Skip to Content

15x Interactieve pop die kan praten, lopen, plassen en huilen

15x Interactieve pop die kan praten, lopen, plassen en huilen

Interactief speelgoed wordt steeds populairder; van robots die je zelf kan programmeren tot en met constructiemateriaal voorzien van motoren. Interactief speelgoed hoeft echter niet altijd elektrisch te zijn, zo is er ook mechanisch speelgoed dat de interactie met je kind kan opzoeken.

Ook in de babypoppenwereld zie je deze trend voorbij komen, de nieuwste poppen lijken soms meer op een kleine robot in menselijke vorm dan op de stoffen of porseleinen pop die je vroeger had.

De poppen kunnen lopen, plassen, praten, slapen, drinken en nog veel meer. Vorig jaar kwamen de poppen nog in het nieuws doordat er een deel niet door de keuring van de NWA kwamen omdat ze onveilig zouden zijn.

Doordat er zoveel poppen op de markt komen wordt het hoog tijd voor een overzicht! Deze poppen zijn wel veilig bevonden.

Baby Alive (Hasbro)

15x Interactieve pop die kan praten, lopen, plassen en huilen - Mamaliefde

Alle kinderen hebben wel een favoriete babypop die overal mee naartoe mag, geknuffeld en verzorgd wordt. Waar ze troost en geborgenheid bij voelen, die vertedert en waar ze om kunnen lachen.

Baby Alive (onder de paraplu van Hasbro), één van de grootste poppenmerken ter wereld, heeft een babypop ontwikkeld die, net als de kleintjes zelf, bepaalde vaardigheden aanleren. Zoals leren eten, lopen of op het potje te gaan!

Het unieke van Baby Alive is dat de meeste poppen geen naam hebben en je kind dus zelf een naam kan geven, in meerdere uitvoeringen beschikbaar is er zijn dus ook donkere poppen en sommige ook over een papa modus beschikken en dus ook leuk zijn voor je zoon!

Baby Alive Levensechte Baby

15x Interactieve pop die kan praten, lopen, plassen en huilen - Mamaliefde

Met de Baby Alive Levensechte Baby beleef je zoveel schattige momenten! Deze interactieve babypop is heel speciaal: ze reageert op de stem en aanraking van kinderen met meer dan 80 bewegingen, gezichtsuitdrukkingen en echte babygeluiden.

Kinderen zullen dol op haar zijn alsof het hun eigen baby is! De Levensechte Baby wiebelt en giechelt als je haar kietelt. De baby brabbelt graag en als je tegen haar praat, kijkt ze naar je.

Houd de hand van de babypop tegen haar mond en help haar handkusjes te geven. Wat een lieverd.

Als de baby onrustige geluiden maakt doe je het slabbetje om en geef je de fles. Ze maakt drink- en slurpgeluidjes. Klop haar daarna op haar rug om een boergeluidje te horen.

Na het spelen kan ze een dutje doen. Als het tijd is om te slapen wikkel je haar in een mooie bijpassende deken. Luister naar haar schattige slaapgeluidjes wanneer ze indut.

Plas & Dans baby

15x Interactieve pop die kan praten, lopen, plassen en huilen - Mamaliefde

Baby Alive Plas en Dans Baby draagt al grote mensenbroekjes en moet op het potje! Maak de belangrijke momenten mee met je baby en help haar met het potje. Als de pop dorst heeft, kun je haar water geven met de drinkfles.

Nu is het tijd voor het potje! Houd de handjes van de baby vast en ze doet het potjesdansje. Ze zingt dan en zegt “pi-pi!” Geen zorgen ze “plast“ echt alleen op het potje!

Nu hoeft ze alleen nog even haar handjes te wassen en dan krijgt ze een sticker omdat ze het zo goed gedaan heeft! De kleintjes vinden het geweldig om de beweegbare pop aan te kleden, haar haartjes te kammen en te luisteren naar haar gebrabbel.

Lees ook: Review: Baby Alive Plas & Dans baby (Hasbro); een interactieve pop als hulpmiddel voor zindelijkheidstraining

Snack & Snoep baby

15x Interactieve pop die kan praten, lopen, plassen en huilen - Mamaliefde

Het is dolle pret met de Baby Alive Snack en Snoep Baby pop! Maak smakelijke namaaksnacks van het poppeneten dat je steeds weer opnieuw kunt gebruiken.

