde.nl

De grote doos heeft ook een weekje op de peuterspeelzaal gestaan waar ze met veel plezier ermee hebben gespeeld.

Toen ik het meenam waren er direct een aantal kinderen nieuwsgierig, en niet alleen de peuters zelf. Ook oudere broertjes gingen met dit uitdagende speelgoed aan de slag om iets te bouwen. Van eenvoudige vormen zoals kubussen en pyramides tot aan huisjes en doolhoven en zelfs een bal hebben we geprobeerd.

Daarbij moet je als ouder dan wel even helpen. Met name als de kinderen op bed liggen, zodat ze de volgende dag met weer een uitdagend object aan de slag kunnen. We hebben zelfs de kracht van Vlakkies uitgetest om te kijken of je erop kunt staan.

Dit is gelukt, maar duidelijk niet de bedoeling. Het is ook even opletten met lange haartjes van meisjes, die blijven met dit speelgoed niet netjes in een staart zitten ;-)

Rollenspel met Vlakkies

Open-end play Spelen met Vlakkies - Mamaliefde.nl
Open-end play Spelen met Vlakkies - Mamaliefde.nl
Open-end play Spelen met Vlakkies - Mamaliefde.nl
Open-end play Spelen met Vlakkies - Mamaliefde.nl

Naast het bouwen met de Vlakkies kan dit ook prima gebruikt worden in fantasie- en rollenspel. Zo is een open kubus perfect geschikt als grote pan waarin de nodige huisraad verdwijnt en met een zwaard wordt geroerd om saus te maken.

Je kunt er een poppenkast van maken om mee op te treden. Of een huisje om vadertje en moedertje mee te spelen. Met een beetje creativiteit van papa maak je er ook zo een raket, vliegtuig of treintje van.

Motorisch spelen met Vlakkies

Open-end play Spelen met Vlakkies - Mamaliefde.nl

De laatste tijd heeft het erg veel geregend en was het te koud om lekker buiten te gaan spelen. Eén van de favoriete ontwerpen van de kinderen is dan ook een doolhof (is wel wat werk voor mama en papa) waar ze dan lekker doorheen kunnen kruipen. Ideaal dus om zich even uit te leven en zo toch hun energie kwijt te kunnen.

Open-end play Spelen met Vlakkies - Mamaliefde.nl

Met de Vlakkies plat op de vloer kun je er ook een soort hindernisbaan van maken. Waarbij je wel voorzichtig moet zijn omdat ze glad zijn en dus makkelijk kunnen schuiven. Springen van het ene Vlakkie naar de andere is niet zo handig, maar een twisterveld waarbij ze bepaalde kleuren niet mogen aanraken is prima te doen.

Creatief & Experimenteren

Open-end play Spelen met Vlakkies - Mamaliefde.nl

Oké, nu is dit papa’s creatie maar met deze Vlakkies kun je ook zeer kunstzinnige objecten bouwen. Het hoeft niet altijd functioneel te zijn. Daarbij is het natuurlijk erg leuk om te experimenteren wat er allemaal wel of niet kan met dit materiaal en hoe stevig het is. Zoals dit bouwwerk dat op slechts twee punten steunt.

Verstoppertje & Kim-spelen

Open-end play Spelen met Vlakkies - Mamaliefde.nl

Daarnaast kun je de Vlakkies ook prima gebruiken om verstoppertje mee te spelen. Zowel de kinderen zelf als met voorwerpen. Waarbij je er een soort Kimspel van kan maken dat ze moeten raden. Of dat je snel vanaf de achterkant iets in een ander hokje kan verstoppen.

Veelzijdig

Kortom, het is ontzettend veelzijdig speelgoed waarbij de fantasie van je kinderen de grens is. Het speelgoed is leuk als je er samen met meerdere kinderen mee speelt, of als je alleen bent. Al dan niet met hulp voor een twee-jarige (officieel vanaf vier jaar) of een 33-jarige. P

erfect geschikt als constructief speelgoed, maar ook om te ontdekken en rollenspel mee te spelen. Oftewel het perfecte open-end play waarbij het kind zijn eigen spel kan bedenken en waar ik groot voorstander van ben.

