Skip to Content

Tadaaz persoonlijke cadeautjes, traktaties en bedankjes

Tadaaz persoonlijke cadeautjes, traktaties en bedankjes

Met Tadaaz heb ik al een paar keer samengewerkt, zo hebben ze prachtige geboortekaartjes in het assortiment. Het assortiment wordt steeds uitgebreid en zo vind je hier nu ook diverse persoonlijke cadeautjes en kan je er traktaties bestellen voor de verjaardag van je kind. Super handig om zo bij een webshop van alles te vinden.

Zelf ben ik groot fan van persoonlijke cadeautjes, zeker in een tijd waarin mensen alles al hebben is het soms erg lastig om te bedenken wat je nu weer moet geven.

Of dat nu gaat om een geboorte, een verjaardag of bijvoorbeeld voor vaderdag. Door een persoonlijk cadeautje te geven laat je zien dat je echt aan de ander denkt en iets speciaal voor hem of haar hebt besteld.

Lees ook: Traktatie school ideeën

Unieke cadeaus

Wat meteen opvalt als je gaat kijken naar het assortiment is dat je hier producten tegenkomt die je niet ook op tig andere websites tegenkomt. Je kan hier dus echt unieke producten laten maken. Het voordeel hiervan is ook dat als je dit cadeau gaat geven de kans klein is dat dit ook al door anderen gegeven is.

Met vaderdag in het verschiet vind ik hier een aantal leuke cadeautjes en ideeën om manlief cadeau te geven; van de persoonlijke bieropener tot en met de wijnfles in kistje. Maar ook voor de juffen en meesters aan het einde van het schooljaar vind je hier zeer geschikte cadeautjes, voor een verjaardag.

Super handig, want zo ben ik in 1x klaar voor het einde van dit schooljaar en kan ik dat in ieder geval van de to-do-lijst afstrepen.

Traktaties

Tadaaz persoonlijke cadeautjes, traktaties en bedankjes - Mamaliefde

Aangezien onze dochter eind juni jarig is check ik natuurlijk even de traktaties van Tadaaz, dochter die over de schouder meekijkt ziet al snel de roze en witte met gouden lolly’s en kijkt me met puppyogen aan.

Officieel is de school een gezonde school, maar nu met de coronaproof traktaties is de keuze een stuk beperkter en zijn ze daar een stuk makkelijker in geworden. Mits het voorverpakt is en dus mee naar huis genomen kan worden. Deze lolly’s voldoen daar zeker aan en passen helemaal bij onze dochter.

Om de traktatie aan te kleden kan je een label of sticker ontwerpen voor op de lolly met bijvoorbeeld de naam en leeftijd. Als de lolly’s binnenkomen wil ze direct de stickers plakken. Daarna moet ik de lolly’s even veilig wegleggen totdat ze uitgedeeld kunnen worden.

Als er een vriendinnetje komt spelen, moet die natuurlijk ook even de lolly’s bewonderen en die is ook enthousiast. In de tussentijd is er ook nog een ander kind dat regenbooglolly’s trakteert, maar als dochter thuiskomt geeft ze aan dat ze deze toch wel mooier vindt ;-)

Liever geen lolly’s trakteren? Je kan hier ook andere snoepjes vinden, of een blikje of zakje die je kan personaliseren zodat je die zelf kan vullen met wat lekkers om uit te delen.

Voor kinderen op een kinderdagverblijf is de koker met waskrijtjes en kleurpotloden een zeer geschikte traktatie om uit te delen!

Juffencadeau

Tadaaz persoonlijke cadeautjes, traktaties en bedankjes - Mamaliefde

Binnen de cadeautjes vormen de juffen- en meestercadeautjes een aparte rubriek. Natuurlijk is het niet verplicht, maar het is wel zo fijn om aan het eind van het schooljaar iets te overhandigen aan de leerkracht(en) van je kind.

Hij of zij heeft toch het afgelopen jaren flink wat tijd met je kind doorgebracht, op sommige dagen zelfs meer uren dan dat jezelf hebt gedaan.

Op de website van Tadaaz vind je diverse originele ideeën om cadeau te geven. Natuurlijk ook met cadeautjes die je kan personaliseren met een foto of tekst. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen, geurstokjes, plantjes met wikkel, badzout, houten notitieblokjes etc.

Zelf blijf ik hangen bij de handzeep in apothekersflesje. Dat ziet er toch wel erg leuk uit, en is ook een herinnering aan dit bijzondere jaar waarin ze toch ook weer een paar maanden thuisonderwijs hebben gehad. En handzeep (of handcrème) is een echt gebruiksproduct dus komt altijd goed uit.

Ook bij de apothekersflesjes kan je zelf een etiket personaliseren met een foto, tekst en eventueel achtergrond. Dat ontwerpen gaat echt heel gemakkelijk online door het toevoegen van tekst en foto’s.

Heel cliché misschien, maar de tekst wordt ‘Ik WAS hier in goede handen’ gecombineerd met een foto van de kinderen en op de achtergrond allemaal verfvlekken. Zo wordt het een kleurrijk geheel en kan hij thuis maar ook op school zelf gebruikt worden. Aangezien dochter twee juffen heeft en zoonlief één bestel ik drie flesjes.

Nog geen twee dagen nadat de producten zijn besteld krijg ik een mail met de track-en-tracecode en worden ze de dag erop bezorgd. Super snel geregeld dus, zeker ook voor deze persoonlijke producten.

De kinderen zijn blij met de traktaties en de cadeautjes / bedankjes om te geven, en ik omdat dat weer iets minder is voor op de to-do-list.

Lees ook

Linda van Aken