Nadat je met de deegroller en figuurtjes namaaksnacks hebt gemaakt van het herbruikbare poppeneten, kun je met de speelgoedoven net doen alsof je ze echt bakt. Het is heel makkelijk: schuif de bakplaat in de oven en druk op de timer. Als het belletje gaat is het tijd om te smikkelen!

Na het eten van de snacks ‘poept’ de Snack en Snoep Baby in haar luier en kun je die verschonen.

Deze lieve pop vindt het niet alleen heerlijk om rechtop zitten, maar ze vindt het ook fantastisch als je zachtjes haar haren kamt, haar mooi aankleedt en een dikke knuffel geeft!

Sweet Spoonful Baby

15x Interactieve pop die kan praten, lopen, plassen en huilen - Mamaliefde

Met de Sweet Spoonful Baby-pop leren kinderen hoe ze een baby moeten verzorgen door poppeneten te maken met een speciale mixer! Wanneer het etenstijd is, giet je de inhoud van het voedselzakje met water in de mixer.

Kinderen kunnen aan de hendel draaien om het babyhapje goed te mengen. Na de maaltijd geef je de baby een flesje. Als de baby “poept” is het tijd om te verschonen.

Met een schattige verwijderbare outfit en een kam om het haar van de baby te stylen heb je eindeloos veel speelplezier!

Baby Annabell (MGA Entertainment)

15x Interactieve pop die kan praten, lopen, plassen en huilen - Mamaliefde

Het is een meisje… en ze heet Baby Annabell. Baby Annabell is net een echte baby met haar levensechte functies. Ze reageert op aanraking, huilt echte tranen en is dol op haar flesje.

Zo’n kleine baby heeft natuurlijk veel slaap nodig. Als je Baby Annabell zachtjes heen en weer wiegt op je arm of in haar wieg, sluit ze haar ogen en valt in slaap met tevreden snurkjes! Zodra ze weer wakker wordt, is het tijd om iets te eten.

Wanneer je je kleintje haar flesje geeft, beweegt ze haar mond en ogen tijdens het zuigen – net als een echte baby! Als je over Baby Annabell’s wang aait, begint ze blij in zichzelf te brabbelen.

En als ze een keer echte tranen huilt, dan is ze zo weer blij dankzij de bij de set inbegrepen speen. Baby Annabell heeft nog iets geleerd: ze kan nu in haar luier plassen!

Lees ook: Review Baby Annabell

Baby Born (Zapf Creation)

BABY born is niet alleen maar de babypop waar liefdevol voor wordt gezorgd, maar ook een speelmaatje en een vertrouweling(e). Het BABY born speelconcept groeit mee met het kind. Zo is er voor elke fase een geschikte pop! BABY born is een lieve babypop voor alle kinderen die houden van zorgen en verzorgen.

Lees ook: Baby Born interactieve pop & familie

BABY Born Interactive (roze meisje, blauw jongen, paars donkere pop)

15x Interactieve pop die kan praten, lopen, plassen en huilen - Mamaliefde

De BABY born Interactieve pop heeft vele levensechte functies, die allemaal zonder batterijen functioneren. Ze kan drinken, eten, plassen, op het potje gaan, huilen, bewegen, in bad en slapen.

Met de bijgeleverde accessoires kan je echt voor BABY born zorgen, net als een echte baby. Het rollenspel met BABY born stimuleert sociale vaardigheden, verbeelding en verantwoordelijkheid. Deze schattige baby heeft een roze rompertje aan en allerlei roze accessoires.

Wat houdt het Interactive in? Een chip die in de pop zit, activeert verschillende andere BABY born producten (apart verkrijgbaar) die met batterij worden aangedreven.

BABY born kan op die manier verschillende effecten zoals licht en geluid activeren in de accessoires zoals het bad, het bedje of het paard.

BABY Born Grote zus of broer

15x Interactieve pop die kan praten, lopen, plassen en huilen - Mamaliefde

Zoals elk meisje heeft BABY born altijd al een zus of broer gewild om mee te knuffelen, praten, kleren en geheimen mee te delen en heel vaak samen spelletjes te spelen. Ze heeft prachtig lang haar dat je kunt borstelen en stylen.

Dit blondharige meisje heeft haar eigen borstel, drie haarklemmen en twee scrunchies bij zich. Ze is een beetje ouder dan BABY born, maar net zo lang, dus ze kunnen prima elkaars kleren lenen.

BABY born wil natuurlijk meteen het coole shirt met de LOVE-print, de comfortabele legging en de hippe sneakers proberen. Haar zus kan maar niet beslissen of ze eerst de BABY born Luxe jeanscollectie wil dragen of de jurk met de A-lijn.