Meer informatie vind je hier.

Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Nadia schreef:

  Geweldig! Daarmee kunnen de kids heel lang bezig blijven en nooit saai vinden. Ze kunnen zoveel mee doen. Echt ideaal als andere kinderen op bezoek zijn. Ik doe graag mee.

 2. will schreef:

  Wát een geweldig leuk speelgoed voor mijn kleinkinderen.
  Had er nog nooit van gehoord.
  Je kunt er van alles van bouwen en wat een vrolijke kleuren.
  Graag doe ik mee met deze winactie.

 3. Monique schreef:

  Wat een leuk speelgoed!! Dit vinden onze jongens vast helemaal geweldig om mee te bouwen!!!

 4. Sonja schreef:

  Hier dat zelfde zwak voor speelgoed, haha! Als ze de Vlakkies nu ook in ‘mijn’ kleuren zouden maken, zou ik het direct aanschaffen ;-)

 5. Sasja W. schreef:

  Wat een gaaf speelgoed lijkt me dit! Ik had er echt nog nooit van gehoord, maar volgens mij is het heel leuk en kan je er superveel mee. De foto’s spreken boekdelen :) Ik doe graag mee om kans te maken. Ik ben, net zoals jij zelf beschrijft, een voorstander en fan van speelgoed dat kinderen stimuleert zich te ontwikkelen en dingen te ontdekken. Ben heel benieuwd dus naar deze! Fingers crossed.

 6. Mientje L schreef:

  Super leuk voor onze dame!! Kan ze haar grote fantasie de vrije loop laten.

 7. Patrick van Wanrooij schreef:

  Nog niet eerder gezien en zou het graag uit willen proberen. Dan kan ik vertellen wat onze dochter ervan vindt!

 8. Resaarcle schreef:

  Dat ziet er fantastisch uitdagend speels fantasierijk leerrijk speelgoed uit! Dat wil ik wel heel graag winnen zodat we met onze twee petotters veel plezier kunnen beleven samen! Ik zie mijn vriend hier ook al enthousiast mee aan de slag gaan!

 9. Angela | Great Body & Skin schreef:

  Zo leuk dit voor kindjes! Jammer dat Jim nog even moet wachten, maar tegen die tijd kom ik deze categorie weer even god doorspitten.

 10. Mirjam schreef:

  Wat een gaaf speelgoed, ik zie mijn man dit ook echt gelijk doen – samen met onze dochter :) ik doe dan ook graag mee met deze winactie!

 11. marijke mulder schreef:

  wat een super speelgoed

 12. Anneliese de Waal schreef:

  Ohhh…dat vind ik erg leuk voor de kinderen, zullen ze prachtig vinden, ik doe graag mee !! :)

 13. Jose M schreef:

  wat super super super leuk zeg!!! Daar zullen onze twee mannen wel raad mee weten!!! :-D

 14. elly van dongen schreef:

  Zou heerlijk zijn om mijn kleindochter mee te laten spelen (en zelf ook een beetje mee te doen!)

 15. Aniek schreef:

  Ik loot heel graag mee.

 16. anita kempenaers schreef:

  ken het speelgoed niet maar mijn kleinzoontjes willen het zeker leren kennen

 17. brants harry schreef:

  doe graag mee voor mijn kleinzoontjes , ziet er leuk uit

 18. Linda schreef:

  Wat een fantastisch speelgoed, daar kunnen we ons wel uren mee vermaken!

 19. Esther N schreef:

  Wat een gave winactie! Ik had al wat over de vlakkies gelezen op de blog van Marstyle, toen was ik enthousiast, maar na jouw verhaal nog enthousiaster geworden! Het lijkt me super leuk om met m’n jongens een hut te gaan bouwen, en het verstopspel lijkt me ook wel wat!

