Skip to Content

Just Dance 2021 review; inclusief Dans van de Farao van K3

Just Dance 2021 review; inclusief Dans van de Farao van K3

De #1 muziekgamefranchise aller tijden met meer dan 70 miljoen verkochte exemplaren is dit najaar weer terug. Met 40 nieuwe tracks en de bijbehorende, betoverende werelden brengt Just Dance je het hele jaar door in beweging! J

ust Dance 2021 is de nieuwste game in de bestverkochte muziekgamereeks aller tijden, is vanaf nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Stadia.

Tevens is de game vanaf 24 november verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X. Met deze game kan je meedansen op de top 40 hits van het afgelopen jaar en op meer dan 600 extra nummers via Just Dance Unlimited.

Van gloednieuwe hits zoals ‘Señorita’ van Shawn Mendes & Camila Cabello, ‘Don’t Start Now’ van Dua Lipa en ‘Blinding Lights’ van The Weeknd, tot muziek voor de kinderen zoals de nieuwste single ‘Dans van de Farao’ van K3 maar ook Baby Shark. 

Alle top hits van het afgelopen jaar

Mis nooit een kans om te dansen! 40 nieuwe must-dance tracks komen naar Just Dance 2021. Of het nu gaat om monsterhits uit de toplijsten, grote klassiekers voor gezinnen, virale internetfenomenen of opkomende artiesten: er is genoeg muziek voor iedereen in Just Dance 2021!

Dompel je onder in meerdere diverse, creatieve werelden die zijn gemaakt met innovatieve en originele productietechnieken.

Tracks die je hier terugvindt zijn onder andere;

 • ‘Señorita’ van Shawn Mendes & Camila Cabello
 • ‘Dance Monkey’ van Tones And I
 • ‘Que Tire Pa Lante’ van Daddy Yankee
 • ‘Don’t Start Now’ van Dua Lipa
 • ‘Temperature’ van Sean Paul
 • ‘Feel Special’ van TWICE
 • ‘Juice’ van Lizzo
 • ‘All the good girls go to hell’ van Billie Eilish
 • ‘In The Navy’ van The Sunlight Shakers
 • ‘Zenit’ van ONUKA
 • ‘Heat Seeker’ van DREAMERS

En nog veel meer…

Just Dance 2021 biedt spelers nog meer manieren om te dansen door verschillende gamemodi toe te voegen, waaronder de nieuwe Quickplay-modus en een verbeterde World Dance Floor. Ook genieten spelers van de Just Dance-klassiekers, waaronder de Kids-, Sweat- en coöp-modi.

Alle Just Dance 2021-spelers genieten bovendien één maand gratis van Just Dance Unlimited, de dance-on-demand streamingdienst, waarmee ze toegang krijgen tot meer dan 600 extra nummers.

Onze ervaringen

Toen onze zoon het spel zag was het al snel, dat wil ik niet spelen en was voor zijn zus. Uiteindelijk was hij diegene die er vol voor ging.

Hij kwam er al snel achter dat er wel degelijk ‘leuke’ liedjes tussen stonden waar hij wel op wilde dansen. Waaronder Baby Shark. Ook onze dochter ging helemaal los en bij haar waren de liedjes van Disney favoriet want tja Anna en Elsa…

Hier stonden een paar bekenden tussen van de vorige Just Dance game, maar ook nieuwe. Natuurlijk moesten papa en mama ook meedansen ;-)

Dat is het leuke van dit spel, dat het zowel leuk is om te kijken maar ook samen te dansen. Ook goed voor je uithoudingsvermogen en om weer even lekker te bewegen, zelfs zonder de speciale sweat modus ;-).

Op een gegeven moment werden papa en zoon toch een beetje moe, en speelden ze het alleen met de armbewegingen terwijl ze op een stoel zaten…

Kids Modus met K3

Je bent nooit te jong om te dansen! De Kids-modus is op maat gemaakt voor de behoeften van de jongste spelers. Ze kunnen genieten van 8 nieuwe, kindvriendelijke tracks en choreografieën voor een leuke danservaring.

Als kers op de taart voegt Just Dance 2021 dit jaar het gloednieuwe nummer ‘Dans van de Farao’ van K3 toe aan de lijst van nummers om op te dansen.

Het nummer ‘Dans van de Farao’ van K3 is niet alleen volledig nieuw, maar het is ook de titelsong van de nieuwe, gelijknamige bioscoopfilm van K3, die vanaf 16 december draait in bioscopen in zowel Vlaanderen als Nederland. Deze vindt je alleen niet onder het kids account, maar onder de standaard inhoud.

Quick play

Zin in een snelle sessie zonder zelf tracks uit te moeten kiezen? Gebruik de Quick Play-knop om een willekeurige afspeellijst te starten die is afgestemd op jouw wensen. Dankzij een verbeterd aanbevelingssysteem, biedt Just Dance je aangepaste content aan op basis van je dansgewoonten en -voorkeuren.

Met behulp van de intuïtieve interface kun je je danservaring gemakkelijk personaliseren. Kies je favoriete tracks uit de alsmaar groeiende Just Dance-catalogus en maak je eigen afspeellijsten!

Sweat Modus

Een workout is nog nooit zo leuk geweest! Start je eigen routine met de Sweat-modus en blijf gemotiveerd door te checken hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoe lang je al danst.

Houd je prestaties bij en verbeter ze! Ontdek je nieuwe gedetailleerde score-overzicht en vergelijk je score met die van je vrienden. Verzamel een aantal geweldige stickers tijdens de game met het stickeralbum.

Samen sta je sterker! Dans samen met vrienden of familie en deel het plezier dankzij de Coöp-modus. Combineer jullie scores en wees de baas op de dansvloer!

Dance battles op de World Dance Floor

Laat de wereld zien wat je hebt! Word lid van een verbeterde World Dance Floor en neem deel aan de online competitie met andere spelers! 

Daag mede-Just Dancers van over de hele wereld uit tijdens permanente toernooien. Je wordt gekoppeld aan spelers met een vergelijkbaar niveau als die van jou voor een eerlijke dansbattle.

Just Dance Controller app

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om Just Dance te spelen: met de Just Dance Controller-app op smartphones hebben dansers geen extra accessoires nodig om te dansen.

Maak van een telefoon een controller en speel met zes spelers tegelijk op alle beschikbare platformen. De Just Dance Controller App is gratis beschikbaar op iOS en Android.

Just Dance Unlimited; gratis 1 maand toegang

Genoeg is nooit genoeg! Krijg toegang tot de Just Dance Unlimited-streamingservice met een abonnement om (opnieuw) te dansen op 550+ nummers en meer! Hier zitten ook een paar leuke liedjes tussen voor kinderen, zo is zoonlief helemaal happy met Baby shark.

Elk exemplaar van de game wordt geleverd met 1 maand gratis toegang! Dans tot je erbij neervalt met Just Dance Unlimited! Er zullen het hele jaar door meer tracks en andere content worden toegevoegd om de ervaring van de speler te verrijken.

Geniet van Happy Hour-sessies om een voorproefje te krijgen van Just Dance Unlimited en om het feestje gaande te houden!

Daarnaast worden er seizoensgebonden evenementen georganiseerd met in-game uitdagingen, zijn er tijdelijke gratis nummers en thematische afspeellijsten.

Op de uitgebreide startpagina vind je het laatste nieuws en geniet van aangepaste aanbevelingen voor tracks, afspeellijsten en leuke video’s om te bekijken.

Linda van Aken
Latest posts by Linda van Aken (see all)