Ze kan zelfstandig staan om de kleding aan haar vriendinnen te showen. De gewrichten van BABY born’s zus zijn superflexibel. Ze is namelijk dol op gymnastiekles. Natuurlijk krijg je veel dorst als je sport.

Daarom heeft ze haar eigen drinkfles bij zich. Ze vindt het ook heerlijk om samen met BABY born te gaan zwemmen. Als ze haar knie bezeerd tijdens het gymmen of buiten spelen, kan ze echte tranen huilen. Baby Born Grote zus was genomineerd voor speelgoed van het jaar 2017.

Baby Born Soft Touch

15x Interactieve pop die kan praten, lopen, plassen en huilen - Mamaliefde

Hallo BABY born®, je bent ineens zo zacht. Dat is ze echt. Voor de eerste keer in haar geschiedenis voelt BABY born® nu ineens veel zachter aan – perfect om mee te knuffelen.

Haar lijfje is zachter en soepeler geworden, zodat de levensechte functies (die allemaal werken zonder batterijen) nog makkelijker zijn om mee te spelen. BABY born®’s armpjes zijn nu nog beweeglijker, waardoor het aan- en uittrekken van haar kleurrijke kleding kinderspel is.

BABY born® eet dolgraag haar babyhapje van haar bordje met een lepel, en haar favoriete drankje is water uit haar flesje. Als ze verdrietig is, huilt ze echte poppentranen wanneer je haar zachte bovenlijfje indrukt. Misschien huilt ze omdat ze naar de wc moet?

Als je op de nieuwe zachte buikknop drukt, doet het poppetje een plasje. Ze doet zelfs een grote boodschap met de druk op een knop.

Het kleine waterratje spettert en spattert dolgraag rond in het bad. Zodra ze zichzelf moe heeft gemaakt, sluit ze haar blauwe ogen om te gaan slapen als je haar op haar rug legt – het is helemaal leuk als ze ook nog haar duim in haar mond heeft natuurlijk.

De set basisartikelen omvat een roze bodysuit en een mutsje met schattige oortjes.

Little Love (VTech)

“Praten, spelen en leren… het kan allemaal met de VTech Little Love! Praat met je kleintje, en de baby zal steeds vaker je woorden en zinnen gaan herhalen. De Praat Met Mij Baby kan meer dan tachtig zinnetjes maken.

Ook beschikt de pop over een breed scala aan levensechte babygeluidjes. Drinken, giechelen en lachen: deze interactieve pop zal zeker je hart doen smelten. Wist je dat de VTech Little Love niet alleen kan praten, maar ook kan zingen?

Little Love Suzy en haar poppenvriendje

15x Interactieve pop die kan praten, lopen, plassen en huilen - Mamaliefde

Suzy is een schattige pop die dol is op haar lieve puppy. Druk op haar strikje of beweeg haar armen en het hondje zal op haar reageren met verschillende blafjes en dansjes.

Wanneer Suzy vaker met haar hondje speelt zal het hondje kunstjes leren en zelfs leren spreken. Leer tellen, emoties herkennen en luister naar verzorgingstips.

Meer dan 100 vrolijke zinnetjes, geluiden, melodietjes en gezongen liedjes zorgen voor oneindig speelplezier. Speel met Suzy, haar puppyvriendje of met allebei!

Little Love Kruip met mij baby

15x Interactieve pop die kan praten, lopen, plassen en huilen - Mamaliefde

Deze schattige pop is dol op kruipen en spelen. Klap in je handen, schud de rammelaar of druk op de toetsen om Lily te laten kruipen en spelletjes te spelen.

De vrolijke melodietjes en gezongen liedjes dragen bij aan nog meer speel- en kruipplezier!

Little Love Praat met mij baby

15x Interactieve pop die kan praten, lopen, plassen en huilen - Mamaliefde

De Praat Met Mij Baby kan meer dan tachtig zinnetjes maken. Ook beschikt de pop over een breed scala aan levensechte babygeluidjes. Drinken, giechelen en lachen: deze interactieve pop zal zeker je hart doen smelten.

En wist je dat de VTech Little Love niet alleen kan praten, maar ook kan zingen? De pop beschikt over acht melodietjes en vier gezongen liedjes.

De VTech Little Love Praat Met Mij Baby wordt geleverd met een fopspeen, een drinkflesje, drie boekjes en een handleiding. De pop werkt op twee AA-batterijen.

Let op: deze worden niet meegeleverd! De VTech Little Love werd in België uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2014. Ook in Nederland werd de pop genomineerd. Het principe achter de Praat Met Mij Baby: samen spelen is samen leren!”