 20. Tamara Stoc schreef:

  He wat grappig, dit kende ik helemaal nog niet. Echt een gaaf cadeau. Urenlang speelplezier en ook leuk om mee te nemen naar de peuterspeelzaal op speelgoedochtend!

 21. Anneke schreef:

  Ooooh, hoe mega is dat, zeg?!
  Ik doe ook heel graag mee! Ik denk dat alle 3 mijn bengels hier wel super blij mee zouden zijn! ;)

 22. maris schreef:

  heel erg gaaf!!! ik doe super graag mee.
  Hoef ik nu niet steeds de eettafel te verbouwen om er een huisje van te maken haha

 23. Ilona schreef:

  Wat ziet dit er leuk uit! Die zouden wij wel graag willen winnen!

 24. Mirjam Hellingman schreef:

  Deze vlakkies ziet er zo geweldig uit dat ik er zelf wel mee wil gaan spelen! Mijn drie kinderen gaan hier zeker heel veel plezier van hebben: een boot, een huis , een kasteel het zal niet gek genoeg kunnen! De fantasie zal met ze aan de haal gaan en gaandeweg zullen ze steeds meer mogelijkheden ontdekken. Wat fijn dat het ook weer vlak opgeruimd kan worden.

 25. Linda Smeets schreef:

  Wat enorm leuk! Veel speelplezier voor de kids maar ook voor ons als ouders ;).
  Kortom, ik maak graag kans.

 26. Sigrid schreef:

  Wat een lol hebben jullie er al mee gehad! Geweldig. Ik heb ook een zwak voor dit soort speelgoed. Ook omdat je als ouder echt verrast kan worden door wat je kinderen nu weer bedenken… Heb er een beetje hetzelfde gevoel bij als de regenboog van Grimms, dat is niet zozeer constructie speelgoed maar ook zo veel verrassende manieren om mee te spelen, super! Misschien kun je ook nog weleens zo’n blog maken over Vlakkies, met allerlei spelideeen :) Labyrint vind ik echt tof. En het kimspel ook. Lijkt me helemaal leuk om onze kinderen hier mee hun gang te laten gaan. Ik denk dat de 7 jarige een kasteel wil maken, de 4 jarige een poppenhuis, de twee jarig iets van een doos en die van 0 houd ik goed in de gaten voordat hij in een bouwsel wordt gestopt ;) En ik zou wel een trap willen proberen te maken. Of een soort van “levende Rubiks “, zou dat kunnen…?

 27. Nico schreef:

  Dat ziet er heel erg leuk uit, zou het graag door de speelgoed experts hier laten testen.

 28. Rianne franken schreef:

  Mijn gastkindjes zouden dolblij zijn met de Vlakkies. We zouden er samen uren speelplezier aan kunnen beleven.
  Er komen wekelijks 13 kinderen bij mij over de vloer, dus het zal genoeg gebruikt gaan worden!!

 29. van der Knijff schreef:

  Wat een veelzijdig speelgoed! Ik word erg enthousiast van je verhaal en bijpassende foto’s. Ik doe mee voor onze kleuter, peuter en baby.

 30. Suzanne bolsius schreef:

  Wauw! Ik kan hier zoveel kinderen mee blij maken als startende juf! Ik doe graag mee!

 31. Eve Allijn schreef:

  Het nieuwe fort bouwen! :D Echt geweldig, hadden ze dat maar gehad toen ik klein was :) Maar wie weet krijgt mijn dochtertje nu de kans! :)

 32. willemijn schreef:

  Wat een geweldig speelgoed!
  Als oud -leerkracht en oppas oma van 8 kleinkinderen onder de 5 jaar zou ik dit pedagogisch verantwoorde speelgoed dolgraag bij mijn kleinkinderen introduceren en ook bij mijn oude basisschool! Wat bijzonder voor de kleutergroepen! Wat kun je er veel mee doen! Kleuren -vormen -taal – wiskundig rekenen en samenwerken! Alles komt aan bod!
  Dit is zo leuk!Wat zou ik graag met mijn kleinkinderen op de vloer zitten en er telkens een ander figuur of huisje of doosje van maken! Wat heeft dit veel potentie! Dank jullie wel

 33. Jan schreef:

  Lijkt me erg leuk om al onze kinderen te mogen verrassen met de superset !

