Skip to Content

Barbie: DreamHouse Adventures Nintendo Switch review

Barbie: DreamHouse Adventures Nintendo Switch review

Barbie-fans wereldwijd kunnen nu hun dromen waarmaken en zich aansluiten bij Barbie en haar vrienden in het langverwachte spel: Barbie: DreamHouse Adventures, exclusief voor de Nintendo Switch.

Na de rage afgelopen zomer rondom de Barbie live action film zal deze Nintendo Switch game komend jaar rondom de feestdagen vast heel erg populair zijn. Dochter (11 jaar) wilde in ieder geval heel graag het spel testen en kon niet wachten met spelen.

Barbie: Dreamhouse Adventures

Eén van de meest intrigerende aspecten van Barbie: DreamHouse Adventures is de mogelijkheid om je eigen Barbie DreamHouse-ervaring te creëren. De mogelijkheid om kamers te versieren en elke hoek van het huis op te fleuren met prachtig behang en schitterende decoraties geeft een gevoel van creatieve vrijheid.

Het spel moedigt spelers aan om hun persoonlijke stempel op het DreamHouse te drukken, waardoor het niet alleen Barbie’s, maar ook hun eigen droomhuis wordt.

Ontmoet de fascinerende cast van vrienden en familie

In DreamHouse Adventures komt Barbie niet alleen. Ze brengt haar coolste vrienden en liefdevolle familie mee. Van Brooklyn Roberts tot de enige echte Ken, en niet te vergeten haar zussen Skipper, Stacie, en Chelsea, en haar ouders, meneer en mevrouw Roberts.

De interactie met deze diverse cast voegt een extra laag van betrokkenheid toe aan het spel en geeft spelers de kans om de diepten van Barbie’s sociale wereld te verkennen.

Stijlvolle mode-avonturen

Voor de fashionista’s onder ons is het kleedgedeelte van het spel een waar genot. Met een scala aan prachtige prinsessenjurken tot supercomfortabele pyjama’s, is er een outfit voor elke gelegenheid.

Het toevoegen van coole accessoires zorgt voor een persoonlijke touch, waardoor spelers hun creatieve mode-ideeën kunnen uiten. Of het nu gaat om een glamoureuze poolparty of een ontspannen dagje in het DreamHouse, Barbie’s kledingkast biedt eindeloze mogelijkheden.

Culinaire avonturen en groene vingers

Barbie: DreamHouse Adventures Nintendo Switch review

Een andere opvallende feature van Barbie: DreamHouse Adventures is de integratie van culinaire en tuinieractiviteiten. De geweldige keuken biedt spelers de mogelijkheid om allerlei heerlijke recepten te koken, waardoor een virtueel culinair avontuur ontstaat.

Aan de andere kant kunnen groene duimen zich uitleven in de tuin, waar ze hun favoriete groenten en fruit kunnen kweken. Deze toevoegingen geven het spel een realistisch tintje en bieden afwisseling in de gameplay.

Een frisse look in de kapsalon

Voor degenen die van een make-over houden, is de kapsalon in het DreamHouse een niet te missen bestemming. Met talloze verschillende kapsels om uit te kiezen, biedt het spel de mogelijkheid om keer op keer nieuwe looks te proberen.

Of je nu gaat voor een gedurfde nieuwe stijl of een klassiek ontwerp, de kapsalon voegt een element van persoonlijke expressie toe aan het avontuur in het DreamHouse.

Een onvergetelijke duik in Barbie’s wereld

Barbie: DreamHouse Adventures Nintendo Switch review

Barbie: DreamHouse Adventures op de Nintendo Switch overtreft de verwachtingen door een meeslepende en veelzijdige speelervaring te bieden. Met de mogelijkheid om je eigen droomhuis te ontwerpen, vrienden te ontmoeten, je te kleden in stijl, culinaire en tuinieravonturen te beleven, en een frisse look te krijgen in de kapsalon, biedt het spel een ongeëvenaarde variëteit aan activiteiten. Ergens heeft het wel wat weg op de Sims van vroeger, maar dan in een ander ‘jasje’.

Het spel vangt de magie en diversiteit van Barbie’s wereld op een manier die zowel nieuwe als langdurige fans zal betoveren. Dus, trek je modieuze outfits aan, neem de controller in de hand en dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Barbie: DreamHouse Adventures!

Linda van Aken