Little Love Maak Maartje Beter

15x Interactieve pop die kan praten, lopen, plassen en huilen - Mamaliefde

Zorg goed voor de VTech Little Love Maak Maartje Beter Babypop. Zij is ziek en heeft je nodig! Vind een behandeling om de VTech Little Love Maak Maartje Beter Babypop te genezen. Maartje is een lieve en slimme pop.

Zo kan ze je naam onthouden, je dagelijkse ritme en ze weet zelfs wanneer je jarig bent! Ze leert kleintjes het dagritme met behulp van vrolijke reacties in de ochtend, middag en avond.

Maartje zingt vrolijke liedjes en praat graag met jou, maar soms heeft ze last van kwaaltjes. Verzorg haar met de bijgeleverde accessoires.

Meet haar temperatuur met de thermometer, geef haar een spuitje om haar te genezen, luister naar het hartje met de stethoscoop of gebruik het verband om haar been of arm te wikkelen. Verbind Maartje eenvoudig met Explor@ Park en kies uit verschillende kwaaltjes om haar beter te maken.

Little Love Zoë gaat op het potje

15x Interactieve pop die kan praten, lopen, plassen en huilen - Mamaliefde

Deze interactieve pop heeft een mama en papa speelstand. Druk op de bloem of haar buik om grappige reacties te horen en leer leuke weetjes over gezonde voeding.

Zoë herkent de stukjes fruit wanneer je deze in haar mond stopt en wanneer je haar het flesjes geeft zal ze het water opdrinken.

Luister goed naar haar en gebruik de interactieve accessoires zoals het potje of de luiers om haar te verzorgen.

Hoe meer je met haar speelt, hoe meer ze zich ontwikkelt en aangeeft wanneer ze op het potje moet om een grote of kleine boodschap te doen. Met jouw hulp zal ze een grote meid worden!

Little Love Lisa leert lopen

15x Interactieve pop die kan praten, lopen, plassen en huilen - Mamaliefde

Spelen, tellen, zingen, dansen en swingen met je favoriete babypop Little Love Lisa. Deze slimme babypop van Vtech kan praten, zingen en zelfs kruipen. Daarnaast kan ze zelf opstaan en dansen.

Ze leert stap voor stap zelf zitten, kruipen en lopen door jouw liefde en zorg. Wanneer je haar aanmoedigt, zal Lisa kruipen, lopen, dansen en zingen. Met jouw hulp zal ze opgroeien tot een lief en schattig meisje dat haar eerste stapjes kan maken!

Schud de rammelaar of klap in je handen en zie wat er gebeurt met de pop. Ze begint bijvoorbeeld te praten, kruipen of dansen.
De lieve zinnetjes en realistische geluiden nodigen uit tot het spelen van rollenspellen. Inclusief verschillende losse accessoires, waaronder een rammelaar en melkflesje.

Lees ook: Review Little Love Lisa leert lopen

Luvabella (Spin Master)

Deze schattige interactieve pop zal je verbazen met haar levensechte gezichtsuitdrukkingen en persoonlijkheid! Laat je kindje zich een trotse ouder voelen wanneer de pop steeds meer leert. Ze beweegt, praat en speelt net als een echte baby.

Bedek haar ogen voor een spelletje kiekeboe, kietel haar buik en tenen om haar te laten giechelen, of leg je hand op haar borst om zachtjes naar haar hartslag te luisteren.

Je kunt zelfs haar voetjes vasthouden om haar “mama” te horen zeggen. Van Luvabella’s eerste woordjes tot haar ontelbare, vrolijke giechels; je kind zal versteld staan bij iedere ontdekking.

15x Interactieve pop die kan praten, lopen, plassen en huilen - Mamaliefde

Gebruik de interactieve accessoires om haar te verzorgen, te vertroetelen of met haar te spelen. Van het voeden met haar lepel tot het spelen met haar lammetje en zelfs het in slaap wiegen met haar drinkfles; Luvabella reageert met meer dan 500 unieke, natuurlijke reacties. 

Hoe meer je voor haar zorgt, hoe meer ze uiteindelijk zal leren en kunnen. Zo breidt ze haar vocabulaire uit van babybrabbel tot meer dan 100 woorden en complete zinnen!

Kinderen zullen zich echte mama’s en papa’s voelen wanneer ze met trots hun eigen ‘echte’ baby verzorgen en helpen ontwikkelen.

Welke pop hebben jullie in huis?

Linda van Aken