 34. Peggy M schreef:

  Wat leuk.. Daar kan mijn kleine ‘Bob de bouwer’ lekker mee aan de slag. Ik denk wel dat hij het liefst een huisje zal gaan bouwen om zich lekker in te verstoppen voor mama! ;)

 35. Marjan schreef:

  Wat een geweldige bouwwerken hebben jullie gemaakt, dat ziet er zo leuk uit dat wij het ook graag willen!

 36. Silke P schreef:

  Fantastisch! Ik ken wel ene kleine wildebras die hier zoet mee kan zijn!

 37. Cheryl schreef:

  Leuk ik doe mee!

 38. Marita Cuypers schreef:

  Wat een leuk bouwmateriaal, zou leuk zijn voor onze kleinzoon!

 39. Ditty Dirks schreef:

  Wat een leuke kleuren. En weer een andere manier om kinderen te laten ontdekken hoe je kunt bouwen!

 40. melissa schreef:

  Wauw dit heb ik nog nooit gezien. Kei leuk zeg. Hiermee kunnen de kids zich helemaal uitleven. jarno van bijna 3 jaar en elise van bijna 5 jaar zijn gek op bouwen en op puzzels!

 41. Marjo schreef:

  Wauw wat een gaaf speelgoed na je blog ook gelijk de juf op schoolgebouw, wat een super prijzen om weg te geven. Ik doe natuurlijk heel heel graag mee voor deze super prijs! Ik zie mijn drie kinderen al helemaal bouwen en proberen!

 42. Tamara schreef:

  Ik zocht nog een leuk, uitdagend, creatief en duurzaam verjaardagskado voor onze puzzelprinses: gevonden! En dit winnen zou natuurlijk helemaal te gek zijn ;-)

 43. Bianca Fenna schreef:

  Wat een geweldig, creatief en uitdagend product. Onze dochters spelen graag met Lego, maar om dit telkens weer op en af te breken vinden ze wat minder. Om toch de creativiteit er in te houden zou een Vlakkies product geweldig zijn. Samen spelen, samen ontdekken en creatief bezig zijn. Wat wil een moeder nog meer.

 44. Marian schreef:

  Wat een leuk en uitdagend speelgoed, kende het helemaal niet! Mijn zoontje en ik zouden er graag kennis mee maken en onze creativiteit er op loslaten!

 45. Marianne schreef:

  Wat gaaf! Voor bij oma in haar nieuwe huis, zou geweldig zijn.

 46. Bodil schreef:

  Wat een boel opties om lekker creatief te spelen!!! Zowel leuk voor peuter, als dreumes, als mama. En ik vermoed dat we hiermee papa ook wel kunnen verleiden om zijn bouwkunsten te demonstreren… Onze meiden willen vast als eerste een prinsessenkasteel bouwen!
  Heel erg gaaf, ik kende dit speelgoed nog niet. Fijn dat je er zoveel leuke foto’s bij hebt gedaan, ik word er helemaal enthousiast van! :D

 47. cobi schreef:

  Wat gaaf! Ik denk dat mijn jongens wel raad weten met zo’n set!

 48. Sandra schreef:

  ik ga bouwen en ben op zoek naar….. vlakkies!! ;-) wat een leuk spul, ik doe graag mee

 49. Manon schreef:

  Dit is echt super gaaf en veelzijdig ik zie ons al helemaal huisjes en dolhoven bouwen…enthousiast!

 50. Ester Schouten schreef:

  Wat gaaf dit! Mijn dochter gaat het helemaal geweldig vinden!! Ik maak graag kans op zo’n pakket!

 51. Nency schreef:

  Gaaf zeg. Hier zijn 3 liefhebbers.

 52. Anouk schreef:

  Mijn twee mannen zouden hier heel blij mee zijn. En dan heb ik het over vader en zoon. Maar ook wij meiden willen graag in een voor ons gebouwd huisje spelen

 53. S.Hubregtse schreef:

  Ik zie het al gelijk ! Uren speelplezier en veel vertier ! Zowel voor onze 2 kids als voor mezelf. Heerlijk samen genieten en puzzelen…

 54. Hester van den Blink schreef:

  Wat leuk. Ik kon het nog niet, maar het ziet erg super leuk uit.

 55. Iris schreef:

  Wauw, wat een geweldig concept! Mijn kleine Bob de Bouwer zou dit helemaal geweldig vinden, ik doe dus heeeeeel graag mee!

 56. Marian Zw schreef:

  Een zwak voor speelgoed, dat heeft toch elke mama? Ga je naar de winkel voor eits anders kom je weer met speelgoed thuis. Dit ziet er wel heel erg uitdagend uit. Ik kan ook niks bedenken wat er op lijkt. Super veel mogelijkheden! Ik doe graag mee voor zo’n prachtprijs

 57. Patricia Schmitz-Heres schreef:

  Dit lijkt me heerlijk voor Bjarne die het bouwen nu helemaal door begint te krijgen. Ik doe dus graag mee met deze winactie!

 58. Maarten Fest schreef:

  Wauw wat een review. Ik had het persbericht inderdaad ook gehad en was meteen enthousiast. Mag ik zeggen dat jouw review veel uitnodigender is dan de website van Vlakkies.
  Ik doe hier heel graag aan mee. Liam bouwt graag met zijn Duplo en stapelt met zijn andere speelgoed. Ik weet zeker dat dit ook in de smaak gaat vallen.

 59. Maaije schreef:

  Wauw, ik doe mee!
  Wat een supercool speelgoed.
  Leuk voor mijn zoontje en ook voor zijn creatieve ouders ;)

 60. Stefanie schreef:

  Fantastisch dit zeg! Zou een leuk cadeautje zijn voor zoon en dochter die binnenkort allebei jarig zin en waarbij ik voor beiden geen idee heb wat ik moet geven / vragen…

 61. Rik Vandersanden schreef:

  Deze facebookloze papa doet graag mee, zodat ie samen met zijn zoon leuke dingen kan bouwen. Ideaal om de verbeelding te laten spreken. En mama een momentje rust te geven.

 62. Gera schreef:

  Lijkt me leuk!!!

 63. Kelly schreef:

  Wat een leuke winacties heb je de laatste tijd zeg! Het een is nog leuker dan het andere, en dit is weer zo’n topper! Ik weet zeker dat ik mijn 2 meiden hier heel gelukkig mee kan maken. Mijn oudste dochter van 4 zal hier best al zelf mee kunnen bouwen, en de jongste van net 2 wil denk ik wel heel graag in het huisje zitten! ;)
  En dan wil ik het ook wel af en toe lenen aan de kinderen uit mijn klas, als mijn dochters er tenminste afscheid van kunnen nemen….

 64. Meike schreef:

  Wat een gave winactie. Ik weet niet wie er hier in huis het meeste mee zou bouwen: mijn kinderen of mijn man. Ik zie ze in gedachten al samen de meest grote, creatieve en complexe bouwwerken maken. Ik denk dat de kinderen hier uren zoet mee zijn. Nu maar heel hard duimen dat we winnen.

 65. Patricia schreef:

  O binnen hutten bouwen voor mijn jongens! Ik doe graag mee met deze winactie.

 66. Joanna schreef:

  De kleinkinderen vinden het geweldig, dus als ik win krijgen zij het.

 67. Jeannette Zoon schreef:

  Goedenavond,
  Vorig jaar augustus had ik de eer om samen met mijn dochter Jacqueline (medewerkster van Vlakkies) kinderen tijdens Jeugdvakantieland kennis te laten maken met dit fantastisch leuke bouwspeelgoed.
  Niet alleen de kinderen maar ook hun ouders, leerkrachten, medewerkers van kinderdagverblijven en tandartsassistentes waren heel erg enthousiast.
  De eerste Speelotheek die een doos Vlakkies kocht was Berend Botje uit Capelle a / d Ijssel. Iedereen was verbaasd Hoe verrassend veelzijdig dit speelgoed is! Echt iets nieuws Voor altijd ben ik fan.
  Jeannette Zoon

 68. J ter maat schreef:

  Wat een geweldig speelgoed wat ik dolgraag voor mijn kids zou willen winnen????????????

 69. Heleen M schreef:

  Wat een gave prijs! Ik had er ook al over gelezen bij Marstyle, en het klonk zo leuk! Dat inzicht en die creativiteit spreken mij, en vast ook de kinderen, erg aan. Ik hoop dat ik win, en anders gaat het op het verlanglijstje van de kinderen voor hun verjaardag!

 70. mandy schreef:

  Hoe tof!!
  Wij doen mee hoor. Dit zouden mijn meiden geweldig vinden!!! ♥

 71. Bianca pipping schreef:

  Leuke actie van super speelgoed. Leuk voor @speelotheek Pip & Zo #dordrecht

 72. mandy schreef:

  Wat geweldig dit! Ik heb het nog nooit gezien! Ik doe heel graag mee aan de win wedstrijd voor onze 3 jongens!

 73. Volgmama schreef:

  Dat lijkt me geweldig leuk speelgoed.

 74. Sofie schreef:

  Ik waag een kans voor mijn klas, een peuterklas, waar zo’n kleurrijk speelgoed heel goed besteed kan worden!

 75. Stef Kampinga | bedenker van Vlakkies schreef:

  Goh, je zal maar zo’n review krijgen van Mamaliefde.nl Geweldig zeg! Hartelijk dank Linda ;-) je hebt ook prachtige foto’s gemaakt en ik ben erg blij dat Vlakkies zo in de smaak valt. We verloten drie verschillende verpakkingen dus de special, basic en lite ;-) Meer informatie op vlakkies.com of op onze Facebook pagina vlakkies Toys;-)

  • Alyt van der Heide schreef:

   Prachtig product heeft u ontwikkelt. Al veel enthousiastelingen (waaronder ik) zouden graag de uitdaging aangaan met VLAKKIES. Zo maar even een kijkje nemen op jullie website/facebookpagina.
   Mvg
   Alyt van der

  • Linda schreef:

   Het is ook geweldig speelgoed, ieder woord dat ik heb geschreven is ook echt gemeend. Nu maar hopen op veel deelnemers ;-)

 76. Sarah schreef:

  Dat ziet er leuk uit, dat zouden wij hier wel mee willen spelen.

 77. Karin schreef:

  Gaaf!
  En inderdaad wij hadden ook een soort grote bouwconstructieset bij onze speel-o-theek vroeger :D

 78. gerlinde schreef:

  Wat een leuk en uitdagend speelgoed. Heb er ook nog nooit van gehoord. Doe graag mee voor mijn kinderen om ze eens wat nieuws aan te bieden

 79. ellen schreef:

  Wat super gaaf!!!! Ik ben verliefd dit is super leuk voor de kindjes in de opvang en ook om zelf stiekem mee te spelen. Ik doe heel graag mee dat snap je wel!

 80. Marleen Dalhuisen schreef:

  Wat ziet dat er leuk uit zeg! Ik zou graag een kansje wagen voor mijn dochter en de gastkindjes.

 81. Nicole schreef:

  Heerlijk creatief zijn jullie haha! En ik maak ook graag kans hierop hoor. Lijkt me super leuk voor mijn man om te doen met onze dochter. Hij houdt van bouwen en Fay helpt graag mee!

 82. Samantha schreef:

  Wauw! Ontzettend leuk en wat goed voor de motoriek en fantasie van een kind :) Het superpakket zou geweldig zijn voor mijn 2 kids :) En tuurlijk een like voor jullie site :)

 83. Tamara TS schreef:

  Dit is wel heel cool! Ik doe heel graag mee voor Sofina, hier zou ze nog jarenlang plezier van kunnen hebben!

 84. Alyt van der Heide schreef:

  Aan Mamaliefde,
  Mijn mama’s en gastouder hart ????maakte direct een vreugdedansje toen ik jouw artikel las over de Vlakkies.
  Had er nog niet eerder van gehoord of foto’s gezien. Ik dacht meteen: “wauw dit is echt uitdagend en innovatief speelgoed”.
  Doe heel graag mee voor mijn dochters van 3 en 6 jaar en mijn 5 gastkindjes van 1 tot 7 jaar oud.

  Als mama en gastouder ben ik altijd op zoek naar nieuw, uitdagend speelgoed. Maar ja, als gastouder kan ik niet alles kopen. Ik moet namelijk wel op “de kleintjes” letten (letterlijk en figuurlijk).

  Wat mij direct opvalt aan de Vlakkies zijn de (primaire) kleuren, prachtig! Dit vinden de kinderen vast en zeker mooi en kunnen we ook de kleuren gaan leren.

  Als mama en gastouder vind ik het belangrijk dat kinderen zich op verschillende “VLAKKIES” ontwikkelen. En ik weet zeker dat Vlakkies daar een aandeel in kan hebben. Het creatief- en denkvermogen wordt bevordert, maar ik denk ook het ruimtelijk inzicht. Maar vooral ook de fantasie van de kinderen de vrije loop laten gaan en ze laten samenwerken. Ben heel benieuwd wat mijn (gast)kinderen er van zouden gaan bouwen. Wil er zelf ook wel mee aan de slag (ben reuze benieuwd) Wil ze heel graag zelf laten ontdekken wat voor mogelijkheden Vlakkies heeft. Ik weet zeker dat het ze nooit zal gaan vervelen!

  Tenslotte zou ik willen zeggen dat ik voor mijn (gast) kinderen super graag Vlakkies zou willen winnen, omdat dit speelgoed uitdagend en experimenteel is en de ontwikkeling op meerdere VLAKKIES bevordert!

  Met vriendelijke groet
  mama en gastouder Alyt
  Gedeeld en geliked

 85. iris schreef:

  Cool! Voor in huis, maar ook om mee te nemen naar de gymnastiekvereniging voor bij ouder & kind gym. Fantastisch, het ziet er zo gaaf uit! Moet wel garant staan voor uren speelplezier!

 86. Marijke schreef:

  Oh! Wat is het echt mooi! Fantastisch speelgoed inderdaad. Dus ja ik doe zeker een poging. Misschien zet ik het dan wel bij oma, waar ook de andere kleinkinderen er mee kunnen spelen. Maar ik zie ze ook hier wel steeds een hut bouwen.

 87. anne schreef:

  Wat een mogelijkheden en idd ook voor buiten! Ik doe graag mee met deze winactie!

 88. Anna Wienen schreef:

  Wow wat een gaaf speelgoed zeg!
  Facebook: Anna York

 89. elisabeth maria martina schreef:

  wat een geweldig verjaardagskado voor kleinzoon tije, daar kan oma lies wel mee voor de dag komen

 90. Marguerita schreef:

  Wat een leuke bouwsels hebben jullie gemaakt! Wij zijn ook fan, sinds we Vlakkies hebben wordt er echt elke dag even mee gespeeld. Ook andere kinderen vinden het erg leuk en je kunt er zoveel mee! Voor de verjaardag van mijn oudste gaan we uitbreidingen vragen :-)

 91. Rizana schreef:

  Wow! Dat ziet er gaaf uit! Niet alleen voor Twan, maar ook voor z’n papa. Die weten er samen vast wel raad mee???? doen graag mee met de winactie!

 92. Fleur schreef:

  Wat een leuk en creative speelgoed! Mijn dochters zouden zich daar geweldige mee vermaken

 93. Lieke blondeel schreef:

  Jaaaaa heel leuk voor de kleine doe graag mee! Wat een tof speelgoed

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.